Jump to content

myphone.gr :: προτάσεις για βελτίωση

dedcat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν πατήσεις τη μπλε βουλίτσα αριστερα από τον τίτλο του τοπικ δε σε παει στο πρώτο μη αναγνωσμένο;

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

^ ναιιιι! Δεν το ήξερα, νόμιζα ότι η βουλίτσα ήταν διακοσμητική, σαν bullet ας πούμε.

Νομίζω ότι παλιά, πριν αλλάξει το σάιτ, τα ">>" σε πήγαιναν στο πρώτο μη αναγνωσμένο, θυμάμαι λάθος;

^ ναιιιι! Δεν το ήξερα, νόμιζα ότι η βουλίτσα ήταν διακοσμητική, σαν bullet ας πούμε.

Νομίζω ότι παλιά, πριν αλλάξει το σάιτ, τα ">>" σε πήγαιναν στο πρώτο μη αναγνωσμένο, θυμάμαι λάθος;

ουτε εγω το ηξερα αυτο με τη βουλιτσα..πολυ εξυπνο!!

@tseapis

από ότι θυμάμαι σε πήγαινε στο τελευταίο ποστ του τόπικ

@alkis_7

ναι, ναι! πολύ χρήσιμη λειτουργία :)

Ενα κουμπάκι delete θα ήταν χρήσιμο. Και επειδή αν διαγραφεί ένα post το οποίο έχει απαντηθεί, και αυτό θα δημιουργούσε πρόβλημα στη ροή της συζήτησης, καλό θα ήταν να υπήρχε ένα όριο στο οποίο θα μπορούσε ο χρήστης να το διαγράψει, πχ 5' μετά τη δημοσίευση. Μου έχει τύχει πολλές φορές να κάνω είτε double post, είτε παράθεση και μετά κατά λάθος να απαντήσω αντί να πατήσω επεξεργασία.

Οπως καλό θα ήταν αυτό που υπάρχει και σε άλλα φόρουμ με Vbulletin, το συνεχόμενο μήνυμα.

Επισης η μπλε βουλιτσα θα ηταν χρησιμη και στα τελευταια σου μηνυματα..

πχ οταν παμε στο ονομα μελους-προσωπικο προφιλ-πληροφοριες-ολα τα μηνυματα βλεπουμε τα τελευταια μηνυματα που εχουμε γραψει και σε ποια ποστ..και εκει, πιστευω, θα ηταν χρησιμο να μπει η μπλε βουλιτσα..

"Το προφίλ έχει δεχθεί 1.135 επισκέπτες. Οι 10 τελευταίοι ήταν οι.."

Αυτη η λειτουργία, γιατί υπάρχει?? Ποιος ο λογος? Παλιοτερα που μπορουσαμε να τροποποιησουμε τα χροματα των προφιλ μας ισως να ηταν ενας απο τους λογους αλλα τωρα.. δεν μπορω να καταλαβω.. Ειναι κατι σαν διαγωνισμος για το ποιος εχει περισσοτερες εμφανισεις προφιλ?:lol::confused:

Αυτη η λειτουργια θα ηταν χρησιμη στο facebook μονο, αν υπηρχε αλλα.. de facto δεν υπαρχει(εστω τους 10 τελευταιους που ειδαν το προφιλ μου).

Ειναι μια απορεια μου απο καιρο που τωρα την ξαναθυμηθηκα και ισως αποτελει βελτιωση στο να βγει,, διοτι αν θελω να δω το προφιλ καποιου χωρις αυτος να το ξερει, δεν θα μπορω.:rolleyes:

Ενα κουμπάκι delete θα ήταν χρήσιμο. Και επειδή αν διαγραφεί ένα post το οποίο έχει απαντηθεί, και αυτό θα δημιουργούσε πρόβλημα στη ροή της συζήτησης, καλό θα ήταν να υπήρχε ένα όριο στο οποίο θα μπορούσε ο χρήστης να το διαγράψει, πχ 5' μετά τη δημοσίευση. Μου έχει τύχει πολλές φορές να κάνω είτε double post, είτε παράθεση και μετά κατά λάθος να απαντήσω αντί να πατήσω επεξεργασία.

Το είχα προτείνει παλιότερα και η απάντηση ήταν αρνητική.

"Το προφίλ έχει δεχθεί 1.135 επισκέπτες. Οι 10 τελευταίοι ήταν οι.."

Αυτη η λειτουργία, γιατί υπάρχει?? Ποιος ο λογος? Παλιοτερα που μπορουσαμε να τροποποιησουμε τα χροματα των προφιλ μας ισως να ηταν ενας απο τους λογους αλλα τωρα.. δεν μπορω να καταλαβω.. Ειναι κατι σαν διαγωνισμος για το ποιος εχει περισσοτερες εμφανισεις προφιλ?:lol::confused:

Αυτη η λειτουργια θα ηταν χρησιμη στο facebook μονο, αν υπηρχε αλλα.. de facto δεν υπαρχει(εστω τους 10 τελευταιους που ειδαν το προφιλ μου).

Ειναι μια απορεια μου απο καιρο που τωρα την ξαναθυμηθηκα και ισως αποτελει βελτιωση στο να βγει,, διοτι αν θελω να δω το προφιλ καποιου χωρις αυτος να το ξερει, δεν θα μπορω.:rolleyes:

Μπορείς. Τικάρεις την απόκρυψη εισόδου στις ρυθμίσεις σου.

Παρακαλώ Ξαναδιαβάστε το τίτλο του θέματος !:!:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ενα κουμπακι για thanks να μην γραφουν ενα ποστ με την λεξη "ευχαριστω" κτλ κτλ! ;)

Έχει αναφερθεί πολλές φορές αυτό.

Δεν θα μπει..

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

καποιο νεο για την mobile version του σαιτ; ξερουμε περιπου ποτε θα ειναι ετοιμο;

καποιο νεο για την mobile version του σαιτ; ξερουμε περιπου ποτε θα ειναι ετοιμο;

Λίγη υπομονή και όλα θα γίνουν! Nα είσαι σίγουρος πως όταν θα είναι έτοιμη η mobile έκδοση, θα ανακοινωθεί σε όλους ;)

Τhe end of an era...

Λίγη υπομονή και όλα θα γίνουν! Nα είσαι σίγουρος πως όταν θα είναι έτοιμη η mobile έκδοση, θα ανακοινωθεί σε όλους ;)

ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

Το χα ξανααναφέρει και στο παρελθόν...σχετικά με τις αγγελίες:

Υπάρχει ένας φάκελος Buy and Sell (αρχείο)

Υποτίθεται ότι εκεί μεταφέρονται "Οι παλαιότερες αγγελίες αγοράς ή πώλησης που έχουν ολοκληρωθεί μεταφέρονται σε αυτό το forum, όπου και αποθηκεύονται για 90 ημέρες. Δεν μπορούν να δημοσιευθούν νέα μηνύματα σε αυτό το forum!"

Αν κοιτάξει κάποιος στις αγγελίες, υπάρχουν αγγελίες από τον Ιούνιο του 2010. Μιλάμε για 20.000 θέματα.

Αυτά προφανώς και βαραίνουν το server, και δυσκολεύουν την αναζήτηση και γενικά δεν υπάρχει νόημα μετά από ένα χρονικό διάστημα να παραμένουν ενεργές οι αγγελίες.

Θα μπορούσε πχ με το που κλειδώνει ο χρήστης την αγγελία, η αγγελία να μεταφέρεται στο "Αρχείο".

Θα μπορούσε πχ με το που κλειδώνει ο χρήστης την αγγελία, η αγγελία να μεταφέρεται στο "Αρχείο".

Nα διαγραφεται θα ηταν καλυτερα, μια αγγελια που εκλεισε δεν προσφερει κατι στο forum.

Κατι αλλο. Γινεται να αλλαζουμε τα ονοματα μας(ψευδονυμα) οπως και τα avatars? Γιατι πχ και στο αρχειο τα παλια μυνηματα που ειχαν γραψει καποιοι που ειναι μελη ακομα εχουν avatars καινουριων κινητων και οχι για αυτα που πχ συζητουσαν εκεινη την εποχη. Και το ψευδονυμο δεν αλλαζει κατι στην ιστορια- τα κειμενα ετσι κι αλλιως θα μεινουν ανεπαφα-.

Τουλαχιστον θα ηθελα να γραψω το δικο μου με μικρους χαρακτηρες γιατι την μερα που εγινα μελος δεν το σκεφτηκα καλα, και το "REDHOTSTEF" χτυπαει πολυ στο ματι. Να το κανετε δηλαδη Redhotstef. :O

Αυτή η ερώτηση έχει απαντηθεί πολλές φορές. Δεν γίνεται να αλλάξει το username.

Nα διαγραφεται θα ηταν καλυτερα, μια αγγελια που εκλεισε δεν προσφερει κατι στο forum.

Κατι αλλο. Γινεται να αλλαζουμε τα ονοματα μας(ψευδονυμα) οπως και τα avatars? Γιατι πχ και στο αρχειο τα παλια μυνηματα που ειχαν γραψει καποιοι που ειναι μελη ακομα εχουν avatars καινουριων κινητων και οχι για αυτα που πχ συζητουσαν εκεινη την εποχη. Και το ψευδονυμο δεν αλλαζει κατι στην ιστορια- τα κειμενα ετσι κι αλλιως θα μεινουν ανεπαφα-.

Τουλαχιστον θα ηθελα να γραψω το δικο μου με μικρους χαρακτηρες γιατι την μερα που εγινα μελος δεν το σκεφτηκα καλα, και το "REDHOTSTEF" χτυπαει πολυ στο ματι. Να το κανετε δηλαδη Redhotstef. :O

Οι αγγελιες που κλεισαν προσφερουν κατι.

Στην αξιολογηση πατας και βλεπεις την αγγελια που εκλεισε.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Κάτι που μου λείπει μετά την ανανέωση της εμφάνισης του myphone είναι συντόμευση Εμφάνιση νέων θεμάτων από τις συντομεύσεις που είναι πάντα διαθέσιμες πατώντας στο username μου πάνω δεξιά στο myphone.

Επίσης, βολικό θα ήταν να ανοίγουν αυτές οι συντομεύσεις αυτόματα, με το που περνάει το ποντίκι από πάνω. Γλιτώνουμε ένα κλικ έτσι! :D

Τέλος, το βρίσκω κουραστικό κάθε φορά που επιλέγω Εμφάνιση νέων θεμάτων να βλέπω 3 σελίδες αγγελίες για μισή σελίδα πραγματικά νέα θέματα-ειδήσεις. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτός ο διαχωρισμός των αγγελιών από τις ειδήσεις αυτές...

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Μου φαινεται πως βαλατε την mobile version ή ειναι ιδεα μου? Ειμαι μεσα τωρα με τον opera mini απο το κινητο μου, και δεν εχει τις επιλογες αριστερα-δεξια,ζουμ-ξεζουμ.. :-) ευχαριστώ!

Μου φαινεται πως βαλατε την mobile version ή ειναι ιδεα μου? Ειμαι μεσα τωρα με τον opera mini απο το κινητο μου, και δεν εχει τις επιλογες αριστερα-δεξια,ζουμ-ξεζουμ.. :-) ευχαριστώ!

Δεν είναι mobile version αυτό που βλέπεις.

Εχει απενεργοποιηθει η υπογραφη από tapatalk?

Δες εδώ.

μια απορια υπαρχει περιπτωση μελλοντικα να βγαλετε το σαιτ σε εφαρμογη για iphone ?

μια απορια υπαρχει περιπτωση μελλοντικα να βγαλετε το σαιτ σε εφαρμογη για iphone ?

Πιστέυω η Mobile έκδοση που θα βγει σύντομα θα μας καλύψει όλους! Ή εννοείς εφαρμογή όπως είναι το YouTube που ουσιαστικά είναι το εικονίδιο και σε βάζει με το Safari στην Mobile εκδοσή του YouTube;;;