Jump to content

stayros32001

Members
  • Δημοσιεύσεις

    105
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stayros32001

  • Ημ. Γέννησης 03/03/1992

stayros32001's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στάνταρ έγινε κάποιο update στα services, Γιατί: α) δεν κατεβάζω εφαρμογές καινούργιες (έχω τις ίδιες 10 καιρό τώρα) β) απαγορεύω στο paystore το auto-update των εφαρμογών Το κινητό δουλεύει μια χαρά. Άλλωστε η CM δουλεύει και χωρίς Gapps (χωρίς να βγάζει σπυράκια…) εγώ για τα freeze και uninstall έχω το link 2 SD
  2. Προσωπική εμπειρία σε cm 11 πριν από λίγες μέρες πρέπει να έγινε κάποιο update στα google services από τότε το κινητό δεν κρατάγε καθόλου, απελπιστική κατάσταση. έκανα freeze playstore και services και το κινητό κραταεί πιο πολύ από κάθε άλλη φορά.
  3. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα με αυτό το update ο proDOOMman έχει το Mega του καινούργια radio και camera libs
  4. εγώ πήρα αυτήν http://www.aliexpress.com/item/Original-Back-Case-Cover-For-ZTE-U9180-Red-Bull-Hongniu-V5-Battery-Square-cover-for-ZTE/1916971520.html και έφτασε κανονικά όμως κάνει το κινητό ΠΟΛΥ χοντρό αν και είναι πανέμορφο και πιο στιβαρό. εναλλακτικά πάρε μια αυθεντική και βάψε την.:lol:
  5. http://cs3-1.4pda.to/5491398.png το παιδί από εδώ έφτιαξε αυτό το ωραίο splash (αντικαθιστά το απαίσιο άσπρο) είναι έτοιμο zip και η εγκατάσταση του γίνεται όπως όλα τα zip από το recovery ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- είσαι με custom recovery και στο έκοψε; αν ναι τότε θες CM. κρίμα... πρέπει να περάσεις όλη την 1.16
  6. κατι κανει, οχι θαυματα, αλλα ειναι ενα κλικ καλυτερη...
  7. Μην πονοκεφαλιάζεις από ότι έχω καταλάβει από άλλους θέλει 5-6 app για να κατεβάσεις από το κινητό. Όταν βρεις pc κάντο.
  8. στο λινκ που έδωσα πιο πάνω, πας universal patches και από εκεί τα κατεβάζεις. όπως είπες απλά το εγκαθιστάς από το install from zip και τελείωσες. δεν θέλει κανένα wipe τίποτα
  9. Ο prodoomman έβγαλε την Radio (για όσους δεν ξέρουν είναι κάτι σαν drivers για σήμα, Wifi, camera κτλ…) από την τελευταία 1.16 έτοιμη για φλασάρισμα από το recovery. (θεωρητικά πρέπει να κάνει και για αυτούς που έχουν nubia os αλλά δεν μπορούν να περάσουν το update ) Κατεβάστε επίσης και το camera 1.16. διορθώνει αρκετά τον θόρυβο στις φωτογραφίες. όσοι ψάχνουν ένα αρνητικό για αυτό το τηλέφωνο κατά την άποψη μου είναι αυτό. Βγάζει φωτογραφίες με σωστό focus, χρώματα κτλ… αλλά με πολύ θόρυβο (οφείλω όμως να παραδεχτώ ότι σε αυτά τα λεφτά κανένα άλλο κινητό στην Ελλάδα ή κινέζικο δεν έχει τόσο καλή κάμερα)
  10. Σήμερα μου ήρθε το μαύρο καπάκι που είχα πάρει από το Ali. 1) Είναι τόσο κάλο όσο φαινόταν στις φωτογραφίες 2) Κάνει χοντρό το κινητό. Πιο πολύ από ότι πίστευα αλλά το κάνει και απίστευτα συμπαγές.
×
×
  • Create New...