speed_fire08 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 λοιπον...2ευρω*5μερες για το σχολειο τα οποια ομως τα κραταω για μπιλιαρδα(εθισμος...) και αλλα 10-20 για εξοδο το σαββατο. επισης ισως προκυψει μπαλα στε γηπεδο ακαδημιας κυριακη βραδυ οποτε+5 ευρω. συνολο:3-5 ευρω τη μερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 περιπου 900 Ε το μηνα δηλαδη οσα παιρνω ενοικιο, λογαριασμοι, κινητο, εισιτηρια, σουπερ μαρκετ, βενζινες, γυμναστηριο αν περισσεψει κατι απο το 900αρικο παιρνω κανενα καινουργιο ρουχο η παπουτσια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Ενοίκιο: 500 ευρώ Λογαριασμοί (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, Otenet, Κοινόχρηστα - με ανάλογη διαίρεση): ~150 ευρώ Κινητό: 50 ευρώ Σούπερ Μάρκετ: 300 ευρώ Λοιπά Έξοδα: ~300 ευρώ Σύνολο: 1300 ευρώ Διά του 30: 44 ευρώ ημερησίως... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 τσιγάρα 10ευρω/μερα σίγουρα 2 ή 3 καφέδες ανάλογα κανα 10ευρω κι εκεί 10 ευρώ βενζίνη φαγητό 10-15 ευρώ κι αν βγώ και βραδάκι 50-100 ευρώ στο πολύ χαλαρό αν δεν βγώ όμως περίπου 50-60 ευρώ /μέρα και δεν δουλεύω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
landscape Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 pedia egw me oti arpaksw apo tin mana mou apo 10 ws 100 apla tha ta faw...:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Ανάλογα την μέρα και την παρέα. Μπορεί να περάσει μέρα με 20 ευρώ, αλλά και μέρα με 50~70 ευρώ! (το καθημερινό είναι 20e) Και σε αυτά δεν βάζω: βενζίνες, αγορές, λογαριασμούς, etc. ...καλά με αγορές το ποσό της μέρας εκτοξεύετε στα ύψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 me ti gomena pou exo mpleksei tora teleytaia polla......:lol::scared::secret::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 _KOSTASKELLAS_ me ti gomena pou exo mpleksei tora teleytaia polla...... :lol::lol:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 mi gelas xristinoula :( xtes peripou 120euro ayrio diladi pou einai sabato??? na arxiso na sketomai na pouliso to amaksi ???:lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 απλά δε ξοδεύω!!!(καλά άντε 1-2ευρώ)!!!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 απλά δε ξοδεύω!!!(καλά άντε 1-2ευρώ)!!!;):) file pythorasa kane oikonomia giati se blepo na mpeneis mesa:lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 file pythorasa kane oikonomia giati se blepo na mpeneis mesa:lol::lol: μη το γελάς!!!:(Εγώ τα δίνω μαζεμένα!!!200-300 ευρώ κάθε 5-6 μήνες για κινητά!!!!)τώρα θα το υπερβώ κι'όλας!!!:rolleyes: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 μη το γελάς!!!:(Εγώ τα δίνω μαζεμένα!!!200-300 ευρώ κάθε 5-6 μήνες για κινητά!!!!)τώρα θα το υπερβώ κι'όλας!!!:rolleyes: δεν ηξερα πως βαζουμε κ τα εξοδα μας για gadgets. αν ειναι ετσι εγω ξοδευω γυρω στο 500αρι το χρονο πανω στο pc μου!:wacko::) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 file pythorasa kane oikonomia giati se blepo na mpeneis mesa:lol::lol: πληροφοριακά πάντως δε με λένε pythorasa αλλά pythagora!!!;):p:happy::):lol::lol::lol: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 πληροφοριακά πάντως δε με λένε pythorasa αλλά pythagora!!!;):p:happy: :lol::lol:SORRY:lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
statirakos Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 YPARXOUN KAPOIES MERES POU XALAW 5 EURO ALLA KAI ALLES POU XALA 100.... KATA MESO ORO 10 EURO TIN IMERA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 μη το γελάς!!!:(Εγώ τα δίνω μαζεμένα!!!200-300 ευρώ κάθε 5-6 μήνες για κινητά!!!!)τώρα θα το υπερβώ κι'όλας!!!:rolleyes: e tote entaksei!:lol::p emeis ase kapou 1300 eurw to mhna! kante thndieresh kai tha vreite thn hmera!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Εγω παντως για 35τ.μ ζηταω 270 Ευρω (Τουμπα - Ανατολικα). Αν πας κεντρο οι τιμες ανεβαινουν και η ποιοτητα πεφτει (πολυκατοικιες 30-40 ετων). NRG καινούργια η γκαρσονιέρα; 35τμ? Στούντιο; Τα στούντιο είναι περίπου 23-25 τ.μ από όσο ξέρω. Ένα μεγάλο δωμάτιο δλδ,αποκλειστικά για φοιτητές. Μεσιτικό γραφείο κατάντησε το θεματάκι :lol: :confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 1 Ευρώ πάνω κάτω για εισιτήρια ΟΑΣΘ 3-5Ε για καφέδες 4-6Ε για φαί(κανα γύρο ή goodys και τα σχετικά) 2-3E στο κυλικειο 13-14 Ευρώ την ημέρα χονδρικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Οταν εχω χαλαω!! οταν δεν εχω..τα απαραιτητα :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Αυτό το μήνα έχω ξεπαραδιαστεί...δώρα,λογαριασμοί,έξοδοι :cry::( Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Αυτό το μήνα έχω ξεπαραδιαστεί...δώρα,λογαριασμοί,έξοδοι :cry::( Καλα αυτον το μηνα επιβαλλεται το κατι παραπανω..:worry: :cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 To τι ξοδεύουμε, εξαρτάται από το τι εισπράτουμε. Οπότε μάλλον θα πρεπε να λέγαμε τι ποσοστό των εσόδων ξοδεύουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 ανάλογα με την περίπτωση, τον μήνα για προσωπικά έξοδα (δεν περιλαμβάνονται βενζίνες, ρούχα κλπ) θέλω 250-300 ευρώ...αλλά υπάρχουν μέρες που μπορεί να μην χαλάσω δεκάρα και μέρες που μπορεί να φύγουν και 100 ευρώ... από το σύνολο των εσόδων δεν χαλάω πάνω από το 25% Υ.Γ. δεν έχω καμία σχέση με τον Σκρουτζ...:lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxygene Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Τελικά από αυτό το thread βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα του πόσο μεγάλες κοινωνικές αντιθέσεις υπάρχουν, από κόσμο που λές ότι μάλλον ζει σε κοντέινερ και άλλους που τρώνε σε ένα μήνα όσο άλλοι βγάζουν σε μισό (ή και παραπάνω) χρόνο. Κανονικά με βάση τις ανακοινώσεις της ΤτΕ για τις δανειοληπτικές συνήθειες μας θα έπρεπε το ερώτημα να είναι "πόσα παραπάνω από όσα βγάζετε, ξοδεύετε την ημέρα"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts