Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε μου το τηλεφωνο ειναι πλεον αξιοπιστο ακομα και κατασκευαστικα εχει βελτιωθει πολυ κυκλοφορει κατι λιγοτερο απο δυο χρονια και με τις συνεχεις αναβαθμισεις δεν θα συναντησεις προβληματα αξιοπιστιας.Τωρα για το bluetooth εχω χρησιμοποιω stereo bluetooth και ακουγεται φανταστικα καλυτερα και απο τα hands free.To μονο που ισως θα σε προβληματισει ειναι η αυτονομια παρολο που σε σχεση με δυο χρονια πριν εχει βελτιωθει αρκετα αν μιλας συνεχεια σε ανοικτη ακροαση και ειναι συνδεδεμενο με bluetooth ολη την ωρα δε βγαζεις μερα.Με μετρια χρηση βγαζει 2 μερες.Αν δεν σε απασχολει να τα φορτιζεις τακτικα για τη τιμη του ειναι απο τις καλυτερες επιλογες

κατ αρχην φιλε KOPRINIOTIS σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου!!

σχετικα με την αυτονομια της μπαταριας δεν με πολυ προβληματιζει γιατι οπως ειπα το εχω συνεχεια συνδεδεμενο με ανοικτη ακροαση bluetooth οποτε και ο αναπτηρας του αυτοκινητου ειναι παντα παρων.

με βοηθας πολυ με αυτα που μου ειπες και μαλον θα ειναι η επιλογη μοu

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σήμερα έκανα αναβάθμιση του firmware σε v31.0.017στο Ν95 και έχω πρόβλημα με το WiFi μου δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να διορθώσω αυτό το πρόβλημα;

HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845

HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14

iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp,

NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60

Παιδια θελω βοηθεια γιατι εχει τελειωσει η μπαταρια στα hands free μου υπαρχει καποιο σχεδιαγραμμα για το πως να τους βαλω αλλη μπαταρια;

Ανοιξε ,κλεισε ,διπλωσε

παραπονο στα χειλη

χωσου στην αμμο Αμμοχωστος

σαν σπανιο κοχυλι

Xiaomi Redmi Note 4G+Samsung Galaxy S2+NOKIA N95+K599

Παιδια θελω βοηθεια γιατι εχει τελειωσει η μπαταρια στα hands free μου υπαρχει καποιο σχεδιαγραμμα για το πως να τους βαλω αλλη μπαταρια;

Αν έχεις τα handsfree που είχε μέσα το κουτί του Ν95 δεν μπορείς να τους αλλάξεις μπαταρία. Έχει αναφερθεί και παλιότερα οτι δεν γίνεται (αν κάνεις αναζήτηση στο παρόν θέμα θα βρεις τα ποστ που έχουν γίνει). Αν πας να ανοίξεις τον controller που έχει πάνω τα πλήκτρα της μουσικής, αυτός σπάει και αχρηστεύεται. Δυστυχώς θα πρέπει να αγοράσεις άλλα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ρωτησα γιατι θυμωμουν πως καποιος ειχε δωσει ενα link για το που ειχε ενα σχεδιαγραμμα για το πως να την αλλαξεις.Θα αγορασω αλλο.

Ανοιξε ,κλεισε ,διπλωσε

παραπονο στα χειλη

χωσου στην αμμο Αμμοχωστος

σαν σπανιο κοχυλι

Xiaomi Redmi Note 4G+Samsung Galaxy S2+NOKIA N95+K599

Ρωτησα γιατι θυμωμουν πως καποιος ειχε δωσει ενα link για το που ειχε ενα σχεδιαγραμμα για το πως να την αλλαξεις.Θα αγορασω αλλο.

Δεν το θυμάμαι το link αλλά μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση και να το βρεις.

Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να περασω τις επαφες που εχω απο το sonyericsson στο Ν95?

Μέσω συγχρονισμού με το Outlook.

Πρώτα τις περάσεις στο Outlook μέσω του προγράμματος της SE και μετά από το Outlook στο N95 μέσω του PC Suite.

Αλλιώς μέσω bluetooth από το ένα κινητό στο άλλο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Παιδια μου εχουν ξεβαφτει λιγο το κεντικο πληκρτρο επιλογης και αλλα δυο τα επιλογης δεξια και κατω στο κεντρικο joystic ας το ππω ετσι.Ξερουμε καμια λυση να τα βαψω με κατι η κατι αλλο?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Πήγαινε σε ένα NOKIA SHOP. Εγώ που τα είχα αλλάξει στο Ν95 8GB πρέπει να έδωσα 10-12 ευρώ όχι παραπάνω και έγινε καινούργιο.

Μέσω συγχρονισμού με το Outlook.

Πρώτα τις περάσεις στο Outlook μέσω του προγράμματος της SE και μετά από το Outlook στο N95 μέσω του PC Suite.

Αλλιώς μέσω bluetooth από το ένα κινητό στο άλλο.

φιλε Itchrist86 σε ευχαριστω

Παιδια γεια σας, εχω ενα Ν95 ενος φιλου μου και θελω να αφαιρεσω το VODAFONE LIVE. Το εχω κανει σε ενα Ν70 ευκολα, η διαδικασια ειναι η ιδια? Και που μπορω να βρω το NEMESIS γιατι εχω κανει format τον υπολογιστη και τα εχασα ολα.

Παιδια γεια σας, εχω ενα Ν95 ενος φιλου μου και θελω να αφαιρεσω το VODAFONE LIVE. Το εχω κανει σε ενα Ν70 ευκολα, η διαδικασια ειναι η ιδια? Και που μπορω να βρω το NEMESIS γιατι εχω κανει format τον υπολογιστη και τα εχασα ολα.

Διάβασε το Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής και θα δεις από που μπορείς να κατεβάσεις το Nemesis Service Suite.

Πήγαινε σε ένα NOKIA SHOP. Εγώ που τα είχα αλλάξει στο Ν95 8GB πρέπει να έδωσα 10-12 ευρώ όχι παραπάνω και έγινε καινούργιο.
Δηλαδη σου αλλαζουν ολο το πληκτρολογιο?

Σου αλλάζουν όλο το κομμάτι των κεντρικών πλήκτρων. Είναι πιο απλό από ότι φαίνεται γιατί είναι ένα "ενιαίο" κατά κάποιο τρόπο κομμάτι. Απλά έχω μια εντύπωση ότι τα σχεδιάκια πάνω στα πλήκτρα ήταν λίγο διαφορετικά στο σχεδιασμό από τα original πλήκτρα (πιθανότατα η NOKIA στην πορεία να άλλαξε προμηθευτή και να υπήρξε αυτή η μικρή σχεδόν ανεπαίσθητη διαφοροποίηση). Σημειωτέον ότι μιλάω πάντα για το Ν95 8GB. Στο απλό ίσως να μην υπάρχει καν αυτή η διαφοροποίηση ή απλά να χρησιμοποίησαν ανταλλακτικό από το απλό Ν95 που να είναι το ίδιο. Σε κάθε περίπτωση μετά από μερικές ώρες δεν θα θυμάσαι καν ότι υπήρχε αυτή η ελάχιστη διαφορά.

καλησπέρα παιδιά.είμαι καινούργιος εδώ.δεν ξέρω αν έχεις συζητηθεί ξανά,έχει δουλέψει κανείς το rοute66 στο ν 95,που μπορώ να το βρω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.βασίλης

καλησπέρα παιδιά.είμαι καινούργιος εδώ.δεν ξέρω αν έχεις συζητηθεί ξανά,έχει δουλέψει κανείς το rοute66 στο ν 95,που μπορώ να το βρω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.βασίλης

Υπάρχει ήδη ανοιχτό θέμα για το Route66 στην γενική ενότητα για τα S60.

Πάντως για χρήση στην Ελλάδα να ξέρεις δεν αξίζει..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

παιδια τα φωτα σας!!!μετα απο ποση ωρα κλειδωνει το gps για πρωτη φορα δορυφορους?? εκατσα εξω γυρω στα 6-7 λεπτα αλλα δεν ειδα φως!!! να υπαρχει προβλημα??

Τη πρωτη φορα αργει κανα δεκαλεπτο σε ανοικτο μερος σιγουρα

Τη πρωτη φορα αργει κανα δεκαλεπτο σε ανοικτο μερος σιγουρα

θα το δοκιμασω φιλε KOPRINIOTIS να δω τι γινετε.παντως το κινητο οπως το βλεπω ως στιγμης ειναι οπως μου τα ελεγες προχθες,φοβερο!!

:up::up::up:

Για όλους τους φίλους που έχουν N95 (όχι το 8GB), παίζει μιά πολύ καλή προσφορά.

http://www.zagg.com/invisibleshield/nokia-n95-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php

Full Body Coverage $6.95

Στέλνουν κανονικά Ελλάδα, χωρίς μεταφορικά. Έχω πάρει πολλές φορές και έχω σε όλες σχεδόν τις συσκευές μου.

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Για όλους τους φίλους που έχουν N95 (όχι το 8GB), παίζει μιά πολύ καλή προσφορά.

http://www.zagg.com/invisibleshield/nokia-n95-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php

Full Body Coverage $6.95

Στέλνουν κανονικά Ελλάδα, χωρίς μεταφορικά. Έχω πάρει πολλές φορές και έχω σε όλες σχεδόν τις συσκευές μου.

Λογικά αυτό Screen Coverage $11.95 πρέπει να είναι μαζί μετά πλήκτρα τα μεγάλα γιατί μου έχουν ψιλό γδαρθεί

TOMMIS RODOS ;)

Συγγνώμη... Θα πάρεις το screen coverage $11.95 την ώρα που έχει προσφορά το Full Body Coverage (που περιλαμβάνει το screen shield) $6.95 ?

Full Body coverage includes screen coverage.

Διαβάζετε καθόλου πριν γράψετε;

Πολύ ανθεκτική σε γρατσουνιές και κακομεταχείρηση διαφανής μεμβράνη.

Την βάζω όπου έχω οθόνη... κινητά, φωτογραφικές μηχανές, κάμερες... Είναι τέλεια.

Συγχαρητήρια και για τη δουλειά σου με το G.XT. ;)