Jump to content

user10010

Members
  • Δημοσιεύσεις

    491
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by user10010

  1. Σου το είπα για να ξέρεις ότι έχω δοκιμάσει πολλά περισσότερα από 1 ακουστικά για να πάρω την απόφασει. Και όχι, δεν πήγες να βοηθήσεις, πήγες να τον παίξεις μάγκας πως ξέρεις δε πολύ καλά την ποιότητα ήχου. Εγώ σου λέω για τελευταία φορά ότι έχω δοκιμάσει ακουστικά και δεν με εντυπωσίασε ο ήχος όσο κάποια Sony που δοκίμασα. Το κακό είναι ότι τα Sony Multimedia Player (Εγώ ΜΡ3 Player δοκίμασα) δεν έχουν τις προδιεγραφές που δεν διάβασες καλά πάνω ή έχεις κάποιο πρόβλημα και δεν το κατάλαβες... Άμα θέλεις να βοηθήσεις ιδιαίτερα ή και όποιος άλλος μπορεί να απαντήσει στις προδιεγραφές που έδωσα σρην αρχή! 2,4'' οθόνη 16.000.000 χρωμάτων, ποιοτικό - δυνατό - καθαρό - μπασάτο ήχο, 4GB με επέκταση μνήμης με κάρτα μνήμης, εγγραφή ραδιοφώνου ...
  2. Λοιπόν παιδία, θέλω να με βοηθήσετε... Θέλω να πάρω ένα ΜΡ3 με πολύ καλό ήχο, ΔΥΝΑΤΟ, ΚΑΘΑΡΟ και ΜΠΑΣΑΤΟ ΗΧΟ !!!!! ! ! ! ! ! !!!!!!! Θέλω να έχει τουλάχιστον 2,4'' οθόνη, 4GB και να παίρνει κάρτα μνήμης. Αααα, ναι... Και να κάνει εγραφή ραδιοφώνου. Τιμή: Μέχρι 300 ευρώ! Ήθελα να πάρω το iPod το Nano ή το Classic, αλλά το Nano έχει 2'' οθόνη και δεν έχει ραδιόφωνο (άσε που δεν παίρνει κάρτα μνήμης). Το Classic έχει όλα τα καλά αλλά δεν έχει ράδιο και νομίζω είναι αρκετά μεγάλο με αποτέλεσμα να διστάζω για την αγορά του. Άμα μου πείτε μόνο ότι έχουν ΔΥΝΑΤΟ, ΚΑΘΑΡΟ και ΜΠΑΣΑΤΟ ΗΧΟ που δεν συγκρίνετε με το Zen (που απογοητεύτικα από τον ήχο του) το έχω πάρει πέρα από την ατέλειες του!
  3. Ήμουν στο σχολείο και στο διάλειμμα γιατί ήμουν πτώμα ανέβηκα στα ντουλαπάκια για να κάτσω. Έρχεται ο πιό αυστηρός καθηγητής του σχολείου (περιττώ να σας πω πως ήταν μαθηματικός) και μου λέει με μία δυνατή, στιβαρή και βαριά φωνή: Κατέβα κάτω μην σου κάνω την μάπα για πουθενά και φας και 5ήμερη!!! Και φωνάζω YES SIR! και έπειτα εγώ κατεβαίνω με ταχύτητα κάτω και πάω ούτε στο μισό μέτρο μεταξύ μας και του υποκλίνομαι και μου λέει πάλι μια: Έχεις κάνει στρατό?;?!?;? Και του πετάω εγώ... Όχι κύριε, πρόσκοπος είμαι!
  4. Όχι, δυστηχώς δεν αναπαράγει ραδιόφωνο από το εξωτερικό ηχείο... Άμα θέλεις να ακούς ραδιόφωνο από εξωτερικό ηχείο, πήγαινε στο Crypto MuVi 18, που είναι ένα πολύ καλό ΜΡ4 Player και κάνει 40€, δλδ λιγότερα και από το Creative Zen Stone Plus με το εξωτερικό ηχειάκι!
  5. Λοιπόν, δοκίμασα το ηχείο. Ακούγεται καθαρά και δυνατά ο ήχος! Δεν το περίμενα! Αλλά όλα τα άλλα είναι ίδια με το παλιό Creative Zen Stone Plus 2GB.
  6. Πήρα σήμερα το Creative Zen Stone Plus 2GB με τα ενσωματωμένα ηχεία. Το πήρα 59 Ευρώ. Είχα και την προηγούμενη του έκδοση (πάλι 2GB) χωρίς τα ενσωματωμένα ηχεία και ήμουν πανευχαριστημένος! Είναι φανταστικό!!! Ααα, και έχει μέσα δώρο μια θηκούλα σιλικόνης. Το ηχείο θα σας το περιγράψω όταν το δοκιμάσω...
  7. Πάντως είναι ένα πολύ καλό PhotoShop του Κ810i, K850i, K800 κ' G800. Έτσι κι αλλιώς είναι ΣΙΧΑΜΑ!!!!!!!!
  8. Είναι μια πολύ καλή επιλογή!
  9. Επέστρεψα πίσω το μεταχειρισμένο W580i που ήταν δύθεν σε άριστη κατάσταση γιατί πολύ απλά ήταν μισοχαλασμένο! Δεν δούλευε σωστά το δεξιό πλήκτρο επιλογής και πατώντας το επηρεαζόταν και η οθόνη. Είχε τζόγο το Slide. Η δόνηση δεν δούλευε. Η μπαταρία τέλειωσε την ίδια μέρα που το φόρτισα. Τώρα, μέσα στην εβδομάδα περιμένω ένα ολοκαίνουργιο W580i σε άσπρο χρώμα και όχι σε γκρι!
  10. ΤΟΥΣ ΚΛΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad:
  11. Κατά το Πάσχα... Παιδιά, μια ερώτηση. Δεν έχει δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήσεις;
  12. Σήμερα αγόρασα το κινητό 120€ μεταχειρισμένο, σε καλή κατάσταση μαζί με όλα τα παρελκόμενα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...
  13. E, κάνε UpLoad στο Rapidshare και δώσε Link!;)
  14. Εμένα πάντως, αληθινή μου φένεται...
  15. Κάνε πλακίτσα... Καλά, πλάκα με κάνεις; Άμα είναι να πάω αυτή την στιγμή!
  16. Εννοείτε πως προτιμώ τα Goody's!!!
  17. Άμα δεν είμαι εγώ τυχερός, ποιός είναι;:lol: Το κακό είναι ότι είμαι και πολύ γρουσούζεις, ότι λέω γίνεται! Δεν μιλάω για λογισμικό αλλά για Hardware. Έχω ακούσει ότι δεν έχει καθόλου καλό ηχείο και η κάμερα ΜΑΠΑ!
  18. Τελικά είναι μονόδρομος το Κ850i μετά από αυτά που άκουσα για το W910i. Λέτε να είναι καλή επιλογή;
  19. Θέλω πάρα πολύ να το πάρω αυτό το κινητάκι. Τι λέτε; Καλό;
  20. Όχι δεν ισχύει. Μπες στο scottas.4shared.com και κωδικός scottas και πήγαινε SE Modding - Sony Ericsson K810i και κατέβασε τα δύο αρεχειάκια (Main, FS). Μετά θα τα εγκαταστήσεις με το XS++ με επιλογή Mediterr και θα είσαι ΟΚ.
  21. Θέλω να πάρω το W910i ή Κ850i. Ποιό από τα δύο μου προτείνεται; Λέτε να περιμένω το C-902;
  22. Θέλω να πάρω το W910i ή Κ850i. Ποιό από τα δύο μου προτείνεται; Λέτε να περιμένω το C-902;
×
×
  • Create New...