Jump to content

anvoulgaris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by anvoulgaris

  1. Καλοπαιδα έκανα την λαλακια και έχω αγοράσει μια κάρτα ανανέωσης παραπάνω νομίζω τας ότι θα καταργηθεί η 5€ κάρτα και όχι το καρτοκινητο και γενικά η Cyta, αλλά κανόνιζα χωρίς το ξενοδόχο. Τέλος πάντων. Έχω μια κάρτα ανανέωσης 5€ οποίος την θέλει δωρεάν για να μην πάει χαμένη ας μου στείλει μήνυμα
  2. Είναι πρόβλημα για εμένα γιατί δεν μένω κοντά στην πόλη που υπάρχει κατάστημα Vodafone. Το θέμα είναι ότι αυτοί πρέπει να μας κυνηγάνε και όχι εμείς.
  3. Για σας καλοπαιδα! Πόσο απαράδεκτη είναι η Vodafone με το μήνυμα που μας έχει στείλει. Για διαγραφή του αριθμού μας αν δεν πάμε σε κάποιο κατάστημα Vodafone. Δεν έχω καμία δουλειά να πάω σε κάποιο κατάστημα της. Αυτή έχει την υποχρέωση να μου αποστείλει ένα καρτοκινητο αφού έχει την διεύθυνση μου και τα στοιχεία μου. Εγώ έκανα καταγγελία στην http://www.eett.gr μέσο μηνύματος και αύριο θα πάρω και τηλέφωνο. Ξέρω ότι θα χάσω το χρόνο μου αλλά θα το δοκιμάσω.
  4. Χριστός Ανέστη ! Αγάπη και Υγεία σ όλους τους Ελληνες !
  5. Χρόνια πολλά σε όλους. Καλή χρονιά και περισσότερη τύχη για όλους μας το 2014.
  6. Απ'οτι καταλαβα σου λειτουργει κανονικα για να το εχεις.Το λεω γιατι αυτοι οι αστραπογιαννοι στην Cosmote μου λενε οτι δεν λειτουργει αυτος ο συνδιασμος.
  7. Καλόπαιδα για σας!Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος/α,έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία 2 in 1;Δηλαδή,αν έχει βάλει κάποιο πακέτο Cosmote με frog;
  8. Φίλε μου,για δες αυτο http://www.airportal.de/nanosim/ και ο Θεός βοηθός!
×
×
  • Create New...