Jump to content

Φορητότητα αριθμού

konv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με κλήση ή με κενό SMS στο 1284 θα έχεις δωρεάν ενημέρωση για τον υπολοιπόμενο δωρεάν χρόνο ομιλίας σου. Και πάρε και στο 1268 για να ενεργοποιήσεις την ειδοποίηση για τις χαμένες κλήσεις.

Νομίζω πως η εξυπηρέτηση πελατών είναι στο 13830.

logo-vwclub-2016.png

• Απαντήσεις 500
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

H2SO4 Το νούμερο 2 δεν το ηξερα και το εκανα :D

Το νουμερο 3 ειναι οντως ενα θεμα. Παντως οσους ξερω, τωρα πλεον βλεπουν και ονομα αυτου που τους καλεσε.

Τηλεφωνο εξ/σης ειναι το 13830 με χρεωση 0,119 ανα κληση εφαπαξ.

Αυτα

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Το έψαξα το θέμα. Τελικά τα έχει όλα στο σιτε.

Α. Για να μην λεει οτι ο συνδρομητής είναι κατειλημένος όταν ενω΄μιλάμε μας καλέι άλλος, επιλέγουμε να χτυπάει το κινητό μας στη δέυτερη γραμμή. Ενεργοποίηση με *43#YES

http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001060103&vars=0000000000

Β. Όσο αναφορά τις χαμένες κλήσεις.

Αν έχουμε ενεργοποιημενο τον τηλεφωνητή (ακούγεται δηλαδή το "η κληση σας προωθείται") τότε λαμβάνουμε μήνημα με αυτή τη μορφή:1 ΚLHSH:

>6944XXXXXX

11/06 14:26

MH XREWSIMO SMS

Αυτό όμως δεν μας επιτρέπει να ξέρουμε ποιος μας καλει αν δεν καλέσουμε τον αριθμό αυτό (αβ τον έχουμε αποθηκευμένο θα φανέι το όνομα).

Αν όμως έχουμε απενεργοποιήσει τον τηλεφωνητή ( ακούγεται: "Ο συνδρομητής που καλέσατε θα ειδοποιηθεί για την κλήση σας όταν ανοίξει το κινητό του ή βρεθεί εντός δικτύου" ή

"Ο αριθμός Vodafone που καλέσατε είναι πιθανόν απενεργοποιημένος. Παρακαλώ, δοκιμάστε αργότερα", μπορούμε να διαλέξουμε ένα από τα δύο) τότε το μύνημα έρχεται με αυτή τη μορφή: ΚΛΗΣΕΙΣ:

6944XXXXXX

(11/06, 14:26 2 ΦΟΡΕΣ). Σε αυτό το πλεονέκτημα είναι ο αριθμός που μας κάλεσε φαίνεται σαν αποστολεας (αν έχουμε αποθηκευμενο τον αρθμό εμφνανίζεται το όνομα) και βλέπουμε από την πρώτη στιγμή ποιος μας καλεσε.

http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001060602&vars=0000000000

Αυτά, ελπίζω να βοήθησα και άλλους.

Παρατηρήσεις.

1.Πολύ καλύτερο σήμα και άμεση κλήση, χωρίς δηλαδή το κενό των 3-4 δευτερολέπτων που μεσολαβούσε στην cosmote από το πάτημα της κλήσης μέχρι να χτυπήσει το κινητό που καλέις.

Για να καταλάβω...

δηλαδή με το που πατάς το πλήκτρο κλήσης χτυπάει άμεσα το κινητό που καλείς;

χωρίς κάποιο, μικρό ίσως, χρονικό διάστημα καθυστέρησης;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

• 1 month later...
  • 3 months later...

Λόγω του άθλιου σήματος της Cosmote στην περιοχή μου, και επειδή αντίθετα η vodafone εχει full σήμα σκέφτομαι να φύγω απο την Cosmote και να πάω με τον ίδιο αριθμό σε vodafone.

Ξέρει κανείς να μου πεί:

1) Αν μπορώ να κάνω φορητότητα πριν λήξει το συμβόλαιό μου με την cosmote?

2) Αν η προσφορά με τα πάγια (ενώ έχεις ένα πρόγραμμα, να πληρώνεις όσο αντιστοιχεί στο αμέσως προηγούμενο πρόγραμμα με τον ίδιο όμως χρόνο ομιλίας) ισχύει και για νέους συνδρομητές?

Λόγω του άθλιου σήματος της Cosmote στην περιοχή μου, και επειδή αντίθετα η vodafone εχει full σήμα σκέφτομαι να φύγω απο την Cosmote και να πάω με τον ίδιο αριθμό σε vodafone.

Ξέρει κανείς να μου πεί:

1) Αν μπορώ να κάνω φορητότητα πριν λήξει το συμβόλαιό μου με την cosmote?

2) Αν η προσφορά με τα πάγια (ενώ έχεις ένα πρόγραμμα, να πληρώνεις όσο αντιστοιχεί στο αμέσως προηγούμενο πρόγραμμα με τον ίδιο όμως χρόνο ομιλίας) ισχύει και για νέους συνδρομητές?

Διαλεγεις ειτε μικροτερο παγιο, ειτε τα 2 πρωτα παγια δωρο. Και αν παρεις και sony ericsson μπορει να κερδισεις τα παγια ολου του χρονου. Απο cosmote μπορεις να φυγεις αλλα πληρωνεις αποσβεση.

• 3 weeks later...
Τελικά η Vodafone δεν είχε σε διαθεσιμότητα τις συσκευές που ήθελα και εφόσον τελείωσε η προσφορά του -25% στα πάγια θα μείνω σε Cosmote...

• 2 weeks later...
Καλησπερα σε ολους,θα ηθελα να μαθω εαν καποιος απο εσας ειχε το ιδιο προβλημα με εμενα.Εχω κανει αιτηση για φορητοτητα απο voda σε wind απο 20 δεκεμβριου εχουμε 9 Ιανουαριου κ ακομα ειμαι στο περιμενε!!!!!κ καλα τα στοιχεια που εχω στειλει ειναι λαθος παιρνω τηλ την voda κ μου λενε ειναι οκ τα στοιχεια οποτε λεω ποιο ειναι το προβλημα???κανενα μου λενε οκ περιμενω 1 εβδομαδα τπτ παιρνω παλι την voda τα ιδια μοθ ειπανε...παιρνω την wind κ μου λενε οτι δεν εχουν αιτιση!!!!!!!!σοκ επαθα σοκ λεμε...παιρνω το καταστημα κ μου λενε οτι απο την wind σου λενε βλακειες ο ιδιος που εχει την wind εδω!!!!!!!καποιος μου κανει πλακα μαλλον δλδ το 2008 ηρθε κ ακομα ετσι ειμαστε σαν Ελλαδα????γιατι δεν πληρωνω??τι να πω ακομα περιμενω....εαν ειχα TNT θα τους εστελνα μαζι με την φορητοτητα..χααχαχαχαχα γελαω απο τα νευρα μου:):) Σας ευχαριστω

Για κατσε ρε συ, χαρτια υπέγραψες? Συσκευη πήρες?

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Για κατσε ρε συ, χαρτια υπέγραψες? Συσκευη πήρες?

εννοειτε οτι υπεγραψα και εχω κλεισει κ συσκευη αλλα αν δεν ερ8ει η καρτα πως θα το παρω??????η voda χανει πελατες και με αυτη την πολιτικη τους χανει για παντα ασε μη πιασω και τα αλλα που εχω τραβηξει με την αλλη μεγαλη εταιρια την Forthnet και αυτη για μεγαλα γελια λεμε:lol::lol::lol:

Την καρτα επρεπε να στην δωσουν, εστω και προσωρινα απενεργοποιημένη. Τι χαζα ειναι αυτα?Την συσκευη την πήρες στα χερια σου?Επίσης τί ημερομηνια γραφει η αίτηση σου?

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

εννοειτε οτι υπεγραψα και εχω κλεισει κ συσκευη αλλα αν δεν ερ8ει η καρτα πως θα το παρω??????η voda χανει πελατες και με αυτη την πολιτικη τους χανει για παντα ασε μη πιασω και τα αλλα που εχω τραβηξει με την αλλη μεγαλη εταιρια την Forthnet και αυτη για μεγαλα γελια λεμε:lol::lol::lol:

Δεν ειναι προβλημα της Vodafone. Αφου δεν εχει αιτηση ουτε η wind.

Την καρτα επρεπε να στην δωσουν, εστω και προσωρινα απενεργοποιημένη. Τι χαζα ειναι αυτα?Την συσκευη την πήρες στα χερια σου?Επίσης τί ημερομηνια γραφει η αίτηση σου?

Συσκευη δεν μου την δινουν απλα μου την εχουν κρατησει μεχρι να τελειωσει ολο αυτο,η αιτηση εγινε και γραφει 20 δεκεμβριου....

Δεν ειναι προβλημα της Vodafone. Αφου δεν εχει αιτηση ουτε η wind.

Γι αυτο λεω δεν ξερω ποιος κοροιδευει ποιον.......:mad:

Μήπως να το έλυνε η ΕΕΤΤ?

Μαλλον προς τα εκει θα κινηθω θα περιμενω μεχρι και την τριτη μετα οπως γινετε στην Ελλαδα πρεπει να παρω μπαρμπα τηλ και να το σπρωξουμε το θεμα:lol::lol:

Παιδιά έχω Frog από τότε που έχει βγει. Είμαι ικανοποιημένος από τις πολύ φθηνές χρεώσεις που έχει από άλλες εταιρίες, αλλά δεν έχω μείνει ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες που δεν έχει. Όπως είναι η πλοήγηση και το μπλοκάρισμα που έχει στα τετραψήφια νούμερα. Σκέφτομαι να κάνω φορητότητα σε μια από της δυο εταιρίες οι οποίες έχουν ίδιες χρεώσεις με την Frog,οι οποίες είναι η Q και η Carrefour. Ποια έχετε να μου προτείνετε.

Παιδιά έχω Frog από τότε που έχει βγει. Είμαι ικανοποιημένος από τις πολύ φθηνές χρεώσεις που έχει από άλλες εταιρίες, αλλά δεν έχω μείνει ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες που δεν έχει. Όπως είναι η πλοήγηση και το μπλοκάρισμα που έχει στα τετραψήφια νούμερα. Σκέφτομαι να κάνω φορητότητα σε μια από της δυο εταιρίες οι οποίες έχουν ίδιες χρεώσεις με την Frog,οι οποίες είναι η Q και η Carrefour. Ποια έχετε να μου προτείνετε.

Υπάρχει και Wind με το F2Go1 και F2Go2, που έχουν όλες τις υπηρεσίες του F2Go και έχουν τις αντίστοιχες χρεώσεις των Frog και Q...

Αν όμως έχουμε απενεργοποιήσει τον τηλεφωνητή ( ακούγεται: "Ο συνδρομητής που καλέσατε θα ειδοποιηθεί για την κλήση σας όταν ανοίξει το κινητό του ή βρεθεί εντός δικτύου" ή

"Ο αριθμός Vodafone που καλέσατε είναι πιθανόν απενεργοποιημένος. Παρακαλώ, δοκιμάστε αργότερα", μπορούμε να διαλέξουμε ένα από τα δύο) τότε το μύνημα έρχεται με αυτή τη μορφή: ΚΛΗΣΕΙΣ:

6944XXXXXX

(11/06, 14:26 2 ΦΟΡΕΣ). Σε αυτό το πλεονέκτημα είναι ο αριθμός που μας κάλεσε φαίνεται σαν αποστολεας (αν έχουμε αποθηκευμενο τον αρθμό εμφνανίζεται το όνομα) και βλέπουμε από την πρώτη στιγμή ποιος μας καλεσε.

http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001060602&vars=0000000000

Αυτά, ελπίζω να βοήθησα και άλλους.

δεν ισχυει το παραπανω...εξακολουθω να λαμβανω μηνυματα με αριθμο μονο&οχι με την επαφη που την εχω αποθηκευμενη στο κινητο μ...

επισης οταν ειναι κλειστο, ή αποριψω μια κληση που εχει γινει με αποκρυψη δεν μ τη βγαζει καν!!!

πως γινεται αυτο...

ρε μυστηρια πραγματα

Παιδιά καλησπέρα σας

Σήμερα έκανα αίτηση φορητότητας από των ΒΑΤΡΑΧΟ στην Champion.

Θα ήθελα την γνώμη σας αν έκανα σωστή κίνηση

Παιδιά καλησπέρα σας

Σήμερα έκανα αίτηση φορητότητας από των ΒΑΤΡΑΧΟ στην Champion.

Θα ήθελα την γνώμη σας αν έκανα σωστή κίνηση

Ως προς τις χρεώσεις, τα ίδια Παντελάκι μου, τα ίδια Παντελή μου... Εκτός κι αν πηγαίνεις στα Champion και παίρνεις δωρεάν κάρτες...

Ως προς τις χρεώσεις είναι ίδιες.

Το Frog έχει σήμα Cote, το άλλο Vodafone.

Το Frog έχει επέκταση υπολοίπου, το Champion όχι.

Κατά καιρούς δίνει καμιά προσφορά ο Μαρινόπουλος, όταν το θυμάται.

Πχ τώρα με αγορές άνω των €40 στον όμιλο Carrefour/Champion, έπαιρνες €3 κάρτα, αλλά με περιορισμό 3 το μήνα.

Η καλύτερη ήταν το καλοκαίρι που σου διπλασίαζε όλες τις κάρτες, αλλά δε βλέπω να το ξαναδίνει.

Γιατί το επέλεξες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ως προς τις χρεώσεις είναι ίδιες.

Το Frog έχει σήμα Cote, το άλλο Vodafone.

Το Frog έχει επέκταση υπολοίπου, το Champion όχι.

Κατά καιρούς δίνει καμιά προσφορά ο Μαρινόπουλος, όταν το θυμάται.

Πχ τώρα με αγορές άνω των €40 στον όμιλο Carrefour/Champion, έπαιρνες €3 κάρτα, αλλά με περιορισμό 3 το μήνα.

Η καλύτερη ήταν το καλοκαίρι που σου διπλασίαζε όλες τις κάρτες, αλλά δε βλέπω να το ξαναδίνει.

Γιατί το επέλεξες;

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΑΝ ΔΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ Η ΑΒ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.