zaharakis Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 δε δουλευει αυτο το αρχειο βρε φιλαρακι. κατι εικονες εχει μεσα. 5-6 μηνυματα πιο πανω ειναι οι ρυθμισεις φιλε μου :O http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2057601#post2057601 και ολο το thread ειναι μολις 2 σελιδες :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ... κατεβαζω το αρχειο στην επιφανεια εργασιας, παω να το ανοιξω κ μου εμφανιζει ο υπολογιστης μου τον φακελλο με οτι εχω στην επιφανεια εργασιας. Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prezakis Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Γεια σε όλους, Παίδες μόλις αγόρασα μεταχειρισμένα από ebay 2 pda HP iPAQ 6315. Αγόρασα 2 γιατί το αρχικό ήταν ξεκλειδωμένο αλλά με σπασμένη οθόνη και το δεύτερο ήταν κλειδωμένο σε T-Mobile. Τέσπα, μην σας ζαλίζω άλλο. Το πρόβλημά μου είναι ότι βάζω την κάρτα SIM μου (Vodafone) και παρόλο που είναι ξεκλειωμένο δεν βλέπει δίκτυο. Πρέπει να κάνω τίποτα συγκεκριμένες ρυθμίσεις(π.χ. να δηλώσω χειροκίνητα το Band) και ποιες για να δουλέψει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Αντώνης. Παράθεση prezak Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Εφτιαξα των network wizard της HTC... Μετάφραση δικιά μου στα Ελληνικα κ εκανα import τους Ελληνικους providers: Vodafone Cosmote Wind (Λογικα πρεπει τωρα να λειτουργει). Ευχαριστώ Htc_NetworkWizard_GR Poli kalo efxaristoume :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platonas Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Εφτιαξα των network wizard της HTC... Μετάφραση δικιά μου στα Ελληνικα κ εκανα import τους Ελληνικους providers: Vodafone Cosmote Wind (Λογικα πρεπει τωρα να λειτουργει). Ευχαριστώ Htc_NetworkWizard_GR Εβαλα την indigo3 και δεν δουλευουν τα mms στην cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 PPC kai myQ.... Ubiquio 401 windows mobile 5, ρυθμισεις για mms kai wap υπαρχουν? Υπαρχει περιπτωση να ταιριαζουν με καποιο απο τα μοντελα της Qtek? Eφοσον δεν διαθετει wap Browser πως θα συνδεεται στο wap? Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasssis Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Εφτιαξα των network wizard της HTC... Μετάφραση δικιά μου στα Ελληνικα κ εκανα import τους Ελληνικους providers: Vodafone Cosmote Wind (Λογικα πρεπει τωρα να λειτουργει). Ευχαριστώ Htc_NetworkWizard_GR φιλε η wind σε htc3600 δεν μου δουλευει δυο νουμερα θελουν αλλαγη αλλα εχουν κλειδωθη στο νο 5 φακελο .μηπως μπορεις να να ανοιξης θα χρειαστουν και μελλοντικα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 exei dokimasei na dei kaneis live tv meso wind plus me siskevi ppc 3G? opos to p3600 gia paradigma? enw mou litourgei kanonika to windplus kai to internet otan paw na dw tv, mou leei oti i siskevi mou den exei tis aparetites ruthmiseis. mporei na voithisei kapios? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arty Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 cosmote και mms μάλλον δε παίζει γενικά στα wmx... Έχει κάποιος Cosmote και του παίζουν τα mms σε pda με wm5 ή 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 cosmote και mms μάλλον δε παίζει γενικά στα wmx... Έχει κάποιος Cosmote και του παίζουν τα mms σε pda με wm5 ή 6? φιλε μου καλημερα :) ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με την συνδεση γενικα μεσω gprs της cosmote στις αρχες που πηγα στην εταιρεια..εισεπραξα και μια ειρωνικη απαντηση απο εναν συνλιστιανο κανα 2 σελιδες πιο πισω.. εγω ειχα κανει φορητοτητα απο vodafone....και συνηθισμενος απο αυτην την εταιρεια που εχεις την δυνατοτητα να κανεις τα παντα απο το τηλ σου....η cosmote θελει παρουσια σου, σε δικο της καταστημα και ταυτοτητα παρακαλω :mad:να ενεργοποιησεις καποιες υπηρεσιες για 1η φορα....ασε που το online τηλεφωνικο μαγαζι της δεν δουλευει 24ωρο :mad:κουραζονται τα παιδια εκει...δινουν πολλες λυσεις στους πελατες τις εταιρειας τους καθημερινα βλεπεις :mad: 1ωρα συνολικα ημουν αναμονη (σε 2 κλησεις) για να μου πουν οτι ...δεν ξερουν....:mad: ευτυχως που ειναι και καποιοι φιλοι που θελουν να βοηθησουν και μου ειπαν πως (eltsele :D).. πρεπει να ενεργοποιησεις την υπηρεσια mms ,wap και wireless internet (μαλιστα ετσι το ονομαζει η cosmote το εξελιγμενο δικτυο της :mad: ) τα μεν mms μεσω γραπτου μηνυματος στο 1651 που να γραφει ""MMS"",το wap παλι μεσω μηνυματος στο 1651 που να αναγραφει WAPA"" και την ""προηγμενη"" :mad: υπηρεσια της που ονομαζει wireless internet ..... προσωπικα παρακαλω...με ταυτοτητα......:mad: δεν τα ηξερα...δεν ρωταγα.....ανεκαθεν ημουν vodafone......τι στα κοματια αλλαξα εταιρεια?? περαστικα μου....:mad: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 EDITED!: Παιδιά γεια. Έδωσα το cabaki σε ένα φίλο που έχει Qtek 2020 και Wind, αλλά λέει: "δεν δουλεψε το αρχειο..εγκατασταση γινεται , αλλα οταν πας στις connections δεν φαινεται κατι " Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι σε 2020 δουλεύουν? Σημειωτέο ότι έχουμε βάλει wm6. Ευχαριστώ για το χρόνο σας, καλές γιορτές. EDITED! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_katsimpas Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 ta cab ta ebalase ena hp 6915 den doulepse akuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrusaa Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Εχω ενα πρόβλημα λήψεως MMS μέσω WIND στο QTEK-9000. Συγκεκριμένα κι ενώ φαίνεται να έχει τις παρακάτω ρυθμίσεις Server name: WIND MMS Gateway: 192.168.200.11 Port number: 9201 Server address: http://192.168.200.95/servlets/mms Connect via: WIND Sending size limitation: 100K WAP Version: WAP 1.2 όταν μου στέλνουν ένα οποιοδήποτε MMS μου βγάζει μήνυμα sms, με κάποια διεύθυνση internet... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Server name: TIM MMS MODEm . cellural line gprs access point name . mnet.b-online.gr user name mms password. mms auta gnorizw auta sou lew si you:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 pws mporw na energopioisw to gprs tis karta mou? exw mia karta cosmote me sindesi! mporite na me boh8isete ?to kin mou einai N73me alla se ligo kairo 8a parw to htc cruiser Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretan Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Ευτυχώς το internet gprs δουλεύει της Cosmote, δεν δουλεύει όμως το mms με τον network wizard, καλή δουλειά μπορεί να γίνει κάτι και με τις ρυθμίσεις mms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riva Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Έχω ένα HTC touch και έχω το εξής πρόβλημα ,συνδέεται μόνο του στο gprs με αποτέλεσμα να έχω τρελές χρεώσεις , μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν την γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Ναι! Πέτα τις ρυθμίσεις του gprs αν δεν το χρησιμοποιείς για άλλες χρήσεις. Έχεις δοκιμάσει Wind plus non stop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Η συσκευή μου είναι ETEN X500 WM6eng.Το έχω καρτοκινητό με wind plus nonstop.Τις ρυθμίσεις τις βρήκα στην σελίδα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1511154#post1511154 . Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sw1hkl Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Έφτιαξα αυτα τα .cab's για οσους χρειάζωνται κ δεν εχουν τις ρυθμίσεις του provider τους. :D πολυ καλο αλλα τι το κανουμε οσοι δεν ξερουμε πχ εγω λιγη βοηθεια:cry: Παράθεση SW1HKL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 πολυ καλο αλλα τι το κανουμε οσοι δεν ξερουμε πχ εγω λιγη βοηθεια:cry: Βαζεις το αρχειο αυτο στο κινητο σου και υστερα το τρεχεις δηλ. το κανεις κλικ με το πενακι σου Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sw1hkl Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Έφτιαξα αυτα τα .cab's για οσους χρειάζωνται κ δεν εχουν τις ρυθμίσεις του provider τους. :D δεν υπαρχει κατι στο ζιπ vodafone Παράθεση SW1HKL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RoHta Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Τρέχοντας το cab για vodafone, περνιούνται ρυθμίσεις GPRS-MMS-3G? Δε θέλει τίποτα manually? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros32001 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 egw exw mia aporia....? giati den ta bazoyme ola ta zip sto proto post kai einai ola skorpia... einai diskolo na breis ayto poy thes etsi...! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina_F Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 MIA ERWVTISI PWS ENERGOPOIW TA MMS STO HTC TOUCH CRUIZE??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina_F Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 A EXW COSMOTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts