Jump to content

sangelos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    90
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sangelos

  1. Καλημέρα! Το επιβεβαιώνω εγώ...
  2. Καλημερα! Θέλω να ρωτήσω αν η πιο σωστή διαδικασία για την ενημέρωση είναι η ακόλουθη: 1) Backup του κινητού στο PC 2) Factory reset 3) Update 4) Ξανα factory reset 5) Restore των αρχείων από το backup Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους! Xperia 5ii Auto
  4. Εκει που βλεπεις τις εφαρμογες που τρεχουν στο background, κανεις scroll αριστερα μεχρι να δεις την επιλογη ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ
  5. Καλώς σας βρήκα! Το κινητό είναι απόλαυση και χαίρομαι που το προτίμησα έναντι του S20FE:)
  6. Αγορασα τελικα το Sony και η αληθεια ειναι οτι οι πρωτες εντυπωσεις ειναι ακρως θετικες. Ευχαριστω πολυ για τη συμμετοχη σας!
  7. Καλημερα σε ολους! Μετα τις χθεσινες προσφορες,εχω κανει κρατηση τα κινητα του θεματος αλλα σημερα πρεπει να αποφασισω ποιο να παρω. Τωρα εχω το Sony XZ1 οποτε εχω εμπειρια με τα συγκεκριμενα κινητα (ελαφρυ λειτουργικο, smooth χρηση μεχρι και σημερα, πολλη καλη διαχειριση μπαταριας κτλ) Ποιο θα προτεινατε ως ιδανικοτερη αγορα; Ευχαριστω πολυ!
  8. sangelos

    Nova 4G

    Καλησπερα... Περιοχη Ανω Λιοσια μεσα στο σπιτι μου. https://www.speedtest.net/result/a/6077824153
  9. Καλησπέρα, XZ1 manual ρυθμίσεις... https://ibb.co/LvjLK3D
  10. Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου στις Πανελλήνιες. Απλά σαν σημείωση... Παίζει να πήγαινες νηπιαγωγείο τη τελευταία φορά που κινήθηκε το συγκεκριμένο topic :)
  11. XZ1 stock εφαρμογή/auto... https://photos.app.goo.gl/T6wrNFSLkTWCHK7R8 https://photos.app.goo.gl/gRFzJHyPkVpKAtg86
  12. Καλημέρα. Στη δική μου περίπτωση το έκαναν μετά από 2 προσπάθειες που είχαν αρνηθεί μέσω τη φόρμας επικοινωνίας.
  13. Ρίξτε μια ματιά και σε αυτή: https://www.ringkestore.com/products/sony-xperia-xz1-ringke-fusion?variant=2338210054171
  14. Καλημέρα! Υπάρχει κάποιος οδηγός για να περάσω το official firmware της Sony Ελλάδος; Το αγόρασα από το Γερμάνο και ειναι branded cosmote. Να σημειώσω ότι δεν θέλω να γίνει root στη συσκευή. Ευχαριστώ!
  15. Πρέπει να στείλεις SMS γράφοντας 4g στο 1333 ώστε ενεργοποιηθεί το 4g
  16. Καλημερα! Καταφερα κ εγω με γερμανικη διευθυνση να κανω την "αγορα". Αν βαλω παλι αμερικανικη διευθυνση θα υπαρχει καποιο προβλημα;
  17. sangelos

    Meizu MX4

    καλησπέρα σε ολους! Μολις εκανα αναβαθμιση σε 4.5.6A στο MX4 ενος φιλου. Δε βλεπω ομως να εχει επιλογη για Ελληνικα στο μενου. Εχω κανει κατι λάθος; Το κινητο ειναι αγορασμενο απο τη Κινα και δεν ειναι International. Ευχαριστω!
  18. Καλησπερα, υπαρχει καποιο link για τη συγκεκριμενη εφαρμογη;
  19. Ναι ακριβως η ιδια διαδικασια εχει γινει και στη δικη μου περιπτωση. Εχει ενδιαφερον να μαθουμε αν αντιμετωπιζουν παρομοιο προβλημα και οι φιλοι συμφορουμιτες
  20. Καλημέρα σε ολους! Το δικο μου Nexus της προσφορας της Wind (παραγωγη 5/12/2014 NORDICS RETAIL DK) παρουσιαζει το γνωστο προβλημα με το βιντεο. Τραβαω βιντεο σε συνθηκες απολυτης ησυχιας και οταν παιζω το playback ακουγεται θορυβος. Το κινητο το εχω στειλει στη cellcom οι οποιοι εχουν ζητησει διευκρινισεις απο τη Motorola στην Αμερικη σχετικα με το συγκεκριμενο προβλημα καθως ισχυριζονται οτι το εχουν ολα τα nexus. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω εσας, ειναι αν οντως το παρουσιαζουν και οι δικες σας συσκευες. Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...