math3 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Θα ήθελα τα φώτα σας. Έχω μια κάρτα(cosmote) παλιά, 10ετίας περίπου, την έχω κόψει και την έχω κάνει micro sim. Τώρα πήρα τηλέφωνο που δέχεται nano sim. Προφανώς πρέπει να την κόψω πάλι την κάρτα. Την προηγούμενη φορά την είχα πάει σε Γερμανό και μου την έκοψαν δωρεάν. Πλέον όμως φοβάμαι μήπως με νέο κόψιμο έχει θέμα με 4G κτλ. Πρέπει να την κόψω λέτε ή να πάρω καινούρια; Αν είμαι για καινούρια μήπως θα έχω θέμα επειδή το νούμερο είναι εταιρικό; Αν δηλαδή θέλουν υπογραφές διευθύνοντος συμβούλου και τέτοια πάμε από εβδομάδα..Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 πρώτα την κόβεις . Αν δεν δουλέυει τότε και μόνο τότε πληρώνεις 5 ευρώ για να την αλλάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Σε οποιο άτομο δώσουν αυτή την κάρτα σε αντικατάσταση θα πρέπει να ξέρει ότι η κάρτα είναι 4g. και 64k το 64k δεν το λέει επάνω το "τσεκαρα" με το 1231 της wind ο κωδικός της κάρτα θα πρέπει να είναι 893010100xxxxxxxxx http://i62.tinypic.com/2zjkwfm.jpg λεει πάνω στην κάρτα το 893010.........;;;;;;γιατι εμένα δεν έχω δεί να το γράφει.Είχα κανει αντικατάσταση σε multisim και μου δώσαν σκέτη κάρτα χωρίς συσκευασία.Πάντως στο myf2g που ρώτησα μου παν οτι η κάρτα που έκανα αντικατασταση η multisim δηλαδή είναι 4g.Μου παν αλήθεια η μου το πε έτσι για να με ξεφορτωθεί;;;;;; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όπως είπα πριν είχα κάνει αντικατάσταση σε multisim.Πριν είχα μια microsim.Έχουν διαφορά στην ποιότητα κατασκευής;;;;;γιατί τωρα με τη multisim μου φαίνεται οτι η ποιότητα των κλήσεων ειναι πιό χαμηλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Η ποιότητα των κλήσεων δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κάρτα sim. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Η ποιότητα των κλήσεων δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κάρτα sim. Ευχαριστώ για την πληροφορία! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 λεει πάνω στην κάρτα το 893010.........;;;;;;γιατι εμένα δεν έχω δεί να το γράφει.Είχα κανει αντικατάσταση σε multisim και μου δώσαν σκέτη κάρτα χωρίς συσκευασία.Πάντως στο myf2g που ρώτησα μου παν οτι η κάρτα που έκανα αντικατασταση η multisim δηλαδή είναι 4g.Μου παν αλήθεια η μου το πε έτσι για να με ξεφορτωθεί;;;;;; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όπως είπα πριν είχα κάνει αντικατάσταση σε multisim.Πριν είχα μια microsim.Έχουν διαφορά στην ποιότητα κατασκευής;;;;;γιατί τωρα με τη multisim μου φαίνεται οτι η ποιότητα των κλήσεων ειναι πιό χαμηλή. Ο κωδικός της κάρτας είναι κάτω από το barcode στο πίσω μέρος της μεγάλης κάρτας, μπορεί να έχει και τα ψηφία πάνω η κάρτα SIM. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Πριν περίπου 3 μήνες αγόρασα κάρτα wind. Είναι 4g ή δεν τις δίνουν κατευθείαν αν δεν το ζητήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 λεει πάνω στην κάρτα το 893010.........;;;;;;γιατι εμένα δεν έχω δεί να το γράφει.Είχα κανει αντικατάσταση σε multisim και μου δώσαν σκέτη κάρτα χωρίς συσκευασία.Πάντως στο myf2g που ρώτησα μου παν οτι η κάρτα που έκανα αντικατασταση η multisim δηλαδή είναι 4g.Μου παν αλήθεια η μου το πε έτσι για να με ξεφορτωθεί;;;;;; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όπως είπα πριν είχα κάνει αντικατάσταση σε multisim.Πριν είχα μια microsim.Έχουν διαφορά στην ποιότητα κατασκευής;;;;;γιατί τωρα με τη multisim μου φαίνεται οτι η ποιότητα των κλήσεων ειναι πιό χαμηλή. Nαι γραφει κατω ! Κατω ! στην πισω μερια!!! Οσο για την ποιοτητα κλησεων το ιδιο νομιζω ειναι!!!:what: Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Sim τις wind τριετίας υποστηρίζει 4g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Sim τις wind τριετίας υποστηρίζει 4g; Όχι δεν υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Οπότε τρελιτσα πούλησαν ότι υποστηρίζει. Επίσης. Το ότι έχει την ίδια μορφολογια με κάρτα οτε που υποστηρίζει 4g δεν λέει κάτι ε; Από την άλλη όμως δεν έχει καμία σχέση με κάρτα wind που έχω πριν από εξάμηνο περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marduk132003 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 (edited) Παιδια sos έχω φρικάρει. Γυρισα τις τρεις συνδέσεις σε wind. Μιυ έδωσαν καινούριες καρτες. Μόλις σταμάτησε το σήμα αλλάζω τις κάρτες. Στο iphone 6 όλα καλά. Σε note 4 και lg l90 απλά δεν την αναγνωρίζει! Επίσης μετά δεν αναγνωρίζει ούτε αλλες κάρτες π.χ. Cosmote. Τι φάση;; Όλα καλά τελικά, ανεξήγητα μετά από πολλές προσπάθειες και δάκρυα δούλεψε. Edited September 16, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Νομίζω πως άκουσα στο ραδιόφωνο διαφήμιση της wind η οποία προτρέπει ν'αλλάξουμε την κάρτα sim σε 4g δωρεάν, και δώρο 1gb κι ένα battery bank! Φαίνεται λόγω pokemon go :p Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Μήπως δεν άκουσες καλά; Δίνει power bank, αλλά με την αγορά κάποιων συγκεκριμένων 4G συσκευών. Ίσως διαφήμιζε κάτι τέτοιο και στο καπάκι έλεγε έλα να αλλάξεις την κάρτα σου δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Μάλλον, πιο λογικό μου ακούγεται :O Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 (edited) Καλησπερα. Πηγα σημερα σε ενα καταστημα wind για ελεγχο καταστασης καρτας sim.Μου ειπαν οτι η καρτα εχει απομαγνητιστει.Η καρτα λειτουργει παρ ολα αυτα.Τι ειναι απομαγνητιση καρτας σιμ;Δηλαδη εχεις χαμηλοτερο σημα κ κακη ποιοτητσ ιντερνετ; Edited October 31, 2016 by gogos2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Καλησπερα. Πηγα σημερα σε ενα καταστημα wind για ελεγχο καταστασης καρτας sim.Μου ειπαν οτι η καρτα εχει απομαγνητιστει.Η καρτα λειτουργει παρ ολα αυτα.Τι ειναι απομαγνητιση καρτας σιμ;Δηλαδη εχεις χαμηλοτερο σημα κ κακη ποιοτητσ ιντερνετ; Εσύ γιατί την πήγες για έλεγχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Εσύ γιατί την πήγες για έλεγχο; Επειδη παρατηρησα χαμηλες ταχυτητες και επειδη την εβαζα κ την εβγαζα απο το κινητο στο ταμπλετ κ αντιστροφα κ ελεγα μην εχει παθει βλαβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Μήπως το είπαν έτσι μπας και κάνεις αντικατάσταση; Δεν ξέρω κατά πόσο στέκει, αλλά εδώ λέει το εξής : Ο τρόπος αποθήκευσης δεδομένων σε USB Στικ & Κάρτες Μνήμης, Κάρτες Sim των Κινητών και Πιστωτικές Κάρτες γίνεται σε ηλεκτρονική μορφή και όχι με μαγνητικό τρόπο όπως για παράδειγμα στους Σκληρούς Δίσκους ή στις Δισκέτες. Έτσι, ο απομαγνητισμός τους δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Μήπως είναι κάτι άλλο αυτό που παθαίνει και η χρήση της λέξης απομαγνητισμός είναι λίγο αδόκιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Μήπως το είπαν έτσι μπας και κάνεις αντικατάσταση; Δεν ξέρω κατά πόσο στέκει, αλλά εδώ λέει το εξής : Μήπως είναι κάτι άλλο αυτό που παθαίνει και η χρήση της λέξης απομαγνητισμός είναι λίγο αδόκιμη; Αυτο σκεφτηκα και γω οτι το πε για να κανω αντικατασταση.Παντως την τελευταια φορα που ειχα δεδομενα και κοιταζα φειςμπουκ με 3g συσκευη για μια στιγμη οπως κοιταζα φωτογραφιες δεν εκανε εναλλαγη απο h σε Η+ αλλα ειχε μεινει κολλημενο στο h. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Καλησπερα.Εκανα αντικατασταση καρτας σιμ.Πριν κανω την αντικατασταση περασα τις επαφες απο τη σιμ στη συσκευη.για να μην τις χασω.Μετα που εβαλα την καινουργια καρτα περασα τις επαφες στην καρτα σιμ την καινουργια.Επηρρεαζεται το σημα με αυτες τις ενεργειες γιατι βλεπω οτι εχω λιγοτερο σημα καποιες φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Όχι, δεν επηρεάζεται το σήμα επειδή αντέγραψες τις επαφές στη sim. Αφού όμως είδες διαφορά μόλις άλλαξες κάρτα πήγαινε συνδεσιμότητα - δίκτυα και δες μήπως με την αλλαγή της κάρτας σου άλλαξε αυτόματα το προφίλ πχ από 2g/3g σε μόνο 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Εχω μια καρτα παλια με το μεγαλο τσιπακι...θελω να την κανω nanosim...αν γινει nanosim αναγκαστικα θα κοπει και μερος των επαφων....θα λειτουργησει? Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Και με το μικρότερο τσιπάκι να ήταν, πάλι ένα κομμάτι θα κοπεί. Αν είναι ανάγκη να το κάνεις, αν δεν πετύχει μπορείς να κάνεις αντικατάσταση. Αφού είναι πολύ παλιά η κάρτα, ενδεχομένως να είναι εφικτό να την αντιγράψεις αγοράζοντας κάποιο kit από ebay που δεν κοστίζει και πολύ. Αν δεν θες να επέμβεις στην ίδια, έτσι και την αντιγράψεις θα μπορείς να πειραματιστείς στο αντίγραφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 βασικα αυτο το κιτ εχω και ειναι αντεγραμμενη....ομως ειναι το μεγαλο τσιπακι...τι προτεινεις να κανω? Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts