Jump to content

Προβλήματα μετά την αλλαγή ΤΙΜ -> Wind

Melita
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 589
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κανένα νέο για το πού μπορούμε να βρούμε νέες sim;

Ξέρει κανείς κάτι;

Πάρε σε κάποιο κατάστημα wind της περιοχής σου και ρώτα...

Στα Άνω Πατήσια πάντως..ακόμα δεν έχουν έρθει καινούριες κάρτες. Μου είπε οτι χτές τους ήρθαν αλλά ήταν πάλι ΤΙΜ...μου είπε σε κανα 15νθήμερο καινούριες κάρτες...

έλεος δηλαδή

Καμια σχεση! :wacko:

εμενα η ιδια καρτα το ιδιο νουμερο μου βγαζει σε Κ750 wind και σε Νοkia 5300 ΤΙΜ GR

Όταν λέω στο συγκεκριμένο νούμερο, εξιπακούεται πως αυτό αφορά το πως θα διαβάζει η συγκεκριμένη συσκευή την συγκεκριμένη sim!

Τώρα αν κάποιοι από σας επιμένετε να ενεργοποιείτε την αυτόματη ενημέρωση ημερομηνίας και ώρας για να αλλάξει το TIM GR σε WIND GR, είναι σαν να προσπαθείται να ανάψετε την TV με το remote-control του κλιματιστικού... το μόνο που θ'αλλάξει, είναι η θερμοκρασία δωματίου... η TV πάντως δεν θα ανάψει!

Στο Νοkia Ν95 δείχνει ακόμη ΤΙΜ GR, στο Nokia 6101 δείχνει WIND GR με την ίδια sim F2G της ΤΙΜ.

Διορθώστε τις ρυθμίσεις σας εκεί στην WIND, για να λυθεί το πρόβλημα και με το Ν95 αλλά και με πολλές συσκευές, ώστε να δείχνουν επιτέλους WIND GR.

Στείλτε επιτέλους και τις νέες WIND sim F2G, για αντικατάσταση, στα Wind shop, ώστε να διορθωθούν τα προβλήματα με το μενού υπηρεσιών και με το λογότυπο στην οθόνη των συσκευών.

Το τελευταίο διάστημα, έχει αλλάξει σε κάποιον το logo? Σε μένα, στο Ν70, δεν βλέπω φώς..

Στείλτε επιτέλους και τις νέες WIND sim F2G, για αντικατάσταση, στα Wind shop, ώστε να διορθωθούν τα προβλήματα με το μενού υπηρεσιών και με το λογότυπο στην οθόνη των συσκευών.

Και νέες TWIN cards για τα συμβόλαια!

den einai aparaitito oti einai me nea simcard tha allaxei to logotipo!!

egw exw sim card enos etous,tin exw se ena nokia 2610! kai mou deixnei wind gr.

an tin valw se s/e k800 vgazei tim gr.

Symbian, Die hard

den einai aparaitito oti einai me nea simcard tha allaxei to logotipo!!

egw exw sim card enos etous,tin exw se ena nokia 2610! kai mou deixnei wind gr.

an tin valw se s/e k800 vgazei tim gr.

Φίλε Κατερινιώτη, θα είμαι όσο σαφέστερος γίνεται:

Με νέα sim WIND, το λογότυπο θα αλλάξει.

Εσύ μιλάς για πρόσφατη sim TIM...

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Φίλε Κατερινιώτη, θα είμαι όσο σαφέστερος γίνεται:

Με νέα sim WIND, το λογότυπο θα αλλάξει.

Εσύ μιλάς για πρόσφατη sim TIM...

Έλα ντε..... Με την ίδια λογική και οι sim TIM όταν έγινε η μετονομασία σε ΤΙΜ απο telestet, θα έγραφε teles:up: tet :lol: :wacko:

Το πολύ-πολύ οι νέες sim να σου βγάζουν WIND IT

αντί για GR γιατί όσο να'ναι το φυσάει.................ο ιδιοκτήτης:p :blink:

Με sim Wind γράφει σίγουρα Wind.

:)

Κάτι περίεργο.

Γιατί όταν βάζω την Q-CARD στο κινητό μου μου λέει WIND GR; Ενώ με την WIND λεέι ΤΙΜ ακόμα.

Κάτι περίεργο.

Γιατί όταν βάζω την Q-CARD στο κινητό μου μου λέει WIND GR; Ενώ με την WIND λεέι ΤΙΜ ακόμα.

γιαιτ η q ειναι πακετο της wind (ανεπισημα) πια τωρα στην αλλη καρτα μαλλον δεν εχεις υπολοιπο για να κανει ΟΤΑ και να σου γραψει wind εαν εχεις τοτε δεν ξερω...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Κάτι περίεργο.

Με τη σιμ της Q, η συσκευή σου παίρνει το όνομα από το δίκτυο (gprs) ενώ η σιμ της ΤΙΜ εξαναγκάζει τη συσκευή να γράψει ΤΙΜ GR. Και με σιμ της vodafone αν μπεις σε περιοχή που ισχύει η εθνική περιαγωγή και συνδεθείς σε wind, wind θα γράψει το κινητό.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Κάτι περίεργο.

Αυτά παθαίνουν οι εταιρίες όταν είναι τόσο κοντόφθαλμες ώστε λίγο πριν αλλάξουν όνομα να δίνουν SIMs που επιβάλλουν συγκεκριμένο όνομα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσοι βλέπετε TIM αντί WIND καλά είστε. Εγώ βλέπω GR TELESTET (σε Samsung E 250) :rotfl:

Και για να πω το κρίμα μου δε με νοιάζει καθόλου, μια και μου αρέσει περισσότερο από τα τρία ονόματα. :lol:

Εχω Ν73 και θα κανω μια ερωτηση και θελω μια σαφεστατη απαντηση...

Τι μπορω να κανω ωστε να αλλξει στο κινητο μου το λογοτηπο απο TIM σε WIND??

Ευχαριστω!!!

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Aλλαγη SIM με SIM WIND.

Σαφες, πιστευω :P

ok tha to dokimasw....

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Aλλαγη SIM με SIM WIND.

Θα ρωτήσω κι εγώ τον φίλο H2SO4 και θελω μια σαφεστατη απαντηση...

Πού μπορεί να βρει κάποιος SIM WIND για να κάνει την αλλαγή;

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η κάρτα sim???? Εχω sim (συμβόλαιο) από το 2002 και δεν την έχω αλλάξει ποτέ. Οταν έγινε η αλλαγή από Τelestet σε Tim η αλλαγή το λογότυπο άργησε να έρθει. Τώρα από Τim σε Wind ήρθε την επόμενη που άλλαξε. Το κινητό μου είναι αυτό που βλέπετε. Γιατί να πάρετε νέες κάρτες sim. Και στο κάτω κάτω τι αλλάζει αν γράφει Τim και όχι Wind.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Πάμε άλλη μία γι'αυτους που δεν έχουν χαμπάρι ακόμα...Λοιπόν...οι παλιές κάρτες sim TELESTET δεν είχαν κλειδωμένο λογότυπο και αλλάζουν κανονικά! σε οποιοδήποτε κινητό! Οι τελευταίες κάρτες sim TIM έχουν κλειδωμένο λογότυπο και δεν αλλάζει το λογότυπο απο ΤΙΜ σε wind σε sony ericsson και σε μερικά ΝΟΚΙΑ. Οι καινούριες κάρτες sim wind σίγουρα θα δείχνουν wind.

Κατάλαβες?

Και επίσης δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα που εμείς έχουμε κόλλημα με το τι δείχνει το κινητό μας? :confused:

Θέλουμε να γράφει wind και ναι με(μας) νιάζει το τι γράφει. Γούστο μας και καπέλο μας. ¨Ημαρτον δηλαδή.

ελπίζω να σε κατατόπισα.:!:

...Λοιπόν...οι παλιές κάρτες sim TELESTET δεν είχαν κλειδωμένο λογότυπο και αλλάζουν κανονικά! σε οποιοδήποτε κινητό! Οι τελευταίες κάρτες sim TIM έχουν κλειδωμένο λογότυπο και δεν αλλάζει το λογότυπο απο ΤΙΜ σε wind σε sony ericsson και σε μερικά ΝΟΚΙΑ. Οι καινούριες κάρτες sim wind σίγουρα θα δείχνουν wind.

Εγώ που έχω sim telestet και δεν έχει αλλάξει; (Δεν έχω SE ή Nokia)

Εγώ που έχω sim telestet και δεν έχει αλλάξει; (Δεν έχω SE ή Nokia)

Τα υπόλοιπα κινητά δεν υποστηρίζουν την αλλαγή του ονόματος μέσω δικτύου. Άμα βάλεις το κινητό σου σε SE η NOKIA θα γράψει Wind.