Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα δεν ξεκλειδωνει με τιποτα. Το εχω δοκιμασει 100φορες με επιλογη City Navigator Europa NT V9 αλλα τιποτα. Δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμενα δεν ξεκλειδωνει με τιποτα. Το εχω δοκιμασει 100φορες με επιλογη City Navigator Europa NT V9 αλλα τιποτα. Δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος

Κι εμένα το ίδιο...

Πριν 2 Εβδομαδες ταξιδεψα και Βουλγαρια και ειχε τα παντα απο στενα και δρομακια μεσα στη Σοφια. (Καφετεριες,Βενζιναδικα,Εμπορικα κτλ.)

Mπορεις να δεις εαν ο χαρτης που λες υποστηριζει πλοηγηση στο χαρμαλη και στην φιλιππουπολη :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

καταρχην ευχαριστώ τον giogio για την βοήθεια, το ξεκλέιδωσα απλά επειδή είναι πολυ πιο εμπλουτισμένος απο τον 8mb και σέρνεται λιγάκι αλλά μην τα θέλουμε και όλα

αυτό που θέλω να ρωτήσω, τα Poi τα έβαλα μες στον φάκελο τους αλλά εχουν κατάληξη .gpx ενω 2 που έιχε ήδη μεσα έχουν .gpi μήπως πρέπει να τα κάνουμε rename και αν ναι ξέρεται απο που τα βρίσκουμε μετά απο το πρόγραμμα???

το έχω ψάξει όλο αλλά δεν μπορώ να τα βρω

οποιος γνωρίζει ασ βοηθήσει

καλές γιορτές σε όλους και όλες

Ο Επιμένων Νικά

επειδη αρκετοι μαλλον το χρειαζεστε και το ζητησατε εφτιαξα τον παρακατω οδηγο εγκαταστασης για το garmin μετα κοπων και βασανων για τα φιλαρακια που με βοηθανε και τους βοηθαω.....

Χίλια ευχαριστώ για όλα αυτά,πράγματι δουλεύει και με το εσωτερικό GPS του Ν82 άψογα,τέλεια με σήμα καμπάνα:):):)

Κι εγώ δεν τα κατάφερα τελικά. Μήπως φταίει που δεν έχω GPS;

Μετά την νέα αλλαγή στο GMAPSUPP.UNL με το νέο ID, το πρόγραμμα ανοίγει μόνο για 2-3 δευτερόλεπτα λέγοντας ότι δεν μπορεί να κάνει Unlock το χάρτη γιατί δε βρίσκει το GPS.

Εγώ το χάρτη θέλω βασικά. Πρέπει να γίνεται γιατί με τον μικρό χάρτη λειτουργούσε και χωρίς GPS.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Κρίμα πάντως να μην υπάρχει το Destinator για Symbian...

Η καλύτερη εφαρμογή μακράν που έχω χρησημοποιήσει για gps....

Άπιαστη...τι garmin xramin fakrin λέμε...

Κάνει realtime αναζήτηση όταν πάς να γράψεις την οδό και σου εμφανήζει πιθανά αποτελέσματα...και εννοείται στα ελληνικά...όχι να κάνεις 3 τεταρτα για να μαντέψεις πώς έχουν περάσει τον δρόμο στα greekglish.

Aπό το μεσημέρι παιδεύμαι να ενεργοποιήσω αυτό τον χάρτη και δεν τα έχω καταφέρει . Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαίνει . ΄Εχω ενεργοποιήσει και τους τρεις προηγούμενους χάρτες και ακολουθώ τις οδηγίες γι΄αυτόν . Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Κρίμα πάντως να μην υπάρχει το Destinator για Symbian...

Η καλύτερη εφαρμογή μακράν που έχω χρησημοποιήσει για gps....

Άπιαστη...τι garmin xramin fakrin λέμε...

Κάνει realtime αναζήτηση όταν πάς να γράψεις την οδό και σου εμφανήζει πιθανά αποτελέσματα...και εννοείται στα ελληνικά...όχι να κάνεις 3 τεταρτα για να μαντέψεις πώς έχουν περάσει τον δρόμο στα greekglish.

συμφωνω απολυτα.η μονη μας ελπιδα να ανταγωνιστουν τα symbian τα pdas σαυτο το τομεα των προγραμματων gps εφοσον απο οσο εχουμε δει ολα αυτο το καιρο ειναι οτι δε θα βγει symbian destinator

ειναι να βγαλει η nokia δικο της προγραμμα απο την νεα χρονια που να εχει φυσικα free navigation και να ειναι ανταξιο του destinator.η αποψη μου μπορουν να το κανουν αρκει να το θελουν.

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Η Νοκια και τη θεληση φαινεται να εχει και τα χρηματα. Ειναι ακομα νεα στον χωρο, δεν εχει ουτε ενα χρονο που ασχολειται και βαζει στα κινητα της gps. Το μελλον ειναι λαμπρο.

Αυτος ο χαρτης εχει παιδεψει πολυ κοσμο. Οποιος βρει λυση που να δουλευει για ολους θα γινει θεος σ' αυτο το φορουμ.

Το προγραμμα δουλευει με οποιοδηποτε εξωτερικο GPS ή θελει καποιο συγκεκριμενο?

Στην αναζητηση που εκανα με το κινητο μου για το εξωτερικο gps της νοκια μου εβγαλε οτι δεν το αναγνωριζει.

Το κινητο ειναι 6290.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

www.ktmhellasclub.gr

Αυτός ο χάρτης των 54MB σήμερα "ξεφύτρωσε"; Από ποιον χάρτη τον κόψατε; Θα ανικαταστήσω κι εγώ αυτόν των 8MB σύντομα!

Τίποτα για Κύπρο παίζει;

και εγω ενω δεν ειχα προβλημα με τους προηγουμενους εχω φαει τα μουτρα μου με αυτον...''Can't unlock Maps for Garmin Device witn Unit ld..........

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Εγω τον ξεκλειδωσα πριν απο λιγο (μετα απο 4-5 προσπαθειες) με map id 198 :D. Οσες φορες εβαζα τον κωδικο μεσα απο το τηλεφωνο δεν μπορουσα να τον ανοιξω. Μολις εφτιαξα ενα gmpasupp.unl και εβαλα τον κωδικο μεσα και το εβαλα στον φακελο που εχω το προγραμμα ανοιξε με την 1η. Παντως σε σχεση με τον αλλον με τα 35ΜΒ τουλαχιστον για θεσ/νικη ειναι ελειπεστατος!! Ο αλλος ειναι πολυ πιο αναλυτικος.

Εδω

http://rapidshare.com/files/78396042/Garmin.Map.Parser.rar.html

ειναι ενα προγραμματακι για να βρισκεται το map id. O Χαρτης πρεπει να εχει το ονομα gmapsupp.img.

Έχει κάποιος τον τελευταίο χάρτη για Garmin της Ελλάδος; Αν ναι ας τον ανεβάσει.Επίσης ο χάρτης με τα 35 ΜΒ όντως δεν δέχεται πλοήηση; Επίσης τι διαφορά έχει με αυτόν των 6ΜΒ;

λοιπόν ο μόνος τρόπος να δουλέψει ο χάρτης των 54mb είναι στο αρχείο gmapupp.unl να βάλουμε στη σειρά χωρίς κενά τα unlock codes για map id 0,197,198 αντίστοιχα. Αυτό συμβαίνει γιατί ο χάρτης αυτός είναι ένωση τριών χαρτών με τα παραπάνω map id's. Για να το δούμε αυτό αρκεί να χρησιμοποιήσουμε το πρόγραμμα που έχει ποσταρεί παραπάνω ο alex το map parser

Sorry είδα ότι έχει ανέβει ο καινούργιος χάρτης για Garmin.Μια ερώτηση: τι διαφορά έχει το destinator με το gps των κινητών;

Edit: Κάτι ακόμα αν μπορεί κάποιος ασ γράψει αναλυτικά τι πρέπει να γράψουμε στο αρχείο για να ξεκλειδώσει ο χάρτης τοων 54ΜΒ

λοιπόν ο μόνος τρόπος να δουλέψει ο χάρτης των 54mb είναι στο αρχείο gmapupp.unl να βάλουμε στη σειρά χωρίς κενά τα unlock codes για map id 0,197,198 αντίστοιχα. Αυτό συμβαίνει γιατί ο χάρτης αυτός είναι ένωση τριών χαρτών με τα παραπάνω map id's. Για να το δούμε αυτό αρκεί να χρησιμοποιήσουμε το πρόγραμμα που έχει ποσταρεί παραπάνω ο alex το map parser

ΟΚ δοκίμασα αυτό που γράφεις αλλά ζητάει πάλι τον κωδικό 25 χαρακτήρων... and now what?:(

Ναι φίλε christospr . Αυτο ήταν ! Αμέσως ξεκλειδώθηκε . Σε ευχαριστώ πολύ.

file papanick otan to dokimases sto ****** evales ksana to kai device id gia na ksanaftiakseis kai kainourio sw.unl mazi me to gmasupp.unl me tou treis unlock codes giati ego eftiaksa kainouria kai ta dyo arxeia. Episis sto ****** gia na pareis ta 3 unlock codes den allazeis to device id kai to unlock code pou sou ekane generate apla sto kato meros tou ****** vazeis custom map id prota to 0 meta to 197 kai meta to 198 kai to kathe unlock code to kaneis copy paste to arxeio gmapsupp.unl etsi oste na sximatistei mia akolouthia 75 xaraktiron