Jump to content

zirobabis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    118
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zirobabis

  1. zirobabis

    iPhone XR

    Με αυτά που διαβάζω, μένω στην 13,6.
  2. Περιμενω δεματάκι δηλωμένης (πραγματικής) αξίας 12$ με δωρεάν μεταφορικά.Ο αριθμός εντοπισμού ξεκινά από LO. Αναμονή για τελωνείο από την περασμένη εβδομάδα. Η συσκευασία είναι σαν μια ράβδο μήκους 30εκ.
  3. Νομίζω αν έχεις λογαριασμό direct στην Πειραιώς , δεν κρατάει προμήθεια . Επίσης αν έχεις και έναν λογαριασμό με δωρεάν συναλλαγές στην Eurobank,δεν θα κοστίσει τίποτα.
  4. Αν και ειναι ανώφελο πλέον γιατί έκλεισαν την τρύπα ( μόλις δοκίμασα ) και υπάγεται αυτο το top up στα capitals control, κοιτά εκεί που κανείς top up την κάρτα σου αν λέει απο κάτω "card details are saved securely ". Αν όχι , πρέπει να βάλεις έναν 4ψήφιο της συναλλαγής και να σκανάρει την κάρτα σου
  5. Την έχεις κάνει verify την κάρτα ; Μήπως φταίει αυτο.
  6. Μπορείς να στείλεις μήνυμα στο 1256 ,γράφοντας το 1 και θα σου στείλουν τα υπόλοιπα χρόνου ομιλίας , μηνυμάτων και mb .
  7. Με COSMOTE plus 65 απέκτησα τα δωρεάν 10g με την δεύτερη προσπάθεια . Μετά το πρώτο μυνημα μου ήρθε η απάντηση οτι τα 10g ειναι διαθέσιμα , αλλά δεν φαινοντουσαν πουθενά . Μετά το δεύτερο μυνημα , μου ήρθε η απάντηση οτι ενεργοποιήθηκε το δωρεάν πακέτο και φάνηκε αμέσως στο COSMOTE app
  8. Στα εμβάσματα απο Ελλάδα σε τράπεζα εξωτερικού ,σε λατινικούς χαρακτηρες δείχνει το όνομα του αποστολέα.(τουλάχιστον σε αυτά που εχω στείλει εγώ). Η Revolut σου λέει καθαρά οτι το όνομα του αποστολέα πρέπει να ειναι ακριβώς το ίδιο με τον λογαριασμό του στην Revolut . Για το σύστημα τους λοιπόν , άλλο Kostas και άλλο Konstantinos .
  9. Μήπως στην Revolut έγραψες Κώστας και στον τραπεζικό ειναι Κωσταντίνος;
  10. Εχω την εντύπωση οτι αν δώσω εντολή απο internet banking την Δευτέρα πριν τις 4 , θα τα δει στην Αγγλία τουλάχιστον την Τετάρτη .
  11. Υπάρχει τρόπος να στείλω λεφτά σε λογαριασμό SEPA και να φανούν την επόμενη εργάσιμη ; Τα λεφτά θέλω να πάνε σε λογ/σμο στην NATWEST . Η επιλογή που βλέπω στα internet banking των τρςπεζων ,να παραλάβει τα χρήματα ο παραλήπτης άμεσα , ισχύει μόνο για μεταφορές εντός Ελλάδος ;
  12. Μια καλή ευκαιρία να μάθουμε ποια online προϊόντα δέχονται εμβάσματα απο τρίτους . Η leupay δέχεται εμβάσματα από λογαριασμούς που δεν ειναι στο όνομα σου , πάνω απο καποιο ποσό ίσως σου ζητήσει διευκρινίσεις . Στην skrill ,συγγενής μου μετέφερε 4ψήφιο ποσό στο πορτοφόλι μου και μου κλείδωσαν προσωρινά τον λογ/σμο μεχρι να τους πω τον λόγο .
  13. Αν μιλάς πολύ (εισερχόμενες και εξερχόμενες ) αξίζει . Για καναδυό τηλέφωνα μικρής διαρκείας δεν αξίζει .
  14. Εάν ειναι μεχρι 2000€ , απλα να τα έχεις μαζί σου . Ρωτά την τράπεζα στην Αγγλία με τι τιμή και προμήθεια στα μετατρέπει και ανάλογα αποφασίζεις αν θα πας σε καποιο ανταλλακτήριο .
  15. Συνάλλαγμα σίγουρα να μην κάνεις σε αεροδρόμια γιατί σε γδύνουν . Σε τράπεζες με την παρούσα κατάσταση δεν ξέρω . Ρωτά στα ανταλλακτήρια στην Ομόνοια , αλλιώς σε ανταλλακτήριο στο Λονδίνο , όχι στο αεροδρόμιο . Με την υπάρχουσα νομοθεσία μπορείς να έχεις πάνω σου μεχρι 2000 όταν βγαίνεις απο την χώρα (ειναι να μην σου κάτσει....) Λύσεις τύπου PayPal ή άλλα πορτοφόλια σου τρώνε προμήθειες . Υπάρχει και η κάρτα e-coin σε GPB . Αγοράζεις bitcoin και τα φορτώνεις στην κάρτα στο αγγλικό νόμισμα . Δεν ειναι για πολλά αυτές οι επιλογές όμως. Ανάλογα το ποσό που θες να βγάλεις τα σπας .
  16. Δοκίμασα σήμερα request με 2 χρεωστικές visa από Πειραιως και alpha , χωρίς να γίνουν δεκτές . Με την τρίτη προσπάθεια και πιστωτική Eurobank , φάνηκαν τα λεφτά σαν under review. Λογικά αύριο θα ξεκαθαρίσει , Με κάρτα skrill κάνω κανονικά αγορές μέσω PayPal , αλλά μου την φορτώνουν από εξωτερικό .
  17. Τελικά αποφάσισα να το αφήσω στην kitkat. Όταν τρέχει καλά δεν το πειράζεις.
  18. Είχα και εγώ το θεματάκι με το πορτάκι της SIM που δεν έμενε κουμπωμένο, αλλά δεν ασχολήθηκα γιατί θα του έβαζα θήκη. Μετά από κάνα-δυό μήνες που έτυχε να βγάλω την θήκη για 4-5 μέρες, δεν ξανά πετάχτηκε το πορτάκι.
  19. Χρησιμοποιώ το cosmote travel pass και στο Λονδίνο για παράδειγμα με χρεώνει 5 € την ημέρα για να μπορώ να χρησιμοποιώ τον δωρεάν χρόνο ομιλίας και δεδομένων του προγράμματος μου. Επίσης δεν υπάρχει χρέωση για τις εισερχόμενες. Όταν έκανα χρήση του Travel pass όμως είδα χρέωση για εξερχόμενες. Για τα δεδομένα και τις εισερχόμενες δεν υπήρχαν χρεώσεις. Τα 5 ευρώ κάθε μέρα μου τα χρεώναν κανονικά. Η απάντηση τους ήταν ότι δεν τους ενημέρωσε εγκαίρως κάποιο από τα δίκτυα που χρησιμοποίησα και θα μου επιστρέψουν το πάγιο. Αν λοιπόν το ενεργοποίησεις τελικά κοίτα καλά τον επόμενο λογαριασμό.
  20. Να που έμαθα και κάτι σήμερα :D
  21. Με μία πρόχειρη αναζήτηση, δεν βρήκα τιμή για το αντίστοιχο dual. Αφού θα κυκλοφορήσει επίσημα Ελλάδα μήπως να προστεθεί και η λέξη dual στο νήμα ?
  22. Για δυνατό μαγνήτη κοίτα για magtron.
×
×
  • Create New...