elteo Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 dmarccos, merci. xagios, μπααα το είχα δοκιμάσει πριν καμια βδομάδα και ήταν εντελώς κουραστικό. Εβαζε την εικόνα παντού μη μπορώντας έτσι να ξεχωρίζεις τα εικονίδια του μενού. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Σε μένα βγάζει σφάλμα πιστοποιητικού και δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω? Κοιταξα και αλλού αλλά δεν βγάζω άκρη. Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Δες εαν εχεις σωστα τις παρακατω ρυθμισεις εκει που γραφει: Οι εφαρμογες δεν εχουν την επισημη πιστοποιηση της Nokia S60 Platform FAQ ερωτηση #5 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Εγώ χρησιμοποιώ το Mobitubia πως βλέπεις youtube .flv βιντεο σωσμένα από τον Η/Υ ;;:confused: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 πως βλέπεις youtube .flv βιντεο σωσμένα από τον Η/Υ ;;:confused: Έχω φτιάξει έναν flv φάκελο στη κάρτα μνήμης μέσα στον φάκελο με τα video και τα περνάω εκεί, το Mobitubia τα βρίσκει και τα παίζει Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 πως βλέπεις youtube .flv βιντεο σωσμένα από τον Η/Υ ;;:confused: Δοκιμασε και την τελευταια εκδοση του smartmovie.Δεν αναγνωριζει ολα τα flv,αναλογα με τα codecs,αλλα τα παει μια χαρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Έχω φτιάξει έναν flv φάκελο στη κάρτα μνήμης μέσα στον φάκελο με τα video και τα περνάω εκεί, το Mobitubia τα βρίσκει και τα παίζει file not supported ...ενώ είναι κατεβασμένο βιντεο από youtube :hypno::down: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Για δείτε αυτό το προγραμματάκι : FreeFSWP (Full Screen Wall Paper) Only for Pre-Fp1 / Fp1 Phones http://s57.radikal.ru/i157/0902/3f/b2adc52f253c.jpg Download ---Edit--- Όντως δουλεύει.. Πολλή καλή εφαρμογή! Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι που όταν μπαίνω στο μενού κόβεται ένα μέρος της εικόνας στο πάνω μέρος και φαίνεται το θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 file not supported ...ενώ είναι κατεβασμένο βιντεο από youtube :hypno::down: Εμένα τα παίζει κι ο X-plore στο Ν82 Πολλή καλή εφαρμογή! Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι που όταν μπαίνω στο μενού κόβεται ένα μέρος της εικόνας στο πάνω μέρος και φαίνεται το θέμα.. Ναι έτσι το κάνει σε όλα Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rye3503 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 μηπως ξερετε τι κανει το Mr Tracker ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Απο το site της σελιδας... What is Mr Tracker? Mr Tracker is a software application for most mobile or PDA smart phones of today. There are many features to Mr Tracker, main one is you basically send a sms text message to an associate, children, spouse and your occasional friend , when they reply your text sms message you shall receive the latitude and longitude coordinates below the message that they have replied .Which you then input into Google Earth and it shall give you an exact location of your subjects whereabouts. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 μηπως ξερετε τι κανει το Mr Tracker ?η εφαρμογη αυτη δεν υπαρχει στα μαγαζακια. μηπως ξερετε αν μπορουμε να τη βρουμε πουθενα ή ειναι νωρις ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Υπαρχει κανενας cash converter, εστω και με χειροκινητη ρυθμιση; Θελω να βλεπω ισοτιμιες, χωρις συνδεση στο internet. Να του δινω ισοτιμια, και να χτυπω γρηγορα ενα νουμερο και να μου λεει το ισοδυναμο ποσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trimitsos Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 ΠΑΙΔΙΑ, έχω τον x-plore (v.1.30) στο Ν96 κ κάθε φορά που ξεκινάει μου βγάζει την αντίστροφη μέτρηση (ότι κ καλά θέλει registration), ενώ του έχω περάσει "*ένα" serial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 ΠΑΙΔΙΑ, έχω τον x-plore (v.1.30) στο Ν96 κ κάθε φορά που ξεκινάει μου βγάζει την αντίστροφη μέτρηση (ότι κ καλά θέλει registration), ενώ του έχω περάσει "*ένα" serial Δεν υπάρχει ακόμα κλειδί τ' οποίο να ξεκλειδώνει το xplore 1.30. Αυτό που έβαλες είναι μόνο για την ν1.22 και γι' αυτό κάθε φορά σου βγάζει αυτό το μήνυμα. @karib Γιατί δεν δοκιμάζεις τον ενσωματωμένο μετατροπέα που έχουν τα nokia? Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις το Handy Cοnverter, τ' οποίο θα βρεις στο xxxxxxx Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 stendor, ειλικρινα δεν ηξερα οτι υπαρχει ενσωματωμενος μετατροπεας. Που υπαρχει ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Αν και δεν ξέρω ποιο μοντέλο έχεις λογικά θα βρίσκεται ή μέσα στο φάκελο Εργαλεία ή στο φάκελο Γραφείο. Το εικονίδιο έχει μια ζυγαριά και λέγεται Μετατροπέας. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Πωπω τι γ@μάτο είναι το LCG smartmovie, καθόμουν τόσο καιρό και βολόδερνα με το Coreplayer. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Με το δικό μου θέμα τί γίνεται; Δε χρησιμοποιεί κανένας σας Voice Recorder? Εχω δεί τόσα και τόσα εδώ πέρα, αλλά για εξωτερική ηχογράφηση σε υψηλή ποιότητα και για εγγραφή ραδιοφώνου FM δεν έχει πεί κανείς τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και μετά μιλάμε για ανοιχτό λειτουργικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Εχουμε ξαναπει οτι δεν υπαρχει κανενα προγραμμα που να μπορει να γραψει απο ραδιο. Μονο το Ν70 μπορουσε αν θυμαμαι καλα. Τωρα για ηχογραφηση 'υψηλης ποιοτητας' πρεπει να ξερεις οτι δεν παιζει ρολο το προγραμμα αλλα το μικροφωνο του κινητου. Απλα, χρησιμοποιεις την εγγραφη που εχει ενσωματωμενη το κινητο σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομιζω οτι γινετε. Μαλλον ειχα δει κατι στο xxxxxxxxxxxxx αλλα δεν το δοκιμασα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 εχω το photo viewer για τις φωτογραφιες μου. εφτιαξα ενα φακελο και εβαλα καποιες φωτο μεσα αλλα δεν τον βλεπω ουτε στο photo viewer, ουτε στον x-plore. ξερει κανεις γιατι? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Δεν εξαρτάται μόνο απ'το μικρόφωνο, αλλά και απ'το πόσο "καλά" στα πόσα KBPS μπορεί να ηχογραφήσει η εφαρμογή! Το λέω αυτό γιατί είχα καιρό το Alon Mp3 Dictaphone που έφτανε στα 96 KBPS και 48 KHZ σ'ένα xpress music και μπορώ να πώ οτι έκανε καλή δουλειά! Στα Ν όμως κάνει νερά και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο ανταγωνιστικό του να δοκιμάσω!.... Αν χρησιμοποιήσω την εγγραφή του κινητού όπως λές, δεν πρόκειται ποτέ να δώ τέτοια formats ούτε στα όνειρα μου! Με την καταγραφή video κάτι πάει να γίνει αλλά αν τη χρησιμοποιεί κανείς πολλή ώρα τελειώνει γρήγορα η μπαταρία!.... Τώρα σχετικά με το ραδιόφωνο, πρόκειται να βγάλει η Alon κάποια λύση στο κοντινό μέλλον! Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 εχω το photo viewer για τις φωτογραφιες μου. εφτιαξα ενα φακελο και εβαλα καποιες φωτο μεσα αλλα δεν τον βλεπω ουτε στο photo viewer, ουτε στον x-plore. ξερει κανεις γιατι? Εψαξες στην μνημη της συσκευης αλλα και στην καρτα μνημης? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Εψαξες στην μνημη της συσκευης αλλα και στην καρτα μνημης? ναι. αλλα τιποτα. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts