zebric Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Δυστυχώς δεν έχεις και πολλές εναλλακτικές. Πάντως θα σε συμβούλευα να πάρεις μια νέα κάρτα μνήμης και να αφήσεις στην άκρη τη εργοστασιακή. Έχει αναφερθεί από όλους τους κατόχους της συσκευής πως η κάρτα είναι προβληματική. το εχω ηδη κανει απλα ελπιζα οτι θα επερνα τα δεδομενα μου. δε βαριεσαι.... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Καλησπέρα. Η micro SD 8GB παίζει καλά στο Ν82; ή είναι "βαριά"; Εάν ναι και αλλάξω την 2άρα που έχω τώρα, επειδή έχω εγκατεστημένες κάποιες εφαρμογές σε αυτήν, πως θα κάνω την αλλαγή; Αν έχω επιλογή στον υπολογιστή να βλέπω και τους κρυφούς φακέλους, με copy-paste θα γίνει η δουλειά; ή θα χρειαστεί να εγκαταστήσω πάλι πρόγράμματα; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Μια χαρά είναι η κάρτα για το N82. Όσο αφορά τη μεταφορά, μπορείς με μια απλή αντιγραφή/επικόλληση να μεταφέρεις όλα τα δεδομένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Παιδια εμενα γιατι ξαφνικα μια ημερα χαθηκαν ολα τα μηνυματα; ( 1000+) Το ειχα βαλει να αποθηκευονται στην μνημη του κινητου. Τωρα το αλλαξα και το εβαλα στην μνημη της καρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Παιδια εμενα γιατι ξαφνικα μια ημερα χαθηκαν ολα τα μηνυματα; ( 1000+) Το ειχα βαλει να αποθηκευονται στην μνημη του κινητου. Τωρα το αλλαξα και το εβαλα στην μνημη της καρτας. An to βαλεις στις ρυθμισεις παλι στην μνημη του τηλεφωνου θα υπαρχουν παλι τα μηνυματα σου,δεν χαθηκαν;)ετσι νομιζα και γω Μια χαρά είναι η κάρτα για το N82. Όσο αφορά τη μεταφορά, μπορείς με μια απλή αντιγραφή/επικόλληση να μεταφέρεις όλα τα δεδομένα. Κατι ασχετο, ανασυγκροτηση κανετε στην καρτα μνημης μεσω του pc..;;;:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 παιδια θελει αλλαγη το τζαμακι της οθονης μου.Ξερετε αν το παω στα κεντρικα στη βουλιαγμενης αν γινεται αυθημερον? Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Κατι ασχετο, ανασυγκροτηση κανετε στην καρτα μνημης μεσω του pc..;;;:worry: Θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να μην κάνεις ούτε μορφοποίηση ούτε ανασυγκρότηση στην κάρτα μνήμης από το PC, γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να την δει το κινητό ως κατεστραμμένη. Μορφοποίηση όταν χρειάζεται κάνω από το κινητό, από την εφαρμογή "Μνήμη". Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ! :mad: 270... Και αν με ξανα δει η ΝΟΚΙΑ! :rocket::shoot::chair::knife::whip: ΟΥΤΕ BLUETOOTH!!!!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 An to βαλεις στις ρυθμισεις παλι στην μνημη του τηλεφωνου θα υπαρχουν παλι τα μηνυματα σου,δεν χαθηκαν;)ετσι νομιζα και γω Ναι, το ηξερα αυτο καθως μου ειχε ξαναγινει. Αλλα δυστυχως τωρα που το εκανα δε τα εμφανισε.. Επισης οι ρυθμισεις των μηνυματων ειχαν γινει οπως ηταν στην αρχη.. Παραξενα πραματα κανει το κινητο.. Τελικα με handsfree ποσο μειωνεται η ακτινοβολια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Καποιος που εχει καρτα 4gb και 8gb,,,βλεπει διαφορα στην ταχυτητα της συσκευης;;;:worry: Επισης, ποια απο τις παρακατω προτεινετε;;; 1 2 3 4 5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 παιδια θελει αλλαγη το τζαμακι της οθονης μου.Ξερετε αν το παω στα κεντρικα στη βουλιαγμενης αν γινεται αυθημερον? Λογικά θα στο κάνουν εκείνη την ώρα, γιατί θα χρειαστεί να σου αλλάξουν μόνο την πρόσοψη (αν κάνω λάθος διορθώστε με). Δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για να στο κάνουν αυτό. Αλλά πριν πας στα κεντρικά ρώτα και σε ένα nokia shop, μπορεί να σου κάνουν και εκεί την αλλαγή. Καποιος που εχει καρτα 4gb και 8gb,,,βλεπει διαφορα στην ταχυτητα της συσκευης;;;:worry: Επισης, ποια απο τις παρακατω προτεινετε;;; 1 2 3 4 5 Εγώ θα σου πρότεινα την νούμερο 1. Στα 43€ είναι πολύ καλή τιμή. Αν δεν κάνω λάθος αυτή την κάρτα έχουν και ο panosz75 και ο gianpithio και εγώ που μόλις σήμερα την αγόρασα, είναι πολύ καλή. Δεν παρατήρησα μέχρι τώρα κάποια διαφορα στην ταχύτητα μεταξύ της sandisk 4Gb που είχα και της 8GB. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Επισης, ποια απο τις παρακατω προτεινετε;;; 1 2 3 4 5 Εγώ θα σου πρότεινα την νούμερο 1. Στα 43€ είναι πολύ καλή τιμή. Αν δεν κάνω λάθος αυτή την κάρτα έχουν και ο panosz75 και ο gianpithio και εγώ που μόλις σήμερα την αγόρασα, είναι πολύ καλή. Δεν παρατήρησα μέχρι τώρα κάποια διαφορα στην ταχύτητα μεταξύ της sandisk 4Gb που είχα και της 8GB. Σαφώς και προτείνω την 1. Αυτή έχω κι εγώ. Πολύ καλή και σταθερή σε απόδοση και ταχύτητα. Και επίσης είναι πολύ καλή η τιμή. Όταν την πήρα εγώ (επίσης από το e-shop) είχε 60€. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 παιδια με το full housing του N82 απο ασημι σε μαυρο τι εγινε? το παρεχουν πλεον τα νοκια shops και αν ναι ποσο? παλαιοτερα που ειχα παει να ρωτησω για το 5700 Xpress music μου ειχαν πει μια εξωφρενικη τιμη περιπου 100 ευρω Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Σαφώς και προτείνω την 1. Αυτή έχω κι εγώ. Πολύ καλή και σταθερή σε απόδοση και ταχύτητα. Και επίσης είναι πολύ καλή η τιμή. Όταν την πήρα εγώ (επίσης από το e-shop) είχε 60€. :) Eιναι δυνατον να εχει με τον καρδ ρεαντερ 43 και σκετη 45????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braindead Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Βασικος παραγοντας για την ταχύτητας της καρτας ειναι το Class στο οποίο ανήκει και αντιπροσωπεύει την ελάχιστη ταχύτητα εγγραφης που πιανει η καρτα. Μεχρι τώρα έχω δει καρτες με 2,4,6 mb/s. Και οι 5 καρτες που αναφερονται παραπανω πρεπει να ειναι class 4 (mb/s) οποτε λογικα δεν θα εχουν ιδιαιτερες διαφορες στην ταχυτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Παιδιά, όσοι έχετε πρόβλημα με το υψηλό του SAR ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΤΕ! Τηλεφωνήστε στην Alpha Copy στο 8011166542. Από εκεί θα σας δώσουν πληροφορίες πώς να το επιστρέψετε πίσω στο κατάστημα από το οποίο το αγοράσατε και πώς να πάρετε κάποια άλλη συσκευή, στην τιμή που το αγοράσατε. Εγώ το αγόρασα από το Πλαίσιο. Τη Δευτέρα θα πάω να πάρω άλλη συσκευή στην τιμή που αγόρασα το Ν82 πριν από 3 μήνες, δηλαδή 519 ευρώ. Μη το σκοτώνετε πουλώντας το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 αν το χρησιμοποιω σε λειτουργεια gsm αντι για 3g κερδιζω σε μπαταρια? λογικα ναι απλα ρωταω να το επιβεβαιωσω. δεν κανω βιντεοκλησεις,πολυ σπανια στελνω mms και ιντερνετ μονο μεσω wifi επειδη ειναι πανακριβα οποτε δε νομιζω να κερδιζω κατι σε 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 αν το χρησιμοποιω σε λειτουργεια gsm αντι για 3g κερδιζω σε μπαταρια? λογικα ναι απλα ρωταω να το επιβεβαιωσω. δεν κανω βιντεοκλησεις,πολυ σπανια στελνω mms και ιντερνετ μονο μεσω wifi επειδη ειναι πανακριβα οποτε δε νομιζω να κερδιζω κατι σε 3g Ναι κερδίζεις σε αυτονομία και εγώ σε GSM το έχω. Αν θέλω να μπω στο ίντερνετ και δεν έχω εκείνη την ώρα διαθέσιμο wlan μόνο τότε το γυρίζω σε 3G. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 αν το χρησιμοποιω σε λειτουργεια gsm αντι για 3g κερδιζω σε μπαταρια? λογικα ναι απλα ρωταω να το επιβεβαιωσω. δεν κανω βιντεοκλησεις,πολυ σπανια στελνω mms και ιντερνετ μονο μεσω wifi επειδη ειναι πανακριβα οποτε δε νομιζω να κερδιζω κατι σε 3g Ναι κερδίζεις σε αυτονομία και εγώ σε GSM το έχω. Αν θέλω να μπω στο ίντερνετ και δεν έχω εκείνη την ώρα διαθέσιμο wlan μόνο τότε το γυρίζω σε 3G. Εγώ το έχω μονίμως γυρισμένο σε GSM. Δε χρησιμοποιώ καθόλου 3G. Εκτός από την αυξημένη αυτονομία, το επιπλέον κέρδος είναι ότι ο πομποδέκτης εκπέμπει λιγότερη ακτινοβολία. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Πάντως παιδιά απο σήμα το κινητο είναι μάπα... Μόλις μπώ σε υπόγειο βγαίνει γρήγορα εκτός δικτύου πράγμα που δεν ίσχυε με τα Sony Ericsson που είχα τελευταία... Μη σας ξεγελάει το σήμα με τις 7 μπάρες γιατι με μόλις -85dBm δείχνει φούλ σήμα (7 μπάρες) Με -87 δείχνει 6 μπάρες με -89 δείχνει 5 μπάρες με -93 δείχνει 4 μπάρες με -97 δείχνει 2 μπάρες με -100 δείχνει 1 μπάρα και απο εκεί και κάτω καμμία Απο -98 και κάτω το σήμα δεν είναι επαρκες γενικώς για καλή συνομιλία τουλάχιστον σε αυτό το τηλέφωνο... Τώρα πως τα είδα αυτά; Με το Net Monitor για S60 3rd edition...;) Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Εγώ το έχω μονίμως γυρισμένο σε GSM. Δε χρησιμοποιώ καθόλου 3G. Εκτός από την αυξημένη αυτονομία, το επιπλέον κέρδος είναι ότι ο πομποδέκτης εκπέμπει λιγότερη ακτινοβολία. ;) Αυτό που λέει ο Πάνος είναι και το πιο σημαντικό ειδικά στην περίπτωση του Ν82 με την αλλαγή του sar. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Αυτό που λέει ο Πάνος είναι και το πιο σημαντικό ειδικά στην περίπτωση του Ν82 με την αλλαγή του sar. Δεν το ήξερες??? Αν δε σου χρειάζεται το 3G απενεργοποίησέ το. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Δεν το ήξερες??? Αν δε σου χρειάζεται το 3G απενεργοποίησέ το. και πως το κάνουμε αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 και πως το κάνουμε αυτό ? Πας Ρυθμίσεις>Τηλέφωνο>Δίκτυο>Λειτουργία δικτύου και επιλέγεις GSM. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Παιδιά, όσοι έχετε πρόβλημα με το υψηλό του SAR ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΤΕ! Τηλεφωνήστε στην Alpha Copy στο 8011166542. Από εκεί θα σας δώσουν πληροφορίες πώς να το επιστρέψετε πίσω στο κατάστημα από το οποίο το αγοράσατε και πώς να πάρετε κάποια άλλη συσκευή, στην τιμή που το αγοράσατε. Εγώ το αγόρασα από το Πλαίσιο. Τη Δευτέρα θα πάω να πάρω άλλη συσκευή στην τιμή που αγόρασα το Ν82 πριν από 3 μήνες, δηλαδή 519 ευρώ. Μη το σκοτώνετε πουλώντας το! Τώρα είδα το μήνυμά σου. Αυτή είναι πολύ σοβαρή εξέλιξη, ισχύει όντως??? Συσκευή εννοεί? Οποιαδήποτε μάρκα πουλάει το κατάστημα από το οποίο το πήραμε ή μόνο Nokia??? Κι εγώ από το ΠΛΑΙΣΙΟ το πήρα. Μπορώ να πάρω π.χ. HTC ή κάτι άλλο??? Το έχει τσεκάρει κάποιος άλλος αυτό??? :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts