nikos_kallithea Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Τι είναι το case και τι το Dispute? Το γεγονός ότι χώρισαν ebay και PayPal πως μας επειρεάζει εμάς σαν αγοραστές; Δεν θα μας ανοίγει κατευθείαν το PayPal όπως άνοιγε όταν ψωνιζουμε; Παντα ανοίγεις στο παυπαλ, case dispute ειναι το ιδιο πράγμα, εσυ στο πρωτο σταδιο dispute ανοίγεις, αν και πλεον η συζητηση δεν εχει νοημα, γιατι ετσι και αλλιως ειμαστε αποκλεισμένοι απο τον αλλο κοσμο και θα κανουμε πολλους μηνες να ξαναδουμε παυπαλ ...και αν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Βοηθήστε με λίγο αν μπορείτε, πως μπορώ να αλλάξω τον τρόπο πληρωμής στο ebay και από paypal να βάλω κάποια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Βοηθήστε με λίγο αν μπορείτε, πως μπορώ να αλλάξω τον τρόπο πληρωμής στο ebay και από paypal να βάλω κάποια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ??? Πρειπει να το δεχετε ο πωλητης, αλλα και να το δεχετε τι νοημα εχει ειναι τα παντα μπλοκαρισμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Βασικά ο πωλητής δέχεται κάρτες και έχω μια ξένη κάρτα αλλά δεν θέλω να την περάσω στο paypal γιατί ίσως μου ζητήσει να κάνω νεο λογαριασμό και για αυτό ρώτησα πως μπορώ να πληρώσω κατευθείαν με κάρτα. Αν ξέρει κανείς τα βήματα θα με βοηθούσε πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 180 δηλαδη ειναι για να κανεις dispute????Aν κατάλαβα καλα??? δηλαδη θα ερχετε ενα προιον θα το δοκιμάζουμε αν βγαλει στους 3 μήνες προβλημα μπορουμε να κανουμε dispute??? Πολυ καλο αυτό....ακουγεται....αν και περιεργο.... Σωστά κατάλαβες και 180 μέρες δεν είναι 3 μήνες, είναι 6! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Καλησπερα, Θελω να αγορασω απο το γερμανικο ebay.Χωρις Paypal με προπληρωμενει εχει δοκιμασει καποιος ??? λειτουργει αυτος ο τροπος πληρωμης ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george0808 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 καλημέρα, μπορώ να αγορασω κατι απ το ebay χωρις paypal μονο με την καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 καλημέρα, μπορώ να αγορασω κατι απ το ebay χωρις paypal μονο με την καρτα? Μονο αν το υποστηρίζει ο πωλητής αλλα και να το υποστηρίζει δεν θα σε αφήσει η τραπεζα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george0808 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 αφου λεει οτι επιτρεπονται οι αγορες μεχρι 500ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) αφου λεει οτι επιτρεπονται οι αγορες μεχρι 500ευρώ Δεν επιτρέπονται, μιλαει για αλλα ιδρύματα οπως Western Union Aν θελεις να αγοράσεις απο εβαυ πρεπει να φορτώσεις το balance του paypal με ευρουλακια http://www.insomnia.gr/topic/575253-συζήτηση-για-capital-controls/?p=54217402 Εννοείται χρησιμοποιείς τον οδηγό με δικη σου ευθύνη Edited August 24, 2015 by nikos_kallithea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 καλημέρα, μπορώ να αγορασω κατι απ το ebay χωρις paypal μονο με την καρτα? καλημερα, δες στο θεμα του paypal αυτο που σου ειπαν κανε να φορτωσεις το balance, το εκανα εγω και ηδη εκανα αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 καλησπερα πως μπορω να ακυρωσω μια σημερινη παραγγελια στο ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Θα γράψεις στον πωλητή ζητώντας ακύρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Θα γράψεις στον πωλητή ζητώντας ακύρωση.νασαι καλα σ ευχαριστω βασιλη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Εκανα μια αγορα ενος κινητου απο Αμερικη. Το κινητο εφτασε, αλλα ειναι αφενως αλλου χρωματος απο το listing, εχει πολλα περισσοτερα σημαδια στο σωμα απο οσα περιεγραφε ο πωλητης. Ηδη εχω κανει dispute στο Paypal και μου εχει ανοιξει δυο cases, ενα για την αξια του κινητου κι αλλο ενα για τα τελωνειακα εξοδα. Σημερα μου απαντησε στο dispute ο πωλητης αναφεροντας να το στειλω πισω και να μου κανει refund, οπου και του απαντησα να μου πληρωσει εξοδα αποστολης για Αμερικη. Ειναι κατι αλλο που μου συστηνετε να κανω? σκεφτομαι να κανω claim τα χρηματα του τελωνειου (που ειναι το δευτερο ανοιχτο case) γιατι φοβαμαι πως θα μου κανουν refund μονο την αξια του κινητου και τα μεταφορικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Τα έξοδα αποστολής περιγράφονται στον χώρο της δημοπρασίας. Αν περιγράφεται ότι τα πληρώνει ο Πωλητής , μόνο τότε θα τα πληρωθείς, Αλλιώς είναι δικά σου (θεωρείται ότι έχεις αποδεχτεί τους όρους ) Για το τελωνείο είναι δύσκολο το θέμα ,δεν νομίζω ότι θα στο πληρώσουν , Η καλύτερη λύση είναι το partial refund , δηλαδή να σου δώσουν ένα ποσό πίσω και να το κρατήσεις , αν αυτό είναι αποδεκτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Εκανα μια αγορα απο Αγγλια και ο πωλητης δηλωσε οτι το πακετο εφυγε στις 12/9 με αριθμο αποστολης RN101970909GD. Μεχρι και σημερα δεν εχει εμφανιστει η παραμικρη πληροφορια ασε που νομιζω οτι το συγκεκριμενο tracking number δεν ειναι καν Αγγλικο. Σε ερωτηση που του εκανα μου ειπε οτι ειναι σωστο και οτι θα γινει συντομα ανιχνευσιμο. Το παραπανω ειναι λογικο υπαρχει περιπτωση η να ανοιξω αμεσα υποθεση στο ebay-paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Εκανα μια αγορα απο Αγγλια και ο πωλητης δηλωσε οτι το πακετο εφυγε στις 12/9 με αριθμο αποστολης RN101970909GD. Μεχρι και σημερα δεν εχει εμφανιστει η παραμικρη πληροφορια ασε που νομιζω οτι το συγκεκριμενο tracking number δεν ειναι καν Αγγλικο. Σε ερωτηση που του εκανα μου ειπε οτι ειναι σωστο και οτι θα γινει συντομα ανιχνευσιμο. Το παραπανω ειναι λογικο υπαρχει περιπτωση η να ανοιξω αμεσα υποθεση στο ebay-paypal? Έχει καλό feedback o πωλητής; Γενικά έχω δει μέχρι και μια εβδομάδα να εμφανίζεται το tracking number. Πολλοί παίρνουν τον αριθμό αποστολής ηλεκτρονικά, και όταν μαζεύονται πολλές παραγγελίες τότε περνά ο κούριερ/ταχυδρομείο και τα παίρνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Εκανα μια αγορα απο Αγγλια και ο πωλητης δηλωσε οτι το πακετο εφυγε στις 12/9 με αριθμο αποστολης RN101970909GD. Μεχρι και σημερα δεν εχει εμφανιστει η παραμικρη πληροφορια ασε που νομιζω οτι το συγκεκριμενο tracking number δεν ειναι καν Αγγλικο. Σε ερωτηση που του εκανα μου ειπε οτι ειναι σωστο και οτι θα γινει συντομα ανιχνευσιμο. Το παραπανω ειναι λογικο υπαρχει περιπτωση η να ανοιξω αμεσα υποθεση στο ebay-paypal? Δυο εργάσιμες είναι νωρίς για να φανεί. Μην είσαι τόσο νυπομονος και με το δάκτυλο στη σκανδάλη, περίμενε λίγες μέρες να δεις τι θα γίνει. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ο πωλητης δεν ειναι τιποτα σπουδαιο 20 feedback θετικο βεβαια και στα μυνητα που του εστεια απαντησε αμεσως. Απλα το διαστημα ειναι αρκετα μεγαλο για Αγγλια και το ποιο ανησυχιτικο για μενα ειναι οτι η καταληξη του track nuber στη σελιδα της royal mail δηλωνει οτι το πακετο εφυγε απο χωρα αποστολης την Γρεναδα (Καραϊβικη) και οχι το Λιβερπουλ στην Αγγλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Ρε παιδια λιγο βοηθεια εχουν περασει 12 μερες απο την ημερα της αποστολης και ακομη δεν εχει φανει τιποτα. Τον εστειλα μυνημα αλλα οκομη δεν ελαβα απαντηση και πιθανοτατα να μην λαβω και ποτε. Εγω ετσι οπως εχει η κατασταση τι πρεπει να κανω να περιμενω να περασει ο χρονος παραδωσης και να ανοιξω υποθεση η μπορω να επικοινωνησω με το ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Ρε παιδια λιγο βοηθεια εχουν περασει 12 μερες απο την ημερα της αποστολης και ακομη δεν εχει φανει τιποτα. Τον εστειλα μυνημα αλλα οκομη δεν ελαβα απαντηση και πιθανοτατα να μην λαβω και ποτε. Εγω ετσι οπως εχει η κατασταση τι πρεπει να κανω να περιμενω να περασει ο χρονος παραδωσης και να ανοιξω υποθεση η μπορω να επικοινωνησω με το ebay? Πρέπει να δεις ποτέ είναι το estimated delivery date, μόνο αν περάσει αυτή η ημερομηνία μπορείς να ανοίξεις case στο eBay. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Πρέπει να δεις ποτέ είναι το estimated delivery date, μόνο αν περάσει αυτή η ημερομηνία μπορείς να ανοίξεις case στο eBay. Οποτε αναγκαστικα πρεπει να περιμενω μεχρι τις 1 Οκτωβρη και μετα να προχωρησω. Γνωριζουμε ποσσο χρονο παιρνει η διαδικασια μεχρι το refund? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Οποτε αναγκαστικα πρεπει να περιμενω μεχρι τις 1 Οκτωβρη και μετα να προχωρησω. Γνωριζουμε ποσσο χρονο παιρνει η διαδικασια μεχρι το refund? Αν δεν τα βρεις με τον πωλητή, 3 εργάσιμες. Πολύ βιάζεσαι πάντως με estimated delivery 1 Οκτώβρη. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 12 μέρες ειναι παρα πολυ νωρίς....εμενα μου εχει τυχει να μην φαινεται τιποτα μεχρι που ξαφνικα εβγαλε οτι ήρθε ελλαδα και στην πολη μου απευθειας ολα μαζι με την μία....σε 37 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts