johnthegreek Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Εγώ που το ενεργοποίησα στις 8 του μηνός χρειάζεται να στείλω ξανά μόλις λήξει ή θα ανανεωθεί αυτόματα? Γιατί στο μήνυμα έλεγε από 13/8. Μπέρδεμα... Μάλλον,η αυτόματη ανανέωση θα ισχύει για αυτούς που θα ενεργοποιήσουν το "Wind Plus Non-Stop" από τις 13/8 και μετά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ WIND PLUS NON STOP ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΟΝΕ ΜΕ 3.99 Ευρώ/ΜΗΝΑ ΚΑΙ 40ΜΒ MOBILE INTERNET (ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΑ 40ΜΒ: 0,0119Ευρώ/ΚΒ). ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ 13/8 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΕΙΛΕΤΕ PLUS ΣΤΟ 19349, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΛΕΣΤΕ 1260. Να φανταστώ εννοεί μέσω WAP και όχι μέσω gint, έτσι; :confused: Έχω μπερδευτεί!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Καλησπερα εχω free2go και θελω να εχω και ιντερνετ στο κινητο υπαρχει καποιο προγραμμα για να εχω απεριοριστο με σταθερη χρεωση? πχ 5 ευρω για ενα μηνα οπως ηταν της wind non stop καποτε (?) ευχαριστω [μονο χρηση internet & msn ...] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Μπορείς να ενεργοποιήσεις το "Wind Plus Non-Stop" που σου δίνει 40Mb πλοήγηση (εκτός Wind Plus) για ένα μήνα.Δυστυχώς,δεν υπάρχει πακέτο που να σου δίνει απεριόριστο mobile internet.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Μπορείς να ενεργοποιήσεις το "Wind Plus Non-Stop" που σου δίνει 40Mb πλοήγηση (εκτός Wind Plus) για ένα μήνα.Δυστυχώς,δεν υπάρχει πακέτο που να σου δίνει απεριόριστο mobile internet.:( Δηλαδη για πλοηγηση και msn δεν ειναι αρκετα? e-mail κτλ ... να περναει η ωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Δηλαδη για πλοηγηση και msn δεν ειναι αρκετα? e-mail κτλ ... να περναει η ωρα... Το Wind Plus Non-Stop δίνει απεριόριστο wap στο site τους (άχρηστο) και 40 MB internet με http proxy. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να δουλέψεις μόνο εφαρμογές που δουλεύουν σε port 80 ή/και 8080 (διορθώστε με αν κάνω λάθος), κυρίως δηλαδή μόνο browsers. Αν θες οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που θέλει internet και δουλεύει σε άλλo port ξέχασε το. Π.χ. E-mail μόνο από web-site (ξέχνα εφαρμογές mail του κινητού). MSN μόνο από σελίδα, το πρόγραμμα στο κινητό δεν θα δουλέψει κτλπ, κτλπ. Μετά από αυτό το "αίσχος" το έκοψα και έβαλα το πακέτο Web & Mail στα 40 MB, που είναι ομολογουμένως πάλι κλεψιά, αλλά τουλάχιστον μπορώ να τρέξω ότι πρόγραμμα θέλω σε όποιο port θέλω και να δουλεύει. Μέχρι και Remote Desktop έχω τώρα αν και βέβαια πάλι η χρέωση μετά τα λιγοστά 40MB είναι ληστρική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Το Wind Plus Non-Stop δίνει απεριόριστο wap στο site τους (άχρηστο) και 40 MB internet με http proxy. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να δουλέψεις μόνο εφαρμογές που δουλεύουν σε port 80 ή/και 8080 (διορθώστε με αν κάνω λάθος), κυρίως δηλαδή μόνο browsers. Αν θες οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που θέλει internet και δουλεύει σε άλλo port ξέχασε το. Π.χ. E-mail μόνο από web-site (ξέχνα εφαρμογές mail του κινητού). MSN μόνο από σελίδα, το πρόγραμμα στο κινητό δεν θα δουλέψει κτλπ, κτλπ. Μετά από αυτό το "αίσχος" το έκοψα και έβαλα το πακέτο Web & Mail στα 40 MB, που είναι ομολογουμένως πάλι κλεψιά, αλλά τουλάχιστον μπορώ να τρέξω ότι πρόγραμμα θέλω σε όποιο port θέλω και να δουλεύει. Μέχρι και Remote Desktop έχω τώρα αν και βέβαια πάλι η χρέωση μετά τα λιγοστά 40MB είναι ληστρική. Ωραια... σκ...α δλδ... αλλα δεν πειραζει ... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Κοιτα για σερφαρισμα μεσω οπερα φτανουν, σε μενα τουλαχιστον, τα 40 mb. Το email της συσκευης οντως οπως ειπε ο φιλος πιο πανω δεν δουλευει, αν ομως εχεις gmail δουλευει το java προγραμμα της Gmail. Για msn εγω χρησιμοποιω e-buddy και μπαινει κανονικοτατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Κοιτα για σερφαρισμα μεσω οπερα φτανουν, σε μενα τουλαχιστον, τα 40 mb. Το email της συσκευης οντως οπως ειπε ο φιλος πιο πανω δεν δουλευει, αν ομως εχεις gmail δουλευει το java προγραμμα της Gmail. Για msn εγω χρησιμοποιω e-buddy και μπαινει κανονικοτατα. με opera μπορεις ανετα να κανεις καποια πραγματα. οχι τιποτα φοβερο αλλα δεν τα απαξιωνεις και τελειως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Ὀσοι θἐλετε να μἀθετε το υπὀλοιπο των δωρεἀν ΜΒ στεἰλτε την εντολἠ "CHECK" στο 19349.:):D;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Ὀσοι θἐλετε να μἀθετε το υπὀλοιπο των δωρεἀν ΜΒ στεἰλτε την εντολἠ "CHECK" στο 19349.:):D;) Επιτελους! Σου λεει και τον αριθμο των mb και ποτε ληγει η συνδρομη σου. Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Εγώ που έστειλα μου είπε ότι δεν εχω δωρεάν υπόλοιπο.. Μήπως φταίει που εχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία απ'τις 3 αυγούστου; να εχω περάσει το όριο δεν παίζει γιατι εκτός του ότι δε χρεωνόμαι, ο μετρητής λέει μόνο 6 ΜΒ σύνολο σταλθεντων και ληφθεντων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Και σε μένα το ίδιο και ο λόγος είναι μάλλον αυτός που λες (το ενεργοποίησα 21 Ιουλίου) Επιτελους! Σου λεει και τον αριθμο των mb και ποτε ληγει η συνδρομη σου. Thanks :) Μόλις το ενεργοποίησα στο δεύτερο αριθμό μου. Πολύ καλή εξέλιξη. Επίσης άλλο ένα θετικό είναι ότι σου στέλνει και μήνυμα για όσους δεν ξέρουν, ότι για να είναι δωρεάν η πλοήγηση πρέπει να ενεργοποιήσουν το προφίλ Wind Plus ή Wind GPRS. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Εγώ πήρα στο 1260 για να τους πω να μην ανανεώνεται αυτόματα, και μου είπαν να στείλω STOP στο 19349. Από τότε στέλνω αλλά μου βγάζει το μήνυμα "Δεν είναι προσωρινά εφικτή η απενεργοποίηση της προσφοράς. Παρακαλούμε ξαναπροσπαθήστε σε λίγο"... Έτσι και με ανανεώσουν, δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Εγώ που έστειλα μου είπε ότι δεν εχω δωρεάν υπόλοιπο.. Μήπως φταίει που εχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία απ'τις 3 αυγούστου; να εχω περάσει το όριο δεν παίζει γιατι εκτός του ότι δε χρεωνόμαι, ο μετρητής λέει μόνο 6 ΜΒ σύνολο σταλθεντων και ληφθεντων.. Και σε μενα το ίδιο γράφει, και το ενεργοποίησα αρχές Αυγούστου. Μήπως ισχύει και αυτό για τις ενεργοποιήσεις από 13/8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Εγώ πήρα στο 1260 για να τους πω να μην ανανεώνεται αυτόματα, και μου είπαν να στείλω STOP στο 19349. Από τότε στέλνω αλλά μου βγάζει το μήνυμα "Δεν είναι προσωρινά εφικτή η απενεργοποίηση της προσφοράς. Παρακαλούμε ξαναπροσπαθήστε σε λίγο"... Έτσι και με ανανεώσουν, δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Και σε μενα το ίδιο γράφει, και το ενεργοποίησα αρχές Αυγούστου. Μήπως ισχύει και αυτό για τις ενεργοποιήσεις από 13/8? το μηνυμα που ενημερωνει ποσα mb εχεις κατεβασει ως τωρα και ποσα απομενουν λειτουργει μονο για οσους ενεργοποιησαν το wind plus μετα τις 13 αυγουστου. για οσους το ενεργοποιησαν πριν τις 13 αυγουστου τους λεει οτι δεν εχουν αλλα mb. πηρα και εγω στο cc και τους ειπα να μου εξηγησουν τι ισχυει με την αυτοματη ανανεωση και μου ειπαν το εξης, οσοι ενεργοποιησουν το wind plus μετα τις 13 αυγουστου στο μελλον θα ανανεωνεται αυτοματα, στις 00.01 της επομενης μερας που τελειωσε η συνδρομη. οποιος επιθυμει να μην ανανεωνεται αυτοματα, αφου το ανανεωσει χειροκινητα, με μηνυμα στο 19349, θα πρεπει αμεσως μετα να στειλει την λεξη stop στο 19349,το οποιο προσωρινα δεν λειτουργει λογω βλαβης στο συστημα. οσοι λοιπον ανανεωσαν μετα τις 13 αυγουστου και δεν επιθυμουν την αυτοματη ανανεωση θα πρεπει να στειλουν την λεξη stop μεσα στις επομενες 29 μερες για να καταργησουν την αυτοματη ανανεωση. αν μετα το αιτημα της μη αυτοματης ανανεωσης ξαναενερηοποιηθει εκ νεου το wind plus θα πρεπει να ξαναστειλουμε την λεξη stop στο 19349 για να ξαναακυρωσουμε την αυτοματη ανανεωση. με λιγα λογια, καθε φορα που ανανεωνουμε τη συνδρομη στο wind plus ανανεωνεται συγχρονως και η αυτοματη ανανεωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Ὀσοι θἐλετε να μἀθετε το υπὀλοιπο των δωρεἀν ΜΒ στεἰλτε την εντολἠ "CHECK" στο 19349.:):D;) Για τους συνδρομητές συμβολαίου υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθουν το υπόλοιπο των δωρεάν MB; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Για τους συνδρομητές συμβολαίου υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθουν το υπόλοιπο των δωρεάν MB; με ενα τηλεφωνο στο cc ισως? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Για τους συνδρομητές συμβολαίου υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθουν το υπόλοιπο των δωρεάν MB; Check στο 19348:):happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Για τους συνδρομητές συμβολαίου υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθουν το υπόλοιπο των δωρεάν MB; Μήπως με το ίδιο μήνυμα αλλά στον αριθμό 19348; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stehellas Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Τα 40mb 3.5 euro το 1mb μετα τα 40 ??? Θα σας πω εγω 12 euro to 1mb !!!!!! μου ηρθε λογαριασμος 700 euro ........................:angry: συνολο χρεωσεων 466,59 παγιο τελος 25,21 παγιο τελος wind plus non stop 3.35 τελος συνδρομητων κινητης τηλεφωνιας 99,03 συνολο 594,18 συνολο φπα 112,89 συνολο ποσο τρεχοντοσ λογαριασμου 707,07 ΕΙΜΑΙ Μ@#$Σ Παράθεση stehellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Όχι, φίλε μου, δεν είσαι Μ@#$Σ Αυτοί είναι απατεώνες... Μα 700 ευρώ? Πού θα τα βρεις? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stehellas Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Θα τους καλεσω αυριο για διακανονισμο ... δεν βλεπω κατι αλλο ... Παράθεση stehellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Τα 40mb 3.5 euro το 1mb μετα τα 40 ??? Θα σας πω εγω 12 euro to 1mb !!!!!! μου ηρθε λογαριασμος 700 euro ........................:angry: Για την ακρίβεια, το 1ΜΒ κοστίζει 12.19€ (0.0119€/ΚΒ). Και το λέμε συνέχεια εδώ, προσοχή μετά τα 40ΜΒ γιατί η χρέωση χαντακώνει. Και δυστυχώς δεν είναι απάτη, αφού τη χρέωση πάνω από τα 40ΜΒ τις γράφουν καθαρά στην ιστοσελίδα του Wind Plus: http://www.windplus.gr/pricing.aspx Αυτό που είναι ψιλοαπάτη (και που ίσως να βασιστείς εκεί για να σου μειώσουν το ποσό), είναι ότι δεν έχουν καμιά ασφαλιστική δικλείδα στο σύστημά τους στη περίπτωση που δουν ότι ο λογαριασμός σου φουσκώνει υπερβολικά λόγω data. Όχι μόνο η Wind αλλά καμία άλλη. Πολλές εταιρίες του εξωτερικού π.χ. σε ενημερώνουν με αυτόματα SMS, ανά βήματα των 10€ χρήσης data έτσι ώστε να μη μας έρχονται λογαριασμοί-σοκ των 700€! Και είναι κάτι που το απαιτεί ο Ευρωπαϊκός ρυθμιστής από του χρόνου για data roaming. Πρέπει επιτέλους και η ΕΕΤΤ να το απαιτήσει από τις εταιρίες σε εθνικό επίπεδο. Καλή τύχη, τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Θα τους καλεσω αυριο για διακανονισμο ... δεν βλεπω κατι αλλο ... πριν αναφερεις διακανονισμο προσπαθησε μη ηρεμο τροπο να ζητησεις καποια μειωση. οτι σου κοψουνε κερδος θα ειναι. την εκανες που την εκανες την πατατα οτι κοψεις καλο θα ειναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stehellas Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 thanks αυριο νεοτερα Παράθεση stehellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts