Jump to content

eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις

Silmur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΒΑΥ

ΕΧΩ ΑΡ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ LJ245469655US

ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ USPS ΣΤΙΣ 9/10 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΚΟΜΑ.

ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΔΩ

http://www.usps.com/shipping/trackandconfirm.htm

ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΝ ΗΡΘΕ?

ΣΤΟ ΕLTA-COURIER?

Φαντάζομαι εδώ http://212.205.82.71/trackandtrace/ που είδα κι εγώ το δέμα από το Χόνγ Κονγ αν και το βάζω και δε βγαζει αποτέλεσμα και δεν ειναι δυνατον ενα μηνα μετά να μην το έχουν παραλάβει τα ΕΛΤΑ

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΒΑΥ

ΕΧΩ ΑΡ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ LJ245469655US

ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ USPS ΣΤΙΣ 9/10 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΚΟΜΑ.

ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΔΩ

http://www.usps.com/shipping/trackandconfirm.htm

ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΝ ΗΡΘΕ?

ΣΤΟ ΕLTA-COURIER?

Search Results

Label/Receipt Number: LJ24 5469 655U S

Status: Electronic Shipping Info Received

The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on October 9, 2008 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.

Δεν εχει παραληφθεί απο την εταιρεία μεταφορών στην Αμερική.

Search Results

Label/Receipt Number: LJ24 5469 655U S

Status: Electronic Shipping Info Received

The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on October 9, 2008 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.

Δεν εχει παραληφθεί απο την εταιρεία μεταφορών στην Αμερική.

τι σημαινει το "Δεν εχει παραληφθεί απο την εταιρεία μεταφορών στην Αμερική"

οτι δεν το εστειλε?:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι σημαινει το "Δεν εχει παραληφθεί απο την εταιρεία μεταφορών στην Αμερική"

οτι δεν το εστειλε?:(

Αγγλικα δεν ξερεις??? Περιμένουν να τους το στείλει.

πως δεν ξερω αγγλικα ,αλλα δεν το καταλαβα αυτο,πως ειναι δυνατον να μου δινει tracking number και να μην εχει φυγει το δεμα
[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν νομιζω να ειναι αυτο που λες.οτι ειναι δεσμευμενα.μου εστειλαν αυτο το mail κ απ'οτι καταλαβα μπορουν τα λεφτα να μεταφερθουν,αυτο ειναι το μυνημα που ελβα απο paypal:

The money that you receive from payments are not automatically

transferred to your bank account. You would have to authorize PayPal to

initiate a withdrawal so that you may transfer the funds to your

checking account. The payment has been sitting in your PayPal balance

since it was received or credited.Should you wish to transfer it to your bank, please follow these simple

steps:To withdraw funds to your local bank account:

1. Log in to your account at https://www.paypal.com/.2. Click "Withdraw" at the top of the page. 3. Click "Withdraw funds to your bank account."4. Select the balance to withdraw from if you have multiple balances.5. Enter the amount. (Click "minimum withdrawal amount" to see

required minimum amount.6. Select the bank account to withdraw to if you have more than one registered bank account.7. Click "Continue."8. Review the confirmation page and then click "Submit."Please note:

* Withdrawals will take 5-7 business days to post to your account.

* You can only withdraw from one currency balance at a time. To

withdraw the total amount of funds in your account, transfer all funds

to one balance.

αν δεν ειναι αυτο που νομιζω τι μπορω να κανω να παρω τα χρηματα?

πως δεν ξερω αγγλικα ,αλλα δεν το καταλαβα αυτο,πως ειναι δυνατον να μου δινει tracking number και να μην εχει φυγει το δεμα

Δεν είναι tracking number o παραπάνω αριθμός,είναι Delivery Confirmation Number.Το αντικείμενο έχει παραδοθεί και έχει αποσταλλεί.Ο αριθμός δεν ανανεώνεται.Με First Class International Mail ή Priority Mail International στο έστειλε??10-20 ημέρες θα κάνει.

Την ίδια ακριβώς απορία είχα και εγώ σε μία θήκη που είχα παραγγείλει από το ebay και ισχύουν τα παραπάνω.

Δεν είναι tracking number o παραπάνω αριθμός,είναι Delivery Confirmation Number.Το αντικείμενο έχει παραδοθεί και έχει αποσταλλεί.Ο αριθμός δεν ανανεώνεται.Με First Class International Mail ή Priority Mail International στο έστειλε??10-20 ημέρες θα κάνει.

Την ίδια ακριβώς απορία είχα και εγώ σε μία θήκη που είχα παραγγείλει από το ebay και ισχύουν τα παραπάνω.

+1 μάθαμε και κάτι μπράβο

Σήμερα παρέλαβα από το ταχυδρομείο τη μπαταρία για το acer μου, δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος, μιας και ήρθε σε 5 εργάσιμες μόνο από hong kong. Το περίεργο στη μπαταρία είναι ότι δεν είναι made in china όπως η γνήσια αλλά made in japan ενώ δε ξέρω αν είναι γνήσια όπως λέει αλλά στο everest μου την αναγνωρίζει ως sony όπως και τη γνήσια και μετα ίδια χαρακτηριστικά. Μπορεί να έχουν κάνει τόσο καλή αντιγραφή;; Θα τη δω στη χρήση βέβαια απλά με παραξένεψε. 24€+16€ μεταφορικά έκανε πάντως όταν τη γνήσια την έχουν εδώ 140€ και μια απομίμηση από το Δησιο στα 65€.

George Bernard Shaw

Σήμερα παρέλαβα από το ταχυδρομείο τη μπαταρία για το acer μου, δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος, μιας και ήρθε σε 5 εργάσιμες μόνο από hong kong. Το περίεργο στη μπαταρία είναι ότι δεν είναι made in china όπως η γνήσια αλλά made in japan ενώ δε ξέρω αν είναι γνήσια όπως λέει αλλά στο everest μου την αναγνωρίζει ως sony όπως και τη γνήσια και μετα ίδια χαρακτηριστικά. Μπορεί να έχουν κάνει τόσο καλή αντιγραφή;; Θα τη δω στη χρήση βέβαια απλά με παραξένεψε. 24€+16€ μεταφορικά έκανε πάντως όταν τη γνήσια την έχουν εδώ 140€ και μια απομίμηση από το Δησιο στα 65€.

Οκ, αλλά μην παραξενευτείς αν σε κανένα 6 μήνο, θέλει τον διπλάσιο χρόνο για να φορτίσει και μετά από λίγο καιρό, θα μπαίνει για φόρτισμα και δε θα φορτίζει ποτέ!!:p:p

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Οκ, αλλά μην παραξενευτείς αν σε κανένα 6 μήνο, θέλει τον διπλάσιο χρόνο για να φορτίσει και μετά από λίγο καιρό, θα μπαίνει για φόρτισμα και δε θα φορτίζει ποτέ!!:p:p

εχω παρει 2 μπαταριες απο εξωτερικο. μια για ενα φουτζιτσου απο γαλλια

(115Ε οταν εδω την ειχαν 240Ε) πριν 2 χρονια, και μια για το αισερ του αδελφου μου απο αμερικη φετος.(80Ε απο αμερικανικη εταιρεια που τις κανει παραγγελια απο κινα)

η μπαταρια που πηρα εγω κραταει καλυτερα απο την μαμα, η οποια κρατησε 1 χρονο μονο.

και μεχρι τωρα ουτε του αισερ η μπαταρια εχει καποιο προβλημα.

H μαμά μπαταρία αυτό έχει πάθει όμως σε λιγότερο από 1,5 χρόνο. Αντέχει λιγότερο από 3λεπτο πλέον και βγάζει κάτι άσχετους χρόνου οτι αντεχει πχ 235ώρες και ξαφνικά κλείνει το laptop μετά από μισό λεπτό. Οπότε και ένα εξάμηνο ν΄αντέξει αυτή τα έβγαλε τα λεφτά της αφού κόστισε το 1/4 της κανονικής τιμής.

εχω παρει 2 μπαταριες απο εξωτερικο. μια για ενα φουτζιτσου απο γαλλια

(115Ε οταν εδω την ειχαν 240Ε) πριν 2 χρονια, και μια για το αισερ του αδελφου μου απο αμερικη φετος.(80Ε απο αμερικανικη εταιρεια που τις κανει παραγγελια απο κινα)

η μπαταρια που πηρα εγω κραταει καλυτερα απο την μαμα, η οποια κρατησε 1 χρονο μονο.

και μεχρι τωρα ουτε του αισερ η μπαταρια εχει καποιο προβλημα.

Για να δούμε φίλε κι εγώ από reviews στο νετ άκουσα καλά λόγια, πλέον το laptop κλείνει αισίως 2,5 χρόνια ζωής οπότε φοβάμαι ότι πρώτα θα τα φτύσει αυτό.

ΥΓ: Εμένα άλλη ήταν η απορία μου άσχετα αν η συγκεκριμένη είναι γνήσια ή όχι, μπορεί ένας άσχετος κατασκευαστής να φτιάξει μια imitation μπαταρία και να αναγνωρίζεται απ΄όλα τα προγράμματα ως γνήσια και να βγάζει κωδικούς και όλα τα στοχεία ίδια με το γνήσιο;; Είναι τόσο απλό;;

George Bernard Shaw

• 3 weeks later...
χα χα! φτασαμε σε σημειο να μας φαινεται περιεργο καθε τι που περνουμε και δεν ειναι φτιαγμενο στην κινα! εχω την εντυπωση οτι η made in japan που πηρες ειναι πιο original απο την αρχικη μπαταρια...

ρε παιδιά σκέφτομαι να κάνω την πρώτη μου αγορά από ebay και έχω μία βασική ερώτηση. Συγκεκριμένα σκέφτομαι να αγοράσω κάτι μπαταρίες http://global.ebay.com/2x_Battery_for_Pentax_D-Li78_Optio_M50_M60_W60_V20/160301968276/item και ενώ στη λίστα μου βγάζει country United kingdom το αντικείμενο τελικά είναι στο Hong Kong. Τελικά θεωρείται αγορά από Ευρωπαϊκή Ένωση ή όχι ??

Επίσης εγώ μένω στην Κατερίνη, που θα παραλάβω το δέμα μου ?? Διάβαζω ότι οι περισσότεροι μιλάτε για τελωνείο στο Ελ. Βενιζέλος κλπ. Τα δικά μου δεν γίνεται να τα παραλάβω στην Κατερίνημέσω ίσως του τελωνείου Κατερίνης ??

Xiaomi mi 9 lite

ρε παιδιά σκέφτομαι να κάνω την πρώτη μου αγορά από ebay και έχω μία βασική ερώτηση. Συγκεκριμένα σκέφτομαι να αγοράσω κάτι μπαταρίες http://global.ebay.com/2x_Battery_for_Pentax_D-Li78_Optio_M50_M60_W60_V20/160301968276/item και ενώ στη λίστα μου βγάζει country United kingdom το αντικείμενο τελικά είναι στο Hong Kong. Τελικά θεωρείται αγορά από Ευρωπαϊκή Ένωση ή όχι ??

Επίσης εγώ μένω στην Κατερίνη, που θα παραλάβω το δέμα μου ?? Διάβαζω ότι οι περισσότεροι μιλάτε για τελωνείο στο Ελ. Βενιζέλος κλπ. Τα δικά μου δεν γίνεται να τα παραλάβω στην Κατερίνημέσω ίσως του τελωνείου Κατερίνης ??

Ο συγκεκριμένος έχει έδρα το hong Kong, από κει θα γίνει η αποστολή της παραγγελίας άσχετα που βγάζει Αγγλία, το θέμα είναι που είναι ο αποστολέας του προϊόντος. Όχι δε θεωρειτα αγορά από Ευρωπαϊκή ένωση αλλά αν σε απασχολεί το τελεωνία δεν έχεις φόβο για το τόσο χαμηλή αξία. Εσύ θα το παραλάβεις στο ταχυδρομείο της περιοχής σου, θα σου έρθει χαρτί που να σε ενημερώνει για τη παραλαβή. Στο Ελ. Βενιζέλος θα χρειαζόταν να πας μόνο αν σε πιανανε στο τελωνείο και δε το περνούσαν λόγω υψηλής αξίας αλλά κάτω από 40-50€ δεν έχει πρόβλημα, κι εμενα από hong kong ήρθε η μπαταρία μη φοβάσαι

George Bernard Shaw

Ο συγκεκριμένος έχει έδρα το hong Kong, από κει θα γίνει η αποστολή της παραγγελίας άσχετα που βγάζει Αγγλία, το θέμα είναι που είναι ο αποστολέας του προϊόντος. Όχι δε θεωρειτα αγορά από Ευρωπαϊκή ένωση αλλά αν σε απασχολεί το τελεωνία δεν έχεις φόβο για το τόσο χαμηλή αξία. Εσύ θα το παραλάβεις στο ταχυδρομείο της περιοχής σου, θα σου έρθει χαρτί που να σε ενημερώνει για τη παραλαβή. Στο Ελ. Βενιζέλος θα χρειαζόταν να πας μόνο αν σε πιανανε στο τελωνείο και δε το περνούσαν λόγω υψηλής αξίας αλλά κάτω από 40-50€ δεν έχει πρόβλημα, κι εμενα από hong kong ήρθε η μπαταρία μη φοβάσαι

pan82 σ' ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω μιας και η διαφορά τιμής είναι πολύ μεγάλη (αλλά και από περιέργεια). Ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Xiaomi mi 9 lite

Την βοήθειά σας!!!

Αγόρασα κάτι από ebay. Πήγα να το πληρώσω (100 ευρώ) με paypal και εκείνη την ώρα έπεσε το internet. Δοκίμασα μετά από ένα λεπτό πάλι αλλά τελικά είχε φύγει και η πρώτη πληρωμή και έτσι έστειλα 2 φορές από 100 ευρώ με πιστωτική.

Τι πρέπει να κάνω τώρα;;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Αν στις ενέργειες σου έχει χρεώσει πράγματι 2 φορές το ποσό (δηλαδή αγορά 2 τεμαχίων του προϊόντος) το μόνο που θα προλάβαινες να κάνεις άμεσα είναι να στείλεις mail στον πωλητή εξηγώντας του το λάθος ώστε να σου κάνει αμέσως επιστροφή (refund) για το ένα κομμάτι.

HELP

AGORASA KATI APO EBAY STIS 3/12/08 KAI AKOMA DEN EXW PARALABEI TIPOTA.

TOY ESTEILA MAIL STIS 8/12/08 ISOS ARKETA GRIGORA ALLA DEN MOY APANTISE.KAI TOY ESTEILA MAIL PALI SIMERA 17/12/08 PRIN APO LIGO.POIA EINAI I DIADIKASIA GIA EPISTROFI XRIMATWN AN TELIKA DEN MOY TO STEILEI.STO EBAY KANW MONO NEGATIVE FEEDBACK KAI TIPOTA ALLO?

STO PAYPAL?

EYXARISTW PAIDIA

HELP

AGORASA KATI APO EBAY STIS 3/12/08 KAI AKOMA DEN EXW PARALABEI TIPOTA.

TOY ESTEILA MAIL STIS 8/12/08 ISOS ARKETA GRIGORA ALLA DEN MOY APANTISE.KAI TOY ESTEILA MAIL PALI SIMERA 17/12/08 PRIN APO LIGO.POIA EINAI I DIADIKASIA GIA EPISTROFI XRIMATWN AN TELIKA DEN MOY TO STEILEI.STO EBAY KANW MONO NEGATIVE FEEDBACK KAI TIPOTA ALLO?

STO PAYPAL?

EYXARISTW PAIDIA

αν πληρωσες μεσω paypal κανεις παραπονα σε αυτο οτι δεν σου εστειλαν το αντικειμενο και ο πωλητης δεν απαντα στα μηνυματα σου.

open a dispute ειναι η διαδικασια.

• 1 month later...
λιγο off topic αλλα μηπως ξερει κανεις περιπου ποσο θα στοιχισει ενα δεμα 12 κιλων περιπου απο αγγλια?εξοδα αποστολης εννοω.
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

λιγο off topic αλλα μηπως ξερει κανεις περιπου ποσο θα στοιχισει ενα δεμα 12 κιλων περιπου απο αγγλια?εξοδα αποστολης εννοω.

εξαρταται και απο τι συμφωνια εχει κανει εκει ο εμπορος με τις εταιρειες αποστολης.

εχω πληρωσει δεμα 23 κιλων απο γερμανια 15Ε

Δες εδω ενα παράδειγμα, τιποτα ομως δεν ειναι σιγουρο

http://www.ecomputers.org.uk/delivery_index