kateriniotis Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 exei kai kavala pou exw dei Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Και ο Βολος εχει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Και η Καλαμάτα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Wirelessly posted (SonyEricssonK530i/R6BC Browser/NetFront/3.3 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Paidia paraklinoume.opws to pame tha kleidwthei to thema Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
std04128 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Και εμένα η sim μου από TIM ενώ είχα ένα N73 την έβλεπε κανονικά και ήταν όλα τέλεια, από τον καιρό που πήρα το W950i άλλες φορές την βλέπει και άλλες όχι...Επομένως,θεωρώ πως θα πρέπει άμεσα να προβώ σε αλλαγή της κάρτα sim.Το θέμα είναι να πάρω usim ή απλή sim?Είμαι λίγο άσχετος με όλα αυτά και δεν γνωρίζω...Γίνεται αυθυμερόν η αλλαγή ή θα πρέπει να περιμένω? Παράθεση ---------------------------------------------------- Ωραίος καιρός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Και εμένα η sim μου από TIM ενώ είχα ένα N73 την έβλεπε κανονικά και ήταν όλα τέλεια, από τον καιρό που πήρα το W950i άλλες φορές την βλέπει και άλλες όχι...Επομένως,θεωρώ πως θα πρέπει άμεσα να προβώ σε αλλαγή της κάρτα sim.Το θέμα είναι να πάρω usim ή απλή sim?Είμαι λίγο άσχετος με όλα αυτά και δεν γνωρίζω...Γίνεται αυθυμερόν η αλλαγή ή θα πρέπει να περιμένω? Δεν καταλαβαίνω... Ποιο το μειονέκτημα να λέει αναγράφει το κινητό TIM σε αντίθεση με το να λέει WIND. Υπάρχουν και άλλα μειονεκτήματα εκτός αυτού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
std04128 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Δεν καταλαβαίνω... Ποιο το μειονέκτημα να λέει αναγράφει το κινητό TIM σε αντίθεση με το να λέει WIND. Υπάρχουν και άλλα μειονεκτήματα εκτός αυτού? Ποιος είπε ότι είναι αυτό το πρόβλημά μου?Το κινητό δεν βλέπει καθόλου την sim και λέει εισαγωγή κάρτας sim...Αυτό είναι το πρόβλημα! Παράθεση ---------------------------------------------------- Ωραίος καιρός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Ποιος είπε ότι είναι αυτό το πρόβλημά μου?Το κινητό δεν βλέπει καθόλου την sim και λέει εισαγωγή κάρτας sim...Αυτό είναι το πρόβλημα! Α, μάλλον εγώ μπερδεύτηκα τότε... Μήπως έχει πρόβλημα το κινητό σου όμως και όχι η SIM? Πολλές φορές το "πιαστράκι" που έχουν από πίσω τα κινητά δεν πιάνει καλά τη SIM επομένως δεν ακουμπάει καλά στα συρματάκια, μήπως φταίει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
std04128 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Α, μάλλον εγώ μπερδεύτηκα τότε... Μήπως έχει πρόβλημα το κινητό σου όμως και όχι η SIM? Πολλές φορές το "πιαστράκι" που έχουν από πίσω τα κινητά δεν πιάνει καλά τη SIM επομένως δεν ακουμπάει καλά στα συρματάκια, μήπως φταίει αυτό? Το κινητό για να καταλάβεις δεν έχει κλείσει μήνα ακόμη...:wacko: Επομένως το θεωρώ λίγο αδύνατο να φταίει αυτό(και χωρίς να έχει υποστεί κάποια πτώση...).Προφανώς,είναι αρκετά φθαρμένη η Sim.Άρα,δε πρώτη φάση αυτή λογικά θα πρέπει να αλλάξω και αν συνεχιστεί και μετά το πρόβλημα, τότε αρχίζουνε τα όργανα με την sony ericsson...:( Παράθεση ---------------------------------------------------- Ωραίος καιρός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sangelos Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Γεια χαρα σε ολους! Πηγα σημερα σε ενα καταστημα της wind, η πωλητρια απενεργοποιησε την παλια sim της TIM που ειχα και μου εδωσε νεα sim της WIND (η αλλαγη εγινε για να εμφανιζεται στο κινητο μου το λογοτυπο της WIND). Μετα απο αυτη την αλλαγη παρουσιαζεται το εξης προβλημα : ενω μπορω να καλεσω κανονικα τηλεφωνα, δε μπορω να στειλω sms! Γνωριζει κανεις για ποιο λογο γινεται αυτο; Πως θα μπορουσα να το διορθωσω; Εχω F2G και κινητο Μοtorola Z6 Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Γεια χαρα σε ολους! Πηγα σημερα σε ενα καταστημα της wind, η πωλητρια απενεργοποιησε την παλια sim της TIM που ειχα και μου εδωσε νεα sim της WIND (η αλλαγη εγινε για να εμφανιζεται στο κινητο μου το λογοτυπο της WIND). Μετα απο αυτη την αλλαγη παρουσιαζεται το εξης προβλημα : ενω μπορω να καλεσω κανονικα τηλεφωνα, δε μπορω να στειλω sms! Γνωριζει κανεις για ποιο λογο γινεται αυτο; Πως θα μπορουσα να το διορθωσω; Εχω F2G και κινητο Μοtorola Z6 Ευχαριστω! +30693599000 βάλε αυτό το κέντρο μυνημάτων και δεν θα έχεις πρόβλημα. Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτή η πολύ πανέξυπνη εταιρία δεν λέει να αλλάξει στις καρτοsim τα κέντρα μυνημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sangelos Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Φιλε μου αν και αργησες να μου απαντησεις...σχεδον 3 λεπτα:lol:...μπορω να πω οτι αξιζε η αναμονη;) Να σαι καλα! Αυτη ηταν η λυση :) Σε ευχαριστω για την αμεση βοηθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Φιλε μου αν και αργησες να μου απαντησεις...σχεδον 3 λεπτα:lol:...μπορω να πω οτι αξιζε η αναμονη;) Να σαι καλα! Αυτη ηταν η λυση :) Σε ευχαριστω για την αμεση βοηθεια :) αχαχαχα..ναι με έπιασε ένας ζήλος να σου απαντήσω, πρίν σου απαντήσει κανέις άλλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 +30693599000 βάλε αυτό το κέντρο μυνημάτων και δεν θα έχεις πρόβλημα. Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτή η πολύ πανέξυπνη εταιρία δεν λέει να αλλάξει στις καρτοsim τα κέντρα μυνημάτων. Πολλά ξεχνάει αυτή η εταιρεία... Τι γίνεται? Γιατί? Που το έχουν το μυαλό τους και δεν μπορούν να οργανωθούν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_spv Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 παιδια καλησπερα κι απο εμενα. μολις αποκτησα καρτα 2ιν1 της wind, αλλα προς εκπληξη μου διαπιστωσα οτι στο κινητο μου (nokia 6300) για να γινει η αλλαγη απο την μια γραμμη στην αλλη, θα πρεπει - αφου κανεις την αλλαγη απο το μενου - να σβησεις και να αναψεις ξανα την συσκευη:( Γνωριζει κανεις ποιες συσκευες της nokia ειναι πληρως συμβατες στις αλλαγες γραμων ΧΩΡΙΣ να χρειαστει να ανοιγοκλησεις την συσκευη? Συγκεκριμενα με ενδιαφερει το slide 6500, αν ξερει καποιος να μας πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Παιδια ψαχνω απελπισμενα μια USIM vodafone αλλα να ειναι καρτοκινητο , ειτε CU ειτε alacard , παλια θυμαμε ειχε CU καθαροαιμες USIM εαν εχει καποιος και δεν την θελει ή την πουλαει ας με πει . Helppppppp φοιρι φοιρι για μπαν το πας εσυ! αλλου τρως πινεις αλλου πας και τα δινεις... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Έχεις δίκιο, σε 3G η Wind πάσχει, ειδικά αν σκεφτείς ότι δεν υπάρχει πρόβλεψή για NON STOP video calls σε κανένα F2G της, η δε κάλυψη της στο προάστιο μου εδώ στην Αθήνα είναι ανύπαρκτη εκτός από κάποια κεντρικά σημεία. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 πηγα και εκαν φορητοτητα πριν 10 μερες στο μεσολόγγι και μου εδωσαn καρτα μια παναρχαια τιμ gkrrrrr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Αγόρασα από κατάστημα της WIND πριν κάτι μήνες μια F2G και παραδόξως, (αν και η κάρτα γράφει WIND στο πίσω μέρος της), στο κινητό μου, (Mio A701), εμφανίζει TELESTET!!! Μπορώ να το αλλάξω αυτό με κάποιο τρόπο? Θυμάμαι όταν είχα παλιά το Nokia 8210, ότι μπορούσα είτε με κάποια χρέωση μέσα από κάποιο site με λογότυπα, να το αλλάξω με κάτι άλλο, είτε με κάποιο πρόγραμμα, (δε θυμάμαι πιο) και σύνδεση στο PC, να φτιάξω δικό μου λογότυπο!!! Μπορεί να μη μοιάζει σημαντικό όλο αυτό αλλά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στις μέρες μας... Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Λοιπόν, έχω νέα. Μπορείτε να αλλάξετε αυτό που γράφει το Pocket PC σας, (WIND GR, TIM GR, TELESTET, COSMOTE, VODAFONE, κλπ.), με μια απλή FREE εφαρμογή. Το Personalizer 2.0 Θα το βρείτε εδώ: http://personalizer.en.softonic.com/pocket Είναι ένα απλό πρόγραμμα που σας αφήνει να αλλάξετε αυτό που εμφανίζεται ως το δίκτυό σας. Μπορείτε να γράψετε ότι θέλετε. Διορθώνει επίσης μερικά προβλήματα με τα τηλέφωνα που παρουσιάζουν ταυτότητα μέχρι 5 ψηφίων. Εγκαταστήστε το στην κύρια μνήμη και ΟΧΙ στην κάρτα μνήμης του κινητού σας! :) Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Γεια σε όλους, πρόσφατα με φορητότητα πήγα στην Wind από την Cosmote λόγω του προγράμματος για Στρατιωτικούς, όλα καλά απεριόριστες κλήσεις με φίλους και φίλους παιδιά στρατιωτικών και με την οικογένεια, ως εδώ κανένα πρόβλημα. Βάζω την κάρτα sim στο XDA Atom Life (ppc) και δεν την αναγνωρίζει ούτε PIN δεν μου ζητάει, εντάξει λέω και την βάζω στο 7390 με το οποίο δεν είχα κανένα πρόβλημα στο παρελθόν όσο αφορά την συμπεριφορά του ως τηλέφωνο. Με το που την βάζω, ευτυχώς αυτό την αναγνώρισε μου κάνει συνέχεια restarts, μου εμφανίζει συχνά το ''η εγγραφή της κάρτας sim απέτυχε'' και πολλές φορές μου βγάζει σφάλμα σύνδεσης. Πήγα σε 2 καταστήματα wind Ιλίσσια και Ζωγράφου αλλά κανένα δεν είχε παλιά κάρτα sim για να αλλάξω sim αλλά κανένα δεν είχε παλιά sim μόνο την 64Κ. Μου λένε δε πως δεν υπάρχει πουθενά παλιά κάρτα sim και δεν μπορείς να την αλλάξεις... Τι μπορώ να κάνω ειλικρινά έχω απελπιστεί... Ευχαριστώ, Μάνος Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 βγαλε αλλη,ισως να χει καποιο προβλημα η sim. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Νέα sim με νούμερο που ξεκινάει από 690 και έχει κουλό τσιπάκι... http://img504.imageshack.us/img504/5864/dsc03224cy1.jpg http://img504.imageshack.us/img504/5864/dsc03224cy1.1633298671.jpg http://img231.imageshack.us/img231/6243/dsc03225ug1.jpg κουλό έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 to 690 to xeroume kai to exoume dei edw kai kairo,alla ti trexei me to chip pou mas deixneis???? Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 to 690 to xeroume kai to exoume dei edw kai kairo,alla ti trexei me to chip pou mas deixneis???? είναι διαφορετικό από όσα έχω δεί μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts