gpelekanos Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Γνωριζει κανεις γιατι οταν σταματαω μια ταινια η οταν κανω καποια αλλαγη στο setup χανει το σημα απο το hdmi; Στην τηλεοραση μου λεει signal lost και μετα απο 1-2 δευτερολεπτα ερχεται ξανα.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottos64 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Αυτό που απλά δίνει το στίγμα (συντεταγμένες) πώς λέγεται; Σαν εκείνο που είχε ο scofeild στο prison break για όσους το έχουν δει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 http://www.wmexperts.com/articles/gps_vs_agps_a_quick_tutorial.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 ΣυνΦορουμίτες (λολ :)) κατ' αρχάς καλησπέρα. Κατά δεύτερον έκανα σχετικό "search" στο "www.myphone.gr" και είδα πως δεν υπάρχει ανάλογο "θέμα". Έτσι αποφάσισα να ανοίξω εγώ αυτό το θέμα. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με το περιεχόμενο ή τη τοποθεσία ανάρτησης του "θέματος" παρακαλώ οι "moderators" να με ενημερώσουν.. Και τώρα ας περάσουμε στο ψητό: Ενδιαφέρομαι για αγορά ακουστικών για καθημερινή χρήση (όχι επαγγελματική) στο κινητό μου και σε συσκευές αναπαραγωγής μουσικής. Επειδή στο "www.myphone.gr" δεν βρήκα άλλο σχετικό θέμα παρά μόνο ένα σχετικά με τα ακουστικά "ψείρες" παραθέτω το ερώτημά μου εδώ γιατί ενδιαφέρομαι τόσο για ακουστικά "ψείρες" όσο και για τα λεγόμενα "headphones". Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά Wesc ακουστικών μιας και δεν αναζητώ επιδόσεις αιχμής! Αλλά κατα τ' άλλα είμαι ανοιχτός και ενδιαφέρομαι ν' ακούσω τις απόψεις σας... Θα ήθελα, επίσης, να σας ρωτήσω τί θα ήταν καλύτερο να προτιμήσω; (εννοώ ποιό από τα δ΄το είδη ακουστικών) Είναι αλήθεια πως η μακροχρόνια χρήση "headphones" μπορει να δημιουργήσει πρόβλημα και γι αυτό είναι προτιμότερα τα "earphones"; Υπάρχει μεγάλη διαφορά στη ποιότητα ήχου που αναπαράγουν (συγκριτικά) "headphones" και "earphones" αναλόγου κόστους αγοράς; Τέλος, μήπως για καθημερινή χρήση τα "headpones" είναι λίγο... παρατραβηγμένα? Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Σε λίγο καιρό θα έχουμε ψηφιακή τηλεόραση και στην Αθήνα οπότε θα προμηθευτούμε ψηφιακούς αποκωδικοποιητές γνωρίζει κανένας αν υπάρχει κάποιος ο οποίος να είναι ταυτόχρονα και divx player? ή ακόμη καλύτερα να παίζει και mkv αρχεία. (Μπορούμε στο συγκεκριμένο θέμα να βάζουμε συσκευές με τη τιμή της κάθε μιας τα θετικά τα αρνητικά της κλπ...) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgekas Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Νομίζω ότι έχουν κυκλοφορήσει (δεν ξέρω αν υποστηρίζουν mkv αρχεία) αλλά οι τιμές ξεφεύγουν λίγο. Γενικώς θα ακολουθήσει ένας χαμός με τους ψηφιακούς αποκωδικοποιητές και πρέπει να μα στε προσεκτικοί γιατί οι εταίρίες θα προσπαθήσουν να πουλήσουν φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες (πχ αποκωδικοποιητές που να μην υποστηρίζουν mpeg4 κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIG_BAD_BOY Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 ισα να μας παιδευουν γινονται ολα αυτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Παιδιά καλημέρα. Σήμερα αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με το iPod μου καθώς το συνέδεσα για να το συγχρονίσω με τη λίστα του iTunes. Μόλις το σύνδεσα μου εμφάνισε το μήνυμα πως πρεπει να κανω "restore" στο iPod. Έλα όμως που το "restore" δεν ολοκληρώνεται και μου εμφανίζει <<Ipod could not be restored. Και οτι εμφανίστηκε ένα άγνωστο πρόβλημα (1437) και κάτι τέτοια.>> Έκανα "reset settings" μέσα απ' τη συσκευή (iPod), απεγκατέστησα, κατέβασα και εγκατέστησα το νέο iTunes αλλά τίποτα. Το πρόβλημα υπάρχει ακόμα. Το iPod δεν μου εμφανίζει κατα τ' άλλα κανένα πρόβλημα. Ακούω μουσική παίζω παιχνίδια βλε΄πω βίντεο. Μόνο όταν το συνδέω στον Η/Υ μου εμφανίζει αυτά που σας προανέφερα και δεν μπορώ να το συγχρονίσω, μιας και όταν πάω στο εικονίδιο του iPod μέσα στο iTunes για να πατήσω "sync" και να συγχρονίσω τα "playlists" μου, η μόνη επιλογή που μπορώ να κάνω είναι "restore" (τα άλλα είναι μαυρισμένα). Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως όταν το συνδέω στον Η/Υ το iPod "φορτίζει" απλά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω περεταίρω... Σας παρακαλώ βρήτε μου λύση γιατί τα χω πάρει πολύ άσχημα με το iPod μου:mad: Ένα μεγάλο ευχαριστώ (εκ των προτέρων)... :) Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Τα HeadPhones εχουν καλυτερη ποιοτητα απο τα earphones γιατι πιστευω επειδη τα earphones εχουν πολυ μικρα ηχειακια και δεν μπορουν να αποδοσουν τελεια ποιοτητα ηχου οσο τα headphones και τα HeadPhones τα χρησιμοποιουν ειδικα οταν κανουν ηχογραφησεις σε studio ή αν τοιχον ακουνε μουσικη με την καλυτερη ποιοτητα πχ WAV 96KHz στα 24bit, τωρα για τα earphones ειναι απλως να ακους μουσικη οταν εισαι εξω αλλα κι αυτα εχουν καλη ποιοτητα αλλα κοστιζουν και το καλο ειναι οτι ακουγονται δυνατα γιατι δεν θελουν πολλα Volt και mWatt και κατι τελευταιο στα earphones τα καλωδια ειναι πολυ λεπτα και θελουν προσοχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Παιδιά το έλυσα το πρόβλημα συμβουλευόμενος αυτή την ιστοσελίδα --> http://www.apple.com/support/ipod/five_rs/nano4gen/# Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos_tool Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 καλημερα, εκτοσ απο το να ανοιψω τις πορτες στο router τι αλλες διαδικασιες πρεπει να κάνω για να δω τις καμερες μεσω internet??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alchimistis Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Υπάρχει δυνατότητα να παρακάψουμε ενα mobile jammer και να κάνουμε κλήση από κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Έχω αγοράσει το συγκεκριμένο GPS εδώ και κάποιους μήνες και δε φαίνεται να δουλεύει καλά. Συγκεκριμένα το τελευταίο Σ/Κ και ενώ το χρησιμοποιούσα στην Ε.Ο. Κορίνθου Τριπόλεως με καθοδήγησε να βγω από στροφή που δεν υπήρχε:worry: Στη συνέχεια αφού βγήκα και κατευθύνθηκα πίσω προς Κόρινθο από επαρχιακό δρόμο, εκείνο πίστευε ότι ήμουν στην Ε.Ο. Αθηνών - Πατρών. Πώς μπορεί να κάνει τόσο χοντρά λάθη; Ενημερώσεις για χάρτες δεν υπάρχουν. Το έχει κανείς άλλος; Έχει παρόμοια προβλήματα; Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
defiant_84 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 :lol: h xara tou matakia! :p Με φώναξε κανείς; :cool: Βασικά θέλω να πάρω το παρακάτω μαραφέτι αλλά επειδή δε σκαμπάζω πολλά αγγλικά, θα μου εξηγήσει παρακαλώ κανένας τι κάνει; http://www.celestron.com/c3/product.php?CatID=19&ProdID=638 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PROVL Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 θελω να μεταφερω το περιεχομενο απο το μαγνητοφωνο στον υπολογιστη.ποιο προγραμμα πρεπει να κατεβασω κ πως θα το βρω... ; ευχαριστω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Εχω το Panasonic KX-TGA110EX, 2 χρονια τωρα δουλευει οκ,αλλα εχει τωρα 3-4 μερες που δεν εμφανιζει την αναγνωριση κλησης αλλα ουτε και το χρονομετρο διαρκειας ομιλιας καθε κλησης.. τι μπορει να φταει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_coupe Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 τι είναι το mobile jammer ρε παιδια.....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Kaλησπερα εχω την οθονη - τηλεοραση LG M2262D-PC http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169397 Λοιπον για την ψηφιακη τηλεοραση παντα εχει μια επιλογη στο GUIDE πατωντας το μπλε κουμπακι_λιστα προγραμματισμου που οταν το πατησεις , μετα ξαναπατας το κιτρινο και ρυθμιζεις την εγγραφη απο οποιο ψηφιακο καναλι θες και οτι ωρα θες.... Η ερωτηση μου τωρα ... που γινεται η εγγραφη? Φυσικα θελει κατι εξωτερικο... εβαλα usb αλλα δεν το εγραφε... Ξερει καποιος τι ακριβως χρειαζεται????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostzach Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 δεν ξέρω το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά γενικά η LG από δικιά μου εμπειρία βάζει ένα μενού σε όλα της τα μοντέλα της ίδιας χρονιάς και κάποιες φορές ξεχνάνε να σβήσουν κάποιες επιλογές που δεν ισχύουν-δεν λειτουργούν είσαι σίγουρος ότι το μοντέλο αυτό έχει δυνατότητα εγγραφής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 δεν ξέρω το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά γενικά η LG από δικιά μου εμπειρία βάζει ένα μενού σε όλα της τα μοντέλα της ίδιας χρονιάς και κάποιες φορές ξεχνάνε να σβήσουν κάποιες επιλογές που δεν ισχύουν-δεν λειτουργούν είσαι σίγουρος ότι το μοντέλο αυτό έχει δυνατότητα εγγραφής? Kαλημερα... δεν ξερω αυτο ρωταω αν γινεται.... παντως οτι δεν ισχυει σε μενα ειναι απενεργοποιημενο..(δλδ με ανοιχτα γκρι γραμματα και δεν μπορω να το πατησω...) η γενικα πως μπορω να γραψω.... τι πρεπει να παρω? αν παρω hdd ξερω οτι γραφει απο μονο του και εχει και αλλα πολλα απλα κανει 200+ ευρω.... με το pvr? δηλαδη τους ψηφιακους δεκτες? αν συνδεσω πανω τους ενα στικακι κανω δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostzach Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να διαβάσεις καλά το manual και αν δεν βγάλεις άκρη κάνε ένα τηλέφωνο στην ίδια την LG και κάνε τους μια ερώτηση (είναι πολύ εξυπηρετικοί, έχω πάρει κι εγώ μια φορά). αν σου πουν και αυτοί ότι δεν γίνεται τότε μπορείς με έναν ψηφιακό δέκτη των 50€ που έχει δυνατότητα PVR να κάνεις τη δουλειά σου. σίγουρα πάντως δεν χρειάζεται να δώσεις 200€ για κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να διαβάσεις καλά το manual και αν δεν βγάλεις άκρη κάνε ένα τηλέφωνο στην ίδια την LG και κάνε τους μια ερώτηση (είναι πολύ εξυπηρετικοί, έχω πάρει κι εγώ μια φορά). αν σου πουν και αυτοί ότι δεν γίνεται τότε μπορείς με έναν ψηφιακό δέκτη των 50€ που έχει δυνατότητα PVR να κάνεις τη δουλειά σου. σίγουρα πάντως δεν χρειάζεται να δώσεις 200€ για κάτι τέτοιο niko ευχαριστω.. θα παρω αργοτερα... κριμα και εδωσα 230 ευρω για την τηλεοραση γιατι ειχε mpeg4... αν το ηξερα θα επερνα την αλλη που ειχε 160 προσφορα ο κοτσοβολος η το πλαισιο δεν θυμαμαι + 50 το pvr ( ειχε μονο mpeg2 )= 210... απλα h monh toyw diafora htan oti h dikia moy einai φθλλ ηδ 1920*1080 ενω η αλλη 1360 ..... τεσπα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIG_BAD_BOY Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 οχι δεν υπαρχει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIG_BAD_BOY Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 λογικα θελει update αλλα αφου δεν υπαρχει απλα εχει χασει συνχρονισμο στιγμα προσ χαρτες.....οποτε το στελνεις μεσα για ελεγχο στην εταιρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIG_BAD_BOY Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 ριξε μια ματια εδω μηπως βρεισ κατι..... http://www.siemens-home.gr αλλιωσ δοκιμασε σε ενα καταστημα γερμανο που εχει και σερβις εχει και siemens συσκευες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts