Jump to content

Περί...digital gadgets γενικά

ipparxos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παρατηρησα και κατι αλλο οταν πηγα να βαλω το κανονικο RCA σε 3,5mm στον υπολογιστη μου εκανε εναν ηχο ττττττ (λιγο μπασο και ειναι σαν να το ακουμπαω εγω το βυσμα) ενω οταν το αλλαξα και εβαλα επιχρυσο δεν ακουγοταν τιποτα και οταν εβαλα μουσικη ακουγοταν καθαρα, λετε να εχει σχεση ? γιατι το rca σε 3,5mm κανονικο και επιχρυσο ειναι καινουργια και τα εχω 1 μηνα.

Παιδια θελω κι εγω να παρω αυτο το καταγραφικο.

Θελω χρηση μονο για καταγραφη βιντεο απο καμερα ασφαλειας.

Θα ημουν υποχρεος αν καποιος με βοηθουσε με τις αποριες μου.

-Την κανει καλα την καταγραφη? Ειναι ευκολο στη χρηση; Ειναι καλη επιλογη να το αγορασω;

-Συνδεεται με τηλεοραση? Δεν θα βαλω μονιτορ, θα ανατρεχω στο βιντεο μονο αν γινει καμια στραβη.

-Μου προτεινεται και μια φτηνη-καλη καμερα απο εδω?

http://www.e-shop.gr/PER_security_cameras.phtml

Μπορει καποιος να μου προτεινει μια καμερα απο εδω

http://www.e-shop.gr/PER_security_cameras.phtml

για συνδεση με το συγκεκριμενο καταγραφικο;

το πήρε και το δοκίμασε φίλος στην Αγγλία.

Παίζει τέλεια και τώρα βλέπει όλα τα Ελληνικά κανάλια στην Αγγλία....ΔΩΡΕΑΝ!

μέχρι να το δω δεν το πίστευα!

http://uk.slingmedia.com/go/slingbox

Ρε παιδιά καταλάβετε ότι αν υπάρχει AGPS υπάρχει και GPS... Δεν είναι δύο διαφορετικά πράγματα που τα βρίσκεις σε κάθε κινητό (π.χ. αυτο έχει GPS και το άλλο έχει AGPS) ;) Το θέμα με το AGPS είναι πως εντοπίζεται ευκολότερα η θέση ;):)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Ρε παιδιά καταλάβετε ότι αν υπάρχει AGPS υπάρχει και GPS... Δεν είναι δύο διαφορετικά πράγματα που τα βρίσκεις σε κάθε κινητό (π.χ. αυτο έχει GPS και το άλλο έχει AGPS) ;) Το θέμα με το AGPS είναι πως εντοπίζεται ευκολότερα η θέση ;):)

Ε... άρα το AGPS δεν είναι καλύτερο ? (επειδή κάνει .... και κλειδώνει με αυτούς τους τρόπους πιο γρήγορα δορυφόρο)

Ναι ρε φίλε δεν είπα αλλά δεν είναι μόνο του, δηλαδή η συσκευή που έχεις δεν γίνεται να έχει μόνο ΑGPS ;) Έχει GPS αλλά και AGPS για να εντοπίζεται πιο εύκολα η θέση σου με το κατάλληλο μικρό αντίτιμο βέβαια ;)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Ναι ρε φίλε δεν είπα αλλά δεν είναι μόνο του, δηλαδή η συσκευή που έχεις δεν γίνεται να έχει μόνο ΑGPS ;) Έχει GPS αλλά και AGPS για να εντοπίζεται πιο εύκολα η θέση σου με το κατάλληλο μικρό αντίτιμο βέβαια ;)

'Ωραία αφτό έλεγα κι εγώ' :D

Ψάχνω εδω και καιρο ενα ασύρματο συστημα που να μπορει να μεταδίδει αυτα που παιζει το Laptop στο Ηχοσυστημα που εχω στο σπίτι, καποτε ειχα βρει ενα αλλα ρωτώντας μου ειπαν οτι πλεον δεν πωλείται

είναι αυτο http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.802472

Αν έχετε κάτι υπ' οψιν σας θα με βοηθούσατε.

Καλησπέρα σας!

Θελω να αγοράσω το μοντελο Fantec DVB-T Recorder R2650 για να το χρησιμοποιω μεσω Wireless δικτυου ως Media player αλλα και κατ' επιλογήν και ως "καρτα τηλεοράσης".

Τι λέει λοιπον ως συσκευή; Την έχει κανείς; Με την αναπαραγωγή αρχείων παντώς τύπου πως τα παει; Με τα BlueRay σε 24Ρ; Γενικοτέρες εντυπωσεις; Μη δώσουμε ενα καρο χρήματα (Θα βαλω πανω και 1Τ σκληρο δισκο με SATA)...

Σας ευχαριστω!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

• 2 weeks later...

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής σχετικά με τον τρόπο που χρεώνει το AGPS:

Χρεώνει μόνο κατά την έναρξή του (όταν βρίσκει τους δορυφόρους), ή στη συνέχεια συνεχίζει η χρέωση;

Εννοώ στην πορεία επιβεβαιώνει συνεχώς τη σύνδεση με τους δορυφόρους ή "κλειδώνει" σε αυτούς με το που θα τους εντοπίσει;

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής σχετικά με τον τρόπο που χρεώνει το AGPS:

Χρεώνει μόνο κατά την έναρξή του (όταν βρίσκει τους δορυφόρους), ή στη συνέχεια συνεχίζει η χρέωση;

Εννοώ στην πορεία επιβεβαιώνει συνεχώς τη σύνδεση με τους δορυφόρους ή "κλειδώνει" σε αυτούς με το που θα τους εντοπίσει;

Πληρώνεις όταν δυσκολεύεται να σταθεί στον δορυφόρο.* Οπότε άστο στο αυτονομο κιαν βρισκεσαι κατω απο καμμια γεφυρα, δεν πειραζει, θα χαθει. Παλι ομως επανερχεται.

Πληρώνεις και οταν συνδεεσαι και οταν εχει λοκαρει. Μεγαλυτερο κοστος εχεις οταν δυσκολευεται , οπως ειπα.

*Μπορει να εχετε παρατηρησει μετα απο καποια ωρα πλοηγησης με a-gps , να δειτε να σας ζηταει συνδεση μεσω wifi. Μια αποδειξη ειναι αυτη.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Πληρώνεις όταν δυσκολεύεται να σταθεί στον δορυφόρο.*

Πληρώνεις και οταν συνδεεσαι και οταν εχει λοκαρει.

Τα 2 αυτά δεν είναι στην ουσία μία διαδικασία;

Τα 2 αυτά δεν είναι στην ουσία μία διαδικασία;

Γενικά πληρώνεις θέλω να πω.

Τι διαδικασία εννοείς?

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Γενικά πληρώνεις θέλω να πω.

Τι διαδικασία εννοείς?

Εννοώ ότι όταν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το A-GPS κάνεις τα εξής βήματα:

1) ανοίγεις την εφαρμογή

2) συνδέεσαι σε κάποιον πάροχο internet (πχ Cosmote internet)

3) ψάχνει για δορυφόρους και όταν τους βρει κλείδώνει σε αυτούς

4) ενεργοποιείται ο χάρτης και σου δείχνει την πορεία.

Αν κατάλαβα καλά, η χρέωση γίνεται μόνο στο 4ο βήμα, το οποίο μπορεί να επαναληφθεί μόνο εάν χαθεί για κάποιο λόγο η σύνδεσή σου με τον πάροχο.

Διαφορετικά χρεώνεσαι μόνο 1 φορά (κατά τη σύνδεσή σου με το δορυφόρο).

Καλά κατάλαβα;

Εννοώ ότι όταν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το A-GPS κάνεις τα εξής βήματα:

1) ανοίγεις την εφαρμογή

2) συνδέεσαι σε κάποιον πάροχο internet (πχ Cosmote internet)

3) ψάχνει για δορυφόρους και όταν τους βρει κλείδώνει σε αυτούς

4) ενεργοποιείται ο χάρτης και σου δείχνει την πορεία.

Αν κατάλαβα καλά, η χρέωση γίνεται μόνο στο 4ο βήμα, το οποίο μπορεί να επαναληφθεί μόνο εάν χαθεί για κάποιο λόγο η σύνδεσή σου με τον πάροχο.

Διαφορετικά χρεώνεσαι μόνο 1 φορά (κατά τη σύνδεσή σου με το δορυφόρο).

Καλά κατάλαβα;

Οχι, οχι.

Λοκάρει σε διαφορετικούς δορυφορους, γρηγοροτερα.* Αυτην την υπηρεσια πληρωνεις απο την αρχη που ανοιγεις το προγραμα ως το τελος.

Η πλοηγηση δεν ειναι παντα φρεε. Υπαρχουν προγραμματα που το κανουν (we-travel : java) άλλα όπως το google maps που απαιτεί πληροφορίες (χαρτες) και τoυς κατεβαζει απο την εταιρια κινητης τηλεφωνιας οπου ανηκεις.

*Οι οποιοι εχουν μια αμεση σχεση με τους δορυφορους των εταιριων κινητης τηλεφωνιας, αν θυμαμαι καλα.

Το χρησιμοποιώ εδώ και δυο χρόνια για να βλέπω τηλεόραση από παντού όπου υπάρχει internet. Έχει και προγράμματα για τα περισσότερα κινητά. Άψογο αρκεί να έχεις καλό uploading (πάνω από 1Μ, ιδανικά θέλει 2-3Μ)
sotiris

τι κανει ακριβως παιδια αυτο; μπορω απλα να το εχω για να στελνω το σημα σε αλλο δωματιο; αυτο απο αλλη χωρα δεν το καταλαβα.

βασικα εγω εχω κονσολα νοβα σε κεντρικο σημειο στο σπιτι σε 1 τηλεοραση. και θελω κατι για να στειλω το σημα στις αλλες 2 τηλεορασεις και στο λαπτοπ μεσα στο σπιτι. μπορω να το κανω με αυτο? βασικα το ενωνω σε ενα σημειο και μπορω να βλεπω το ιδιο στις αλλες 3 τηλεοαρασεις που εχω στο σπιτι η οχι;

παιδια το ρωτησα σε καταστημα vodafone και μου ειπαν οτι το agps ειναι μεσω internet κινητης αρα επι πληρωμη, ενω το gps ειναι ενα απλο navi σαν μια απλη σκετη συσκευη gps φυσικα χωρις χρεωση.

Καλησπέρα σε όλους

Μπορεί να μου πει κάποιος με τι είδους κινητό μπορεί να συνδεθεί στο καταγραφικό αυτό; Φαντάζομαι θα πρέπει να μπει κάποιο activex οπότε windows mobile;

Ευχαριστώ

Έχω το sl370, ένα ασύρματο siemens τηλέφωνο με χαλασμένη οθόνη.

Όσο και να ψάχνω στο google δεν μπορώ να βρω ένα κατάστημα που να

κάνει service. Από το πλαίσιο που το αγόρασα μου έδωσαν ένα τηλέφωνο

που δεν το σηκώνει κανείς.

Ξέρει κάποιος κανένα κατάστημα, αντιπροσωπία, εξουσιοδοτημένο που να

αναλαμβάνει service;

• The title was changed to Περί...digital gadgets γενικά
  • The topic was pinned