Jump to content

coolajami

Members
  • Δημοσιεύσεις

    205
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

coolajami's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Petran66: Φοβάμαι οτι είναι το Snow Leopard που φταεί καθώς η Microsoft φαίνεται να έχει εγκαταλείψει το Office για Mac στην τύχη του. Δοκίμασε openoffice,που είναι καλό, αξιόπιστο και μπορείς να βρείς και διορθωτή. Καλού κακού πάντως τσέκαρε στο mactopia το support για το Snow Leopard. Mariel19: Για τον ήχο: 1) Έχεις ανοικτή την ένταση; ;-) Βασικά το πρόβλημα με τα powerpoints presentations είναι γνωστό. Τσέκαρε στο system preferences to quicktime settings sto MIME settings αν ειναι όλα τσεκαρισμένα και δεύτερον οτι έχει εγκαταστήσει το Flip4Mac για συμβατότητα με format. Αν και πιστεύω οτι και τα δύο θα είναι εντάξει. Για το format: Το zero data erase είναι μια φτηνή εύκολη και αξίοπιστη λύση για μόνιμη και οριστική διαγραφή δεδομένων. Πρέπει να πέσει στα χέρια κανενός κολλημένου που θα προσπαθήσει λυσσαλέα για να καταφέρει να επαναφέρει μερικά απο τα δεδομένα. Αν έχεις τέτοιους φόβους κάνε 2-3 φορές zero data format και καθάρισες (και τον δίσκο μαζί)
  2. coolajami

    Wind Plus

    Παιδιά εγώ χρησιμοποίησα jailbreaking iphone με το wind plus τον αύγουστο και δούλεψε έστω και με αργή ταχύτητα και περιορισμούς. Χρεώθηκα μόνο το είσητήριο για το μήνα.Το έκανα τον αύγουστο,πριν ξαναφύγω για εξωτερικό, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τώρα. Τις ρυθμίσεις τις πέρασα απο τον υπολογιστή.Πρέπει να έχεις το iphone configuration utility. Εκει βάζεις τις ρυθμίσεις στο configuration profiles δημιουργείς ένα general profile με ότι όνομα θέλεις. Εγώ έβαλα παντού Wind Plus Non Stop. Μετά σε αυτό το profile στο advance βάζεις τις ρυθμίσεις: Access Point Name:gwap.b-online.gr Access Point username:wap Password:wap Proxy: 192.168.200.10 Port:9401 τα κάνεις sync με το κινητό και στη συνέχεια το ενεργοποιείς απο τα settings. Ας το δοκιμάσει κάποιος να πεί αν δουλεύει ακόμα. Εμένα δε με χρέωσε πέρα απο το εισητήριο της εισόδου. Μετά κάποια πράματα δε δουλεύουν (όπως αναμένοταν) ή είναι αργά, αλλά τουλάχιστο έβλεπα sites και χάρτες. Ελπίζω να βοήθησα.
  3. Παίδες δε ξέρω αν το είδατε αλλά το Bloomberg εχει ελληνικές μετοχές αν το ψαξετε.Είναι και δωρεάν ;-)
  4. coolajami

    Wind Plus

    Παιδιά μια βοήθεια αν και δύσκολο το βλέπω. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το Wind plus non stop σε iphone με 3.0 λειτουργικό; φαίνεται οτι στα προηγούμενα λειτουργούσε αφού έκανες κάτι μαφίες αλλά τώρα γιοκ. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα ας μου στείλει και ένα pm. Στις apn ρυθμίσεις του iphone δε μπορείς να περάσεις proxy!!!
  5. Και εγώ αυτό κατάλαβα, αλλά φαίνεται ότι αξίζει τα λεφτά του. Αφου η NOKIA δε μπορεί να μας δώσει σοβαρό Software,τι να κάνουμε θα το πληρώσουμε. Μήπως όμως υπάρχει και κανένα εναλλακτικό σε freeware;
  6. Παιδιά δε βρήκα λύση άλλα στο ψάξιμο βρήκα κάτι πολύ αξιόλογο.Ένα πρόγραμμα με το όνομα Noki το οποίο διαβάζει τα nbu και arc files του pc suite. Μάλιστα μπορείς να τα κάνεις export και μετά να τα ξανακάνεις import μέσα απο το pc suite!
  7. Μπα, τιποτα είδα και αυτο με την αποθήκευση στη μνημη η στο τηλέφωνο, αλλά δεν κάνει τιποτα. Έλεγα μήπως με την νέα έκδοση να μην έχει αρκετό χώρο για να περάσει όλα τα μηνύματα που είχα αλλά δε ξέρω αν μπορώ να το τσεκάρω κάπως.
  8. Ναι,κατάλαβα οτι κάτι τέτοιο παίζει με τα προγράμματα.Θα το δοκιμάσω.Thnx! Το περίεργο με τα μηνύματα είναι ότι έχω δύο backup και απο κανένα δεν τα κάνει restore!Οπότε υποθέτω οτι κάπου κολλάει το κινητό και όχι το αρχείο του Backup. Α, ξέχασα να πώ, ότι δεν μου βγάζει σφάλμα κατα την διαδικάσία, αντίθετα γράφει οτι όλα έγιναν restore επιτυχώς.
  9. Παιδιά θέλω μια βοήθεια. Έκανα backup το n73 με το νέοτερο pc suite για να αναβαθμίσω το κινητό. Τώρα όμως που Κάνω restore,δε μου περνάει ξανά τα μηνύματα!Δεν έχει πουθενα αλλού πρόβλημα,παρά μόνο στο sms. Δε μου βάζει ουτε τους καταλόγους που είχα κάνει.Τίποτα!Όλα τα άλλα έγιναν restore κανονικά.Μπορώ να κάνω κάτι; Το άλλο πρόβλημα είναι πως όποτε ανοίγω τον κινητό,για κανένα 5λεπτο προσπαθεί να εγκαταστείσει κάποια προγράμματα δίχως αποτέλεσμα,και με παραπέμπει στην διαχείρηση εφαρμογών.Υποθέτω ότι αν τα σβήσω απο την κάρτα του κινητού θα σταματήσει, ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;
  10. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση (λιγο καθυστερημένα τα ευχαριστήρια:worry: σορρυ!) Δε μου ακούγεται για καποιο απο τα παραπάνω γιατι όσο τα έψαξα είναι γνωστά και δε μου κολλάνε. το trailer ειναί το Αν κάποιος αναγνωρίζει το ορχηστρικό στην αρχή και στο τέλος(το ίδιο κομμάτι είναι) ας πεί κατι!!!!
  11. Καλησπέρα! Παιδιά ψάχνω σαν τρελός το ορχηστρικό κομμάτι που παίζει στο trailer του X-Factor!!! Ακουγόταν και στο trailer του αρχοντα των δαχτυλιδιών αν δε κάνω λάθος και θα είμαι πολύ χαρούμενος να το μάθω επιτέλους!!!
  12. Χμ,μαλλον και εγω προς 19αρα παω.Τώρα το πρόβλημα είναι το widescreen η οχι κυρίως γιατι απο οτι κατάλαβα κόβει απο το υψος της οθόνης ή κάνω λάθος; Για παραπάνω δυστηχώς θα ήθελα πολύ αλλά δεν έχω τα λεφτα...:(
  13. καλησπέρα παίδες. Θέλω τη Συμβουλή σας! Μου προκύπτει το παραπάνω πρόβλημα.Να πάρω μια καλή lcd 17αρα η μια φτηνή 19αρα οθόνη; Δε βρίσκω κανένα σοβαρό συγκριτικό στο ίντερνετ(αν έχει κάποιος κάτι υπόψη ας ποστάρει) και θα ήθελα να ξέρω τι παίζει. Επειδή έχω crt μέχρι τώρα δεν έχω ζήσει τον κόσμο των lcd.η Διαφορά στο μέγεθος δικαιολογεί να αυξήσω το budget μου προς μια καλή 19αρα;
  14. Ένας τύπος πάει σε ένα μπαρ.Βλέπει μια κοπέλα μόνη της να τα πίνει.Πάει δίπλα της και της λέει: "Δεσποινίς,θα κοιμόσασταν μαζί μου για 5 εκατομμύρια ευρώ;" "Τι πράμα;θα αστειύεσαι βέβαια!" "Μιλάω απολύτως σοβαρά,5 μύρια" "Θεέ μου,δε γίνονται αυτά τα πράματα,όχι οτι σε βρίσκω άσχημο,αλλά φαντάζομαι θα πρέπει να συζητήσουμε κάποιους όρους!" "Για 5 ευρώ;" "Καλα,δε μου λές για τι είδους γυναίκα με πέρασες;!" "Αυτό το αποδείξαμε ήδη,την τιμή συζητάμε!"
  15. Φίλε σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
×
×
  • Create New...