NMaverick Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Μα δεν ευθύνεται η SE γι'αυτό!Όταν μια συσκευή είναι κλειδωμένη από κάποιον πάροχο ώστε να μη δέχεται κάρτες SIM πλην αυτών που ανήκουν στον ίδιο πάροχο,χρειάζεται κωδικό ξεκλειδώματος.Αλλά στην προκειμένη περίπτωση,ευθύνεται αποκλειστικά και μόνον ο πάροχος,απ'τον οποίο αγόρασες τη συσκευή.Παλιότερα,νομίζω πως αν έκλεινες κάποιο χρονικό διάστημα στην εταιρία,σου έδιναν τον κωδικό ξεκλειδώματος σε κάποιες περιπτώσεις.Πλεον δεν ξέρω τι παίζει. Από ποιο δίκτυο αγόρασες τη συσκευή; :confused: Στην προηγούμενη σελίδα θα δείς και αναλυτικά πως ήρθε η συσκευή στην κατοχή μου. Αλλά από ebay την απόκτησα και φυσικά δόλωμα ήταν η τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RivalGT Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Κάθε φορά που βάζω κάρτα SIM COSMOTE ΣΤΟ k850i μου βγάζει στο desktop ένα εικονίδιο με ένα πράσινο κατεβασμένο ακουστικό που έχει ένα μικρό"1" κάτω δεξιά του. Στην vodafone δεν μου χε βγάλει κάτι τέτοιο. Πώς το ξεφορτώνομαι? Δυστυχώς δε γινεται.δηλωνει οτι εισαι στη γραμμη 1 ti einai i grammi 1 kai i grammi 2 tis cosmote ? to paratirisa kai ego tora pou ebala cosmote Όντως τι είναι?? Δηλαδή θα χουμε εικονιδιάκι αυτό πάντα εκεί μπάστακα???:protest: Κανένας απολύτως τρόπος για να φύγει?:thanks: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ►http://www.totobay.com◄ Ολοκαίνουρια κινητά από Κίνα. Τιμές?.. Απλά δείτε!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris87 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Όντως τι είναι?? Δηλαδή θα χουμε εικονιδιάκι αυτό πάντα εκεί μπάστακα???:protest: Κανένας απολύτως τρόπος για να φύγει?:thanks: Αυτο υπαρχει σε ολα τα se.Δε μπορεις να το βγαλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Το εικονίδιο δεν μπορεί να φύγει.Εφόσον υποστηρίζει η κάρτα σας 2 γραμμές ειναι εκεί για να υποδηλώνει ποια γραμμή χρησιμοποιείτε! Το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να το εξαφανισετε είναι να αντικαταστήσετε τις κάρτες σας SIM με USIM(3g SIM),οι οποίες δεν έχουν 2 γραμμές όπως οι παλιές SIM της COSMOTE :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 εγω τοσο καιρο με κοσμοτε σιμ το εχω συνηθισει το εικονιδιακι και μου φαινεται παραξενο οταν δεν ειναι:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Όντως είναι ωραίο, αποκλειστικότητα της Cosmo στα SE! Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_77 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 πωσ μπορω να βρω to cda για το w910i?θελω να κανω debranded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Εδω http://www.jockep.07x.net Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RivalGT Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Υπάρχει τρόπος να δημιουργήσουμε συντόμευση ενός αρχείου μέσα στο κινητό??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ►http://www.totobay.com◄ Ολοκαίνουρια κινητά από Κίνα. Τιμές?.. Απλά δείτε!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Εμενα παντως ενος φιλου το κινητο χθες το εβαλε να φορτισει και δεν ανοιγει πλεον και δεν εχει και αποδειξη αγορας..αλλα απο οτι εψαξα λιγο εχει γινει και σε πολλους στο κινητακι ε :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris87 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Τι γινεται ολοι εδω μεσα προβληματα εχουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Εμενα παντως ενος φιλου το κινητο χθες το εβαλε να φορτισει και δεν ανοιγει πλεον και δεν εχει και αποδειξη αγορας..αλλα απο οτι εψαξα λιγο εχει γινει και σε πολλους στο κινητακι ε :wacko: Welcome to the BROD effect! :p Ένα πέρασμα λογισμικού από το SEUS θέλει, τίποτα άλλο. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 γιατί όταν στέλνω μήνυμα,πχ στις 15:20 στην αναφορά παράδοσης η ώρα είναι -2; δηλαδή 13:20 ? δοκίμασα με πολλές κάρτες σιμ,άλλων δικτύων,αλλά συνεχίζει η ώρα να`ναι λάθος.. Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Βάλε αυτόματες ζώνες ώρας -> Ενεργό και κάνε μια επαννεκίνηση... Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Βάλε αυτόματες ζώνες ώρας -> Ενεργό και κάνε μια επαννεκίνηση... το έκανα αλλά συνεχίζει το ίδιο :-( Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Αληθεύει ότι οι τελευταίες συσκευές από εδώ και πέρα δεν βγάζουν τα γνωστά προβλήματα των περασμένων? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Ίσως να είναι και λίγο θέμα τύχης... Εμένα,ας πούμε,που είναι και από την 1η παρτίδα που έγινε διαθέσιμη,δεν έβγαλε ουδέποτε απ'τον περασμένο Οκτώβριο πρόβλημα υλικού ενώ από λογισμικό εμφανισε μόνο 1 φορά το BROD και τίποτα άλλο. Κωλοφαρδία,ε; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Κατάλαβα το παίρνεις κ ότι γίνει! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Ε καλά,μην είμαστε και προκατηλειμμένοι :p Φυσιολογικά,δε θα παρουσιάσει κάτι και θα είναι μια καλή αγορά!Αλήθεια,από πού σκέφτεσαι να το πάρεις και πόσο το έχεις βρει; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Κάτσε να δούμε αν θα το πάρω σίγουρα.Αύριο θα ξέρω.;) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsg22 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Σημερα το βραδυ ειχα το κινητο στην πισω τσεπη.. Καποια στιγμη πας να τσεκαρω την ωρα και διαπιστωνω με τρομο πως η οθονη ειχε πιεστει κατω δεξια και πως ειχε γινει μαυρη κατα τα 3/4 της... αυριο πρωι πρωι παω για service.... ξερει κανεις ποσο περιπου κοστιζει μια οθονη?? (αφου εχω το κινητο παραπανω απο 1 χρονο κ ειμαι εκτος εγγυησης...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 2 χρονια ειναι η εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Σημερα το βραδυ ειχα το κινητο στην πισω τσεπη.. Καποια στιγμη πας να τσεκαρω την ωρα και διαπιστωνω με τρομο πως η οθονη ειχε πιεστει κατω δεξια και πως ειχε γινει μαυρη κατα τα 3/4 της... αυριο πρωι πρωι παω για service.... ξερει κανεις ποσο περιπου κοστιζει μια οθονη?? (αφου εχω το κινητο παραπανω απο 1 χρονο κ ειμαι εκτος εγγυησης...) 2 χρονια εχεις εγγυηση,αλλα το προβλημα που αναφερεις,δεν νομιζω να περαστει στην εγγυηση,προκειται για κακη χρηση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Η οθόνη εάν θυμάμαι καλά κάποιος με είχε πει κοστίζει γύρω στα 60ευρώ. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 α μόνο; είχα την εντύπωση οτι ήταν πολύ πιο ακριβή Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts