one_tree_hill Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 ένα από τα κινητά w810 κ μετά (που παίρνουν M2) θα κάνει τη δουλειά αυτή Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 ένα από τα κινητά w810 κ μετά (που παίρνουν M2) θα κάνει τη δουλειά αυτή Το w810i παιρνει καρτα memory stick pro duo! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Παιδια επειδη ενδιαφερεται ενας φιλος μου, υπαρχει καποιο ελαττωμα? Με τα πληκτρα αφης ή κατι αλλο? Αν εχει καποιο ελαττωμα εχετε καποιο αλλο να προτεινετε μεχρι 300 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Παιδια επειδη ενδιαφερεται ενας φιλος μου, υπαρχει καποιο ελαττωμα? Με τα πληκτρα αφης ή κατι αλλο? Αν εχει καποιο ελαττωμα εχετε καποιο αλλο να προτεινετε μεχρι 300 ευρω? Μια χαρά κινητό είναι! Αξίζει τα λεφτά! Εγώ το έχω 7-8 μήνες, δεν μου 'χει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα! Και βγάζει και καλές φωτο! :) Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Το w810i παιρνει καρτα memory stick pro duo! ναι για αυτό είπα (που παίρνουν Μ2):cool: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Ειχα Micro SD στο Κ850 μου γι αυτο ρωταω, δεν γινεται με αλλο κιν. Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Παιδια επειδη ενδιαφερεται ενας φιλος μου, υπαρχει καποιο ελαττωμα? Με τα πληκτρα αφης ή κατι αλλο? Αν εχει καποιο ελαττωμα εχετε καποιο αλλο να προτεινετε μεχρι 300 ευρω? Αν διαβάσεις και λίγο πιο πάνω,θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει κάτι αντίστιχο στα 220 ευρώ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Μεχρι ποση μνημη μπορεις να φορτωσεις χωρις να κολλαει? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Δεν έχει πρόβλημα!Αυτήν τη στιγμή,τα 16 gb που κυκλοφορούν τα σηκώνει άνετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis002 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Αν διαβάσεις και λίγο πιο πάνω,θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει κάτι αντίστιχο στα 220 ευρώ... :) παντος αν φτασεις τα 300 παρε καλυτερα το g900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Με βλέπω να τσιμπάω το K850 τελικά. Η κάμερα του πρέπει να ναι κορυφαία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Δεν έχει πρόβλημα!Αυτήν τη στιγμή,τα 16 gb που κυκλοφορούν τα σηκώνει άνετα! Στο site της se λέει μεχρι 4GB... :confused: http://www.sonyericsson.com/memorystick/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Αυτην ήταν η μέγιστη χωρητικότητα της Μ2 όταν έβγαινε το τηλέφωνο!Κανονικά,υποστηρίζει μέχρι και 32 gb(προς το παρόν δεν υπάρχουν δυστυχώς,άρα αρκούμαστε μέχρι και τα 16 gb(τα οποία είναι πρακτικά 15) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris87 Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 το flash που εχει ειναι σαν του n82?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 το flash που εχει ειναι σαν του n82?? Αν εννοείς τον τύπο του φλάς, ναι είναι xenon και του Κ850. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Το αγόρασα προχθές. Πάρα πολύ καλό κινητό. Έμεινα ευχαριστημένος. Δεν περίμενα τόσες λειτουργίες να έχει και πραγματικά με εξέπληξε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Το αγόρασα προχθές. Πάρα πολύ καλό κινητό. Έμεινα ευχαριστημένος. Δεν περίμενα τόσες λειτουργίες να έχει και πραγματικά με εξέπληξε. πολυ καλο κινητο και σε καλη τιμη :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris87 Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 ξερει κανεις ποια ειναι καλυτερη καμερα του n82 η του k580i? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 ξερει κανεις ποια ειναι καλυτερη καμερα του n82 η του k580i? χωρις να εχω κανενα απο τα 2 κινητα,απο συζητησεις που εχω :blink: στο φορουμ ολοι λενε για την καλη καμερα που εχει το k850i. τωρα αναμεσα στα 2 τηλεφωνα υπαρχει μεγαλη κοντρα! και τα 2 ειναι εξισου καλα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Παιδιά το αγόρασα το κινητό και έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος. Μου έστειλε φίλος μου ένα βίντεo mp4 (από Ν95) αλλά στο k850i δεν παίζει... Καμιά ιδέα/ thnx! EDIT : είδα τελικά ότι το k850i υποστηρίζει βίντεο σε χαμηλότερη αναλύση σε σχέση με αυτό του ν95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 εγω στο κ810 εχω μετατρεψει τα τραγουδια απο mp3 σε mp4 και ειναι ποιο μικρα! και ακουγεται κανονικα. π.χ ενα τραγουδι mp3 ειναι 4,81mb σαν mp4 ειναι 1.4mb διαφορα ετσι:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airborne Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Παιδια χρειαζομαι ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Εχω το κινητο εδω και ενα χρονο περιπου σχεδον χωρις καθολου προβληματα. Σημερα το βραδυ ξαφνικα αρχισε να τρελενεται, το κεντρικο πληκτρο αφης σταματησε να λειτουργει, ενω οποιο αλλο πληκτρο παταω απο το αριθμητικο πληκτρολογιο ισοδυναμει σαν να παταω το κεντρικο! Το πιανει και παταει συνεχως απο μονο του το κεντρικο πληκτρο χωρις καν να αγγιξω το τηλεφωνο! Συνεπως εχουν γινει πολλες κλησεις και εχουν σταλει μηνυματα κατα λαθος! Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω, φευγω για εξωτερικο μεθαυριο και εκτος του οτι μενω χωρις κινητο, σκεφτομουν να το χρησιμοποιησω σαν φωτογραφικη μηχανη κ εχω μεινει εντελως ξεκρεμαστος! Το κινητο ειναι ακομα εντος εγγυησης(2χρονια) παρολαυτα με πιεζει απιστευτα ο χρονος. Υπαρχει περιπτωση μια στο εκατομμυριο να μου το εχουν επισκευασει μεχρι Τριτη αν το παω αυριο? Το εχω αγορασει απο το πλαισιο. Που προτεινετε να παω για σερβις?Αξιζει να το παω στο Πλαισιο (αντικατασταση ισως?) η να το παω σε καποιο σερβις SE? Αν το δευτερο, σε ποιο να παω Κεντρο Αθηνα η Πειραια? Δινουν κινητο αντικαταστασης? Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια για τυχον απαντησεις. Εχω απελπιστει εντελως :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Παιδια χρειαζομαι ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Εχω το κινητο εδω και ενα χρονο περιπου σχεδον χωρις καθολου προβληματα. Σημερα το βραδυ ξαφνικα αρχισε να τρελενεται, το κεντρικο πληκτρο αφης σταματησε να λειτουργει, ενω οποιο αλλο πληκτρο παταω απο το αριθμητικο πληκτρολογιο ισοδυναμει σαν να παταω το κεντρικο! Το πιανει και παταει συνεχως απο μονο του το κεντρικο πληκτρο χωρις καν να αγγιξω το τηλεφωνο! Συνεπως εχουν γινει πολλες κλησεις και εχουν σταλει μηνυματα κατα λαθος! Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω, φευγω για εξωτερικο μεθαυριο και εκτος του οτι μενω χωρις κινητο, σκεφτομουν να το χρησιμοποιησω σαν φωτογραφικη μηχανη κ εχω μεινει εντελως ξεκρεμαστος! Το κινητο ειναι ακομα εντος εγγυησης(2χρονια) παρολαυτα με πιεζει απιστευτα ο χρονος. Υπαρχει περιπτωση μια στο εκατομμυριο να μου το εχουν επισκευασει μεχρι Τριτη αν το παω αυριο? Το εχω αγορασει απο το πλαισιο. Που προτεινετε να παω για σερβις?Αξιζει να το παω στο Πλαισιο (αντικατασταση ισως?) η να το παω σε καποιο σερβις SE? Αν το δευτερο, σε ποιο να παω Κεντρο Αθηνα η Πειραια? Δινουν κινητο αντικαταστασης? Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια για τυχον απαντησεις. Εχω απελπιστει εντελως :( Σε σερβις SE και σε Κέντρο Αθηνα η Πειραιά θα μπορέσουν να σου κάνουν μια επιτόπου εγκατάσταση λογισμικού..... Αν όμως φταίει hardware λίγο χλωμό για άμεση επισκευή... Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airborne Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Αν θυμαμαι καλα καποιοι συνφορουμιτες ειχαν αντιμετωπισει παρομοια προβληματα αλλα δυστυχως ειναι αδυνατον να διαβασω 300 σελιδες για να βρω αυτες τις αναφορες. Θα παω αυριο Omnitech αν και πολυ φοβαμαι οτι ειναι θεμα hardware...Μακαρι να βγω λαθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Καλά..... :( Κάνε ένα reset την συσκευή, αλλά δεν νομίζω. :confused: Κοίτα, αν δεν έχεις δεύτερο κινητό, να κρατάς μαζί σου λ7. Εκτός αν θέλεις να φύγεις χωρίς κινητό στο εξωτερικό. Στάνταρ hardware το κόβω. Κάτι ανάλογο μου είχε κάνει και εμένα, μαζί με πολλά άλλα βέβαια, και το έδωσα τελικά. Πολύ ασταθές τηλέφωνο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts