navi55 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Τα σχόλια που μας βάζουν οι πωλητές από που τα βλέπουμε? Από το "won" και "didn't won". Δεν έχω κάνει και πολλές αγορές.. 3 πράγματα έχω πάρει και έχω 3 "won". Λέω να αφήσω ουδέτερο σχόλιο για τα ακουστικά.. και μετά στα αστεράκια να βάλω το λιγότερο όσον αφορά την αποστολή. edit: οκ τα βρήκα τα σχόλιά μου. Πήγα να του βάλω ουδέτερο σχόλιο.. και μετά μου έβγαλε 3 περιπτώσεις.. ώστε ή να αφήσω θετικό ή να αφήσω αρνητικό σχόλιο. Ουδέτερο δεν παίρνει. Οι 3 περιπτώσεις που μου έβγαλε ήταν οι παρακάτω οι οποίες δεν ταίριαζαν με την περίπτωσή μου. Έτσι του έβαλα θετικό σχόλιο αλλά χαμηλή βαθμολογία όσον αφορά την αποστολή και την επικοινωνία με τον πωλητή. 1) I have contacted or tried to contact the seller to resolve issues Email the seller or request additional contact information, such as a phone number. 2) I have allowed enough time for the item to arrive Depending on the carrier, mail can take 2 weeks or longer to arrive. 3) My comment is factual and avoids personal remarks Please remember that Feedback can't be edited or taken back. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Πακετάκι από Αμερική πόσες μέρες κάνει; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 5-6 αναλογως την περιοχη και το ποσο γρηγοροι ειναι στο ταχυδρομειο της περιοχης σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 παιδια πως μπορω να δω ολες τις αγορες που εχω κανει κ να κανω αξιολογηση(γιατι δεν ηξερα πως να κανω).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Πατάς πάνω δεξιά που λέει My eBay. Στο πρώτο πλαίσιο θα σου έχει τα προϊόντα που δεν έχεις αξιολογήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 το θεμα ειναι οτι αυτα που μου βγαζει ειναι για πραγματα που παρηγγηλα προχτες και οπως ειναι φυσιολογικο δεν μου χει ερθει κανενα απο τα 2..λεει οτι ειναι του τελευταιου μηνα,πως μπορω να δω και τις προηγουμενες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Πήγαινε My eBay και μετά στην καρτέλα Account. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Παρήγγειλα κάτι από αμερική μέσω usps και στο site ενημέρωσης λέει: Class: Express Mail International® Status: Arrived Abroad Your item arrived in GREECE at 6:18 PM on August 11, 2009. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. αυτό τι σημαίνει? ακόμα, φαντάζομαι είναι αθήνα. κοζάνη σε πόσες μέρες έρχεται? ας απαντήσει κάποιος, διότι το θέλω αύριο οπωσδήποτε!! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Παρήγγειλα κάτι από αμερική μέσω usps και στο site ενημέρωσης λέει: Class: Express Mail International® Status: Arrived Abroad Your item arrived in GREECE at 6:18 PM on August 11, 2009. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. αυτό τι σημαίνει? ακόμα, φαντάζομαι είναι αθήνα. κοζάνη σε πόσες μέρες έρχεται? ας απαντήσει κάποιος, διότι το θέλω αύριο οπωσδήποτε!! μεχρι να περασει τελωνειο κλπ απο βδομαδα λεμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Τελικά, στάλθηκε χθες στις 10 και 30 το πρωί από τα ελτα θεσσαλονίκης στα ελτα κοζάνης...άραγε θα το έχω σήμερα; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Αν δεις ότι δεν σου έρχεται πήγαινε με το tracking number και την ταυτότητά σου στο ταχυδρομείο και ζήτα το Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Τελικά έκανα λάθος στις πληροφορίες... Είναι στην Υπηρεσία Εκτελωνισμού Θεσσαλονίκης... Θα το πάρω δηλαδή σε 5 χρόνια? :p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Τελικά έκανα λάθος στις πληροφορίες... Είναι στην Υπηρεσία Εκτελωνισμού Θεσσαλονίκης... Θα το πάρω δηλαδή σε 5 χρόνια? :p οχι αλλα εξερταται απο τον φωρτο δουλειας και τι αδειες παιζουν απο υπαλληλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Πολύ καιρό τώρα αγοράζω από ebay είτε με δημοπρασία είτε buy now. Το θέμα είναι οτι κάθε φορά που ψάχνω να βρω κάτι μπλουζάκια που φοράω (συγκεκριμένα τα ed hardy αν τα γνωρίζει κάποιος) μου βγάζει πωλητές που είναι από Γερμανία. Με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι μιας και δεν ξέρω Γερμανικά να μπαίνω στο systran ώστε να μεταφράζω αυτά που λέει ο πωλητής και κάθε επικοινωνία που έχω μαζί του. Μπορεί να μου πει κάποιος εάν κάνω κάποιο λάθος στις επιλογές και τι πρέπει να κάνω ώστε να μου βγάζει και πωλητές από υπόλοιπη Ευρώπη και Αμερική; Δεν μπορεί αυτά να τα πουλάνε μόνο στη Γερμανία!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Πολύ καιρό τώρα αγοράζω από ebay είτε με δημοπρασία είτε buy now. Το θέμα είναι οτι κάθε φορά που ψάχνω να βρω κάτι μπλουζάκια που φοράω (συγκεκριμένα τα ed hardy αν τα γνωρίζει κάποιος) μου βγάζει πωλητές που είναι από Γερμανία. Με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι μιας και δεν ξέρω Γερμανικά να μπαίνω στο systran ώστε να μεταφράζω αυτά που λέει ο πωλητής και κάθε επικοινωνία που έχω μαζί του. Μπορεί να μου πει κάποιος εάν κάνω κάποιο λάθος στις επιλογές και τι πρέπει να κάνω ώστε να μου βγάζει και πωλητές από υπόλοιπη Ευρώπη και Αμερική; Δεν μπορεί αυτά να τα πουλάνε μόνο στη Γερμανία!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κατω στην σελιδα εχει να μπεις τοπικα ebay... στα ΠΧ ebay.co.uk η ebay.com ... αν μπαινεις απευθειας στο ebay.de ειναι λογικο να σου βγαζει πρωτα τους sellers της Γερμανιας... απλα λογικα απο Γερμανια θα εχει λιγοτερα εξοδα αποστολης και σιγουρα θα τα παρεις πιο γρηγορα στα χερια σου... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Μα μπαίνω μόνο στο ebay.com !!! Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 οταν κανεις αναζητηση σου βρίσκει απ ολες τις χωρες η ειναι αναλογα σε ποιο ebay μπαινεις?(.co.uk , .de , .com) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 οταν κανεις αναζητηση σου βρίσκει απ ολες τις χωρες η ειναι αναλογα σε ποιο ebay μπαινεις?(.co.uk , .de , .com) Μου φαίνεται είναι ανάλογα με το ποιο ebay έχεις μπεί, αλλά μπορείς να επιλέξεις π.χ. να σου βγάλει πωλητές μόνο από ευρωπαϊκή ένωση. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Για να γίνω πιο συγκεκριμένος θα βοηθούσε πολύ να μου έλεγε κάποιος στις επιλογές που υπάρχουν στο advanced search εκεί που λέει Location έχεις τρεις επιλογές. Η δεύτερη είναι Located in. Και εκεί από ότι καταλαβαίνω είναι να του βάλεις από πια χώρα θέλεις να είναι ο πωλητής; Και εάν είναι αυτό, πως μπορώ να του επιλέξω ακριβώς από κάτω εκεί που λέει Available To και να του βάλω Greece; Εννοώ οτι έχεις δυνατότητα για μία μόνο επιλογή... Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 υπαρχουν ebay stores? σε φαση οπως ειναι τα e-shop.gr δλδ... συγκεκριμενα στις Σερρες εχω δει ενα ebay store αλλα δεν γνωριζω αν εχει σχεση με το γνωστο ebay... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 υπαρχουν ebay stores? σε φαση οπως ειναι τα e-shop.gr δλδ... συγκεκριμενα στις Σερρες εχω δει ενα ebay store αλλα δεν γνωριζω αν εχει σχεση με το γνωστο ebay... Ebay store, όπως το αναφέρουν στο ebay είναι μαγαζιά που μπορεί να υπάρχουν μόνο ηλεκτρονικά αλλά και που μπορεί να έχουν και φυσική παρουσία με καταστήματα. Έχω πετύχει και ελληνικό τέτοιο μαγαζί, αλλά πουθενά δεν γράφει μέσα στο μαγαζί ότι πουλάει και στο ebay.Προφανώς, με άλλες τιμές είναι στο ίντερνετ και με άλλες στο κανονικό κατάστημα. Αλλά μην μπερδεύεσαι.Από πίσω από το κάθε ebay shop δεν είναι το ίδιο το EBAY, αλλά κάποιος επιχειρηματίας. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Δεν ξέρω πως έπεσα στο συγκεκριμένο site παντως θα βοηθήσει αρκετούς με τις συγκεντρωμένες πληροφορίες που έχει http://www.toebay.info/ Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis15 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 kalimera tha ithela na kanw kapies erwtiseis giati dn exw vgalei kamia akri, an ksekinisw na poylaw p.x. rouxa sto ebay k eimai stin ellada,ti nomiko kathestos epikrati?prepei na plirwnw foroys? ΦΠΑ? sto ebay dn exoyn idea,leei rotiste tis arxes stin ellada,alla edw poy na rwtisw,siga min kseroyn ti einai to ebay.. prepei na exw k timologia apo promitheftes? theoritika to ebay dn einai k oti borw na poylaw prosopikia pragmata? euxaristw.. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 kalimera tha ithela na kanw kapies erwtiseis giati dn exw vgalei kamia akri, an ksekinisw na poylaw p.x. rouxa sto ebay k eimai stin ellada,ti nomiko kathestos epikrati?prepei na plirwnw foroys? ΦΠΑ? sto ebay dn exoyn idea,leei rotiste tis arxes stin ellada,alla edw poy na rwtisw,siga min kseroyn ti einai to ebay.. prepei na exw k timologia apo promitheftes? theoritika to ebay dn einai k oti borw na poylaw prosopikia pragmata? euxaristw.. Οτι νομικό καθεστώς ισχιει για τους εμπόρους, έναρξη εμπορικής επιχείρισης, τιμολόγια, αποδείξεις, τεβε. Καλη τυχη και καλές δουλείες, μια συμβουλή μόνο (δεν ξερω την σχέση σου με τα ρούχα) θα σου πρότεινα να πουλάς κάποιο άλλο εμπορευμα ποιο εύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis15 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 euxaristw gia tin apantisi den mporw na exw prosopiki epixirisi,diladi na min kanw etairia? se ena allo forum poy diavasa,lene oti den prepei na kaneis tpt,epidi einai meso ebay,alla an exeis site. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts