dinosss Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Δεν ειχα κανει μετατροπη. Τα περασα ετσι, φανταστηκα οτι θα τα επαιζε. Ηταν μικρης αναλυσης παντως, 512χ384 Παντως πιο το νοημα αν πρεπει να τα κανεις πρωτα μετατροπη στην αναλυση? Αν ειναι να μπουμε στον κοπο, τα κανουμε και 3GP και παιζουν χωρις αλλο επιπλεον player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Παντως πιο το νοημα αν πρεπει να τα κανεις πρωτα μετατροπη στην αναλυση? Όπως έγραψα στις ρυθμίσεις του βίντεο δεν κάνω μετατροπή στην ανάλυση του βίντεο αλλά στα φορμάτ βίντεο και ήχου. "Ανάλυση εικόνας (W/H) αφήνω την ίδια του original βίντεο." Για παράδειγμα αν ο ήχος του αρχικού βίντεο είναι ac3 ασφαλώς και θέλει μετατροπή μιας και δεν υπάρχει αποκωδικοποιτής ac3 για κινητό. Πάντως, αν θες να παίζει τα πάντα δίχως μετατροπή είσαι για notebook. Φιλικά Γιώργος Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Γεια σας.Παρόλο που έχουν αναφερθεί κάποια προγράμματα, μήπως κάποιος κάτοχος Ε72 ΝΟΚΙΑ έχει βρει τελικά καποιο πρόγραμμα έστω και με πληρωμή που να ηχογραφεί συνομιλία χωρίς να ακούγεται μπιπ? Εχω δοκιμάσει κάποια, αλλά ακούγεται μπιπ όταν γράφεις.Ευχαριστω πολύ Είδες το Total recall (τελευταία έκδωση); Αν βάλεις beep suppression ADV, ακόμα κι αν ακούς beep, ο άλλος δεν τ'ακούει, ούτε και γράφεται μες το αρχείο. Για κοίταξε... Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Αν δεν κάνω λάθος είναι παράνομο να ηχογραφείς συνομιλία χωρίς να το ξέρει ο άλλος.Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα βρεις τέτοιο πρόγραμμα.Έχει οριστεί σαν δικλείδα ασφαλείας ότι ο άλλος θα γνωρίζει ότι ηχογραφείται από τον beep ή tone που ακούγεται όταν εκτελείται η ηχογράφηση. Είδες το Total recall (τελευταία έκδωση); Αν βάλεις beep suppression ADV, ακόμα κι αν ακούς beep, ο άλλος δεν τ'ακούει, ούτε και γράφεται μες το αρχείο. Για κοίταξε... Πριν λιγο καιρο εψαχνα και εγω ενα τετοιο προγραμμα... :rolleyes: μεχρι που εντελως τυχαια επεσε στην ερευνα μου ενα προγραμμα που και καλα ηχογραφει απο το ραδιοφωνο... ε με αυτο ηχογραφουσα και τις κλησεις χωρις κανενα μπιπ... επιδη ομως δεν μαρεσε γενικα το μενου και ολο το προγραμμα εβαλα ενα αλλο που επεσε στο ματι μου... το xelnex lite, ειναι το τοπ προγραμμα για μενα... ηχογραφει σε οτι μορφη θες... αυτοματα... και παντα χωρις μπιπ!!! (μονο καμια δυο τρεις φορες μου εχει κολλησει μεσα στους 2μηνες και κανει μπιπ....μετα στην επομενη κληση ολα καλα) καθως επισης δεν σου δειχνει αν τρεχει στο παρασκηνιο... αλλα αυτο τρεχει... απλα πας και το ανοιγεις και βλεπεις ολες τις κλησεις σου με καθε λεπτομερεια.... Και οποιος επιχιρισει να το περασει ας απενεργοποιησει το * σαν κουμπι γρηγορης ηχογραφισης... εμενα στο Ε66 μου εβγαζε προβλημα και δεν δουλευε καθολου το *...ειδικα στα μηνυματα... Ελπιζω να βοηθησα... :) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Φίλε δυστυχώς το xelnex lite κάνει μπιπ στο Ε52. Από ότι έχω καταλάβει, όσο πιο νέο είναι το μοντέλο του κινητού, τόσο πιο δυσέβρετο είναι ένα πρόγραμμα όπου να παρακάμπτει τον εκάστοτε προειδοποιητικό ήχο!! Και κάτι άλλο, το beep suppression ADV στο total recall είναι κάποιο ρύθμιση στα options ή κάποιο συμπληρωματικό patch αρχείο;;; Θα αρχίσω να δοκιμάζω τα πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Το πρόγραμμα που βγάζει δεύτερη σειρά με συντομεύσεις στην οθόνη του κινητού μπορείτε να μου πείτε πως λέγεται? (τρώει πολύ από μπαταρία και από ισχύ επεξεργαστή?) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Το πρόγραμμα που βγάζει δεύτερη σειρά με συντομεύσεις στην οθόνη του κινητού μπορείτε να μου πείτε πως λέγεται? (τρώει πολύ από μπαταρία και από ισχύ επεξεργαστή?) Handy shell λέγεται η εφαρμογή. Όταν το χρησιμοποιούσα παλιότερα δεν είχα δει μεγάλες διαφορές στη διάρκεια της μπαταρίας, αλλά είναι λογικό να έχει έστω και λίγη επιβάρυνση σε επεξεργαστή και μπαταρία (τρέχει συνέχεια στο background). Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Handy shell λέγεται η εφαρμογή. Όταν το χρησιμοποιούσα παλιότερα δεν είχα δει μεγάλες διαφορές στη διάρκεια της μπαταρίας, αλλά είναι λογικό να έχει έστω και λίγη επιβάρυνση σε επεξεργαστή και μπαταρία (τρέχει συνέχεια στο background).Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει μόνο αυτό (δλδ επιπλέον συντομεύσεις) και όχι όλες τις άλλες αλλαγές στα γραφικά? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 (edited) Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει μόνο αυτό (δλδ επιπλέον συντομεύσεις) και όχι όλες τις άλλες αλλαγές στα γραφικά? Άλλη μια εφαρμογή είναι το Smart Settings, δεν προσθέτει εικονίδια στην οθόνη αναμονής αλλά σου επιτρέπει να το προσθέσεις ή σαν συντόμευση ή σαν επιλογή σε κάποιο από τα soft keyς. Όταν είχα το Ε66 με είχε βολέψει πολύ περισσότερο απ' ότι το Handy Shell. Το SPB Shell δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για Symbian. Edited May 11, 2010 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisbmwm Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 καλησπερα παιδια.εχω ενα ε50 και κατεβασα το easy reject αλλα πως μπορω να το κανω activate αφου δεν εχω συνδεση στο ιντερνετ απο το κινητο?εχω πληρωσει κανονικα αλλα δεν μπορω να το κανω..καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Λογικά οι οδηγίες στο manual πρέπει να σε καλύπτουν. http://img99.imageshack.us/img99/4083/73110328.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Παιδιά καλημέρα. Έχω το Ε72 και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπεω στο μητρώο κλήσεων (εισερχ., εξερχ., αναπαντ.) τον ακριβή αριθμό της επαφής? Ρωτάω γιατί απλά εμφανίζει το σηματακι του κινητου τηλεφ. ανεξάρτητα ποιος αριθμός έχει καλέσει. Αν δεν γίνεται κατι, υπάρχει μηπως καποια εφαρμογή που να κάνει καλύτερη διαχειριση των κλήσεων (για π.χ να εμφανίζει και διάρκεια, να κάνει ομαδοποίηση ανα επαφή,...)?????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterikakis Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 (edited) Γεια σας , είμαι κάτοχος του Nokia 6220 classic. Πρόσφατα είδα στο youtube ένα βιντεάκι που έδειχνε το κινητό μου να του έχουν φορτώσει τα windows 98! Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να τα βρω και να τα περάσω κι εγώ στο κινητό μου; Ευχαριστώ. Βρήκα και πέρασα στο κινητό μου τα windows 95 , τα οποία και τρέχουν μια χαρά. Το μόνο κακό είναι ότι θέλει κανένα δεκάλεπτο μέχρι να τα φορτώσει το κινητό. Επίσης , για να χειριστείς το δείχτη του ποντικιού χρησιμοποιείς το πλήκτρο πλοήγησης (το μεσαίο που πάει πάνω - κάτω - δεξιά - αριστερά και πατιέται) , αλλά έχει μεγάλη ευαισθησία και είναι λίγο δύσχριστο... Προσπάθησα από το control panel αλλά το παράθυρο που βγάζει δε χωράει στην οθόνη του κινητού και δε μπορώ να πατήσω το OK... Edited May 12, 2010 by impreza_sti Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Καλημέρα παίδες, Έχω το 6710 Navigator και θα ήθελα αν υπάρχει τρόπος (πρόγραμμα), όταν κάνω πλοήγηση με αυτό να το συνδέω σε Notebook και να το χειρίζομαι μέσα από το Notebook, έτσι θα είναι πιο εύχρηστη η πληκτρολόγηση και η παρακολούθηση βίντεο. Υπάρχει λύση ? Ηλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Καλημέρα παίδες, Έχω το 6710 Navigator και θα ήθελα αν υπάρχει τρόπος (πρόγραμμα), όταν κάνω πλοήγηση με αυτό να το συνδέω σε Notebook και να το χειρίζομαι μέσα από το Notebook, έτσι θα είναι πιο εύχρηστη η πληκτρολόγηση και η παρακολούθηση βίντεο. Υπάρχει λύση ? Ηλίας Δεν νομίζω φίλε Ηλία πως υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ ώστε να έχεις πλοήγηση στο netbook σου είναι να βάλεις κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης όπως το garmin ή το destinator την έκδοση για pc και με έναν εξωτερικό δέκτη gps να έχεις στίγμα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 έχει βρει κάποιος κάτι σαν το youtubedownloader για s60? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 έχει βρει κάποιος κάτι σαν το youtubedownloader για s60? Mε το Mobitubia μπορείς πέρα του να δεις βίντεο στο youtube, να τα κατεβάσεις αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Σε ευχαριστώ φίλε stefanw595 για την γρήγορη απάντηση, αλλά από λάθος μου έγραψα μόνο πλοήγηση. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω πλοήγηση στο ιντερνέτ με την σύνδεσή μου από το κινητό χωρίς να χρειαστεί να αγοράσω κάποιο στικ για ασύρματο ιντερνέτ, αλλά να χρησιμοποιώ το Notebook το οποίο είναι πιο εύχρηστο στην πληκτρολόγηση σελίδων, μηνυμάτων κλπ. Φιλικά Ηλίας:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Σε ευχαριστώ φίλε stefanw595 για την γρήγορη απάντηση, αλλά από λάθος μου έγραψα μόνο πλοήγηση. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω πλοήγηση στο ιντερνέτ με την σύνδεσή μου από το κινητό χωρίς να χρειαστεί να αγοράσω κάποιο στικ για ασύρματο ιντερνέτ, αλλά να χρησιμοποιώ το Notebook το οποίο είναι πιο εύχρηστο στην πληκτρολόγηση σελίδων, μηνυμάτων κλπ. Φιλικά Ηλίας:O A αυτό εννοούσες? Αυτό είναι ακόμη πιο εύκολο. Αν δεν κάνω λάθος μέσα στο Ovi Suite έχει επιλογή να συνδεθείς στο ιντερνετ μέσω του κινητού, αυτό δηλαδή που θες. Δεν θυμάμαι ποια ήταν ακριβώς η επιλογή που πρέπει να πας γιατί δεν το έχω πλέον το πρόγραμμα αλλά γίνεται. Επίσης υπάρχει εφαρμογή που μεταρέπει το κινητό σου σε wifi spot οπότε μπορείς να μπεις και έτσι. Η εφαρμογή λέγεται JoikuSpot. Γνώμη μου είναι πάντως να το κάνεις μέσω του Ovi Suite.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Κάνω την ίδια ερώτηση και εδώ μιας και υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα σε σχέση με το αντίστοιχο θέμα, απο οτι στο v5 Γνωρίζει κανείς καμια εφαρμογή που να βλεπεις ειδοποίηση για μήνυμα στην οθόνη του κινητού οταν ειναι κλειδωμένο ? (εννοώ απλό κλείδωμα όχι με κωδικό.) δοκίμασα την εφαρμοή sms preview που ειναι και δωρεάν αλλά δεν το δείχνει όταν είναι κλειδωμένο, μόνο όταν είναι ξεκλείδωτο το δείχνει και πάλι ομως εμφανίζει και μέρος του μηνύματος. Εγω θα ήθελα απλά να λέει one new text message με φωτεινή ενδειξη στην οθόνη... Έχει κανείς τίποτα υπόψιν του ? thnx in advance. Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Συγγνωμη να κανω μια ερωτηση.Περασα το opera mini 5 στο κινητο μου.Δεν μπορω να βλεπω βιντεο του youtube?Πριν χρησιμοποιουσα τον browser που ειχε απο την αρχη κ τα ανοιγε..Τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Clocktop γραμμενο σε Python. :D Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Υπάρχει καποια εφρμογή για να βλέπω τον καιρό στο 6700 slide που να μην χρειαζεται συνδεση gprs ή wifi παρα μόνο να συνδεω το κινητο μεσω καλωδίου και να παιρνει τα δεδομένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Συγγνωμη να κανω μια ερωτηση.Περασα το opera mini 5 στο κινητο μου.Δεν μπορω να βλεπω βιντεο του youtube?Πριν χρησιμοποιουσα τον browser που ειχε απο την αρχη κ τα ανοιγε..Τι παιζει? Το opera mini δεν μπορεί να αναπαράγει video youtube. Δοκίμασε το opera mobile ή το skyfire. @tron Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια εφαρμογή καιρού. Οι πιο πολλές που ξέρω κατεβάζουν δεδομένα είτε μέσω wifi ή GPRS. @HuskerDu Είναι freeware η συγκεκριμένη εφαρμογή? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 @HuskerDu [/b]Είναι freeware η συγκεκριμένη εφαρμογή? free είναι, όπως και το vhome. Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts