Jump to content

ST_EL

Members
  • Δημοσιεύσεις

    144
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ST_EL

  1. Ε ναι, όσοι πήγαν πέρσι στην Vfone θα πάνε φέτος στην Wind. Αυτό δεν γίνεται συνήθως. :lol::lol:
  2. αυτό παίζεται αν θα αποφασίσουν να δόσουν πάλι προσφορά. Λήγει κανονικά 31/01/2011 και δεν έχουν βγάλει ακόμα τίποτα.
  3. Για το ότι θα έχει απο το wind one M δυνατότητα να καλέσει με τα 150' προς κινητά και δεύτερον το ότι θα έχει απεριόριστα (1500' για να είμαι σωστός) προς το κινητό που μπορεί και να το χρησιμοποιεί άλλος. Ενώ το double play S σε συνδυασμό με M δεν τα δίνει και ολοκληρώνω ότι είναι καθαρά θέμα χρήσης και αναγκών. Ελπίζω να σε κάλυψα
  4. Ελάτε τώρα με την παραπληροφόρηση. Τι λέτε τώρα; Σαφώς είναι ένα πρόγραμμα που αφορά συνδρομητές σκεπτόμενους και όχι τον παππού μου και βέβαια δεν μπορεί να συγκριθεί διότι δεν συγκρίνεται συνολικά. Δεν έχουν ακόμα την υποδομή και συστεμικά οι άλλες εταιρείες ώστε να το υλοποιήσουν προς το παρόν τουλάχιστον. Άλλη μια φορά υπάρχει καινοτομία και άλλη μια φορά που δημιουργείται κάτι καινούργιο που άμεσα δεν αντιγράφεται. Αναβάθμιση δεν υπάρχει. Ακολουθεί όμως η έκπτωση αντί επιδότησης για κάποιους που είχαν κάνει πιο πριν. Και ασφαλώς ισχύει για όλους τους συνδομητές νέους και υπάρχοντες. Που διαβάζατε ότι μόνο οι νέοι έχουν το δικαίωμα. Σε ποιο site γιατί θα πρέπει να πηδηχτούμε από τα παράθυρα. http://www.wind.com.gr/Left-Menu/Ολα-μαζί/Για-τον-Ιδιώτη.aspx αναφορικά με αυτό δηλ. να πάρεις το κουτί με τα αντικείμενα που έχει μέσα ισχύει στα πλαίσια προσφοράς μόνο για κάποιον που θα ενεργοποιήσει έστω μία νέα γραμμή σταθερής ή κινητής και μέχρι 30/11. Μετά τίποτα ούτε για τους νέους. Το κουτάκι δεν είναι επιδότηση που είχαμε συνηθίσει αλλά προϊόν προώθησης "ένα δωράκι δοκιμής και γνωριμίας" που θα έλεγε η wind
  5. Κακά τα ψέματα αλλά επειδή οι περισσότεροι μιλάμε ως πελάτες και θέλουμε άμεσα τις γραμμές και την εξυπηρέτηση, όμως το σίγουρο είναι ότι το 80% της όποιας καθυστέρησης ενεργοποίησης είτε για φορητότητα είτε για νέα ενεργοποίηση - αριθμοδότηση οφείλεται στον ΟΤΕ και τις εγκαταστάσεις της. Και όμως από τον ΟΤΕ εξαρτώνται σχεδόν όλα που μέχρι στιγμής έχει το μονοπώλιο. Ποια εταιρεία θα σκάψει όλη την Ελλάδα από την αρχή. Εάν μπει κάποιος στην διαδικασία να ενημερωθεί όχι από τεχνικό ειδικό αλλά και από site με μια αναζήτηση θα δει πως ολοκληρώνεται μια σύνδεση αλλά ελληνικά και από ποιες διαδικασίες και εμπόδια περνά. Αν αυτά τα έλεγαν από την αρχή στους συνδρομητές κανένας μα κανένας δεν θα έμπαινε στην διαδικασία να αλλάξει όχι εταιρείες αλλά ακόμα και τον πεπαλαιωμένο ΟΤΕ. Αυτά.
  6. Ok. Πάντως δεν είχα μόνο εγώ το πρόβλημα γιατί κάποια στιγμή αιστάνθηκα ηλίθιος. Πάλι καλά:) Στο σκληρό δεν θα μπω στον κόπο να κάνω κάτι γιατί αν διαγραφή κάτι λάθος άντε βγάλε άκρη. Μάλλον θα ακολουθήσω αυτό που λέει και ο johnthegreek. Περημένουμε για update:(. Ευχαριστωωωω
  7. Αν και κατέβασα uninstall, δεν βρήκε τίποτα. Δεν ξέρω αν με νέο version όταν βγει θα μπορεί να γίνει άμεσα το update ή πάλι θα μου βγάλει πρόβλημα? Και η πλάκα είναι ότι δεν έχω καν msn τώρα και ούτε μπορώ να κατεβάζω. Μάλλον πάει για επαναφορά, format ή ξέρω εγώ τι άλλο?
  8. Καλησπέρα, Έκανα το λάθος και έκανα εγκατάσταση το msn 8.5 windows live σε Vista. Χάλια εμφάνιση σε σχέση με το παλαιότερο. Το πρόβλημα που αντιμετοπίζω είναι ότι θέλω να το απεγκαταστήσω και παλεύω όλο το βράδυ και δεν μπορώ και φυσικά δεν μπορώ να κατεβάσω και άλλο αν δεν βγάλω αυτό. Έχω διαγράψει φακέλους, πρόγραμμα και στο pc δεν υπάρχει κάτι που να σχετίζεται με msn. Ούτε στην κατάργηση προγραμμάτων. Και όμως όταν πάω να κατεβάσω ή να κάνω check online με το msn μου βρίσκει ότι έχω ήδη μέσα το msn. Είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ή γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το βρω και να κάνω uninstall? Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια λύση ας μουαπαντήσει κάποιος.
  9. Μα τι "********" συγνώμη για την έκφραση σου είπε ο άνθρωπος. Αφού μια κάρτα πέρνεις, ενεργοποιείς την υπηρεσία και παίζει και σε συσκευή με δυνατότητα πρόσβασης. Σε pc αν έχεις υποδοχή πάλι κανένα πρόβλημα. Μάλλον ήθελε να πιάσει στόχο :lol::mad::mad:
  10. Όλη η συσγκεκριμμένη πολιτική αφορά τις διαδικασίες όλων των εταιρειών και καλύπτεται από το λεγόμενο τμήμα FRAUD (απλά ελληνικά "απατών"). Η κάθε εταιρεία που σου δίνει είτε στη συγκεκριμένη περίπτωση δωρεάν όγκο GB, αλλά και χρόνο ομιλίας στα κανονικά πακέτα (αυτό αναφέρεται και στους όρους συμβολαίου) διαθέτει αυτό το τμήμα που παρακολουθεί με αυτόματο σύστημα την κίνηση. Οποιαδήποτε στιγμή στη περίπτωση που υπάρχει όριο χρήσης στον όγκο ξεπεραστεί, το τμήμα αυτό κάνει φραγή και για να εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχει αλόγιστη χρήση εν αγνοία ή μή αλλά και για να εξασφαλίσει ότι θα τα πάρει τα χρήματα από την αξία όγκου που έχει περαστεί. Για αυτό ζητάει και έναντι. Το ίδιο συμβαίνει και με συμβόλαια με χρόνο ομιλίας, νέους συνδρομητές ή και επικύνδυνους χωρίς να αναφέρω ομάδες κλπ. Από κεί και πέρα είναι ξεκάθαρο ότι και με απεριόριστο πακέτο internet υπάρχει μιά δικλείδα ασφαλείας που αν ξεπεραστεί φράζεται η γραμμή και απαιτείται έναντι ποσό για τα δεδομένα που έχουν χρεωθεί. Τώρα το πως θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι καλύτερα και το πως συμφέρει τον καθένα είναι άλλη υπόθεση. Αυτά γνωρίζω. :)
  11. Δίκιο έχεις σ'αυτά που αναφέρεις για αυτό και προλαβαίνω λέγοντας ότι θα περιμένουμε τον πρώτο λογαριασμό. Τώρα αν δεν ισχύει, υπάρχει και η διαδικασία λανθασμένης ενημέρωσης που συνεπάγεται ένσταση και αυτό με την σειρά πίστωση. Δεν θα είναι και η πρώτη φορά.:lol::lol: Τώρα σε οτι αφορά την προσφορά για τους τρεις πρώτους μήνες είδα και στο site αλλά πήρα και 1260 και είπαν ότι ισχύει μόνο για την υπηρεσία με τα 500 λεπτά και ότι ακόμα για να ισχύει η προσφορά θα πρέπει να γίνει ταυτόχρονα η επιλογή σταθερής και υπηρεσίας την ίδια ημέρα. Τουλάχιστον για τη δική μου σύνδεση σ'αυτό είμαι μέσα. Διαφορετικά πάπαλα.:blink:
  12. Παιδιά εμένα αυτό μου είπαν στο κατάστημα. Τη σύνδεση την έχω κάνει. Περιμένω τον λογαριασμό. Τώρα αν είναι δικές μου εντυπώσεις....(προς Petros the Great εφόσον γνωρίζεις και τις ενημερώσεις της Wind προς το προσωπικό της) τότε ας μη μιλήσει κανένας γιατί δεν νομίζω ότι εδώ είναι το γραφείο τύπου της κάθε εταιρείας αλλά ελεύθερη έκφραση άποψης. Και πάλι ο λογαρισμος θα δείξει και αν δεν ισχύει τότε ελπίζω να είναι ακόμα στο κατάστημα ο υπάλληλος που με ενημέρωσε.
  13. O οτε σου δίνει μόνο γραμμή και το πάγιο που παραμένει. Οποιαδήποτε υπηρεσία παρέχεται από wind. Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια που λένε, θα δούμε τους πρώτους λογαριασμούς και εδώ είμαστε. Δεν κλήνει το forum. Εκεί θα φανεί ποιός παραπληροφορεί ή καλύτερα "δεν ήταν σωστά ενημερωμένος"
  14. Η υπηρεσία αναγνώρισης κλήσεων δίνεται δωρεάν απο Wind. Ο ΟΤΕ δεν έχει καμία σχέση.
  15. Λυπάμαι γιατί έχεις και τόσο καιρό στο φόρουμ.:( Και ακόμα δεν έμαθες να διαβάζεις αυτά που πρέπει. Και να στα εξηγήσω αφού δεν κατάλαβες: σελ. 19 γράφει "kateriniotis" και "alany" για πάγιο ΟΤΕ σε σχέση με wind. σελ.20 απαντάω στον "katerinioti" και φαίνεται, για το ίδιο θέμα. συνεχίζει με αναφορές και ο "H2SO4" και κάποια στιγμή πετάγεσαι εσύ, μου απαντάς άσχετα για κάτι που δεν έχω πει και το συνεχίζεις??? Ε αν δεν κατάλαβες και αυτό:worry::worry::blink::blink: Άντε πιάσε τη μύγα τώρα.
  16. Errors βγάζει μόνο όταν προσπαθώ να κάνω windows & defender update. Ενώ τις περισσότερες φορές βγάζει ότι δεν υπάρχει στο περίπου "%windir%..system32...underdll.exe" κάτι τέτοιο. Αυτό που λες το σκέφτικα. Τα Vista προυπήρχαν και όταν το άνοιξα ξεκίνησε αυτόματα η εγκατάσταση. Οπότε αν κάνω format δεν θα έχω με τι να ξεκινήσω. Πάντως σε ευχαριστώ φίλε.:)
  17. Διάβασε πρώτα προσεχτικά προς που απευθύνεται το μήνυμα και ποιό δίκτυο αφορά και μετά κάνε τον κόπο να μου απαντήσεις:wacko::X Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως το πάθος τυφλώνει και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα απλά γράφεις χωρίς να ξέρεις τι και γιατί. Βλέπεις ένα username και δώστου, έτσι για να πεις τα δικά σου.
  18. Φίλε δυστυχώς ναι. Υπήρχε μόνο ένα cd με driver, manual. Ομως έχει όταν μπαίνεις στο system εκτός από το C και ένα άλλο φάκελο που πρέπει να είναι το partition. Από κει κάτι πρέπει να γίνεται. Πήγα σήμερα σε διάφορα κέντρα service και όλοι μου είπαν ότι δεν γίνεται τίποτα. Τελικά πήρα τηλ UK cs της εταιρείας και ω του θαύματος. Μου είπαν να τους το στείλω και δωρεάν επαναφορά στην αρχική κατάσταση αφού είναι στην εγγύηση και αν όχι μόνο 50€ χρέωση. Οι δικοί μας εδώ "πέρα βρέχει" ή βαριούνται να ασχοληθούν. Ούτως ή άλλως θα πλήρωνα.
  19. Καμιά περιοχή δεν υπάρχει που να μην ισχύει το πάγιο του ΟΤΕ. :worry::worry:
  20. Παιδιά βοήθεια...:worry::worry: Έψαξα αρκετά αλλά τα θέματα είναι πολλά και δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. Έχω ένα λαπτοπ που έχω φέρει απο UK. Είναι ADVENT 7113 με windows Vista. Είναι μέτριος. Αν έχει κάποιος χρόνο και καμιά ιδέα ας μπου πει γιατί κοντεύω να σκάσω και παέι απο το κακό στο χειρότερο.:(:cry: Αρχικά το πρόβλημα ξεκίνησε από το ότι δεν γινόταν update στα windows και στο defender εδώ και δύο μήνες. Ούτε install των ενημερώσεων που κατέβαζε πρόσφατα. Άλλα προγράμματα, εφαρμγές, antivirus τα κατέβαζε κανονικά.:) Έλεγξα τα ΠΑΝΤΑ, έψαξα και σε site support κλπ. Ακολουθούσα οδηγίες και συνέχεια μου έβγαζε διάφορα errors. Τελικά πήγα να κάνω restore απο τελευταίο backup που είχα κάνει σε δύο dvd. Είχα διαγράψει όμως το αρχικό προφίλ μου (περιβάλον) και όλα πέρασαν στο C. Μπάινω τώρα με νέο προφίλ (user) και μου βγάζει νέο περιβάλον όμως με τα ίδια προβλήματα. Ενώ στο C μπορώ να δω αυτά που έκανα restore.:mad::mad: Γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω για να μπω κανονικά ως χρήστης και να μου ανοίξει κατευθείαν τα προγράμματα του C? Θα είναι ο υπολογιστής το ίδιο όπως ήταν και πριν με όλα τα αρχεία, drivers κλπ? Ήθελά να κάνω format αλλά πάλι δεν γινόταν και αν γίνει με άλλο τρόπο θα χάσω και τα vista και μετά τι??? Υπάρχει κάποια λύση?:wacko: Διαφορετικά να πάω σε κανένα τεχνικό γιατί να το πάω πάλι Αγγλία για service εφόσων έχω εγγύηση πάλι δεν αξίζει. Δεν ξέρω αν καταλάβατε κάτι από αυτά, αλλά όποιος μπορέσει ας μου πει μια γνώμη.
  21. Υπάρχουν διαφορές και μάλιστα μεγάλες. Πρώτον δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα δύο πακέτα. Η wind βγαίνει όχι με ενιαίο πακέτο όπως η vfone, αλλά με δύο ξεχωριστά πακέτα και συγκεκριμένα πάγια. Είναι ξεχωριστά και εντάσονται στη βάση του σταθερού τηλεφώνου ΟΤΕ. (κάποιος μπορεί να θέλει ΟΤΕ για να μη περιμένει 1 έως 2 μήνες για φορητότητα και να μπορεί να μιλήσει και όταν δεν έχει ρεύμα με κανονικές χρεώσεις ΟΤΕ και όχι κινητού). Δεύτερον βλέποντας τις τιμές ξεχωριστά που αυτό το λειτουργικό νόημα έχουν τα πακέτα της wind έχουμε: wind 18,95€ στα 12mbps και στα 1mbps ΟΤΕ, όπου δεν υπάρχει βρόγχος αλλά πάλι θα υπάρχει σύνδεση internet. Ενώ vfone στα 12 δεν έχει, στα 6mbps χρεώνει 18€ αρκετά ακριβά και στα 24mbps 21,30€. Οταν πάει η wind στα 24 μιλάμε πάλι. Τρίτον συνεχίζοντας στη παραπάνω ανάλυση υπάρχει ακόμα η δυνατότητα με τον ενιαίο λογαριασμό έκπτωσης από 5% έως 10% ανάλογα με το ποσό που δεν είναι τεράστιο (35€ και 50€) που σημαίνει ότι στα 12mbps ένας συνδρομητής wind θα πληρώνει από 18€ μέχρι 17,06€. Αυτό για κάποιους συμφέρει και είναι διαφορά. Τέταρτον ο μέσος όρος του συνολικού ποσού που θα πληρώνει κάποιος στο 12μηνο θα επηρεάζει αρκετά το ποσό επιδότησης συσκευής που και αυτό είναι υπέρ. Πέμπτον και τέλος στη σταθερή στις δωρεάν κλήσεις με 12,50€ που έχουν και οι δύο εταιρείες η wind συμπεριλαμβάνει 60' πρός κινητά wind που και η αξία χρεωστική είναι μεγαλύτερη σε σχέση με τα σταθερά αλλά και που η vfone δεν το έχει. Και μη ξεχάσω υπάρχει και συνέχεια....έρχονται και χριστούγεννα...
  22. Ε περίμενε και εσυ να έρθουν τα Χριστούγεννα:happy: Έχει και συνέχεια. Να είσαι σίγουρος. Άλλωστε μας έχει συνηθίσει η Wind σε χριστουγεννιάκες εκπλήξεις. Τότε είναι και η καλύτερη εποχή για λανσάρισμα διαφήμιση και τα σχετικά.
  23. Μπορείς να μπεις κανονικά αλλά με ΤΙΜ ΙΝΤΕRNET δηλ. με σημείο πρόσβασεις gint.b-online.gr. Αν δεν έχεις settings πάρε ένα τηλ. να σου στείλουν.
  24. Εάν έχεις ή είχες πρόσφατα και άλλη γραμμή στο δικό σου όνομα και κάτω από το ίδιο ΑΦΜ τότε και ο λογαριασμός του νέου αριθμού "μεταβίβασης" θα εκδοθεί την ίδια ημερομηνία. Διαφορετικά δεν εξηγείται.
  25. Φίλε μου αν έχεις συνδεθεί με σημείο πρόσβασης gint...εκεί χρεώνεσαι με 6€ το mb. Δες τον μετριτή δεδομένων σύνολο και πολλαπλασίασε με 6. Αν είναι περίπου το ποσό που αφαιρέθηκε τότε δεν βγάζεις άκρη. Για να μη συμβεί πρέπρει να αλλάξεις με gwap
×
×
  • Create New...