Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προφανώς λες για τη ένδειξη στην οθόνη αναμονής.

Πήγαινε επάνω της πάτα τα κεντρικό πλήκτρο και επέλεξε Απεν. σάρωσης WLan.

ευχαριστώ για της απαντησεις παιδια,όμως την ενεργη αναμονη την έχω βγάλει και μου εμφανιζει αυτα που σας λέω.Αλλα αν την βαλω ειμαι απεν.σαρωση wlan.Μαλλον κάποιο bug Μου μυριζει μιας και ειναι vodafone live to Κινητο...:(

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι, το καπάκι δεν κλείνει. Αν κλείσει, σε λίγο καιρό θα σπάσουν τα κουμπώματα απ'την πίεση ή απ'το κούνημα και τις διάφορες πιέσεις μέσα στην τσέπη.

Ο φίλος junglist έχει θήκη γι'αυτό δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Είπα πιό πάνω τι έκανα.

Λείανα το καπάκι ένα χιλιοστό. Έχει ψωμί το καπάκι, δεν είναι και τόσο λεπτό.

Μην αγγίξεις την μπαταρία καθόλου, ούτε την ταινία μην βγάλεις.

Με αυτό που λέπω μπαίνει ελεύθερα, δεν ακουμπάει πουθενα στην μπαταρία αλλά θέλει πολύ υπομονή μέχρι να το λειάνεις.

Όλα Ο.Κ. !!!

Τα κατάφερα αρκετά καλά. Λείανα πολύ το καπάκι και τελικά μπήκε.

Είχε όντως πολύ "ψωμί", που εκ πρώτης όψεως δεν του φαινόταν.

Ο καιρός θα δείξει για το πόσο θα αντέξει. Άλλωστε το θέλω για δεύτερο μιας και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το ν82 .

Μπορείτε να μου πείτε γιατί πολλές φορές ενώ είμαι σε ανοιχτό χώρο το GPS αργεί για πολλά λεπτά να βρει τις συντεταγμένες;

Γιατι ετσι λειτουργει το gps του..δ μπορει καλυτερα..βεβαια βοηθαει να εχεις και το A-gps ενεργοποιημενο...

Επισης καλο ειναι να εχεις και την τελευταια αναβαθμιση...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Καλησπέρα ρε παιδιά και από εμένα!

Μηπως μπορει κανεις να με βοηθήσει με το που θα βρώ το λογισμικο Garmin Mobile XT κατεβασα κάτι από torrent αλλά για χάρτες δεν έχω ιδέα που θα βρώ!!

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα ρε παιδιά και από εμένα!

Μηπως μπορει κανεις να με βοηθήσει με το που θα βρώ το λογισμικο Garmin Mobile XT κατεβασα κάτι από torrent αλλά για χάρτες δεν έχω ιδέα που θα βρώ!!

Ευχαριστώ!

Θα κάνεις μια αναζήτηση στο xxxxxxxxxxx για Ελληνικούς χάρτες και θα τους βρεις εύκολα.:)

Για όποια άλλη πλροφορία μπορείς να ρωτάς και στο επίσημο θέμα Garmin Maps Mobile™ XT.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

βάζω το κινιτό μου στη usb του υπολογιστή και επιλέγω από το κινιτό data transfer για να το "δει" σα flsh disk όμως μου βγάζει ένα μήνυμα στο κινιτό :

"unable to activate data transfer mode.mass memory is use by another application."

πατάω το symbian key για να δω αν είναι καμία εφαρμογή ανοιχτή και είναι όλες κλειστές κάνω και restart και πάλι τα ίδια! καμιά ιδέα?

Βάλε τα μηνύματα να αποθηκεύονται στο κινητό και ξαναδοκίμασε.

Ισως είναι απ'αυτό.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

sigoura exei eipothei,alla mipos kserete kanena programa na paizei divx klp???(brika to core player alla den mporousa na to egkatastiso,den isxuei h ipografi elege kati tetoio) euxaristo.

sigoura exei eipothei,alla mipos kserete kanena programa na paizei divx klp???(brika to core player alla den mporousa na to egkatastiso,den isxuei h ipografi elege kati tetoio) euxaristo.

Διάβασε το θέμα του Symbian signed.

Χρειάζεται να υπογραφεί για να εγκατασταθεί.Είναι καλό πρόγραμμα το Coreplayer.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Βάλε τα μηνύματα να αποθηκεύονται στο κινητό και ξαναδοκίμασε.

Ισως είναι απ'αυτό.

καλημέρα... phone memory έχω επιλέξει! πολύ περίεργο ... !?!? δεν ξέρω τι να πω :X

καλημέρα... phone memory έχω επιλέξει! πολύ περίεργο ... !?!? δεν ξέρω τι να πε :X

Καλημέρα! Μήπως έχεις αλλάξει γραμματοσειρά στο κινητό σου?

ακούστε κουφό!!!! πάω να απεγκαταστήσω το Handy Blacklist και μου λέει other applications

must be closed του λέω ok και μου το απεγκαθηστά και όλα ok τώρα... ΝΤΑΝ!

ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια! :)

Παιδια απο εχτες οταν λαμβανω μηνυμα (απο εναν συγκεκριμενο αριθμο, απο αλλους δεν μου εχουν στελει) ενω εχω τον αριθμο στις επαφες μου μου βγαζει +3069********. Δοκιμασα απο ενα απο τα μηνυματα να αποθηκευσω τον αριθμο αλλα και παλι οταν μου στελνει δεν μου γραφει το ονομα τις επαφης αλλα τον αριθμο με το +30 απο μπροστα...

Ξερει κανεις γιατι γινετε αυτο και πως να το φτιαξω;

Παιδια απο εχτες οταν λαμβανω μηνυμα (απο εναν συγκεκριμενο αριθμο, απο αλλους δεν μου εχουν στελει) ενω εχω τον αριθμο στις επαφες μου μου βγαζει +3069********. Δοκιμασα απο ενα απο τα μηνυματα να αποθηκευσω τον αριθμο αλλα και παλι οταν μου στελνει δεν μου γραφει το ονομα τις επαφης αλλα τον αριθμο με το +30 απο μπροστα...

Ξερει κανεις γιατι γινετε αυτο και πως να το φτιαξω;

Αρχικά δες μήπως τον έχει αποθηκεύσει 2 φορές (ίσως και στη sim και στο κινητό)

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Οχι, μια φορα τον εχω μονο

είναι 100% αυτό που σου είπε ο dmarccos... δοκίμασε να πάρεις αυτό τον αριθμό να δείς σου διχνει τον αριθμο ή την επαφή..

Καλημέρα παιδιά!

Έκανα αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι!

Πως γίνεται να μην φαίνονται όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο στην έκθεση??

Υπάρχει τρόπος?????:blink::blink:

Καλημέρα παιδιά!

Έκανα αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι!

Πως γίνεται να μην φαίνονται όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο στην έκθεση??

Υπάρχει τρόπος?????:blink::blink:

Δεν γίνεται να μην φαίνονται, έτσι λειτουργεί η έκθεση στα Nseries. Ο μόνος τρόπος που υπάρχει έιναι να περάσεις κάποιο file manager όπως για παράδειγμα είναι ο X-Plore και όσες φωτογραφίες και βίντεο δεν θες να φαίνονται στην έκθεση απλά θα τα κάνεις "Hidden".

είναι 100% αυτό που σου είπε ο dmarccos... δοκίμασε να πάρεις αυτό τον αριθμό να δείς σου διχνει τον αριθμο ή την επαφή..

Αμα παρω τηλ μου βγαζει την επαφη. Και ουτος η αλλος μονο μια φορα τον εχω τον αριθμο, και μου το εβγαλε εντελος ξαφνικα, χωρις να εχω προσθεση καπια επαφη....

Δεν γίνεται να μην φαίνονται, έτσι λειτουργεί η έκθεση στα Nseries. Ο μόνος τρόπος που υπάρχει έιναι να περάσεις κάποιο file manager όπως για παράδειγμα είναι ο X-Plore και όσες φωτογραφίες και βίντεο δεν θες να φαίνονται στην έκθεση απλά θα τα κάνεις "Hidden".

πολυ σωστα και δοκιμασμενα;)

υπαρχει καποιο site να παραγγειλω το slider που διορθωνει τον τζογο?γιατι απο Ελλαδα δεν το βρισκω με τιποτα..

Καλησπερα θελω τη βοηθεια σας

Που να βρω για το pc theme creator για το Ν95?

Θελω να φτιαξω ενα θεματακι ωραιο ξερει κανεις να μου πει?