Jump to content

xristinoula

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    872
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xristinoula

  1. Eννοω οτι ειναι τι χειροτερο ζειμπεκικο που εχει χορεψει αντρας..Το ζειμπεκικο δεν του βγαινει..Ωραιος,ωραιος αλλα σαν 13χρονο ειναι..Περισσοτερο σε τσιφτεντελι του βγηκε,,
  2. Oνειρο θα ειναι..χαχαχα,ελεος οτι θα εβλεπα τον Ανθιμο να χορευει ζειμπεκικο δεν το περιμενα.Πολυ γελιο..
  3. Δεν θελει ιδιαιτερο μυαλο για το ποια ειναι η διαφορα μεταξυ της παιδειας και της περιθαλψης η οτιδηοοτε αλλο αναφερθηκε..Αν καποιος θελει να πληρωσει για να νοσηλευτει σε νοσοκομειο υπερλουξ με τους καλυτερους γιατρους κτλ εχει καθε δικαιωμα..Αυτο δεν μπορουμε να το στερησουμε απο κανεναν..Η παιδεια ειναι κατι διαφορετικο και η πολιτεια ειναι υοεχρεωμενη να δινει ενα αξιοσεβαστο και το ιδιο επιπεδο παιδειας σε ολα τα παιδια ειτε ανηκουν στους εχοντες ειτε στους μη εχοντες, ,Γιατι αλλιως εμποδιζονται οι ισες επαγγελματικες ευκαιριες και οι δυνατοτηες για οικονομικη και κοινωνικη ανελιξη..Και αν ερθουν ολα αυτα μετα ερχεται και η καλυτερη περιθαλψη και ολα αυτα ..Μεσω μιας σωστης και ισης παιδειας ανοιγεις τον δρομο σε ενα παιδι απο φτωχη οικογενεια πχ να αποκτησει υλικα αγαθα και να αποκτησει και την καλυτερη περιθαλψη οπως αναφερατε για παραδειγμα..
  4. Tα προσωπεια τα εριξες μολις με αυτα που ειπες αγαπητε μου..Ολοι υπερασπιζονται τα συντεχνιαξξα τους δικαιωματα;Και μαλλον εσυ τα δικα σου..τα κες ειναι οπως ειπαμε κατωτερα απο τα δημοσια..Αλλα αυτα τα παιδια ας προσεχαν αρκει τα κες να βγαλκουν λεφτα πουλωντας ελπιδες..Απορια αυτα τα ιδια τα χρηματα γιατι να μην τα κρατησουν οι γονεις και να στειλουν το παιδι τους στο εξωτερικο;να το βοηθησουν να κανει μια αλλη δουλεια και να το στειλουν καπου χωρις αντικρυσμα;Παντως χαιρομαι που ξερεις οτι εχουμε δικιο και οτι καποιες φορες σας ξεφευγουν κιολας..
  5. Toποιος ειναι σοβαρος η οχι φαινεται απο αυτα που λεει..Επειδη εχω μπει στην διαδικασια των πανελλαδικων και ουτε και εγω πηγα οδσο καλα θα ηθελα δεν πιστευω οτι μπορει ενας αριστος μαθητης να πατωνει τελειως..Το επιπεδο του μαθητη φαινεται..Αν δεν βγαλεις 19 αν εισαι του 19 ενα 17,16 στην πολλη χειροτερη θα το βγαλεις..Αρα χαζες δικαιολογιες δεν θελω να ακουω..Με τις πανελλαδικες μπορει καποιος να δωσει οσες φορες θελει πραγματι.Υπαρχει και η λυση του εξωτερικου..Αλλα επειδη ξερω περιπωσεις παιδιων που ειχαν 19 και στις πανελλαδικες βγαζαν 12 με το ζορι ε ορισμενες φορες οι βαθμοι του σχολειου ειναι πλασματικοι..Και ολοι τα ξερουμε αυτα νομιζω ενας καθηγητης να βαζει σε ολη την ταξη 20 και ο αλλος στο αλλο τ,ημα να πατωνει ολη την ταξη..:blink:Στο σχολειο αλλοι καθηγητες βαζουν αριστα σε ολουςΕ,οι γονεις να χαιρονται και να λενε το παιδι μου ειναι αριστο..Και στις πανελλαδικες να πατωνει..Σε αυτα φταινε οι καθηγητες που βαζουν βαθμους ετσι μερικες φορες ενω αλλοι ειναι και υπερβολικα αυστηροι..Που να βγαλεις ακρη..:blink: Και εγω δεν ειμαι και της αποψης οτι χρειαζεται ολοι να σπουδαζουν.Αν το παιδι μου δεν τα παιρνει υπαρχουν και αλλα επαγγελματα στην τελικη δεν θα πεθανουμε κιολας επειδη δεν μπορει να γινει γιατρος η δικηγορος.. Οσο για τις πρωτοκλασσατες σχολες αν σε καποιον δεν αρεσει η σχολη του υπαρχει και το 10 %..Μπορει να φυγει και να παει οπου θελει τωρα αν δεν ξερει τι θελει η αν δεν θελει να παραδεχτει τι θελει καποιος δεν ειναι θεμα δημοσιων πανεπιστημιων και στο ιδιωτικο το ιδιο δυστιχισμενος θα ειναι..Απλα καποιοι προτιμουν να λενε οτι ξερεις μπηκα νομικη παρα να μπουν σε μια σχολη που να τους αρεσουν με χαμηλοτερη βαση..Κακο του κεφαλιου τους ..Και σε μενα ετυχε να με παρακαλανε φιλοι και γνωστοι αφου πιανεις πρωτοκλασσατες σχολες μπες εκει,ολος ο κοσμος το θελει και εσυ που μπορεις δεν πας;..Ε δεν ηθελα και δεν πηγα..Δεν ειμαι αυτης της λογικης.
  6. Eγω παλι λεω οτι εxω πει και ρωτησει πραγματα πολυ ξεκαθαρα και κανατε πως δεν τα ειδατε..
  7. Nαι,τους επιασε σιγκηνιση τωρα για τις δικες μας εξςταστικες..Τα περρισοτερα τμηματα δεν εχασαν καμια εξεταστικη την προηγουμενη φορα..Πολλοι δωσαν 2 εξεταστικες μαζι..Εμεις χασαμε μια εξεταστικη και δωσαμε τα μαθηματα του ιουνιου μια φορα τον Σεπτεμβριο.Αρα αν διαβωασει καποιος δεν ειναι τοσο μεγαλο το προβλημα..Μαλλον το προβλημα ειναι οτι οι κινητοποιησεις ακουγονται.. Οσο για το τι ακριβως εννοω..Εχω μιλησει τελειως ξεκαθαρα..Απλα κανετε πως δεν καταλαβενετε..
  8. Αληθεια;Ολοι οι αποφοιτοι δημοσιων εχουν τουπε ;Ενω των ιδιωτικων ειναι ολοι καλα παιδια..Επισης τα δημοσια ειναι χαλια τα ιδιωτικα αψογα και ενα συγκεκριμενο ιδιωτικο που ειχε αναφερθει το ονομα του ειναι καλυτερο απο τα αντιστοιχο δημοσιο..Μηπως ,λεω εγω μηπως κατι κανει μπαμ εδω;
  9. Πολυ συχνα αλλαζω κατι απο οσα γραφω.Γραφω γρηγορα και μετα το επεξεργαζομαι:lol::p.Ολα τα μηνυματα μου επεξεργασμενα ειναι..Οσο για το στυλακι καποιων που ουσιαστικα δεν λενε τιποτα απλα προσπαθουν να πανε αντιθετα τι να πω..Απλα Σκαμπουρι δεν καταλαβα ποια ειναι η αποψη σου ακομη.Μονο οτι ειναι αντιθετη απο την δικη μου..
  10. Το γεγονος οτο η προσπαθειασυνεχιζεται δεν σημαινει οτι ειναι απο τα ιδια ατομα.Ο νεκρος αγγελος ειναι 18 ετων..Αν δεν προσεξατε..Αρα μαλλον καθε φορα θα εχετε νεα ατομα..Πως αλλιως να εξηγησω οτι υπαρχουν παντου στο φορουμ και σε αυτο και αλλου μηνυματα που διαμαρτυρονται για ανεπαρκεια των ιδιωτικων και μονο καποιοι συγκεκριμενοι τα εκθειαζουν;Και σε σημειο να μην βλεπουν κανενα αρνητικο και αυτο που να τους αφορα ειναι να αποκτησουν τα ιδια δικαιωματα με τα δημοσια..Ε μονο με ενα τροπο το εξηγω,,
  11. Εμενα με αφορα να βελτιωσετε τα πανεπιστημια...Οπως φαινεται εδω ο καθενας κοιτα το ιδιο οφελος..Ας σκεφτεται καποιος και το πανεπιστημιο..
  12. Εσυ να χαιρεσαι το γεγονος οτι προσπαθεις να ριξεις λασπη στα ματια λεγοντας ασχετα,,Τα ριχνεις ολα στους καθηγητες που ειναι διεφθαρμενοι και κλεβουν..Το λογικο ερωτημσ..Ποιος τους διορισε αυτους εκει;Μηπως οι ιδιοι που θελουν να τους ελεγξουν;Και περιμενουν να τους ελεγξουν σωστα;Εγω σου λεω οτι θα βγαλουν ολους τους καθηγητες που δεν θελουν θα βαλουν δικους τους αλλα τα λεφτα που θα λειπουν απο τα ταμεια θα ειναι τα ιδια και πιο πολλα..Εκτος αν ζεις στον κοσμο σου και περιμενεις οτι ο ελεγχος γινεται για να εξυγειανθει το συστημα..Να γελασω τωρα;:lol::lol:Δικα τους ατομα στα κονδυλια θελουν να εχουν..Σου λεει αφου κλεβονται ας κλεβονται απο εμας οχι απο τους αλλους.. Οσο για το ποιος κλεβει η οχι το επιχειρημα μου ειναι εν ..ζω στην Ελλαδα και την αγαπαω και με τα στραβα της.Θελω αλλαγη αλλα το να γινουμε η πιο αδιαφθορη χωρα σε μια μερα ειναι για γελια..Σταδιακη αλλαγη ναι αλλα να υποστιριζεις οτι θα καθαρισει ολο το συστημα σε μια μερα ε ειναι αστειο.Πρεπει να ειναι καποιος πολυ αλλου για να το πιστευει.. Και το τελος δεν με νοιαζει ποιος θα βαλει χερι στα κονδυλια..Αλλους τους αφορα.Εγω θελω ενα μερος αυτων να πανε στο πανεπιστημιο κι να το φτιαξουν..
  13. Μου λεει.Οτι δεν σε πιστευω.Αυτο μου λεει.Ειναι πολυ απλο..Ξεφνικα βρεθηκαν ολοι οι αποφοιτοι δημοσιων να υποστηριζουν στο συγκεκριμενο φορουμ τα ιδιωτικα,,Το προβλημα αγαπητε μου εινι οτι αυτο ακριβως σας ενοχλει .Ο θορυβος,Γιατι αυτους που κλεβουν σαφως δεν τους βαλαμε εμεις μεσα..Ουτε θα τους βαλουμε στο μελλον και δεν εποφελουμαστε εμεις απο τα χρηματα..Αρα αφου εποφελουνται αλλοι ας φροντισουν να μας φτιαξουν το πανεπιστημιο..Και δεν γυριζω τα ματια αλλου.Απλα ξερω οτι η διαφθορα ειναι τοσο μεγαλη που δεν μπορω να την κυνηγησωω αρα κυνηγαω αυτο που μπορω.. Απλα καποιοι θελουν μεν να κλεβουν ,να υποτιμουν τα πανεπιστημια,να ανεωβαζουν τις τιμες στην δεη στα προιοντα δεν ξερω που..Αλλα ολα αυτα αθορυβα.Γιατι ο θορυβος μπορει να προκαλεσει ααλα επακολουθα οπως να χασουν την εξουσια και μετα πως θα κλεβουν.Αρα εμεις θα κλεβουμε αλλα εσεις μην μιλατε...Και μιλαω γενικα..
  14. Αυτη με τις μαιμουδιτσες που μιλουσαν μεταξυ τους και κοροιδευαν τον ανθρωπο που τις φωτογραφιζε..:lol::pΠολυ χαριτωμενες
  15. Χανονται χρηματα;Απο ποιους´Ποιος τους εβαλε αυτους εκει;Εγω;Και περιμενετε να τους βγαλουν;ΕΙστε σοβαροι;Ξερουν πολυ καλα ποιους βαζαν εκει που βαζαν..Κατα τα αλλα εμενα δεν με νοιαζει..Να φτιαξουν τα πανεπιστημια να δωσουν τα σωστα κονδυλια .Και αν θελουν να φτιαξουν τζακουζια η βιλες σε καποιους ας τα φτιαξουν.Ποσως με ενδιαφερει..Αφου καποιοι εχουν βιλες και τζακουζια και λεφτα για να στειλουν τα παιδια τους στα ιδιωτικα ας εχω εγω τουλαχιστον σωστο πανεπιστημιο.Και δεν με νοιαζει πως και ποιος θα πληρωσει το πολιτικο κοστος.Αλλα με φτιαγμενο πανεπιστημιο..Παλι την Αμερικη ανακαλυψες,Δευτερη φορα σε μια μερα..Κλεβονται χρηματαΈλα... Συγκεκριμενα 6 χρονια που περνουσαn απο εξω,,Γιατι αποκλειεται να εχουν παει καποιοι σε δημοσια πανεπιστημια..Δεν το πιστευω..Απλα..Μαθαμε ολοι τωρα λεμε οτι ξερεις εχω περασει σε δημοσιο αλλα υποστηριζω τ ιδιωτικα..Ναι,καλα..Δεν ειμαι αφελης καθολου και με κανεναν ..Σε διαβεβαιω..
  16. Σαφως και υπαρχει συνομοσιολογια..Συγκεκριμενα δεν υπαρχει τιποτα αλλο.Γιατι δεν μπορειτε να πειτε οτι τα πραγματα ειναι καλα..Ετσι το ριχνετε στις συνομωσιες και στους φοιτιτοπατερες στις πανεπιστημιακες καταληψεις στους αντιστοιχους συνδικαλιστες στις απεργιες..Μαλλον δεν υπαρχει αλλη δικαιολογια.. Εγω βλεπω το εδαφος να καταρρει κατω απο τα ποδια καποιων..Μεγαλα λογια οχι σου λεω τι βλεπω.Τωρα το θεμα ειναι ποσο γρηγορα θα γινει αυτο..Γιατι αυτη η αθλια κατασταση και στην παιδεια και παντου σε αυτη την χωρα δεν μπορει να συνεχισει..Και ουτε να με πεισεις μπορεις για κατι που ειναι ψεμα ουτε να με τρομαξεις σαφως..Αν και αυτος ειναι ο σκοπος να τρομαξετε τα ατομα που θελουν καλυτερες συνθηκες και τις ζητανε,,Φανηκε και με τις καταληψεις και τις απεργιες και παντου.. Οσο για το ποια αποψη μαζευει ποιο πολυ κοσμο σε δημοσκοπηση που εγινε το 40 της 100 ηταν κατα των ιδιιωτικων.Αρα περιμενε να δουμε ποσοι ειναι υπερ και ποσοι κατα .Γιατι τι στο καλο ενα 10 της 100 δεν θα ηταν αναποφασιστο;
  17. Ηρθε ο χαρος να παρει το θεμα;:lol::lol: Το θεμα θα κρατηθει μακρια απο τα πολιτικα..Οσο και αν θελουν καποιοι εκει να το πανε γιατι αυτο τους κοφτει μαλλον.Κατα τα αλλα εχει σχεση κι με κοινωνικ θεματα και με παραλληλα πραγματα και κινητοποιησεις που γινονται σε ολη την ευρωπη,,
  18. Τι να σκεφτω;Αυτο που γινεται σε ολη την Ευρωπη ερχεται και στην Ελλαδα ..Κποια στιγμη ποου θα παει θα ξυπνησουμε..Αργησαμε λιγο λογω συνθηκων αλλα οσο παει θα καταλαβουμε οτι θα πρεπει να οργανονομαστε και να ψαχνουμε την λυση..Τωρα οι χαζες δικαιολογιες οτι παντα φταινε οι κακοι συνδικαλιστες και οι κακες πολιτικες παραταξεις ειναι παραμυθακια για μωρα και να πας να τα πεις εκει..Κατα τα αλλα ολα βαινουν καλως,Και οσοι φωναζουν ειναι απλα καποιοι απροσαρμοστοι.Βρειτε κατι πιο εξυπνο να πειτε γιατι φαινεται οτι το εδαφος καταρεει..Και καποια πραγματα θα πληρωθουν στο μελλον..Ολος ο κοσμος εκνευρισμενος ειναι με την ολη κατασταση,,Κι στην παιδεια και παντου..Τωρα αν συνεχισετε να α ριχνετε στις θεωριες συνομωσιας συνεχιστε..Απλα μην περιμενεις να σε πιστεψω,,Τα πραγματα θα φτιαξουν ειτε το θελετε ειτε οχι.Τα πρωτα σημαδια ηδη φαινονται απλα αν πω που θα θεωρηθει τελςιως πολιτικη η συζητηση..ΩΡαια η λογικη παντως ..Μην φωναζεις ,κοιτα την δουλεια σου..Και τα πραγματα θα φτιαξουν..Εγω το επαναλαμβανω..Και ας σου φαινεται κλισε..Τιποτα δεν γινεται απο μονο του..Και σιγα την καταληψη..Απλως το κοστος ειναι οτι οι διαμαρτυριες ακουγονται και φαινονται οι αδυναμιες τις εκαστοτρ κυβερνησης..Το θεμα λοιπον ειναι το πολιτικο κοστος καποιων για ολα αυτα.
  19. Για να φτιαξεις ομελετα καλο μου πρεπει να σπασεις αυγα...Ο ανωριμος εισαι εσυ που νομιζεις οτι μια ωραια πρωια θα ξυπνησουμε και θα μας φτιαξουν καλα πανεπιστημια,,Απλα μια που στο παραμυθι που ζεις δεν μπορεις να δεις το δασος φωναξε μου τουλαχιστον την κοκκινοσκουφιτσα..Το πανεπιστημιο στην Ελλαδα ως και οι τιμες στα προιοντα για να φτιαξουν θελουν αγωνες οργανωση και οχι ξερολες που τα ξερουν ολα και μονο κρινουν..Αν δεν αγωνιστουμε δεν προκειται ποτε νβα μας φτιαξουν πανεπιστημια,να ανεβασουν τους μισθους σε ευρωπαικα επιπεδα να γινει οτιδηποτε σε αυτη την χωρα..Που τυχαινει να ειμαστε πισω..Και στο μεταξυ ολη η Ευρωπη που ειναι καλυτερα απο εμας αγωνιζεται γινεται χαμος..Μερχι και δολοφονιες ειχαμε στην Ισπανια λογω απεργιων σε απεργοσπαστες,Και καποιοι κοιμουνταιιι.Και νομιζουν οτι τωρα ειδαν εδω μια καταληψη και ανακαλυψαν την Αμερικη...Ποτε θα ξυπνησουμε; Απλα μαλλον οι αγωνες για καλυτερη παιδεια,η οργανωση για να μην γινεται εκμεταλευση κτλ εινσι δεδομενες σε αλλες ευρωπαικες οργανωμενες χωρες...Εδω ειμαστε τελειως στην κοσμαρα μας..Και μολις βλεπουμε μια προσπαθεια να γινει μια επανασταση βγαινει απο μεσα νας η συντηριση..Που ως κοινωνια ειμαστε πολυ συντηριτικη ..Και αρχιζουμε ν α βριζουμε τους παρεκλινοντες..Περιμενετε κσι καποι στιγμη θα αναγκαστουμε να ξυπνησουμε και να λειτουργουμε σαν Ευρωπη..
  20. σαφως και εκει αποσκοπουν.Οι αγωνες δεν γινονται για να γινονται αγαπητε μου..Οι αγωνες εχουν ενα τιμημα για εναν απωτερο σκοπο.Που ειναι να σταματησουν να γραφουν την παιδεια στα πσλιοτερα των υποδηματων τους οι κυριοι κυριοι καρεκλοκενταυροι.Που κυβερνουν με την γνωστη λογικη πως να ζησω με το μισθο 300 ευρο που μου δινεται Με αυτον τον μισθο δεν ζεις,,ή απαντησηΜε αλλα λογια εμεις αυτο δινουμε εσεις πεθανετε αν θελετε..Και απλα φωναζουμε και καποια στιγμη που θα παει θα μας ακουσουν..Εκτος αν θεωρεις οτι εχουμε καμια ορεξη να χανουμε εξεταστικες και να δινουμε μαζεμενα τα χαμενα μαθηματα σε 15 -20 μερες..μαζι με του Σεπτεμβριου.. Αλλα το θεμα ειναι να εχει καποιος την ωριμοτητα να μην βλεπει το δαχτυλο που δειχνει το δασοςαλλο το δασος..
  21. Δεν σε ειπα βλακα απλα δεν θεωρω οτι εχεις πει κατι το οποιο στεκει και ειναι ορθο..Εγω σου ειπα οτι ενα πανεπιστημιο μαιμου μπορει να προκαλεσει προβλημα γιατι δεν θα προσλαμβανει κανεις ενα παιδι απο εκει αν δεν εχει καλη φημη.Και εσυ μου απαντας με ιστοριες για δευτεροκλασσατο πανεπιστημιο του εξωτερικου.Που η οργανωση που θα εχει θα ειναι καλυτερη απο τα πρωτοκλασσατα εδω..Οτι να ναι δηλαδη..Ειπα εγω κατι για τα δευτεροκλασσατα του εξωτερικου;Αν εχω προβλημα με παιδι μου που δεν μπορει να μπει σε δημοσιο αυριο μεθαυριο εξω θα το στελνα,,Αν μπορει βεβαια.Αν δεν μπορει δεν μπορουμε ολοι να εχιυμε πτυχια...Ας γινει και υδραυλικος..Ασχημα ειναι; Πολλα απο τα ιδιωτικα εδω οχι με δευτεροκλσσατα του εξωτερικου δεν μπορουν να συγκριθουν .Που πολυ θα θελαμε να ειχαμε τις εγκαταστασεις και την οργανωση τους..Ουτε με φροντιστηριο ξενων γλωσσων δεν συγκρινονται..
  22. Oi βλαχοι ειναι εξυπνοι ανθρωποι αρα θα θελες...Το πτυχιο πρεπει να ειναι αναγνωρισμενο για να δωσει σε καποιον τις δυνατοτητες να εχει εργασιακη εμπειρια..Η οποια μεταξυ μας ειναι ασχετη και με το θεμα μας..Αρα δεν σε συγχωρω και κθολου που δουλευεις τον κοσμο εσυ αυτη την στιγμη.. Πριν μου ελεγες τι σε νοιαζει ανν δημιουργηθουν πανεπιστημια τα οποια θα ειναι μαιμου και πας και μου το συγκρινεις με ενα δευτεροκλασατο πανεπιστημιο στο εξωτερικο παντως οχι μαιμου με μια ιστορια της χαλιμας ..Δεν ειμαι παιδι να μου λες παραμυθακια και να τα χαφτω..Αρα ας σοβαρευτουν επιτελους καποιοι ..Αν και δεν το βλεπω,,
×
×
  • Create New...