Jump to content

RivalGT

Members
  • Δημοσιεύσεις

    80
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About RivalGT

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 16

RivalGT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Twist, tilt, turn, smash - gesture gaming is here with the Sony Ericsson Yari http://www.sonyericsson.com/cws/companyandpress/pressreleases/pressrelease/pressreleaseoverview/key.PressResource.Yari_press_release_final-20090528
  2. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ 2. Αφού μέχρι και αγγλοαγγλικό λεξικό επιτρέπεται. Και αν αποτύχεις σ ενα απο τα δυο μέρη ξαναδίνεις δωρεαν μόνο αυτό!:):D
  3. Υπάρχει τρόπος να δημιουργήσουμε συντόμευση ενός αρχείου μέσα στο κινητό???
  4. Όντως τι είναι?? Δηλαδή θα χουμε εικονιδιάκι αυτό πάντα εκεί μπάστακα???:protest: Κανένας απολύτως τρόπος για να φύγει?:thanks:
  5. Κάθε φορά που βάζω κάρτα SIM COSMOTE ΣΤΟ k850i μου βγάζει στο desktop ένα εικονίδιο με ένα πράσινο κατεβασμένο ακουστικό που έχει ένα μικρό"1" κάτω δεξιά του. Στην vodafone δεν μου χε βγάλει κάτι τέτοιο.:spider: Πώς το ξεφορτώνομαι?:confused::knife:
  6. Παιδιά καλύτερα είναι να γράφουμαι κάτι απλό γιατί ελάχιστοι όταν θα δουν ένα καλό μήνυμα θα πιστέψουν ότι το σκέφτηκες μόνος-η σου Λιτά και ωραία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!:):) Μου το έστειλαν 3 διαφορετικά άτομα!!!!!!!:mad::lol::lol::lol:
  7. Γεια σας Ψάχνω να βρω τον τίτλο του τραγουδιού που ακούγεται στην διαφήμιση της electroworld Pleeeeese αν κάποιος μπορεί να το βρει ας το γράψει!!!:)
  8. Όντως, αν και το k850i είχε επικριθεί για την ευκολία γραφής του τελικά είναι μια χαρά και καλύτερο από το C905 σε αυτόν τον τομέα. Αλήθεια kotsianis7 τι σπουδάζεις και είσαι τόσο ενήμερος στα περί κινητών και αγοράζεις από την πρώτη κιόλας μέρα κάθε νέο camera phone (k850i, C905)? :)
  9. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ C905: Στον χειρισμό πως σας φαίνεται το κινητό; Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν το άγγιξα δεν μου άρεσε η αίσθηση ενός τόσο χοντρού slide κινητού. Τι λέτε;:)
  10. Υπάρχει τρόπος να στείλουμε ΑΝΩΝΥΜΑ sms με πρόγραμμα? Πάντως από ότι έχω διαβάσει με το smartsms γίνεται να στείλεις από τον υπολογιστή αρκεί να έχεις ένα μόντεμ. To πρόγραμμα το έχω κατεβάσει αλλά δεν βγάζω άκρη στο πώς χρησιμοποιείται . Πηγές: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=7359 http://www.creativecentury.com.my/Us...TSMS%20PRO.pdf http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=7496 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=7172
  11. Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά πως ελάχιστοι μόνο μπορούν να διορθώσουν το πρόβλημα από το σπίτι τους. :mad: Η συντριπτική πλειοψηφία των κατόχων των k850i το στέλνουν αναγκαστικά για service ακόμα κι αν έχουν γνώσεις πληροφορικής.
  12. Ας απαντήσω και εγώ φίλε Θεσσαλιώτη 1> Έχω την R1FA035 και για την ακρίβεια για να μπω στην λίστα επαφών και να καλέσω χρειάζομαι 75sec από το πάτημα του ΟΝ 2>Την στιγμή που το πήρα ήταν απλώς το λεπτότερο που υπήρχε στα 5ΜΡ και το χρειαζόμουν άμεσα. Τώρα όσο για το κανένα δεν αγγίζει ποιότητα φωτογραφικής οπότε.. 3>.. 4>??? . Τόσο περίμενα την πρώτη φορά- δεν βγάζεις άκρη με τα service. 8 μήνες μετά και το BROD ακόμα υπάρχει. Παραπίνουν καφέδες.. 5> Έχω την R1FA035. Έχει διορθωθεί το bug..? Η συσκευή μου έχει αντίθετη άποψη!:rolleyes:
  13. 1> 1.5 λεπτό για να ανοίξει πλήρως και να καλεί χωρίς κολίματα (μία φορά που βιάστηκα μάλιστα κάλεσε άλλον αριθμό χωρίς να μπορώ να το σταματήσω) 2>Πάνω απ' όλα πρέπει να είναι "κινητό" με όλη την έννοια ακόμα κι αν αυτό στοιχίζει ποιότητα. Αν το πλάτος του ήταν λίγο πιο παχύ απ' το C902 θα' ταν μια χαρά! 3>Δύο γνωστοί μου μετά από 3-5 μήνες το διέλυσαν. Σε μένα η οθόνη μετακινείται λιγάκι. Όσο σε σύκριση με άλλα μοντέλα έχω δει αμέτρητες φορές w810i να εκτοξεύονται, να πέφτουν μετά κάτω στα χόρτα και να μην παθαίνουν ΤΙΠΟΤΑ! 4>Κυρίως πεθαίνει από τον media player. Εμένα 2/2 έτσι το 'παθε όπως και σε πολλούς άλλους χρήστες όπως διάβασα σε ξένα forums. Όσο για την επιδιώρθωση δεν μπορεί ο καθένας να την κάνει online ούτε έχουμε την όρεξη να περιμένουμε 1,5 μήνα! 5> Μία φορα τρελάθηκε και έκανε ότι ήθελε και ένα σωρό φορές επανεκινήθηκε μόνο του αλλάζοντας το τρέχον θέμα.
  14. Έχοντας αγοράσει το k850i από την πρώτη εβδομάδα πιστεύω ότι το κινητό παιδιά είναι για τα μπάζα: 1ον] Κάνει 1,5 λεπτό να ανοίξει:chair: 2ον] Είναι πολύ παχύ:whip: 3ον] ΔΕΝ είναι καθόλου ανθεκτικό στα κτυπήματα:dash: 4ον] Φοβάσαι να αν οίξεις το media player διότι είναι η κύρια αιτία που το κινητό "πεθαίνει"(BROD):knife: 5ον] Έχει αρκετά ακόμα προβλήματα λογισμικού
×
×
  • Create New...