haigoeo Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Εμένα πάλι δεν με χρεώνει...πουθενά!Όπου και αν μπω! Αυτό πάει να πει...τύχη(???) Και εγω μεχρι τωρα μια απο τα ιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Εμένα πάλι δεν με χρεώνει...πουθενά!Όπου και αν μπω! Αυτό πάει να πει...τύχη(???) Και εμένα το ίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Εμένα πάλι δεν με χρεώνει...πουθενά!Όπου και αν μπω! Αυτό πάει να πει...τύχη(???) Και εγώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolajami Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Παιδιά μια βοήθεια αν και δύσκολο το βλέπω. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το Wind plus non stop σε iphone με 3.0 λειτουργικό; φαίνεται οτι στα προηγούμενα λειτουργούσε αφού έκανες κάτι μαφίες αλλά τώρα γιοκ. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα ας μου στείλει και ένα pm. Στις apn ρυθμίσεις του iphone δε μπορείς να περάσεις proxy!!! Παράθεση Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddion40 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Ρε παιδιά βοηθήστε! Έχω ένα HTC HD με κάρτα F2G. Ενεργοποίησα με μήνυμα στο 19349 το wind plus non stop με οδηγίες που βρήκα σε forum (γιατί η wind που τηλεφώνησα δεν ήξερε για HTC). Μπαίνω κανονικά για πλοήγηση σε διάφορες ιστοσελίδες. Πώς μπορώ να μπαίνω στο Wind Plus δηλ. να σερφάρω απεριόριστα σε διάφορες υπηρεσίες χωρίς να αφαιρούνται ΜΒ από τα 40. Βλέπω πχ στο site της wind να λέει "Μπες στο μενού υπηρεσιών WIND Plus, επίλεξε την ενότητα Οικονομία». Πώς γίνεται αυτό στο HD; Δε βλέπω κάποιο μενού. Το μονο που βλέπω είναι ένα εικονίδιο στα Προγράμματα με όνομα TIM Υπηρεσίες αλλά από ό,τι κατάλαβα λειτουργεί με sms. Επίσης, στο site λεέι "Συμπλήρωσε τον αριθμό του κινητού σου και λάβε δωρεάν SMS για να μεταβείς στο mobile site της υπηρεσίας που έχεις επιλέξει" . Το γράφω, αλλά δεν παίρνω SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros1983 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Καλησπερα. Εχω το Nokia 6300 εχω ενεργοποιησει το wind plus non stop ktl, μπενω κανονικα απο τον ιστο του κινιτου,αλλα οταν παω να μπω απο τον Opera mini δεν με βαζει λεει σφαλμα.εχω βαλει το gwap.b-online.gr ως σημειο προσβασης αλλα και παλι δεν γινετε τοιποτα...χερει κανεις καμια ρυθμιση?? please help με το κ750ι εμπενα μια χαρα με τον opera στο internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Καλησπέρα, έχω βάλει τις ρυθμίσεις του gmail στο γραμματοκιβώτιο του Nokia 6120 (S60) και βλέπω ότι όταν πάω να συνδεθεί μου βγάζει ότι δεν βρίσκει τον διακομιστή εισερχομένων (imap.gmail.com) και συνεπώς email δεν έχει... η ειρωνεία είναι ότι το java client του gmail δουλευει μια χαρά...ξέρετε τί μπορεί να φταίει; π@π@ρι@ του πρόξυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Καλησπέρα, έχω βάλει τις ρυθμίσεις του gmail στο γραμματοκιβώτιο του Nokia 6120 (S60) και βλέπω ότι όταν πάω να συνδεθεί μου βγάζει ότι δεν βρίσκει τον διακομιστή εισερχομένων (imap.gmail.com) και συνεπώς email δεν έχει... η ειρωνεία είναι ότι το java client του gmail δουλευει μια χαρά...ξέρετε τί μπορεί να φταίει; π@π@ρι@ του πρόξυ; Έχω την εντύπωση οτι το Wind Plus κόβει όλα τα ports εκτός απο το http. Το java client του gmail (όπως και το opera mini) χρησιμοποιούν το proxy και http port, η εφαρμογή για mail του s60 χρησιμοποιεί κανονικά mail ports, οπότε δεν θα δουλέψει. Αν έχεις σύνδεση, βάλε Web & Mail των 40mb, αν έχεις καρτοκινητό ατύχησες :( Τώρα που έβγαλε η Vodafone προσφορά 100 mb internet με 5 ευρώ σε καρτοκινητά, δεν είναι αναγκασμένη και η Wind λόγω δέσμευσης τιμής να παρέχει αντίστοιχο πρόγραμμα; Το Wind Plus είναι πλέον πολύ σπαστικό και είναι η μόνη λύση για internet σε καρτοκινητό Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Έχω την εντύπωση οτι το Wind Plus κόβει όλα τα ports εκτός απο το http. Το java client του gmail (όπως και το opera mini) χρησιμοποιούν το proxy και http port, η εφαρμογή για mail του s60 χρησιμοποιεί κανονικά mail ports, οπότε δεν θα δουλέψει. Αν έχεις σύνδεση, βάλε Web & Mail των 40mb, αν έχεις καρτοκινητό ατύχησες :( Τώρα που έβγαλε η Vodafone προσφορά 100 mb internet με 5 ευρώ σε καρτοκινητά, δεν είναι αναγκασμένη και η Wind λόγω δέσμευσης τιμής να παρέχει αντίστοιχο πρόγραμμα; Το Wind Plus είναι πλέον πολύ σπαστικό και είναι η μόνη λύση για internet σε καρτοκινητό Wind. Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω, μονο με την java εφαρμογη μπορεις να μπεις. Λες να απαντησει η wind? Μακαρι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 ναι f2g έχω, ευχαριστώ, καλά το είχα υποψιαστεί... αν δεν απαντήσει στα 100MB της Voda η Wind, από Σεπτέμβρη αλλάζω δίκτυο... και το θέμα δεν είναι να τα κάνει 100 αλλά να καταργήσει τον ηλίθιο proxy...το να μην μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το default messenger είναι ξεφτίλα το έτος 2009... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 ναι f2g έχω, ευχαριστώ, καλά το είχα υποψιαστεί... αν δεν απαντήσει στα 100MB της Voda η Wind, από Σεπτέμβρη αλλάζω δίκτυο... και το θέμα δεν είναι να τα κάνει 100 αλλά να καταργήσει τον ηλίθιο proxy...το να μην μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το default messenger είναι ξεφτίλα το έτος 2009... :mad: Συμφωνω απολυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Καλησπερα. Εχω το Nokia 6300 εχω ενεργοποιησει το wind plus non stop ktl, μπενω κανονικα απο τον ιστο του κινιτου,αλλα οταν παω να μπω απο τον Opera mini δεν με βαζει λεει σφαλμα.εχω βαλει το gwap.b-online.gr ως σημειο προσβασης αλλα και παλι δεν γινετε τοιποτα...χερει κανεις καμια ρυθμιση?? please help με το κ750ι εμπενα μια χαρα με τον opera στο internet παιδια το ιδιο ακριβως προβλημα αντιπετωπιζω και εγω με το Nokia 6300:mad: Mπορει καποιος να βοηθησει?Καμια λυση τπτ? Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 ναι f2g έχω, ευχαριστώ, καλά το είχα υποψιαστεί... αν δεν απαντήσει στα 100MB της Voda η Wind, από Σεπτέμβρη αλλάζω δίκτυο... και το θέμα δεν είναι να τα κάνει 100 αλλά να καταργήσει τον ηλίθιο proxy...το να μην μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το default messenger είναι ξεφτίλα το έτος 2009... :mad: Χωρίς διάθεση υπεράσπισης της Wind,αλλά παρ'όλα αυτα,όσοι την κατηγορείτε για τον proxy,σκεφτήκατε ότι τον έχει διότι ενδεχομένως δε θα αντέξει πραγματική κίνηση Ίντερνετ το δίκτυό της και από τα καρτοκινητά και απ'τα συμβόλαια και απ'τις συνδέσεις Ίντερνετ;Άλλωστε,δεν κοροϊδεύει και κανέναν με αυτα που γράφει..WAP αναφέρει,WAP δίνει.Δε λέει κάτι πουθενά για πραγματικό Ίντερνετ..Και γω θά'θελα αν ήμουν συνδρομητής της να καταργούσε το wap ή-πιο σωστά-να έχει διαφορετικά προφίλ ρυθμίσεων που να ισχύουν για τα πακέτα της,αλλά για σκεφτείτε και το ενδεχόμενο της απόδοσης δικτύου μετά από μια τέτοια κίνηση..Αν δεν επαρκεί το διαθέσιμο bandwidth άχρηστο θα είναι το πραγματικό Ίντερνετ..Αν δεν επαρκεί το δίκτυο κορμού ανά περιοχή να σηκώσει όλη αυτην την κίνηση θα είναι ανούσια μια τέτοια κίνηση.Και είναι λογικό στην παρούσα φάση ο proxy να κόβει την κίνηση σε τέτοιες εφαρμογές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Αν ήθελε η Wind να περιορίσει την υπερβολική κίνηση μέσω wap, θα ήταν φαντάζομαι πολύ πιο αποτελεσματικό από το proxy να μη δίνει 3G με το Wind Plus, όπως νομίζω κάνει (ή έκανε;) η Cosmote με το δικό της wap. Κατά τ' άλλα συμφωνώ με όσα λες, το wap στις περισσότερες περιπτώσεις και στο εξωτερικό, δίνεται με proxy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Παιδια υπαρχει τροπος να μπαινουμε msn μεσω wind plus? Γιατι ουτε το e-buddy oυτε το nimbuzz δουλευει με gprs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Παιδια υπαρχει τροπος να μπαινουμε msn μεσω wind plus? Γιατι ουτε το e-buddy oυτε το nimbuzz δουλευει με gprs. Υπήρχε κάποτε το EQO, αλλά για κάποιο λόγο σταμάτησε η λειτουργία του. :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Υπήρχε κάποτε το EQO, αλλά για κάποιο λόγο σταμάτησε η λειτουργία του. :( Υποθετω προγραμμα ηταν αυτο ε? Δηλαδη δεν υπαρχει τιποτα ε? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Υπήρχε κάποτε το EQO, αλλά για κάποιο λόγο σταμάτησε η λειτουργία του. :( Ε; Πότε σταμάτησε; Σε Windows Mobile τουλάχιστον νομίζω οτι δουλεύει ακόμα, αν και έχω καιρό να μπώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Δηλαδη απο wind messenger και διαφορα τετοια application δεν παιζουν??? Και σκεφτομουνα να ερθω στην wind γιατι εχει πολυ καλυτερο σημα εδω που μενω αλλα ακυρο με αυτα που διαβασα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Ε; Πότε σταμάτησε; Σε Windows Mobile τουλάχιστον νομίζω οτι δουλεύει ακόμα, αν και έχω καιρό να μπώ. Λέει και στο site τους ότι "The service has been discontinued" και σίγουρα δε δέχεται νέα μέλη, ούτε τα ήδη υπάρχοντα μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Παιδια υπαρχει τροπος να μπαινουμε msn μεσω wind plus? Γιατι ουτε το e-buddy oυτε το nimbuzz δουλευει με gprs. Μπορείς να μπεις απ'το κινητό σου στο msn.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Δηλαδη απο wind messenger και διαφορα τετοια application δεν παιζουν??? Και σκεφτομουνα να ερθω στην wind γιατι εχει πολυ καλυτερο σημα εδω που μενω αλλα ακυρο με αυτα που διαβασα Αυτά που λέμε ισχύουν για Wind Plus, που δίνει internet μέσω wap proxy. Αν κάνεις συμβόλαιο και βάλεις κανονικό πρόγραμμα internet όλα παίζουν. Λέει και στο site τους ότι "The service has been discontinued" και σίγουρα δε δέχεται νέα μέλη, ούτε τα ήδη υπάρχοντα μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή. Ναι ε; Κρίμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Μπορείς να μπεις απ'το κινητό σου στο msn.com Δεν ειχα ιδεα οτι μπορεις να κανεις chat απο το site, ευχαριστω πολυ το δοκιμασα και δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Μέσω wind plus παίζει κανονικά το morange πάντως! http://morange.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 τελικα χρεωνει μετα τα 40mb ? Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts