Diagrafeas Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Η online προσφορά για φορητότητα με 4,5 πάγια έκπτωση προυποθέτει 18μηνο συμβόλαιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gponiris Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Παιδια εχω 24μηνο συμβολαιο στο προγραμμα 400 με επιδοτηση συσκευης απο Vodafone το οποιο εγινε πριν 3μηνες.Περιττο να αναφερω την απογοητευση και ταλαιπωρια που γνωρισα μεχρι τωρα μεσα απο την εξυπηρετηση/υπηρεσιες τις vodafone τηλεφωνικως και απο το καταστημα τους. Παρολο που δηλωσα στην vodafone τα παραπονα μου και προτειναν εκπτωση 15% δεν νιωθω ικανοποιημενος απο τη σταση της.Θα ηθελα να τους ζορισω λιγο για αντιπροταση μιας και εχω βρει καλυτερο προγραμμα στη wind. Επειδη ειμαι Αμεα και εχω μπερδευτει/κουραστει πολυ με τοσες σελιδες διαβασμα θα ηθελα καποιος εστω και μεσω πμ να μου πει τι κινησεις πρεπει να κανω για φορητοτητα απο vodafone σε wind χωρις υπογραφη με στοχο την αντιπροταση της vodafone? Eιδαλλως τι πρεπει να κανω αν τελικα δεν ικανοποιηθω και θελω να το γυρισω σε f2g καρτα με τον ιδιο αριθμο(οποτε μετα επιλεγω κι την προσφορα που με ενδιαφερει απο την wind)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 σε ποιον μηνα περιπου θα εχει πεσει το ποσο? Κοντα στους 12? η επιδοτηση που πηρα ειναι περιπου 120 ευρω νομιζω 120€ δια 24 ειναι 5€/μηνα. Αν μπορεις επεστρεψε την επιδοτηση και φυγε. Σιγουρα θα εχεις οικονομια πολυ πανω απ τα 5€/μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Στον 7ο μηνα ξεκιναει και πεφτει κλιμακωτα ..... 80% 70% 50% 40% και στον 12 παει στο 0% επιστροφης επιδοτησης σε περιπτωση διακοπης. Αυτό ισχύει στα 12 μηνα συμβόλαια, όχι στα 18μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Παιδια εχω 24μηνο συμβολαιο στο προγραμμα 400 με επιδοτηση συσκευης απο Vodafone το οποιο εγινε πριν 3μηνες.Περιττο να αναφερω την απογοητευση και ταλαιπωρια που γνωρισα μεχρι τωρα μεσα απο την εξυπηρετηση/υπηρεσιες τις vodafone τηλεφωνικως και απο το καταστημα τους. Παρολο που δηλωσα στην vodafone τα παραπονα μου και προτειναν εκπτωση 15% δεν νιωθω ικανοποιημενος απο τη σταση της.Θα ηθελα να τους ζορισω λιγο για αντιπροταση μιας και εχω βρει καλυτερο προγραμμα στη wind. Επειδη ειμαι Αμεα και εχω μπερδευτει/κουραστει πολυ με τοσες σελιδες διαβασμα θα ηθελα καποιος εστω και μεσω πμ να μου πει τι κινησεις πρεπει να κανω για φορητοτητα απο vodafone σε wind χωρις υπογραφη με στοχο την αντιπροταση της vodafone? Eιδαλλως τι πρεπει να κανω αν τελικα δεν ικανοποιηθω και θελω να το γυρισω σε f2g καρτα με τον ιδιο αριθμο(οποτε μετα επιλεγω κι την προσφορα που με ενδιαφερει απο την wind)? Από τη στιγμή που πήρες επιδότηση, δύσκολα να σου κάνουν έκπτωση από VF, ειδικά αν δεν παίζει αίτηση φορητότητας στη μέση. Αν η προσφορά που σου κάνει η Wind είναι πολύ καλή, δηλαδή κερδίζεις τουλάχιστον 10-15 ευρώ το μήνα, κάνε φορητότητα. Θα πληρώσεις τη συσκευή που πήρες, αλλά θα έχεις μεγαλύτερο κέρδος. Είναι πιθανόν να σε πάρουν μετά την αίτηση από VF για αντιπροσφορά, αλλά μην περιμένεις τρελή έκπτωση, λόγω της επιδότησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gponiris Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Από τη στιγμή που πήρες επιδότηση, δύσκολα να σου κάνουν έκπτωση από VF, ειδικά αν δεν παίζει αίτηση φορητότητας στη μέση. Αν η προσφορά που σου κάνει η Wind είναι πολύ καλή, δηλαδή κερδίζεις τουλάχιστον 10-15 ευρώ το μήνα, κάνε φορητότητα. Θα πληρώσεις τη συσκευή που πήρες, αλλά θα έχεις μεγαλύτερο κέρδος. Είναι πιθανόν να σε πάρουν μετά την αίτηση από VF για αντιπροσφορά, αλλά μην περιμένεις τρελή έκπτωση, λόγω της επιδότησης. To oφελος ειναι οπως το ειπες(της ταξεως 10-15ε).Οποτε τι πρεπει να κανω? Να παω να πληρωσω τη συσκευη πρωτα στη vodafone,να ζητησω διακοπη και μετα να παω να κανω φορητοτητα αριθμου στη wind ή να παω κατευθειαν στη wind και να ζητησω φορητοτητα σε καρτα f2g(οποτε μετα ότι με ενδιαφερει το κανω και online που εχει και μεγαλυτερη εκπτωση απο τα καταστηματα)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 To oφελος ειναι οπως το ειπες(της ταξεως 10-15ε).Οποτε τι πρεπει να κανω? Να παω να πληρωσω τη συσκευη πρωτα στη vodafone,να ζητησω διακοπη και μετα να παω να κανω φορητοτητα αριθμου στη wind ή να παω κατευθειαν στη wind και να ζητησω φορητοτητα σε καρτα f2g(οποτε μετα ότι με ενδιαφερει το κανω και online που εχει και μεγαλυτερη εκπτωση απο τα καταστηματα)? ζητωντας φορητοτητα αυτοματα διακόπτεται η παλια και ξεκινάει η καινουργια. Αρκεί να μην έχεις χρέος στη παλιά εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gponiris Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 ζητωντας φορητοτητα αυτοματα διακόπτεται η παλια και ξεκινάει η καινουργια. Αρκεί να μην έχεις χρέος στη παλιά εταιρεία. Πες το μου λιγο πιο λιανα γιατι δεν το καταλαβαινω αυτο που λες. Χρεος δεν εχω κανενα απεναντι στη vodafone.Απλα μου κανανε δωρο ενα κινητο 167ε.Θεωρειται χρεος αυτο? Αν οχι,παω κατευθειαν στη wind?Αν παω στη wind και κανω φορητοτητα για f2g πρεπει να την υπογραψω(δεν θελω να μπαινω σε διαδικασιες σε περιπτωση που η vodafone μου κανει καλη αντιπροταση)?Θα μου δωσουν καποια sim κατοπιν που πρεπει να ενεργοποιησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Πες το μου λιγο πιο λιανα γιατι δεν το καταλαβαινω αυτο που λες. Χρεος δεν εχω κανενα απεναντι στη vodafone.Απλα μου κανανε δωρο ενα κινητο 167ε.Θεωρειται χρεος αυτο? Αν οχι,παω κατευθειαν στη wind?Αν παω στη wind και κανω φορητοτητα για f2g πρεπει να την υπογραψω(δεν θελω να μπαινω σε διαδικασιες σε περιπτωση που η vodafone μου κανει καλη αντιπροταση)?Θα μου δωσουν καποια sim κατοπιν που πρεπει να ενεργοποιησω? Όσον αφορά το προηγούμενο έρωτημά σου, αν ζητήσεις διακοπή από τη Vodafone και ύστερα προβείς σε αίτηση φορητότητας στη WIND, η διαδικασία αυτή θα πάρει πάνω από ένα μήνα διότι η διακοπή συμβολαίου διεκπαιρεώνεται μέσα σ'ένα μήνα. Όσον αφορά αυτό το έρωτημα, αυτό που θα πρέπει να καταβάλεις στη Vodafone είναι το ποσό της επιδότησης μαζί με τον τελευταίο, εκκαθαριστικό, λογαριασμό που θα εκδοθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Αν παω στη wind και κανω φορητοτητα για f2g πρεπει να την υπογραψω(δεν θελω να μπαινω σε διαδικασιες σε περιπτωση που η vodafone μου κανει καλη αντιπροταση)?Θα μου δωσουν καποια sim κατοπιν που πρεπει να ενεργοποιησω? Με την αίτηση φορητότητας που υπογράφεις τελειώνεις με τα γραφειοκρατικά. Τωρα είναι ένα θέμα πότε θα σε απελευθερώσει η παλιά εταιρεία. Πρέπει λοιπόν να εχεις εξοφλήσεις την παλιά (και να επιστρέψεις την επιδότηση) ωστε να ελευθερώσει τον αριθμό. Κατόπιν σε συντομο διάστημα (3 ημ) πρέπει να γίνει η φορητότητα. Σου τηλεφωνούν και περνάς και παίρνεις την καινούργια σιμ. Σε κανα μισάωρο το πολύ μετά την παραλαβή της ενεργοποιείται. Τα υπόλοιπα στο σαιτ της εταιρείας.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 To oφελος ειναι οπως το ειπες(της ταξεως 10-15ε).Οποτε τι πρεπει να κανω? Να παω να πληρωσω τη συσκευη πρωτα στη vodafone,να ζητησω διακοπη και μετα να παω να κανω φορητοτητα αριθμου στη wind ή να παω κατευθειαν στη wind και να ζητησω φορητοτητα σε καρτα f2g(οποτε μετα ότι με ενδιαφερει το κανω και online που εχει και μεγαλυτερη εκπτωση απο τα καταστηματα)? Με μπέρδεψες λίγο η αλήθεια είναι... θες μεταφορά σε συμβόλαιο στη Wind ή κατευθείαν σε καρτοκινητό; Ότι και αν ισχύει από τα δύο πάντως, πρέπει να κάνεις την αίτηση στη Wind, ώστε να φανεί στη VF. Στη συνέχεια η VF το πιθανότερο να σε καλέσει για να σου πει ότι θα χρεωθείς τη συσκευή και πιθανόν να σου κάνει κάποια αντιπροσφορά, αλλά δεν μπορούν να σε υποχρεώσουν να πληρώσεις μπροστά τη συσκευή για να γίνει η φορητότητα, από τη στιγμή που δεν πρόκειται για ληξιπρόθεσμο λογαριασμό. Οπότε υπάρχουν τα εξής δύο σενάρια: 1) Σου κάνουν μία έκπτωση που σε συμφέρει, λαμβάνοντας υπόψη ότι θα γλιτώσεις τα 167 ευρώ, οπότε αποφασίζεις τελικά να μείνεις 2) Δε σε ικανοποιεί η πρόταση, ή δε σε παίρνουν καθόλου από VF, οπότε μεταφέρεσαι στη Wind, και στον τελευταίο λογαριασμό σου στη VF θα σου χρεώσουν τη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Παρακαλώ να διαγραφεί. Λάθος ενότητα. Edited July 11, 2013 by GaNgBaNg Λάθος ενότητητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafa1919 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του myphone.gr και καλό καλοκαίρι. Την 1-7-2013 έκανα αίτηση για φορητότητα αριθμού μέσα από το επίσημο site της Q card για μεταφορά από καρτοκινητό vodafone. Το site είναι αυτό: https://www.wind.gr/gr/q/ela-stin-q/online-paraggelia/. Παρ'ότι στο site αναγραφόταν ότι μέσα σε 2 μέρες το αίτημα και η μεταφορά θα έχουν ολοκληρωθεί, με καλούν όντως μετά από το πέρας των 2 ημερών για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία και να ενημερώσουν ότι ο courier θα έρθει την επόμενη Δευτέρα (8-7-2013). Περίμενα και όχι μόνο δεν ήρθε, αλλά δεν δέχθηκα ούτε μία κλήση για την καθυστέρηση αυτή. Την επόμενη μέρα, μου τηλεφώνησαν από τη WIND για να μου κανονίσουν νέα ημερομηνία, η οποία ήταν η Πέμπτη 11-7-2013. Παρ'όλα αυτά, ο courier και πάλι δεν ήρθε την κανονισμένη ημέρα, αλλά την επόμενη (Παρασκευή 12-7-2013). Ήρθε, μου παρέδωσε την κάρτα των 10 € μαζί με την νέα κάρτα SIM και τις ανάλογες αποδείξεις, υπέγραψα τα χαρτιά που απαιτούνταν και του παρέδωσα το φωτοαντίγραφο της ταυτότητάς μου. Έπειτα, έφυγε και δοκίμασα την κάρτα σε μία άλλη συσκευή που έχω. Το αποτέλεσμα: Η κάρτα δεν λειτουργούσε (δεν έδινε σήμα). Έτσι, λοιπόν, φαντάστηκα ότι αυτή η διαδικασία (απενεργοποίησης της παλαιάς κάρτας και ενεργοποίησης της νέας) θα διαρκούσε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, οπότε και περίμενα. Και δυστυχώς, μέχρι και σήμερα, το παραπάνω δεν έχει ολοκληρωθεί. Πείτε μου λοιπόν τη γνώμη σας, αν έχετε αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση ή πρόβλημα στο παρελθόν, καθώς επίσης και τις προτεινόμενες ενέργειες ώστε να βρω το δίκιο μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Ραφαήλ Μητόπουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Πήρες τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών να ενεργοποιηθεί ο αριθμός; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafa1919 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Πήρες τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών να ενεργοποιηθεί ο αριθμός; Όχι, αλλά κανονικά η διαδικασία δεν είναι αυτοματοποιημένη; Και μήπως ξέρεις ποιος είναι ο αριθμός αυτός; Παράθεση Ραφαήλ Μητόπουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 http://www.wind.gr/gr/q/: Από κινητό Q: 1222 (0,24€/ κλήση) Από σταθερό: 211 9993000 (αστική χρέωση) Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafa1919 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 http://www.wind.gr/gr/q/: Από κινητό Q: 1222 (0,24€/ κλήση) Από σταθερό: 211 9993000 (αστική χρέωση) Ευχαριστώ πολύ. Θα ενημερώσω σχετικά. Παράθεση Ραφαήλ Μητόπουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Έχω πάει 2 φορές σε κατάστημα Vodafone για φορητότητα καρτοκινητού (από καρτοκινητό Wind σε καρτοκινητό Vodafone) και μου είπαν και τις δύο ότι δε γίνεται γιατί υπάρχει γενικό πρόβλημα με το σύστημα... Ξέρει κάποιος κάτι; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 To ίδιο μου λένε και εμένα αυτές τις μέρες...Είναι πολύ μπιιπππππ!! θεωρώ οτι απλά θέλουν να δίνουν συνδέσεις..Γιατί για σύνδεση μου είπαν ότι γίνεται!!Τι να πει κανείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Έχω πάει 2 φορές σε κατάστημα Vodafone για φορητότητα καρτοκινητού (από καρτοκινητό Wind σε καρτοκινητό Vodafone) και μου είπαν και τις δύο ότι δε γίνεται γιατί υπάρχει γενικό πρόβλημα με το σύστημα... Ξέρει κάποιος κάτι; Γενικό πρόβλημα με το μυαλό τους εχουν... απλα δεν θελουν να κανουν φορητοτητες.Διαστημοπλοιο να διορθωνανε θα το ειχαν φτιαξει. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Σήμερα έκανα αίτηση ξανά και απορρίφθηκε λέει από την αρχή επικοινωνιών για λάθος δεδομένα! Τα στοιχεία ηταν σωστά , τα έβαλε το παιδί στην voda ολα όπως είναι. Φταίει λέει το πρόβλημα και την απορρίπτουνε αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Το μονο που φταιει ειναι οτι ο θεος εδωσε αυτην την ευλογημενη χωρα σε λαθος λαο. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Έχω κάνει αίτηση φορητότητας από Wind F2G σε CU. Σήμερα (Σάββατο) έλαβα το εξής μήνυμα: VODAFONE: Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ. Τι είναι αυτό; :confused: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Έχω κάνει αίτηση φορητότητας από Wind F2G σε CU. Σήμερα (Σάββατο) έλαβα το εξής μήνυμα: VODAFONE: Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ. Τι είναι αυτό; :confused: Έχει εγκριθεί η μεταφορά απο την Wind απλά δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα η φορητότητα. Παραλαμβάνεις την κάρτα απο το κατάστημα που έγινε η αίτηση και ζητάς να σε ενεργοποιήσουν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazp11 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος το αντικείμενο. Έχω κάνει αίτηση φορητότητας από Wind σε Vodafone από τις 4 Αυγούστου. Με ενημέρωσαν ότι θέλει μέχρι 4 ημέρες. Μέχρι και σήμερα δεν με έχει ενοχλήσει η Wind αλλά και το κατάστημα Vodafone που απευθύνθηκα μου λέει ότι περιμένει απάντηση από τα κεντρικά. Είναι φυσιολογική αυτή η καθυστέρηση ή μήπως πρέπει ν' αρχίσω να ψάχνω τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts