gianpithio Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Καταρχήν εάν ο υπολογιστής σου δεν έχει ενσωματωμένο bluetooth θα πρέπει να αγοράσεις ένα εξωτερικό. Δοκίμασε κάποια παλιότερη - νεώτερη έκδοση του bluesoleil γιατί αυτή που έχεις μπορεί να μην λειτουργεί σωστά στον υπολογιστή σου. Εάν δεν καταφέρεις τίποτα θα πρέπει να απευθυνθείς στην ενότητα του Computing η οποία είναι και η καταλληλότερη για αυτού του είδους τα προβλήματα όπως το παρακάτω θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55751 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos_13 Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 (edited) αυτο που βρισκω στον υπολογιστη ειναι αυτο: http://img11.imagehosting.gr/out.php/i1441279_59-.png se win xp sp3! Οταν ξεκινω τον οδηγο λεει οτι το bluetooth χρησιμοποιει το προφιλ ΟΒΕΧ object Push, πατω επομενο κ οταν κανει αναζητηση δεν βρισκει το κινητο Nokia e72....... Με το x-plore πως μπορω να δω τα μυνηματα μου ή εγγραφα απο Quickoffice? Dεν μπορω να δημιουργησω νεο φακελο, νεο εγγραφο μεσω του x-plore? Κατεβασα την 1.51 τελευταια εκδοση κ μου ζητα να την αγορασω για να γινει unregistered Ευχαριστω! Edited August 21, 2010 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 (edited) Παιδιά μήπως θυμάται κάποιος ποια εφαρμογή είναι αυτή που κανουμε όποιο κουμπί θέλουμε να ανοίγει κάποια εφαρμογή? Συγκεκριμένα θέλω το κουμπί που έχει το nokia 6710 navigator το μικρό με το αστεράκι που μόλις το πατάμε ανοίγει το nokia maps θέλω να ανοίγει το garmin που το έχω εγκαταστήσει ήδη. Ευχαριστώ Edited August 23, 2010 by gogosbmx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Παιδιά βοήθεια. Η μνήμη του τηλεφώνου, έχει καταντήσει να είναι στα 4mb, χωρίς να φορτώνω αυτή με εφαρμογές. Απλά έχει γεμίσει από το πολύ βάλε βγάλε εφαρμογών, δοκιμές κλπ. Δεν μπορώ να ανοίξω μερικές εφαρμογές πλέον λόγω του ότι έχει μείνει τόσο λίγη μνήμη! Καμιά ιδέα για να την καθαρίσω;; Ευχαριστώ ΥΓ: Έχω σβήσει προσωρινές μνήμες κλπ από τον ιστό και επίσης δεν αποθηκεύω μηνύματα, φωτογραφίες κλπ εκεί, οπότε τέτοιες προτάσεις δεν θα μου φέρουν λύση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Παιδιά βοήθεια. Η μνήμη του τηλεφώνου, έχει καταντήσει να είναι στα 4mb, χωρίς να φορτώνω αυτή με εφαρμογές. Απλά έχει γεμίσει από το πολύ βάλε βγάλε εφαρμογών, δοκιμές κλπ. Δεν μπορώ να ανοίξω μερικές εφαρμογές πλέον λόγω του ότι έχει μείνει τόσο λίγη μνήμη! Καμιά ιδέα για να την καθαρίσω;; Ευχαριστώ ΥΓ: Έχω σβήσει προσωρινές μνήμες κλπ από τον ιστό και επίσης δεν αποθηκεύω μηνύματα, φωτογραφίες κλπ εκεί, οπότε τέτοιες προτάσεις δεν θα μου φέρουν λύση!!! Φίλε υποφέρω και εγώ από το ίδιο πρόβλημα. Πριν λίγο καιρό έκανα φορματ στη μνημη του κινητού και άδειασε κάπως η εσωτερική μνήμη(από τα 0,5 ΜΒ που είχα πήγε 20 ΜΒ ) αλλά τώρα πήγε στα 5ΜΒ από το τίποτα !:mad:! Πρόσεξα ότι ακόμα και με απλό browsing στο ιντερνετ γεμίζει και ας διαγράφω την cache. To μονο που έχω να σου πω είναι ότι το hard format είναι η προσωρινή λύση απ όσο ξέρω και είδα.:O ΥΓ: Αν βρείς άλλη αποτελεσματική λύση στείλε μου πμ ;) Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Φίλε υποφέρω και εγώ από το ίδιο πρόβλημα. Πριν λίγο καιρό έκανα φορματ στη μνημη του κινητού και άδειασε κάπως η εσωτερική μνήμη(από τα 0,5 ΜΒ που είχα πήγε 20 ΜΒ ) αλλά τώρα πήγε στα 5ΜΒ από το τίποτα !:mad:! Πρόσεξα ότι ακόμα και με απλό browsing στο ιντερνετ γεμίζει και ας διαγράφω την cache. To μονο που έχω να σου πω είναι ότι το hard format είναι η προσωρινή λύση απ όσο ξέρω και είδα.:O ΥΓ: Αν βρείς άλλη αποτελεσματική λύση στείλε μου πμ ;) Μεγάλη διαφορά φίλε είδα όταν πριν από λίγους μήνες πέρασα το τελευταίο firmware για το Ε52 οπότε και κατά τη διαδικασία αυτή αυξήθηκε η μνήμη κατά 20mb. Οπότε αναμένω μήπως βγει κάποιο νέο firmware ώστε να δούμε μήπως κάνει το ίδιο, ειδάλλως μια λύση πιστεύω πως θα ήταν να ξαναπεράσω το τελευταίο! Εννοείται, ωστόσο ότι αν έχει καποιος κάποια άλλη ιδέα, πχ κάποιο προγραμματάκι που "καθαρίζει" τα σκουπίδια από τη μνήμη, είναι καλοδεχούμενη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Δοκιμάστε το παρακάτω μπορεί να κάνει δουλεία: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2835074#post2835074 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να έχω συνδεμένο το κινητό με το PC και να συγχρονίζει τα sms κάθε 5 λεπτα ας πούμε...και να μπορώ να απαντάω απο εκεί κατευθείαν...ξέρω ότι μπορεί μέσω Nokia PC suite αλλά θα ήθελα να γίνεται κάπως αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dverveles Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Παιδιά μια βοήθεια. Εχω εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα, το World traveller. Αρκετά συχνά, ζητάει να συνδεθεί με το ίντερνετ για ενημέρωση. Θέλω να το βγάλω. Δοκίμασα με την αφαίρεση, αλλά μου βγάζει "αποτυχία". Εχει καταντήσει... αηδία. Εναν τρόπο σίγουρο για να το... στείλω; Κανείς να βοηθήσει; Παράθεση Υγεία να έχουμε και προχωράμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 (edited) Μπορείς να την διαγράψεις χειροκίνητα αλλά θα πρέπει να χακάρεις την συσκευή σου ακολουθώντας τον 2ο τρόπο που γράφουμε στο Hacks & Patches. Μετά πρέπει να ακολουθησεις αυτά που γράφουμε για το UnSIS στο S60 3rd Edition Platform FAQ ερώτηση Διαγραφή εγκαταστημένων εφαρμογών, θεμάτων και παιχνιδιών Edited August 31, 2010 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 (edited) Παιδιά μια βοήθεια. Εχω εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα, το World traveller. Αρκετά συχνά, ζητάει να συνδεθεί με το ίντερνετ για ενημέρωση. Θέλω να το βγάλω. Δοκίμασα με την αφαίρεση, αλλά μου βγάζει "αποτυχία". Εχει καταντήσει... αηδία. Εναν τρόπο σίγουρο για να το... στείλω; Κανείς να βοηθήσει; καμμια φορα μου το κανει κι εμενα αυτο με διαφορες εφαρμογες.κλεινω το κινητο το ξανανοιγω και παω κατευθειαν και τις διαγραφω.παντα πιανει σ εμενα.μηπως ξερει κανεις τι να κανω για εκεινο το σπαστικο μυνημα <μνημη πληρης κλειστε καποιες εφαρμογες και ξαναδοκιμαστε> οταν μπαινω στο νετ; Edited September 1, 2010 by stendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 καμμια φορα μου το κανει κι εμενα αυτο με διαφορες εφαρμογες.κλεινω το κινητο το ξανανοιγω και παω κατευθειαν και τις διαγραφω.παντα πιανει σ εμενα.μηπως ξερει κανεις τι να κανω για εκεινο το σπαστικο μυνημα <μνημη πληρης κλειστε καποιες εφαρμογες και ξαναδοκιμαστε> οταν μπαινω στο νετ; Καλημέρα και καλό μήνα. Για το μήνυμα που σου βγάζει ευθύνεται η χαμηλή RAM που υπάρχει διαθέσιμη εκείνη την στιγμή που είσαι στο ίντερνετ. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να περάσεις κάποιο Task Manager έτσι ώστε να μπορείς να κλείνεις εφαρμογές και να ελευθερώνεις RAM όταν βρίσκεσαι στο ίντερνετ. Τέτοιες εφαρμογές είναι το Handy Taskman και το Best Taskman. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και κάποιο άλλο browser όπως είναι ο Opera Mini. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Παιδιά η Nokia καταργεί την εξαιρετική εφαρμογή της, ovi files, από 1 Οκτωβρίου. Με την εν λόγω εφαρμογή είχες πρόσβαση εξ' αποστάσεως από το κινητό στο PC και συγκεκριμένα στο φάκελο My Computer, δηλαδή πρόσβαση παντού. Μπορούσες να πλοηγηθείς μέσα στους σκληρούς σου δίσκους και στους λοιπούς φακέλους και να κατεβάσεις την ίδια στιγμή στο κινητό (μέσω internet φυσικά), κάποιο αρχείο που χρειαζόσουν. Την εν λόγω εφαρμογή χρησιμοποιούσα συνεχώς και μου είχε λύσει τα χέρια σε αρκετές περιπτώσεις (μέχρι και το setup του οφις είχα κατεβάσει 170mb περίπου μέσω wifi για να το δοκιμάσω σε ένα άλλο pc σε άλλο σπίτι!!!). Το κακό είναι ότι η Nokia προχωράει σε αυτή την ενέργεια αδικαιολόγητα και αναφέρει ότι οι πελάτες της μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται μέσω της εφαρμογής ovi suite, εφαρμογή η οποία ουδεμία σχέση έχει με την ovi files. Είναι το γνωστό suite για το pc που έχει βγάλει τελευταία για συγχρονισμό μουσικής, επαφών, φωτογραφιών κλπ. Γνωρίζει κανείς κάποια αντίστοιχη εφαρμογή προς αντικατάσταση της ovi files;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubWrc Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Παιδιά η Nokia καταργεί την εξαιρετική εφαρμογή της, ovi files, από 1 Οκτωβρίου. Με την εν λόγω εφαρμογή είχες πρόσβαση εξ' αποστάσεως από το κινητό στο PC και συγκεκριμένα στο φάκελο My Computer, δηλαδή πρόσβαση παντού. Μπορούσες να πλοηγηθείς μέσα στους σκληρούς σου δίσκους και στους λοιπούς φακέλους και να κατεβάσεις την ίδια στιγμή στο κινητό (μέσω internet φυσικά), κάποιο αρχείο που χρειαζόσουν. Την εν λόγω εφαρμογή χρησιμοποιούσα συνεχώς και μου είχε λύσει τα χέρια σε αρκετές περιπτώσεις (μέχρι και το setup του οφις είχα κατεβάσει 170mb περίπου μέσω wifi για να το δοκιμάσω σε ένα άλλο pc σε άλλο σπίτι!!!). Το κακό είναι ότι η Nokia προχωράει σε αυτή την ενέργεια αδικαιολόγητα και αναφέρει ότι οι πελάτες της μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται μέσω της εφαρμογής ovi suite, εφαρμογή η οποία ουδεμία σχέση έχει με την ovi files. Είναι το γνωστό suite για το pc που έχει βγάλει τελευταία για συγχρονισμό μουσικής, επαφών, φωτογραφιών κλπ. Γνωρίζει κανείς κάποια αντίστοιχη εφαρμογή προς αντικατάσταση της ovi files;;; Για δες αυτές : Dropbox και Sugarsync Παράθεση Greek generic pre-Rooted 12.1.A.1.201 & 205 Greek generic stock 12.1.A.1.201 Sony Xperia SP SlimKAT (4.4.2 for LBL) by bagyusz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Για δες αυτές : Dropbox και Sugarsync το dropbox ειναι προσβασιμο μεσω Nokia? Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 το dropbox ειναι προσβασιμο μεσω Nokia? Βασικά το dropbox δεν είναι διαθέσιμο για symbian και το sugarsync έβγαλε προσφάτως εφαρμογή για symbian v5 αλλά όχι για v3 που έχω εγώ... Μήπως υπάρχουν κι άλλες; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 έβγαλε προσφάτως εφαρμογή για symbian v5 αλλά όχι για v3 που έχω εγώ... Δεν έχω ασχοληθεί με την συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά δοκίμασε αυτή που έχουν βγάλει για τα 5 μπορεί να λειτουργεί και στην συσκευή σου.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Το dropbox έχει βγάλει και plug-in το οποίο δουλεύει μια χαρά σε v3. Μπες στο http://furtiv.mobi/ και κατέβασέ το για το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Καλημέρα κύριοι :) Ψάχνω απεγνωσμένα κάποιο λεξικό που να μετατρέπει τα γερμανικά σε αγγλικά (και τούμπαλιν αν γίνεται) για το Ε71 μου και δεν μπορώ να βρω τπτ... :( Βρίσκομαι και θα βρίσκομαι στη Γερμανία στο προσεγγές μέλλον και υπάρχει μεγάλο πρόβλημα συνεννόησης όπως καταλαβένετε... Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος :) Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Δες το SlovoEd Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 :) Αυτό κάπου το είδα αλλά κλασικά όλα αυτά θέλουν $ κλπ... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Με αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορείς να βρεις ότι χρειάζεσαι. Να υπενθυμίσω ότι μέσα από τις σελίδες του forum απαγορεύεται η αναφορά σε ότι έχει να κάνει με παράνομο λογισμικό όπως επίσης και η διακίνηση αυτού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 (edited) Καλημέρα κύριοι :) Ψάχνω απεγνωσμένα κάποιο λεξικό που να μετατρέπει τα γερμανικά σε αγγλικά (και τούμπαλιν αν γίνεται) για το Ε71 μου και δεν μπορώ να βρω τπτ... :( Βρίσκομαι και θα βρίσκομαι στη Γερμανία στο προσεγγές μέλλον και υπάρχει μεγάλο πρόβλημα συνεννόησης όπως καταλαβένετε... Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος :) Ευχαριστώ πολύ Το λεξικό που έχει το κινητό σου εγκατεστημένο, σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις και άλλες γλώσσες πέραν των αγγλικών και των ελληνικών που έχει προεγκατεστημένες. Εγώ το δοκίμασα με τα γερμανικά και έκανα μια χαρά δουλειά! Και χωρίς κόστος. Πάς ρυθμίσεις>γλώσσες>λήψη γλωσσών και σε συνδέει στο Internet κι επιλέγεις από λίστα όποια επιπλέον γλώσσα θες! gianpithio και raftoput ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας! Edited September 4, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Καλημέρα και πάλι :) Η 1η μου σκέψη ήταν να κατεβάσω τη γλώσσα (και το έκανα) αλλά μετά που καλοσκέφτηκα δε μου κάνει μιας κι εγώ χρειάζομαι κάτι περισσότερο σε μεταφραστικό-λεξικό πχ να βάλω μια γερμανική λέξη και να πάρω την απόδοσή της στα αγγλικά. Στο νετ βρήκα μερικά αλλά κλασικά όλα θέλουν να τα αγοράσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 (edited) Καλημέρα και πάλι :) Η 1η μου σκέψη ήταν να κατεβάσω τη γλώσσα (και το έκανα) αλλά μετά που καλοσκέφτηκα δε μου κάνει μιας κι εγώ χρειάζομαι κάτι περισσότερο σε μεταφραστικό-λεξικό πχ να βάλω μια γερμανική λέξη και να πάρω την απόδοσή της στα αγγλικά. Στο νετ βρήκα μερικά αλλά κλασικά όλα θέλουν να τα αγοράσεις... Ποια είναι η συσκευή σου? Κάποια έχουν μέσα ενσωματωμένο λεξικό και μπορείς να προσθαφαιρείς μέχρι 3 γλώσσες. Σ.Σ. Είναι το Ε71, στην πορεία το είδα, δεν έχεις λεξικό προεγκατεστημένο στη συσκευή σου? Δεν σε βολεύει? Edited September 4, 2010 by raftoput Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts