Jump to content

eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις

Silmur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδια

εχω προβλημα με ebay k paypal.πριν ενα μηνα πουλησα με ebay ενα dvd copy.

o τυπος εκανε παραπονα σε ebay κ μεσω paypal αυτοματα πηραν τα χρηματα πισω.την επομενη το ebay μπλοκαρε τον λογαριασμο μου κ πρεπει να στειλω κατι εγγραφα με fax για να ξαναμπω.ομως ενω ειχα στον λογαριασμο του paypal απο πωλησεις στο ebay 240 ευρω χθες που εκανα κινηση λογ/μου/υπολοιπο σε ΑΤΜ εδειξε οτι εχω 3ευρω.λετε να εχει σχεση το ebay με paypal κ οταν ξαναμπω τα χρηματα να ειναι διαθεσιμα?τι να κανω?εχω λαβει τα εξης mail:

Thank you for writing back to us regarding the suspension of your

account.I understand that your account is important to you and would like to get

it reinstated as soon as possible. However, as mentioned earlier, your

eBay account will only be considered for reinstatement after October 29,

2008, and once you've completed our reinstatement process.

To have your account considered for reinstatement please completed these two steps in our reinstatement process.

Step 1: Complete the Request for Reinstatement Form.

Step 2: Provide us with Proof of Identity & Proof of Address.

The reinstatement procedures, forms & a list of appropriate documents

are located at:

http://pages.ebay.co.uk/help/community/reinstfaq.html

You must send us PHOTOCOPIES, not originals, as we can't return your

documents. Clearly print your User ID on both documents so we can match

them with your account quickly. You should ensure that the details on

the documents match the registration details on your account.

We will destroy all documents that you provide after your registration

information has been verified.After completing the request for reinstatement, please fax it to us along with any appropriate documents that confirm your registration information.

κ αυτο:

Hello

Thank you for writing back to us regarding the information we requested

in order to review the suspension of your account

Unfortunately we haven't reviewed your documents yet. It's likely we've

received your information but it hasn't yet been processed. As stated in

our previous email, we ask you to allow at least five working days for

us to review your account after we receive your documents. At present

I'm afraid we have a slight backlog, which is causing additional delays

and means I can't check whether your information has arrived.

If you haven't heard from us ten days after sending your documents, I

recommend you send them again. To ensure we can match your documents quickly with your account, please

print your User ID and email address in block capitals on each page.

When we receive the documents we'll review your account and send you an

email regarding the outcome. Here are our contact details again:

To get your documents to us here in Ireland as quickly as possible,

please ensure you pay the correct postage. Furthermore, I have forwarded your concern about money in your PayPal account to the relevant department. They will be in further contact with you.

Thank you for your understanding and cooperation. We look forward to

processing your information and resolving this matter as soon as

possible.

βγαζετε ακρη κ αν ναι αν γνωριζτε βοηθηστε

ευχαριστω

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

γεια σας παιδια

εχω προβλημα με ebay k paypal.πριν ενα μηνα πουλησα με ebay ενα dvd copy.

βγαζετε ακρη κ αν ναι αν γνωριζτε βοηθηστε

ευχαριστω

ΕXEI Απαντηθεί διαβασε τα posts!!!

Απλώς στο δεύτερο εμαιλ σου λένε οτι θα δούνε τα έγγραφα αλλα έχουν δουλειά και θα καθυστερήσουν.

Έτσι λενε σε όλους :D

.

όλα ok τελικά, μου τα έκανε ο ίδιος refund τα λεφτά, οπότε κανένα πρόβλημα!! :)

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

το ξερω οτι εχει απαντηθει κ ευχαριστω για την απαντηση,αλλα θελω να ξερω αν εχει σχεση το οτι ο τραπεζ.λογαριασμος ενω ειχα χρηματα αφου με μπλοκαρανε τωρα ειναι αδειος,κ αν επιστραφουν τα χρηματα πισω

ευχαριστω

το ξερω οτι εχει απαντηθει κ ευχαριστω για την απαντηση,αλλα θελω να ξερω αν εχει σχεση το οτι ο τραπεζ.λογαριασμος ενω ειχα χρηματα αφου με μπλοκαρανε τωρα ειναι αδειος,κ αν επιστραφουν τα χρηματα πισω

ευχαριστω

Τα χρήματα θα επιστραφούν στον αγοραστή.

.

Ξέρει κανείς πόσο θέλει από Γερμανία να φτάσει ένα δέμα στην Ελλάδα?

αναλογα, εχει κανει 6 μερες , αλλο εφτασε σε 4 μερες και εχω φαει και 1 μηνα σε καποιο αλλο.

1) παρακολουθεις που βρισκεται το δεμα με το νουμερο που θα σου δωσουν απο την εταιρεια μεταφορας που το στελνουν πχ ΕΜS

2) τοσο εχουν κανει εμενα 2 δεματα.

φίλε και γενικότερα για όποιον γνωρίζει. Σήμερα μου έστειλε ο πωλητής το tracking No και με ενημέρωνει με το mail να δοκιμάσω σε 5 μέρες περίπου γιατί αργούν να ενημερώσουν τα συστηματα να το βάλω σε μια σελίδα των Hongkong Post Mail και ότι θα φτάσει σε περίπου 20 εργάσιμες ημέρες αλλιώς να τον ενημερώσω. Εγώ δοκίμασα από τώρα και μου βγάζει ότι έχει αποσταλεί στις 5/11 και με παραπέμπει και σε μια σελίδα των Ελτα που βάζοντας το ίδιο κωδικό βγάζει

Παρασκευή, 7 Νοέμβριος 2008 3:54:39 πμ

ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Αντικείμενα σε Συσκευασία

Παρασκευή, 7 Νοέμβριος 2008 5:43:48 μμ

ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Αποστολή Συσκευασίας

Αυτό τι σημαίνει έφτασε κι όλας, τετάρτη έφυγε από Hong Kong και τα ξημερώματα ήταν στο αεροδρόμιο;; Εκεί μπορεί να κάνει πολλές μέρες ή να σκαλώσει τελωνείο; Δηλαδή παίζει να το χω και την επόμενη βδομάδα;

YΓ: Μπήκε και η αποστολή συσκευασίας πλέον, έφυγε δηλαδή προς το ταχυδρομείο της περιοχής μου;;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ PAYPAL.AΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΒΑΥ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ PAYPAL ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ 300ΕΥΡΩ,ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΑΤΜ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΩ 3ΕΥΡΩ.ΓΙΑΤΙ?ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ MAIL ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ..

Good day to you and thank you for contacting PayPal.

Τhe PayPal balance is a totally different thing than the bank

account balance. It is true that your PayPal balance will not be the

same as your bank account balance. You mentioned you do not want to open

a Greek PayPal account, but you already have one. If you do not want to

add a Greek bank account is what you really mean, then you also have the

option to add a US bank account if you wish.the bank account will serve as withdraw to bank on your PayPal. Whenever you have a balance and you wish to withdraw it , you can send it to your US or local bank account.

I apologize for any inconvenience this issue may have caused you. I hope

I have assisted you well today and was able to satisfy your reason for

writing to Paypal.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΛΛΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΒΑΥ

ΕΧΩ ΑΡ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ LJ245469655US

ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ USPS ΣΤΙΣ 9/10 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΚΟΜΑ.

ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΔΩ

http://www.usps.com/shipping/trackandconfirm.htm

ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΝ ΗΡΘΕ?

ΣΤΟ ΕLTA-COURIER?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ PAYPAL.AΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΒΑΥ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ PAYPAL ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ 300ΕΥΡΩ,ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΑΤΜ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΩ 3ΕΥΡΩ.ΓΙΑΤΙ?ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ MAIL ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ..

Good day to you and thank you for contacting PayPal.

Τhe PayPal balance is a totally different thing than the bank

account balance. It is true that your PayPal balance will not be the

same as your bank account balance. You mentioned you do not want to open

a Greek PayPal account, but you already have one. If you do not want to

add a Greek bank account is what you really mean, then you also have the

option to add a US bank account if you wish.the bank account will serve as withdraw to bank on your PayPal. Whenever you have a balance and you wish to withdraw it , you can send it to your US or local bank account.

I apologize for any inconvenience this issue may have caused you. I hope

I have assisted you well today and was able to satisfy your reason for

writing to Paypal.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΛΛΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Παλι τα ίδια δεν είπαμε οτι τα χρήματα θα πάνε στους-στον αγοραστή που εχει ανοίξει claim. Πως να τα πάρεις λοιπόν?? Αυτό που πρέπει να περιμένεις ειναι η απόφαση του paypal σχετικά με την αντιδικία σου με τους αγοραστές, πριν από αυτήν δεν μπορείς να κάνεις ανάληψη, τα χρήματα του εχεις στον λογαριασμό σου είναι δεσμευμένα.

.

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΒΑΥ

ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΔΩ

ΣΤΟ ΕLTA-COURIER?

Φαντάζομαι εδώ http://212.205.82.71/trackandtrace/ που είδα κι εγώ το δέμα από το Χόνγ Κονγ αν και το βάζω και δε βγαζει αποτέλεσμα και δεν ειναι δυνατον ενα μηνα μετά να μην το έχουν παραλάβει τα ΕΛΤΑ

George Bernard Shaw

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΒΑΥ

ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΔΩ

ΣΤΟ ΕLTA-COURIER?

Search Results

Label/Receipt Number: LJ24 5469 655U S

Status: Electronic Shipping Info Received

The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on October 9, 2008 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.

Δεν εχει παραληφθεί απο την εταιρεία μεταφορών στην Αμερική.

Search Results

Label/Receipt Number: LJ24 5469 655U S

Status: Electronic Shipping Info Received

The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on October 9, 2008 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.

Δεν εχει παραληφθεί απο την εταιρεία μεταφορών στην Αμερική.

τι σημαινει το "Δεν εχει παραληφθεί απο την εταιρεία μεταφορών στην Αμερική"

οτι δεν το εστειλε?:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι σημαινει το "Δεν εχει παραληφθεί απο την εταιρεία μεταφορών στην Αμερική"

οτι δεν το εστειλε?:(

Αγγλικα δεν ξερεις??? Περιμένουν να τους το στείλει.

πως δεν ξερω αγγλικα ,αλλα δεν το καταλαβα αυτο,πως ειναι δυνατον να μου δινει tracking number και να μην εχει φυγει το δεμα
[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν νομιζω να ειναι αυτο που λες.οτι ειναι δεσμευμενα.μου εστειλαν αυτο το mail κ απ'οτι καταλαβα μπορουν τα λεφτα να μεταφερθουν,αυτο ειναι το μυνημα που ελβα απο paypal:

The money that you receive from payments are not automatically

transferred to your bank account. You would have to authorize PayPal to

initiate a withdrawal so that you may transfer the funds to your

checking account. The payment has been sitting in your PayPal balance

since it was received or credited.Should you wish to transfer it to your bank, please follow these simple

steps:To withdraw funds to your local bank account:

1. Log in to your account at https://www.paypal.com/.2. Click "Withdraw" at the top of the page. 3. Click "Withdraw funds to your bank account."4. Select the balance to withdraw from if you have multiple balances.5. Enter the amount. (Click "minimum withdrawal amount" to see

required minimum amount.6. Select the bank account to withdraw to if you have more than one registered bank account.7. Click "Continue."8. Review the confirmation page and then click "Submit."Please note:

* Withdrawals will take 5-7 business days to post to your account.

* You can only withdraw from one currency balance at a time. To

withdraw the total amount of funds in your account, transfer all funds

to one balance.

αν δεν ειναι αυτο που νομιζω τι μπορω να κανω να παρω τα χρηματα?

πως δεν ξερω αγγλικα ,αλλα δεν το καταλαβα αυτο,πως ειναι δυνατον να μου δινει tracking number και να μην εχει φυγει το δεμα

Δεν είναι tracking number o παραπάνω αριθμός,είναι Delivery Confirmation Number.Το αντικείμενο έχει παραδοθεί και έχει αποσταλλεί.Ο αριθμός δεν ανανεώνεται.Με First Class International Mail ή Priority Mail International στο έστειλε??10-20 ημέρες θα κάνει.

Την ίδια ακριβώς απορία είχα και εγώ σε μία θήκη που είχα παραγγείλει από το ebay και ισχύουν τα παραπάνω.

Δεν είναι tracking number o παραπάνω αριθμός,είναι Delivery Confirmation Number.Το αντικείμενο έχει παραδοθεί και έχει αποσταλλεί.Ο αριθμός δεν ανανεώνεται.Με First Class International Mail ή Priority Mail International στο έστειλε??10-20 ημέρες θα κάνει.

Την ίδια ακριβώς απορία είχα και εγώ σε μία θήκη που είχα παραγγείλει από το ebay και ισχύουν τα παραπάνω.

+1 μάθαμε και κάτι μπράβο

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΒΑΥ

ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΔΩ

ΣΤΟ ΕLTA-COURIER?

ναι εκει ...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Σήμερα παρέλαβα από το ταχυδρομείο τη μπαταρία για το acer μου, δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος, μιας και ήρθε σε 5 εργάσιμες μόνο από hong kong. Το περίεργο στη μπαταρία είναι ότι δεν είναι made in china όπως η γνήσια αλλά made in japan ενώ δε ξέρω αν είναι γνήσια όπως λέει αλλά στο everest μου την αναγνωρίζει ως sony όπως και τη γνήσια και μετα ίδια χαρακτηριστικά. Μπορεί να έχουν κάνει τόσο καλή αντιγραφή;; Θα τη δω στη χρήση βέβαια απλά με παραξένεψε. 24€+16€ μεταφορικά έκανε πάντως όταν τη γνήσια την έχουν εδώ 140€ και μια απομίμηση από το Δησιο στα 65€.

George Bernard Shaw

Σήμερα παρέλαβα από το ταχυδρομείο τη μπαταρία για το acer μου, δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος, μιας και ήρθε σε 5 εργάσιμες μόνο από hong kong. Το περίεργο στη μπαταρία είναι ότι δεν είναι made in china όπως η γνήσια αλλά made in japan ενώ δε ξέρω αν είναι γνήσια όπως λέει αλλά στο everest μου την αναγνωρίζει ως sony όπως και τη γνήσια και μετα ίδια χαρακτηριστικά. Μπορεί να έχουν κάνει τόσο καλή αντιγραφή;; Θα τη δω στη χρήση βέβαια απλά με παραξένεψε. 24€+16€ μεταφορικά έκανε πάντως όταν τη γνήσια την έχουν εδώ 140€ και μια απομίμηση από το Δησιο στα 65€.

Οκ, αλλά μην παραξενευτείς αν σε κανένα 6 μήνο, θέλει τον διπλάσιο χρόνο για να φορτίσει και μετά από λίγο καιρό, θα μπαίνει για φόρτισμα και δε θα φορτίζει ποτέ!!:p:p

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Οκ, αλλά μην παραξενευτείς αν σε κανένα 6 μήνο, θέλει τον διπλάσιο χρόνο για να φορτίσει και μετά από λίγο καιρό, θα μπαίνει για φόρτισμα και δε θα φορτίζει ποτέ!!:p:p

εχω παρει 2 μπαταριες απο εξωτερικο. μια για ενα φουτζιτσου απο γαλλια

(115Ε οταν εδω την ειχαν 240Ε) πριν 2 χρονια, και μια για το αισερ του αδελφου μου απο αμερικη φετος.(80Ε απο αμερικανικη εταιρεια που τις κανει παραγγελια απο κινα)

η μπαταρια που πηρα εγω κραταει καλυτερα απο την μαμα, η οποια κρατησε 1 χρονο μονο.

και μεχρι τωρα ουτε του αισερ η μπαταρια εχει καποιο προβλημα.

H μαμά μπαταρία αυτό έχει πάθει όμως σε λιγότερο από 1,5 χρόνο. Αντέχει λιγότερο από 3λεπτο πλέον και βγάζει κάτι άσχετους χρόνου οτι αντεχει πχ 235ώρες και ξαφνικά κλείνει το laptop μετά από μισό λεπτό. Οπότε και ένα εξάμηνο ν΄αντέξει αυτή τα έβγαλε τα λεφτά της αφού κόστισε το 1/4 της κανονικής τιμής.

εχω παρει 2 μπαταριες απο εξωτερικο. μια για ενα φουτζιτσου απο γαλλια

(115Ε οταν εδω την ειχαν 240Ε) πριν 2 χρονια, και μια για το αισερ του αδελφου μου απο αμερικη φετος.(80Ε απο αμερικανικη εταιρεια που τις κανει παραγγελια απο κινα)

η μπαταρια που πηρα εγω κραταει καλυτερα απο την μαμα, η οποια κρατησε 1 χρονο μονο.

και μεχρι τωρα ουτε του αισερ η μπαταρια εχει καποιο προβλημα.

Για να δούμε φίλε κι εγώ από reviews στο νετ άκουσα καλά λόγια, πλέον το laptop κλείνει αισίως 2,5 χρόνια ζωής οπότε φοβάμαι ότι πρώτα θα τα φτύσει αυτό.

ΥΓ: Εμένα άλλη ήταν η απορία μου άσχετα αν η συγκεκριμένη είναι γνήσια ή όχι, μπορεί ένας άσχετος κατασκευαστής να φτιάξει μια imitation μπαταρία και να αναγνωρίζεται απ΄όλα τα προγράμματα ως γνήσια και να βγάζει κωδικούς και όλα τα στοχεία ίδια με το γνήσιο;; Είναι τόσο απλό;;

George Bernard Shaw

• 3 weeks later...
χα χα! φτασαμε σε σημειο να μας φαινεται περιεργο καθε τι που περνουμε και δεν ειναι φτιαγμενο στην κινα! εχω την εντυπωση οτι η made in japan που πηρες ειναι πιο original απο την αρχικη μπαταρια...

ρε παιδιά σκέφτομαι να κάνω την πρώτη μου αγορά από ebay και έχω μία βασική ερώτηση. Συγκεκριμένα σκέφτομαι να αγοράσω κάτι μπαταρίες http://global.ebay.com/2x_Battery_for_Pentax_D-Li78_Optio_M50_M60_W60_V20/160301968276/item και ενώ στη λίστα μου βγάζει country United kingdom το αντικείμενο τελικά είναι στο Hong Kong. Τελικά θεωρείται αγορά από Ευρωπαϊκή Ένωση ή όχι ??

Επίσης εγώ μένω στην Κατερίνη, που θα παραλάβω το δέμα μου ?? Διάβαζω ότι οι περισσότεροι μιλάτε για τελωνείο στο Ελ. Βενιζέλος κλπ. Τα δικά μου δεν γίνεται να τα παραλάβω στην Κατερίνημέσω ίσως του τελωνείου Κατερίνης ??

Xiaomi mi 9 lite