samih Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 thanks gia ti voithia elteo :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m3shY Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Γεια χαρά.... μία ερωτησούλα... αυτή η καρτούλα κάνει για το se k770i? Μου φαίνεται κάπως χαμηλή η τιμή της σχετικά με άλλες που έχω δει... γι' αυτό μου φαίνεται περίεργο... (σηκώνει 2gb καρτούλα έτσι?) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569357 Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Γεια χαρά.... μία ερωτησούλα... αυτή η καρτούλα κάνει για το se k770i? Μου φαίνεται κάπως χαμηλή η τιμή της σχετικά με άλλες που έχω δει... γι' αυτό μου φαίνεται περίεργο... (σηκώνει 2gb καρτούλα έτσι?) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569357 Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! :):) Εγώ αυτή ακριβώς έχω εδώ και 3 μήνες και δεν μου χει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m3shY Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Σ' ευχαριστώ dimi_pj! :) Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Όπως έχει αναφερθεί και σε άλλα posts, το συγκεκριμένο κινητό φημίζεται για την αυτονομία του... και επειδή εγώ επέλεξα το συγκεκριμένο και για τον λόγο αυτό πιο πολύ.... έλεγε ... χρόνος ομιλίας 10 ώρες... Εγώ χθες μίλησα για περίπου 1 με 1 1/2 ώρα και ενώ ήταν σχεδόν πλήρης φορτισμένο η στάθμη της μπαταρίας μου έφτασε λίγο πριν δείξει άδεια... Αναρωτιέμαι μήπως φταίει το ότι το φως στην οθόνη δεν σβήνει κατά την διάρκεια μια κλήσης, απλώς χαμηλώνει λίγο...και έψαξα αν υπάρχει κάποια επιλογή να το απενεργοποιεί αυτό, αλλά δεν βρήκα κάτι...υπάρχει καμιά τέτοια επιλογή? Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο θα το επιστρέψω γιατί δεν γίνεται να λέει 10 ώρες ομιλίας και να μιλάω 1 1/2 και σχεδόν να μου τελειώνει η μπαταρία. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Σ' ευχαριστώ dimi_pj! :) Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Όπως έχει αναφερθεί και σε άλλα posts, το συγκεκριμένο κινητό φημίζεται για την αυτονομία του... και επειδή εγώ επέλεξα το συγκεκριμένο και για τον λόγο αυτό πιο πολύ.... έλεγε ... χρόνος ομιλίας 10 ώρες... Εγώ χθες μίλησα για περίπου 1 με 1 1/2 ώρα και ενώ ήταν σχεδόν πλήρης φορτισμένο η στάθμη της μπαταρίας μου έφτασε λίγο πριν δείξει άδεια... Αναρωτιέμαι μήπως φταίει το ότι το φως στην οθόνη δεν σβήνει κατά την διάρκεια μια κλήσης, απλώς χαμηλώνει λίγο...και έψαξα αν υπάρχει κάποια επιλογή να το απενεργοποιεί αυτό, αλλά δεν βρήκα κάτι...υπάρχει καμιά τέτοια επιλογή? Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο θα το επιστρέψω γιατί δεν γίνεται να λέει 10 ώρες ομιλίας και να μιλάω 1 1/2 και σχεδόν να μου τελειώνει η μπαταρία. :confused: Δεν θα σου το δεχτούν πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m3shY Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Θα το δεχτούν... πριν 5 μέρες το πήρα... και είπαν για 20 μέρες να μην πετάξω τίποτα...ούτε το κουτί, ούτε τίποτα γιατί σε περίπτωση προβλήματος γίνεται αντικατάσταση... Τέσπα...θα το κανονίσω εγώ αυτό... αλλά...υπάρχει καμία τέτοια ρύθμιση? Που να απενεργοποιεί το φως στην διάρκεια μια κλήσης? Η΄σε όλους έτσι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islandero Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Nα ρωτησω κατι, ολοι σε καφε χρωμα το εχετε παρει? Το εχει, ή το εχει βρει κανεις σε καποιο αλλο χρωμα εκτος του καφε? Πηρα στην sony ericsson και μου ειπε οτι διατιθεται σε ολα τα χρωματα στην Ελλαδα αλλα στην wind μου ειπανε οτι ερχεται μονο σε καφε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Nα ρωτησω κατι, ολοι σε καφε χρωμα το εχετε παρει? Το εχει, ή το εχει βρει κανεις σε καποιο αλλο χρωμα εκτος του καφε? Πηρα στην sony ericsson και μου ειπε οτι διατιθεται σε ολα τα χρωματα στην Ελλαδα αλλα στην wind μου ειπανε οτι ερχεται μονο σε καφε Ενας φιλος μου το εχει παρει σε μωβ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Ενας φιλος μου το εχει παρει σε μωβ! ΦίλΟΣ; Τι σόι φίλος είναι αυτός που έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 delete!!! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 ΦίλΟΣ; Τι σόι φίλος είναι αυτός που έχεις; Κολλητος! τον ξερω απο το Δημοτικο..γιατι ??? :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Κολλητος! τον ξερω απο το Δημοτικο..γιατι ??? :blink: Γιατί πήρε μοβ Κ770; Του άρεζε περισσότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Γιατί πήρε μοβ Κ770; Του άρεζε περισσότερο; Ναι..ηθελε να εχει κατι που δεν το βλεπεις συνεχεια εξω! κι'εμενα μου αρεσει το μωβ..:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Ναι..ηθελε να εχει κατι που δεν το βλεπεις συνεχεια εξω! κι'εμενα μου αρεσει το μωβ..:D κι εμένα..Να του πεις του φίλου σου έχουμε ίδια γούστα,δε θέλουμε ό,τι έχει κι όλος ο κόσμος:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islandero Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Eγω βασικα το ψαχνω σε ασπρο ή μαυρο. Υπαρχει? το εχει δει κανεις σε κανενα καταστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Eγω βασικα το ψαχνω σε ασπρο ή μαυρο. Υπαρχει? το εχει δει κανεις σε κανενα καταστημα? Όχι, δεν υπάρχει σε άσπρο ή μαύρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Όχι, δεν υπάρχει σε άσπρο ή μαύρο... Λαθος κανεις! το κινητο βγαινει σε 5 χρωματα(καφε,καφε ποιο ανοιχτο,μωβ,μαυρο,και ασημοασπρο..καπως ετσι φαινεται) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Ναι το ειδα στην wind σε ασημοασπρο και ειναι αθλιο τελειως!Δεν του παει καθολου.Σαν το καφε σε αυτο το κινητο δεν εχει! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pehlis Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Εγω το ειδα σε λευκο, με ασιμη πληκτρα στη vodafone και μου αρεσε. Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m3shY Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Τελικά γνωρίζει κανείς να μου πει αν μπορώ να απενεργοποιήσω το φως της οθόνης κατά την διάρκεια μια κλήσης? Υπάρχει τέτοια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Ενω στο νετ το βρισκεις το κινητο σε μαυρο χρωμα,γιατι σε ενα καταστημα που πας δεν υπαρχει εκτος απο καφε και ασπροασημι? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Τελικά γνωρίζει κανείς να μου πει αν μπορώ να απενεργοποιήσω το φως της οθόνης κατά την διάρκεια μια κλήσης? Υπάρχει τέτοια ρύθμιση? Τετοια ρυθμιση δεν υπαρχει.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 kai ego tha to ithela se mauro... :( alla tora to pira se kafe, kai auto kalo einai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 kai ego tha to ithela se mauro... :( alla tora to pira se kafe, kai auto kalo einai και καλα εκανες ;) Μεγεια σου :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Ρε παίδες εγώ την se την πάω τρελά και τα κινητά της επίσης. Τον τελευταίο καιρό όμως δεν περπατάει σωστά. Καλά έβγαλε κινητό με sar 1,69??? Εδώ τα επίσημα επιτρεπόμενα από την Ελληνική νομοθεσία είναι το 1,5 αν δεν κάνω λάθος. Για ψάξτε το λίγο. :X:X:cool: Ελπίζω μόνο το xperia να μην κι αυτό είναι φούρνος μικροκυμάτων ... Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts