Nikolas_620ti Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 χρονια πολλα raver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Χρόνια πολλά raver και από μένα, ( κάλιο αργά παρά ποτέ :) ). Είμαι φαντάρος και γι'αυτό ζητώ συγνώμη προκαταλικά, ίσως να έχει ξανασυζητηθεί, το k850 μου λοιπόν σήμερα, αν και το πρωί κανονικά ακουγα μουσική και όλα καλά, το βγάζω σε μία φάση από την τσέπη μου και τπτ... μαύρη οθόνη και αναμένα τα πλήκτρα μόνημα. Κάνω να το κλείσω τπτ. Εν τέλη έβγαλα την μπαταρία, το ξανάνοιξα και πάλι τα ίδια. Δοκίμασα να βγάλω την μπαταρία σίμ και μνήμη, τπτ. Έβγαλα την μπατραρία για πολύ ώρα πάλι τπτ. Υποψιάζομαι ότι "κάηκε η οθόνη" μιάς και δεν ανάβει ούτε για κλάσματα. Α! το μπλέ φωτάκι πίσω είναι μονημως αναμένο. Τί κανω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Χρόνια πολλά raver και από μένα, ( κάλιο αργά παρά ποτέ :) ). Είμαι φαντάρος και γι'αυτό ζητώ συγνώμη προκαταλικά, ίσως να έχει ξανασυζητηθεί, το k850 μου λοιπόν σήμερα, αν και το πρωί κανονικά ακουγα μουσική και όλα καλά, το βγάζω σε μία φάση από την τσέπη μου και τπτ... μαύρη οθόνη και αναμένα τα πλήκτρα μόνημα. Κάνω να το κλείσω τπτ. Εν τέλη έβγαλα την μπαταρία, το ξανάνοιξα και πάλι τα ίδια. Δοκίμασα να βγάλω την μπαταρία σίμ και μνήμη, τπτ. Έβγαλα την μπατραρία για πολύ ώρα πάλι τπτ. Υποψιάζομαι ότι "κάηκε η οθόνη" μιάς και δεν ανάβει ούτε για κλάσματα. Α! το μπλέ φωτάκι πίσω είναι μονημως αναμένο. Τί κανω? Είσαι θύμα του BROD (Blue Ring of Death). Δεν έχει καεί τίποτα, όμως χρειάζεται φλασάρισμα για να συνέλθει. Το οποίο δεν μπορείς να κάνεις με το πρόγραμμα αναβάθμισης. Δυστυχώς πρέπει να πάει στο service... Καλή τύχη... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Είσαι θύμα του BROD (Blue Ring of Death). Δεν έχει καεί τίποτα, όμως χρειάζεται φλασάρισμα για να συνέλθει. Το οποίο δεν μπορείς να κάνεις με το πρόγραμμα αναβάθμισης. Δυστυχώς πρέπει να πάει στο service... Καλή τύχη... Νομίζω πως πλέον μπορείς μέσω του προγράμματος αναβάθμισης της SE να flashαρεις το κινητό & να μην χρειάζεται να επισκευτείς το σέρβις. Αν έχεις το νεότερο λογισμικό, θα σου πει πως το κινητό δεν χρειάζεται αναβάθμιση. Αγνόησέ το & κάνε αναβάθμιση. Πιστεύω πως θα επανέλθει... Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 εχω παρατηρησει κατι.. ειδα διαφορα site με συγκριτικα κινητων και τετοια και εχω παρατηρησει οτι οι φοτο που τραβαει το κ850 φαινοντε πολυ χαλια.. και σε χρωματα και σε λεπτομερια.. το δικο μου ακομα και πριν περασω την τελευταια εκδοση τετοιες χαλια φοτο δεν εβγαζε :blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 εγω μετα απο 4 μηνες στενης επαφης το αποχωριστηκα .τυχερος ενα γνωστος μου ...ευχαριστω ολους για την βοηθεια! Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Κι εγώ θα το ξεφορτωθώ μόλις γυρίσω από διακοπές... Το πήρα την πρώτη βδομάδα που κυκλοφόρησε και γενικά ήταν μία απογοήτευση. Μετά από ένα διάλειμμα με τα K750 (που ήταν άψογο) και K850 μάλλον θα ξαναγυρίσω στα Nokia S60 κινητά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Κι εγώ θα το ξεφορτωθώ μόλις γυρίσω από διακοπές... Το πήρα την πρώτη βδομάδα που κυκλοφόρησε και γενικά ήταν μία απογοήτευση. Μετά από ένα διάλειμμα με τα K750 (που ήταν άψογο) και K850 μάλλον θα ξαναγυρίσω στα Nokia S60 κινητά... απο το κ800 ειχα μεινει ικανοποιημενος απο καθε πλευρα αλλα δεν μπορω να πω το ιδιο κ για το κ850 Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Κουφό πρόβλημα σε 850 φίλου. Αν πατήσει ελαφρά τα 2 και 5 δουλεύουν κανονικά. Αν ξεχαστεί και τα πιέσει λίγο παραπάνω (μην φανταστείτε τρελά πράγματα) τότε πιάνει το "πίσω" από τα πλήκτρα αφής. :blink: Μάλλον για πληκτρολόγιο πάει .... Έτσι δεν είναι?? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSP Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 απο το κ800 ειχα μεινει ικανοποιημενος απο καθε πλευρα αλλα δεν μπορω να πω το ιδιο κ για το κ850 και εγώ παιδιά όποιος ενδιαφέρεται έχω ένα Κ850 στο κουτί του από πλήρη αλλαγή μοντέλου από την εταιρεία το οποίο απλά δεν το εμπιστεύομαι όπως έχω δηλώσει. Το δίνω εξαιρετικά χαμηλά μόλις 200 ευρώ ούτε η επιδότηση σε νέα αγορά δεν είναι τόσο με απόδειξη, κουτιά τα πάντα...αρκεί να το ξεφορτωθώ,...! Και ένα κ800 επίσης στα 140 ευρώ σούπερ όλα του τα καλούδια ΤΕΛΟΣ από Ericsson... προσωπικά σε έχω βαρεθεί σκάσε επιτέλους! Με 12 μηνύματα μόνο (αλήθεια που και γιατί;) ΔΕΝ νομίζω να μπορείς να εκφράζεσαι έτσι. Αν έχεις βαρεθεί εμένα και τις αντιρρήσεις μου ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΛΛΙΣΤΑ να τις ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ αν φυσικά έχεις αποδείξεις και το θάρρος να το κάνεις ή ξέρεις πράγματι γιατί αναφέρομαι. Κατά τα άλλα θερμά συγχαρητήρια για τη γνώμη σου...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limit Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Τελικά παιδιά αξίζει κανείς να το πάρει το κιν ή όχι????? Για κάποιον που δεν το νοιάζει τόσο πολύ η κάμερα (σαν εμένα) αλλά να είναι γρήγορο (όχι σαν το Ν70 music edition που έιχα και ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αργό), να κραταέι η μπαταρία και να αντέχει, αξίζει ή όχι???? Παράθεση "Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Τελικά παιδιά αξίζει κανείς να το πάρει το κιν ή όχι????? Για κάποιον που δεν το νοιάζει τόσο πολύ η κάμερα (σαν εμένα) αλλά να είναι γρήγορο (όχι σαν το Ν70 music edition που έιχα και ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αργό), να κραταέι η μπαταρία και να αντέχει, αξίζει ή όχι???? Οχι! σε αυτα τα χρηματα μπορεις να επιλεξειες πιο καινουργιο κινητο και καλυτερο,αν δεν σε νοιαζει η καμερα..τοτε βρησκεις καλυτερο κινητο στην αγορα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limit Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Οχι! σε αυτα τα χρηματα μπορεις να επιλεξειες πιο καινουργιο κινητο και καλυτερο,αν δεν σε νοιαζει η καμερα..τοτε βρησκεις καλυτερο κινητο στην αγορα.:) Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση "Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spartan_X Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Εγώ το αγόρασα τελικα το Κ850, για το οποίο είχα μεγάλες ελπίδες. Το αγόρασα μέσα μάλιστα στο πρώτο μήνα κυκλοφορίας του... ... Και μέσα σε λιγότερο απο 3 μήνες το πούλησα. Οπότε εδώ και αρκετό καιρό εξακολουθεί να με υπηρετεί το Κ750, το οποίο έχει ήδη κλείσει 2 κ' 1/2 χρόνια ζωής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limit Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Εγώ το αγόρασα τελικα το Κ850, για το οποίο είχα μεγάλες ελπίδες. Το αγόρασα μέσα μάλιστα στο πρώτο μήνα κυκλοφορίας του... ... Και μέσα σε λιγότερο απο 3 μήνες το πούλησα. Οπότε εδώ και αρκετό καιρό εξακολουθεί να με υπηρετεί το Κ750, το οποίο έχει ήδη κλείσει 2 κ' 1/2 χρόνια ζωής... Ο τρόπος που έχεις γράψει το μην σου δείχνει μεγάλη απογήτευση για το εν λόγω κινητό. Ίσως είναι και λογικό γιατί είναι σχετικά φθηνό για αυτά που δίνει όπως 5 megapixel κάμερα. Μπορεί να κάνω και λάθος Παράθεση "Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 150€ ειναι καλα για να πουλησω το τηλεφωνο μαζι με καρτα μνημης 2gb?? Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 150€ ειναι καλα για να πουλησω το τηλεφωνο μαζι με καρτα μνημης 2gb?? καλα ειναι,ποιος θα το αγορασει ομως δεν ξερω...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 150€ ειναι καλα για να πουλησω το τηλεφωνο μαζι με καρτα μνημης 2gb?? Πολυ καλα ειναι,αν δεις οτι καινουργιο κοστιζει κατι παραπανω απο τα διπλασια. αληθεια γιατι το πουλας??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 καλα ειναι,ποιος θα το αγορασει ομως δεν ξερω...:lol: Βρηκα ατομο κ για να απαντησω κ στον RAVER απλα το βαρεθηκα δν το μπορω αλλο. Τωρα δν ξερω αν θα το πουλησω κ τι να παρω δλδ?? Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Αν δεν σε ενδιαφέρει η κάμερα,πάρε το W580.Αν θέλεις μεγάλη οθόνη,το W910.Βσκ δεν έχεις και πολλές επιλογές...Κ αν το βαρέθηκες,περίμενε λίγο καιρό και θα μπορείς να το χακάρεις κ να κάνεις ο,τι θες Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Αν δεν σε ενδιαφέρει η κάμερα,πάρε το W580.Αν θέλεις μεγάλη οθόνη,το W910.Βσκ δεν έχεις και πολλές επιλογές...Κ αν το βαρέθηκες,περίμενε λίγο καιρό και θα μπορείς να το χακάρεις κ να κάνεις ο,τι θες Δεν αξίζουν αυτά τα 2 μπροστά στο K850i!!!! Αρκετοί φίλοι μου έχουν τα μοντέλα που είπες...και όλα τα έχουν φτύσει και θέλουν να πάρουν το K850 γιατί βλέπουν ότι είναι το καλύτερο!:) Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Αυτό προσπαθώ να πω κι εγώ!!!Το κινητό για την τιμή του είναι πολύ καλό,κ αύριο θα πάρω το 2ο Κ850 μου Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Μια χαρά σε βρίσκω! Και εγώ δεν το αλλάζω προς το παρόν! Είναι φοβερό! Πόσο μάλλον όταν βγει το software για τα flash themes!;) Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Έτσι κ γω...φοβερό το τηλέφωνο... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Καλο ειναι δν λεω αλλα μου εχει βγαλει πολλα προβληματα απο τοτε που κολλησε για πρωτη φορα. Μια με τα αφης μια ξανακολλησε μια δν αναβε, ολα βεβαια στην εγγυηση. Η συσκευη που εχω τωρα ειναι καινουρια. Τοσα χρονια ειμαι οπαδος της ericsson t39-s700-w900-k850 ποιο θα ειναι το επομενο?? Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts