Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο μαλλον τους καλυπτει ομως.

* Differences in build version mean some phone models have more than one value.

* The SAR value given is the latest available information for the phone model you select. Manufacturing variations mean that the value may have changed since your phone was built.

* Please refer to the User Guide provided with your original phone packaging for SAR information about your actual phone.

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτο μαλλον τους καλυπτει ομως.

* Differences in build version mean some phone models have more than one value.

* The SAR value given is the latest available information for the phone model you select. Manufacturing variations mean that the value may have changed since your phone was built.

* Please refer to the User Guide provided with your original phone packaging for SAR information about your actual phone.

Οποτε για να βεβαιωθει ο καθενας οτι λενε αληθεια ειναι να μετρηση μονος του το sar της συσκευης με ειδικη συσκευη...:rolleyes: που μπορεις να το μετρησεις ομως;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Please refer to the User Guide provided with your original phone packaging for SAR information about your actual phone.

Αυτο σημαινει πως ειναι οτι λεει το manual?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ναι - αν θες μπορείς να τους ρωτήσεις γιατί υπάρχει διαφορά μεταξύ των δυο τιμών αλλά μάλλον άκρη δεν θα βγάλεις - εκτός και αν υπάρχει κάποιος φορέας εδώ στην Ελλάδα όπου θα μπορούσε να πιστοποιήσει την εκπομπή ακτινοβολίας της συσκευής σου για παράδειγμα οπότε αν διέφερε από αυτό που γράφει το manual θα γινότανε μεγάλο πανηγύρι ... (ακόμα και αν λένε ότι το SAR μπορεί να διαφέρει κτλ - θα σφίγγανε οι ******* τους standard διότι θα δημιουργείτο Νομικό προηγούμενο, αρνητική δημοσιότητα κτλ κτλ κτλ) ;)

... αλλά καθώς τέτοιος φορέας μάλλον δεν υπάρχει εδώ ( ??? ) είναι λίγα τα περιθώρια ελιγμών. Άσε ότι ο περισσότερος κόσμος δεν ασχολείται. Αν πάντως έχεις αμφιβολίες για το SAR, και δεν χρησιμοποιείς κάποιο hands-free τακτικά κτλ. τότε απλά ξεφορτώσου το -από το να έχεις άγχος για το τι εκπέμπει (παρόμοιο άγχος είχα όταν έμαθα την εκπομπή του T28 μου πριν πολλά χρόνια - οπότε απλά το άλλαξα μέσα σε 6 μήνες, παρά να έχω ανησυχίες). Κρίμα, γιατί είναι εξαιρετική συσκευή αλλά τώρα πια είναι επίσης "φουρνάκι" -- βέβαια ο καθένας όπως το δει.

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

τι ειναι αυτα που διαβαζουν τα ματακια μου....για το σαρ....???

ειναι δυνατον ρε παιδια να συμβαινει τετοιο πραγμα.....???

ενας απο τους βασικους λογους που διαλεξα το 82 ηταν και το σαρ.....

μιλαμε για ΣΚΑΝΔΑΛΟ τωρα.....

υπαρχει τιποτα νεοτερο.......

διαφορετικα παω σφαιρα για το n95 και παλι....

Αν θέλετε να κάνετε υπομονή μέχρι αύριο. Οποιαδήποτε απάντηση λάβω από nokia θα την ανεβάσω απευθείας στο forum. Αν κάποιος μάθει επίσημα οτιδήποτε θα πράξει ανάλογα. Παράλληλα όμως θα ρωτήσω και το δικηγόρο μου αν μπορώ να κινηθώ νομικά.

Αν θέλετε να κάνετε υπομονή μέχρι αύριο. Οποιαδήποτε απάντηση λάβω από nokia θα την ανεβάσω απευθείας στο forum. Αν κάποιος μάθει επίσημα οτιδήποτε θα πράξει ανάλογα. Παράλληλα όμως θα ρωτήσω και το δικηγόρο μου αν μπορώ να κινηθώ νομικά.

θα περιμενουμε........

το θεμα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ για μενα...

πραγματικα επεσα απο τα σύννεφα....

θα περιμενουμε........

το θεμα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ για μενα...

πραγματικα επεσα απο τα σύννεφα....

Και δεν είσαι ο μόνος φίλε μου..

Και εγώ έχω παραγγείλει το Ν82 και απ' ότι βλέπω μου φαίνεται να το αλλάζω και να πηγαίνω για Ν95 8gb..

Α ρε Nokia :mad::mad: ...

Και ναι ρε παιδιά όποιος έχει απάντηση από την Nokia να την ανεβάσει στο forum να δούμε τι θα κάνουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

Και δεν είσαι ο μόνος φίλε μου..

Και εγώ έχω παραγγείλει το Ν82 και απ' ότι βλέπω μου φαίνεται να το αλλάζω και να πηγαίνω για Ν95 8gb..

Α ρε Nokia :mad::mad: ...

Και ναι ρε παιδιά όποιος έχει απάντηση από την Nokia να την ανεβάσει στο forum να δούμε τι θα κάνουμε.

ευχομαι ολα αυτα να ειναι απλα ενα κακο ονειρο.....

διαφορετικα μιλαμε για μεγαλα ρεζιλια!!!!!!!!!!!!!!

το κινητο ειναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο αλλα εγω δεν γουσταρω να με κοροϊδεύουν......

αν εχει γινει κατι τετοιο...πραγματικα δεν εχω λογια για να εκφρασω τα πραγματικα μου συναισθήματα...

Unboxing Pictures: Nokia N82 Black

http://dailymobile.files.wordpress.com/2008/05/nokia-n82-black-pictures14.jpg?w=450&h=337

http://dailymobile.se/2008/05/25/unboxing-pictures-nokia-n82-black/nokia-n82-black-pictures01/

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Από κατάστημα της Vodafone μου είπαν ότι έχουν την ενημέρωση ότι η ΝΟΚΙΑ θα τους παραδώσει το Black στις 9 Ιουνίου....

Όλοι οι άλλοι πως και το έχουν πάρει εδώ και 1+ μήνα ?

Από κατάστημα της Vodafone μου είπαν ότι έχουν την ενημέρωση ότι η ΝΟΚΙΑ θα τους παραδώσει το Black στις 9 Ιουνίου....

Όλοι οι άλλοι πως και το έχουν πάρει εδώ και 1+ μήνα ?

Μακριά απο καταστήματα vodafone αν θες την ησυχία σου....:X

[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον,μολις παρελαβα την καινουργια μου 8αρα sandisk.παιζει ρολο αν θα την φορμαρω πρωτα μεσα απ το κινιτο η αν θα κανω κατ ευθειαν αντιγραφη τα αρχεια απ την αλλη μου καρτα?

Καλυτερα καντην ενα format μεσα στο κινητο :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Μακριά απο καταστήματα vodafone αν θες την ησυχία σου....:X

Έλα όμως που μου είπανε μεγαλύτερη επιδότηση απ' ότι μου την έβγαζε το ΠΛΑΙΣΙΟ...(που δεν το έχει και αυτό και θα το φέρει στις 30/5)

Έλα όμως που μου είπανε μεγαλύτερη επιδότηση απ' ότι μου την έβγαζε το ΠΛΑΙΣΙΟ...(που δεν το έχει και αυτό και θα το φέρει στις 30/5)

Μήπως η vodafone σου πλασάρει live συσκευή? Ισως για αυτό σου βγάζει πιο μεγάλη επιδότηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πήρα το Ν82 μαρτιο απο e-shop και μετα απο 3 βδομάδες ξεκολλαει το κεντρικο κουμπι κετευθυνσεων!

Το πήγα σε νοκια καταστημα στην Πατρα και μου λεει θελει αλλαγη το πληκτρολογιο αλλα δεν ειναι στην εγγύηση γιατί λεει ειναι κοσμητικο στοιχειο το πληκτρολογιο οπως οι προσοψεις! Τεσ πα μου λεει 7 ευρώ και θα με παρει τηλ οταν έρθει σημερα 2 μηνες μετα ακομα το περιμενουν....στην Αθηνα στα εξαρχεια που πηγα μου λεει οτι κανει 37 ευρώ και δενξερει για εγγυηση!Πηγα και στα Τρικαλα σε καταστημα νοκια και μου λεει ...μάλλον ειναι στην εγγύηση, να το παραγγειλω κι εκει και κανει 25 ευρω αν δεν το δεχθούν. ακομα περιμενω να με ειδοποιησουν.

Η δικαιολογια ειναι οτι ειναι καινουργιο το κινητο και δεν υπαρχουν ανταλακτικα και περιμενουν ακομα.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? 500 ευρώ κινητο να ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ το κενρικο κουμπι μετα απο σκαρτες 3 βδομαδες και σέρβις μηδέν!!! το θέμα ειναι οτι το χρησιμοποιω χωρις το κεντρικο κουμπι (αναγκαστικα κι οσο μπορώ λιγότερο!) και θα παθει καμια μονιμη βλαβη και μετα τρέχα γύρευε...

Μήπως η vodafone σου πλασάρει live συσκευή? Ισως για αυτό σου βγάζει πιο μεγάλη επιδότηση.

Απ' όσο γνωρίζω δεν έχει κυκλοφορήσει σε Live έκδοση...

Δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε.

Αυτή είναι η επίσημη απάντηση από Nokia Φιλλανδίας παρακαλώ!!

RE: Nokia-tuotteet ja -lisävarusteet[THREAD ID:1-39JEJN

Dear Sir,

SAR depends on the location,on the coverage of the mobile operator and others. And that's why the SAR values may vary from 0.62 to 1.35.:wacko:

Best regards, Nokia Care

Μήπως δεν κατάλαβε τα αγγλικά μου?

Dear Sir,

SAR depends on the location,on the coverage of the mobile operator and others. And that's why the SAR values may vary from 0.62 to 1.35.:wacko:

Best regards, Nokia Care

Κι ομως σωστα σου απαντησε παιζει ρολο ποιο δικτυο χρησιμοποιεις στειλε του

την εταιρια πχ cosmote ... και συχνοτητα 800/900 ... και θα σου απαντησει

Κι ομως σωστα σου απαντησε παιζει ρολο ποιο δικτυο χρησιμοποιεις στειλε του

την εταιρια πχ cosmote ... και συχνοτητα 800/900 ... και θα σου απαντησει

Νομιζω κανεις καποιος λαθος, δεν εχει σχεση το δικτυο στο οποιο ανηκεις.

Η τιμη sar που αναγραφεται για το καθε μοντελο ειναι η μεγιστη που μπορει να παρει οταν προσπαθει να ''πιασει'' σημα και αυτη περιοριζεται απο το hardware της συσκευης,, οποιο δικτυο και να εχεις δεν θα περασει την τιμη αυτη..

Προφανως για να λεει η ΝΟΚΙΑ οτι το sar φτανει απο 0.62 to 1.35 σημαινει οτι το sar (μεγιστο) της συσκευης ειναι το 1,35...:X

Η βονταφον αν δεν κανω λαθος επειδη οι κεραιες της ειναι ποιο κοντες εκμπεμπει σε μεγαλυτερη ισχυ απο κοσμοτε,,,αλλα αυτο εχει να κανει με την κεραια και οχι με τη συσκευη...

Απο την απαντηση αυτη παντως δεν μας τα λεει καλα Η ΝΟΚΙΑ,,,,δεν απανταει ξεκαθαρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

κανενας πηρε ν82 προσφατα να μας πει το sar? γιατι μπορει τα μοντελα με τον υψηλό δείκτη να μην ερχονται καν στην ελλαδα και αδικα να φωναζουμε...

Dear Sir,

Best regards, Nokia Care

Λέει ανοησίες - είτε δεν έχουν ιδέα ούτε οι ίδιοι ή το πιο πιθανό φοβούνται να ομολογήσουν την αληθινή τιμή SAR της συσκευής και φυσικά δυσκολεύονται να ερμηνεύσουν την διαφορά που έχει προκύψει ;). Συνεπώς στα μασάει όσο μπορεί, ένας υπάλληλος απαντά με κατεύθυνση όταν ζορίζεται άνωθεν (διευθυντής κτλ).

Για να τελειώνουμε, το SAR είναι η ανώτερη εκπομπή της συσκευής, αν είναι 1.35 πρέπει να γράφεται ρητά στο manual και όχι 0.61, τα υπόλοιπα είναι Φιλανδικές τρίχες ή όλα τα αναγραφόμενα SAR των Nokia είναι πια αναξιόπιστα ( πχ. για να δείτε ότι απαντά βλακείες σκεφτείτε ότι το N71 μου εκπέμπει 0.41 σύμφωνα με το manual αλλά τώρα με βάση την απάντηση της Nokia .. μπορεί να φτάνει ως το 2.0 που είναι και το ανώτατο όριο; Τότε πια η έννοια του SAR για τα Φιλανδέζικα βούρλα; Αν θέλανε να είναι σύννομοι, τρομάρα τους να γράφουν 0.41 .. 2.0 :D ) :p - ας παραδεχθούν ότι ο φορέας που συνεργάζονται μέτρησε το SAR της αρχικής συσκευής λάθος .. δεν έχουν άλλη λύση, ειδικά με τέτοιες δικαιολογίες που μεταχειρίζονται.

Για να δούμε τι λέει το manual του Ν71 μου για το ΣΕΑ (SAR):

--

Το όριο ΣΕΑ το οποίο καθορίζεται από τις οδηγίες του του ICNIRP είναι 2,0 βατ/χιλιόγραμμο (W/kg) για 10 γραμμάρια ιστού. Οι έλεγχοι για τον ΣΕΑ διεξάγονται χρησιμοποιώντας τυπικές θέσεις χειρισμού, με τη συσκευή να εκπέμπει στο μέγιστο πιστοποιημένο επίπεδο ισχύος, σε όλες τις ελεγχόμενες ζώνες συχνοτήτων. Το πραγματικό επίπεδο ΣΕΑ μιας συσκευής σε λειτουργία μπορεί να είναι χαμηλότερο [σσ: ρητά λέει χαμηλότερο, δεν γράφει "ή ανώτερο" πουθενά] από τη μέγιστη τιμή επειδή η συσκευή έχει σχεδιαστεί να χρησιμοποιείται μόνο η ισχύς που απαιτείται για τη σύνδεση με το δίκτυο. Η ποσότητα αυτή αλλάζει [σσ. συμπεραίνουμε "χαμηλότερα" από τις προηγούμενες διευκρινήσεις] ανάλογα με τον αριθμώ των παραγόντων όπως π.χ. πόσο κοντά βρίσκεστε σε σταθμό επικοινωνίας σύνδεσης στο δίκτυο. Η υψηλότερη τιμή ΣΕΑ σύμφωνα με τις οδηγίες του ICNIRP για τη χρήση της συσκευής στο αυτί είναι 0,41 W/kg.

Η χρήση εξαρτημάτων και αξεσουάρ ενδέχεται να οδηγήσει σε διαφορετικές τιμές του ΣΕΑ. Οι τιμές του ΣΕΑ ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις εθνικές προδιαγραφές αναφοράς, τις απαιτήσεις δοκιμών και το πρότυπο κάθε δικτύου.

--

Προσοχή, η ανώτερη τιμή στο αυτί είναι το 0,41 . Η τελευταία παράγραφος δοκιμάζει να θολώσει τα νερά αλλά το πνεύμα του κειμένου είναι σαφέστατο για τον αγοραστή, πάντα μιλούν για τιμή διαφορετική "προς τα κάτω" όχι πάνω από το ΣΕΑ που είναι η μέγιστη πιστοποιημένη τιμή κατά ICNIRP - αν κάνουν κάτι τέτοιο οφείλουν ρητός να γράφουν "0.41 ως 2.0" - πολύ πονηρό σημείο το "απαιτήσεις δοκιμών" μπορεί να πουν ότι άλλαξαν οι μέθοδοι δοκιμών, αλλά τότε θα πρέπει να εξηγήσουν τις νέες μεθόδους - πάψανε να μετράνε με 10W/kg; αλλάξανε θέση τοποθέτησης της συσκευής στον εξοπλισμό μέτρησης; Πονηρό σημείο - αλλά δίκοπο μαχαίρι διότι πρέπει να εξηγήσουν το πως, που & γιατί ;)

Anyway, ζητώ συγνώμη αν σας ζάλισα, η υπόθεση (επειδή είναι βρώμικα μεσοβέζικη) έχει ψωμί για έναν καλό δικηγόρο και έναν πελάτη με κέφι να το ψάξει... ;)

Τώρα αν το παραπάνω κείμενο του N71 manual μου, έχει τροποποιηθεί - αναθεωρηθεί στο manual του N82 δεν το γνωρίζω.

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.