Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε το CellTrack.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Θα ήθελα ένα flash player να μου προτείνετε.

Χρησιμοποιώ το Opera Μini

Δεν υπάρχει flash player.

Είτε θα χρησιμοποιήσεις τον Ιστό για να έχεις Flash Lite (περιορισμένο flash) είτε τον Opera Μini χωρίς.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Δεν υπάρχει flash player.

Είτε θα χρησιμοποιήσεις τον Ιστό για να έχεις Flash Lite (περιορισμένο flash) είτε τον Opera Μini χωρίς.

Ο ιστός το έχει εγκαταστημένο από μόνο του ή χρειάζετια να κατεβάσω και εγώ κάτι παραπάνω;

Αλήθεια είναι πως από τον ιστό ανοίγει μερικά flash.

Ο ιστός το έχει εγκαταστημένο από μόνο του ή χρειάζετια να κατεβάσω και εγώ κάτι παραπάνω;

Αλήθεια είναι πως από τον ιστό ανοίγει μερικά flash.

Το Flash είναι στοιχείο του λειτουργικού και είναι προεγκατεστημένο στο λειτουργικό.

Δεν το εγκαθιστάς εσύ. Μόνο αναβάθμιση μπορείς να κάνεις, όταν αυτή γίνεται διαθέσιμη.

Τώρα συγκεκριμένα, εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Απ ότι έχει ακουστεί η επόμενη έκδοση του Opera θα είναι συμβατή με Flash.

Το έχει κάποιος;

samsung i8510

http://www.afischer-online.de/sos/celltrack/#newos

Δεν σου έδωσα link διότι είναι το πρώτο αποτέλεσμα που εμφανίζει το google search...

Δε ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα, αλλά...

Από χτες το βράδυ ο Opera Mobile 10 μου κάνει νερά. Κρασάρει συνεχώς, και δε ξεκολλάει με τίποτα. Αν βγω στο μενού και επιχειρήσω να ξαναμπώ στην εφαρμογή, μου εμφανίζει μία μαύρη οθόνη και μένει κολλημένο σε αυτή. Αν επιχειρήσω να την κλείσω κρατώντας πατημένο το κουμπί του "Μενού" και μετά πατώντας "C", κλείνει μεν, αλλά μετά από 5'... Η ελεύθερη μνήμη μου δεν άλλαξε τον τελευταίο ένα μήνα, συνεπώς δε νομίζω να επηρεάστηκε από αυτή. Δοκίμασα να την επανεγκαταστήσω, αλλά τα ίδια. Έχω ένα Nokia N79, και τη συγκεκριμένη εφαρμογή την έχω περασμένη εδώ και 5 μήνες, ενώ αυτό το πρόβλημα εμφανίστηκε μόλις χτες. Τι να κάνω; Ελπίζω όχι Hard Format.... :confused:

Έχει δοκιμάσει κανένας τον καινούργιο Opera Mini 5.1 beta native Symbian, που υποτίθεται ότι είναι συμβατός με όλες τις εκδόσεις Symbian; Όλα καλά, αλλά δε μπορώ να ποστάρω σωστά σε φόρουμ. Μετά από κάποιους χαρακτήρες, το κείμενο δεν φαίνεται, παρά μόνο αν γυρίσω το κινητό μου (Ν82) σε landscape, αλλά όπως είναι φυσικό δε μπορώ να γράψω με το πληκτρολόγιο κάθετα. Και το κακό είναι ότι δεν έχει επιλογή για σύνταξη σε πλήρη οθόνη όπως η έκδοση java. Έχει βρει κανένας λύση; Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Χρησιμοποιόντας το sports tracker παρατήρησα ένα θέμα που έχει με τους χάρτες. Του έχω βάλει σαν επιλογή να παίρνει τον χάρτη απο τη μνήμη του τηλεφώνου και όχι από το ιντερνετ. Το άνοιξα μια φορά στο σπίτι μου και όντως μου έβγαλε ένα κομμάτι του χάρτη περιμετρικά απο το σπίτι μου αλλά όταν φεύγω ποιο μακρυά απο αυτό απλά χαράζει διαδρομή στο κενό. Υπάρχει τρόπος να του περάσω μέσα όλο το χάρτη της αττικής? (όταν ανεβάζω τη διαδρομή στο ιντερνετ δεν έχει θέμα μου τα δείχνει όλα μια χαρά)
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

στο νοκια 79 μου εχει τυχη το εξης περιεργο:ξαφνικα ο browser του κινητου εμφανισει σχεδον ολα τα site στη mobile εκδοση τους!φυσικα σε μερικα υπαρχει κουμπι για να ξαναδειξει τη desktop σε αλλα ομως οχι.ειναι πραγματικα περιεργο...υπαρχει καποιος τροπος να το σταματήσω αυτο?

Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή για τη διαχείριση των οικονομικών;

Ψάχνω και για διαχείριση της βενζίνης για να βλέπω τι καταναλώσεις έχω με το αυτοκίνητο αλλά δεν βρήκα κάτι παρά μόνο μια εφαρμογή για UIQ. Θυμάμαι είχα ψάξει και παλιότερα αλλά χωρίς να βρω κάτι.

Ρίξε μια ματιά εδώ:http://my-symbian.com/s60v3/software/applications.php?faq=6&fldAuto=7

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Καλησπέρα παιδία και από εμένα,

Είμαι κάτοχος ενος Ε66 και τώρα προσπάθησα να περάσω την εφαρμογή shazam (ευρεσή μουσικού κοματιου και καλιτεχνη με ηχογραφηση). Παρ οτι στο site του shazam λεει οτι υποστηριζεται (οχι τεσταρισμενο) απο το e66 δεν μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει. Ξέρει κανεις τιποτα για αυτό η μήπως εχετε να προτείνεται καποίο άλλο αντιστοιχο πρόγραμμα?

Ευχαριστώ.

Γειά χαρά.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να διαχειρίζεται το λογαριασμό μου στο Twitter και να μου επιτρέπει να ανεβάσω και φώτο μέσω του TwitPic;

Στο παρελθόν είχα περάσει ένα πρόγραμμα (που ανέβαζα και φώτο) αλλά μετά το φορμάτ στο κινητό, το ξέχασα!

Ευχαριστώ για την απάντηση.

'Ομως θα προτιμούσα κάποια εφαρμογή και όχι μέσω browser.

Δεν θυμάμαι την εφαρμογή που είχα πρώτα αλλιώς θα σου έλεγα να την δοκιμάσεις, φίλε.

Κάτι σχετικό με το Twitter (σαν όνομα) ήταν, αλλά δεν θυμάμαι.

Και μάλιστα όταν την έτρεχα, μπορούσες να επιλέξεις αν θέλεις το μενού να είναι μαύρο ή γκρί ή λευκό.

Κάτι σαν το Tweets60 δηλαδή, αλλά να με αφήνει να ενσωματώσω και φώτο.

Edited by radiodj105

Καλησπέρα παιδία και από εμένα,

Είμαι κάτοχος ενος Ε66 και τώρα προσπάθησα να περάσω την εφαρμογή shazam (ευρεσή μουσικού κοματιου και καλιτεχνη με ηχογραφηση). Παρ οτι στο site του shazam λεει οτι υποστηριζεται (οχι τεσταρισμενο) απο το e66 δεν μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει. Ξέρει κανεις τιποτα για αυτό η μήπως εχετε να προτείνεται καποίο άλλο αντιστοιχο πρόγραμμα?

Ευχαριστώ.

Προσπάθησε να το κατεβάσεις μέσω ovi store. Εμένα αν θυμάμαι καλά, λειτουργούσε κανονικά όταν το είχα αυτό το κινητό!

Προσπάθησε να το κατεβάσεις μέσω ovi store. Εμένα αν θυμάμαι καλά, λειτουργούσε κανονικά όταν το είχα αυτό το κινητό!

Και εμένα το shazam μου παίζει μια χαρά.

Προϋπόθεση είναι να γυρίσεις πίσω την ημερομηνία του κινητού (ΜΟΝΟ κατά την εγκατάσταση) αν θυμάμαι καλά στον Ιούλιο του 2007.

Γειά χαρά.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να διαχειρίζεται το λογαριασμό μου στο Twitter και να μου επιτρέπει να ανεβάσω και φώτο μέσω του TwitPic;

Στο παρελθόν είχα περάσει ένα πρόγραμμα (που ανέβαζα και φώτο) αλλά μετά το φορμάτ στο κινητό, το ξέχασα!

Φίλε χρησιμοποιώ το Gravity και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Το μόνο αρνητικό αν θες να ανεβάσεις φωτογραφία μέσω Twitpic μπορεί μόνο τις πρόσφατες, νομίζω τις 7-8 που έχεις τραβήξει τελευταία.

Για δαιχειρισμό twitter είναι άψογο. Αυτό είναι το μόνο αρνητικό του!

Ψάξε αν θες κάποια προγράμματα που ανεβάζουν μόνο φωτογραφίες, είχα βρει ένα (δεν θυμάμαι το όνομα) αλλά μου έκανε άνω κάτω τις φωτογραφίες στη συσκευή, τις μπέρδεψε!

Εγώ που ανεβάζω στο Twitpic έχω βολευτεί με αυτό που σου είπα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Παιδιά ξέρει κανείς μερικά προγράμματα που μεταττρέπουν το κινητό (N86) σε WIFI HOTSPOT χρησειμοποιώντας το COSMOTE WIRELESS INTERNET (100 ΜΒ/μήνα )το οποίο έχω στην συνδεσή μου έτσι ώστε να συνδέομαι με το WIFI του Laptop μου και να έχω Internet.Έχω το JuikuSpot το οποιό κάνει ακριβώς αυτο που ζητάω αλλα ειναι Trial έκδοση , μέχρι στιγμής φένετε να "τρώει" από τα 100 ΜΒ/ μηνα που έχω ( τουλάχιστον στέλνωντας "1" στο 1256 μου δείχνει οτι από αυτά τα ΜΒ καταναλώνει) . Παρακαλώ αν γνωρίζετε παραπάνω για το θέμα αυτο (σύνδεσης Wifi του laptop με wireless mobile internet της cosmote ) ρίξτε λιγο φώς στην υπόθεση :)
"Wot we do in life echoes in eternity"

παιδες υπαρχει καμια εφαρμογη για να εκτυπωσω της επαφες αντι να καθομαι να τις γραφω μια μια?:)

Γιώργο υπάρχει τρόπος να την κατεβάσω στο Σάτιο αυτήν την εφαρμογή? Edited by Johny-B