Jump to content

sagitarium

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

sagitarium's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά ξέρει κανείς μερικά προγράμματα που μεταττρέπουν το κινητό (N86) σε WIFI HOTSPOT χρησειμοποιώντας το COSMOTE WIRELESS INTERNET (100 ΜΒ/μήνα )το οποίο έχω στην συνδεσή μου έτσι ώστε να συνδέομαι με το WIFI του Laptop μου και να έχω Internet.Έχω το JuikuSpot το οποιό κάνει ακριβώς αυτο που ζητάω αλλα ειναι Trial έκδοση , μέχρι στιγμής φένετε να "τρώει" από τα 100 ΜΒ/ μηνα που έχω ( τουλάχιστον στέλνωντας "1" στο 1256 μου δείχνει οτι από αυτά τα ΜΒ καταναλώνει) . Παρακαλώ αν γνωρίζετε παραπάνω για το θέμα αυτο (σύνδεσης Wifi του laptop με wireless mobile internet της cosmote ) ρίξτε λιγο φώς στην υπόθεση :)
  2. Φιλαρακι η 20.115 εχει βγει εδω και καιρο , και εχει και face detection :rolleyes:
  3. Μηπως απλα πρεπει να κανεις αναβαθμιση το λογισμικο σου? Γιατι και εμενα δεν μου επαιζε το fm transmitter μεχρι που εκανα αναβαθμιση :) Η κεραια ειναι στο πλαστικο καπακι πισω και ειναι ενα μαυρο τετραγωνο γυρω γυρω στο κατο μερος .
  4. Πατα το "5" και πηγαινε 3 φορες δεξια στα μενου που θα βγουν, αλαξε το χρωμα των γραμματων και πατα το αριστερο πληκτρο επιλογης και μετα "save" και εξοδος . Ειναι πολυ απλο :shifty:
  5. Εγω μολις το δοκιμασα στο Ν86 μου και δουλευει κανονικα :ninja: Μαλλον πρεπει να αλαξεις κατι στις ρυτημισεις εγκαταστασης σου :rolleyes:
  6. Φιλε μου δεν το εχω χακαρει το Ν86 και δε μπορω να βρω αλλη εκδοση του Coreplayer που να περνιετε στο κινητο , οτι και να δοκιμασα μου βγαζει error προμηθευτη :confused::confused: Η εκδοση που εχω και δουλευει και εχει και κιτζενερετορ ειναι η 1.20 . Μηπως υπαρχει αλλος τροπος να βρουμε τι φταιει και προσπαθει να μου ανοιξει τα bluetooth μυνηματα με τον Coreplayer v1.20 και καταστρεφει και το αρχειο μετα την πρωτη προσπαθεια? :!:
  7. Απεγκατεστησα τον Coreplayer και ανοιγει τα bluetooth μυνηματα κανονικα , χμμμ.... λοιπον εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει? θελω τον Coreplayer για να βλεπω ταινειες ... Παιζει ρολο σε πια μνημη να το κανω εγκατασταση? Help :worry::worry:
  8. Χθες μου εστειλε καποιος φιλος μια φωτογραφια με bluetooth και οταν προσπαθησα να ανοιξω το μυνημα για να κανω αποθηκευση μου ανοιγε ο Coreplayer που εχω στο Ν86 και επαιζε την τελευταια ταινεια που ειχα βαλει να παιζει .Δοκιμασα να ανοιξω το μυνημα πολλες φορες αλλα παντα εκανε το ιδιο.Αυτο τι κουλο ειναι παλι? Ειναι θεμα ρυθμισεων του Ν86 ή του Coreplayer?Ξερει κανεις?
  9. Παιδια ο FM Transmiter ( Πομπος FM ) σας δουλευει στο Ν86 σας? Εμενα μου βγαζει error πως δεν υποστιριζεται ,... τωρα περναω την 11 Ver. λετε να φτιαξει? (Με το νεο Firmware εφτια3ε και ο πομπος FM )
  10. Οχι , κανενας ηχος δεν ακουγετε απο το κινητο , το περιεργο ειναι πως καηκαν και τα 2 ηχεια του... και αν το δωσω σε κανα νοκια μαγαζακι θα κανουν 3 μηνες να το φτιαξουν :worry::worry:
  11. Εκανα , τιποτα δεν αλαξε , μαλλον χαλασε το ηχειο :O:O
  12. Στα καλα καθουμενα το Ν85 μου σταματησε να παραγει ηχο , ουτε μουσικη ουτε ηχοι κουμπιων ουτε ηχοι κλησεων τιποτα δεν ακουγετε , ενω το ακουστικο παιζει κανονικα , εχει συμβει σε κανενα? Εχω την 30... version , ειναι bug ή καηκε το ηχειο λετε? Τσεκαρα και τα προφιλ ολα ειναι κανονικα εκει :cool:
  13. Μηπως ξερει κανεις σε πιο φακελο αποθηκέυοντε και αν μπορεις να τα σβησεις γιατι ειναι οντως πολυ σπαστικα στην εκθεση.
  14. εκανα οτι ειπες με τις ρυθμισεις για τον Real Player του Ν85 και μαλιστα αρκετες φορες με διαφορες ταινιες αλλα δεν παιζει καμια , μερικες μαλιστα δε μπορω καν να τις μεταφερω στο κινητο μετα το φορματ , ασε που τις κανει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ απο 800ΜΒ σε 1,6+GB .. τι να πω -.-
  15. Ευχαριστω φιλος , θα δοκιμασω και θα σου πω τι καταφερα :rolleyes::rolleyes:
×
×
  • Create New...