Jump to content

stayros32001

Members
  • Δημοσιεύσεις

    105
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stayros32001

  1. Στάνταρ έγινε κάποιο update στα services, Γιατί: α) δεν κατεβάζω εφαρμογές καινούργιες (έχω τις ίδιες 10 καιρό τώρα) β) απαγορεύω στο paystore το auto-update των εφαρμογών Το κινητό δουλεύει μια χαρά. Άλλωστε η CM δουλεύει και χωρίς Gapps (χωρίς να βγάζει σπυράκια…) εγώ για τα freeze και uninstall έχω το link 2 SD
  2. Προσωπική εμπειρία σε cm 11 πριν από λίγες μέρες πρέπει να έγινε κάποιο update στα google services από τότε το κινητό δεν κρατάγε καθόλου, απελπιστική κατάσταση. έκανα freeze playstore και services και το κινητό κραταεί πιο πολύ από κάθε άλλη φορά.
  3. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα με αυτό το update ο proDOOMman έχει το Mega του καινούργια radio και camera libs
  4. εγώ πήρα αυτήν http://www.aliexpress.com/item/Original-Back-Case-Cover-For-ZTE-U9180-Red-Bull-Hongniu-V5-Battery-Square-cover-for-ZTE/1916971520.html και έφτασε κανονικά όμως κάνει το κινητό ΠΟΛΥ χοντρό αν και είναι πανέμορφο και πιο στιβαρό. εναλλακτικά πάρε μια αυθεντική και βάψε την.:lol:
  5. http://cs3-1.4pda.to/5491398.png το παιδί από εδώ έφτιαξε αυτό το ωραίο splash (αντικαθιστά το απαίσιο άσπρο) είναι έτοιμο zip και η εγκατάσταση του γίνεται όπως όλα τα zip από το recovery ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- είσαι με custom recovery και στο έκοψε; αν ναι τότε θες CM. κρίμα... πρέπει να περάσεις όλη την 1.16
  6. κατι κανει, οχι θαυματα, αλλα ειναι ενα κλικ καλυτερη...
  7. Μην πονοκεφαλιάζεις από ότι έχω καταλάβει από άλλους θέλει 5-6 app για να κατεβάσεις από το κινητό. Όταν βρεις pc κάντο.
  8. στο λινκ που έδωσα πιο πάνω, πας universal patches και από εκεί τα κατεβάζεις. όπως είπες απλά το εγκαθιστάς από το install from zip και τελείωσες. δεν θέλει κανένα wipe τίποτα
  9. Ο prodoomman έβγαλε την Radio (για όσους δεν ξέρουν είναι κάτι σαν drivers για σήμα, Wifi, camera κτλ…) από την τελευταία 1.16 έτοιμη για φλασάρισμα από το recovery. (θεωρητικά πρέπει να κάνει και για αυτούς που έχουν nubia os αλλά δεν μπορούν να περάσουν το update ) Κατεβάστε επίσης και το camera 1.16. διορθώνει αρκετά τον θόρυβο στις φωτογραφίες. όσοι ψάχνουν ένα αρνητικό για αυτό το τηλέφωνο κατά την άποψη μου είναι αυτό. Βγάζει φωτογραφίες με σωστό focus, χρώματα κτλ… αλλά με πολύ θόρυβο (οφείλω όμως να παραδεχτώ ότι σε αυτά τα λεφτά κανένα άλλο κινητό στην Ελλάδα ή κινέζικο δεν έχει τόσο καλή κάμερα)
  10. Σήμερα μου ήρθε το μαύρο καπάκι που είχα πάρει από το Ali. 1) Είναι τόσο κάλο όσο φαινόταν στις φωτογραφίες 2) Κάνει χοντρό το κινητό. Πιο πολύ από ότι πίστευα αλλά το κάνει και απίστευτα συμπαγές.
  11. Κάπου διάβασα στο XDA ότι έχουν έτοιμη την camera για εγκατάσταση σε cm, mooke, pac ένας από όλους την έχει στο drive του. Προσωπικά δεν ασχολήθηκα μιας και χρησιμοποιώ την Lenovo Super cam (την έχω βρει στο XDA) Το καλό με την Notification Bar είναι πως την φτιάχνεις όπως θες. Βάζεις και βγάζεις ότι θες, σε ότι σειρά θες. θα στείλω, απλά εγώ έχω περάσει θέματα από πάνω, έτσι δεν είναι η stock. Όσο για τον φίλο μας που ταλαντεύετε ανάμεσα σε 4.3 η 4.4 αλλά ΔΕΝ θέλει να το πειράξει μόνος του, η άποψη μου είναι ότι διάλεξε λάθος τηλέφωνο. Είναι καλό σαν κινητό, αλλά Η ZTE για μένα είναι άλλη μια Samsung. Άπλα δεν ξέρει να φτιάχνει UI και να κλείνει τρύπες. Τουλάχιστον το παραδέχεται και βγάζει αναβαθμίσεις.
  12. Εδώ και μερικές μέρες έχω εγκαταστήσει την Custom Rom του proDOOMman. Απίστευτη σταθερότητα, αυτονομία και έχει και Ελληνικά κανονικά και όχι google translate από κινεζικά. Όσοι έχουν ένα θέμα να αποχωριστούν το UI της Zte θα έχουν πρόβλημα, αλλά εγώ πάντα ήμουν λάτρης του Stock AOSP. Έχω λατρέψει τόσο πολύ το κινητό μου από τότε, που πραγματικά θέλω να ρωτήσω τον τύπο το paypal του για να κάνω Donate.
  13. Μονο εμενα μου βγαζει πολυ κοκο η καμερα;
  14. Έκανα το κόλπο με το 777, αλλά μου φαίνετε αστείο (για αυτό και δεν του είχα δώσει σημασία όταν το είχα διαβάσει στο xda) ότι δεν μπορούν να το κάνουν να δουλεύει εξαρχής, αλλά πρέπει να το φτιάχνει κάθε φορά, μετά από κάθε update o χρήστης. Εγώ πήρα αυτό το καπάκι (το total black) Δεν μου αρέσει καθόλου το άσπρο από πίσω. Αυτό το καπάκι χοντραίνει λίγο το κινητό, αλλά προστατεύει την κάμερα που εξέχει (έχω δει αρκετές να σπάνε) Όταν μου έρθει θα σας πω εντυπώσεις.
  15. Να ρωτήσω κάτι; Σε εσάς όταν μιλάτε στο τηλέφωνο και μετά το παίρνεις από το αυτί, ανάβει κανονικά και ΠΑΝΤΑ η οθόνη; Είναι πάρα πολλές οι φορές που παραμένει σβηστή και ότι και να κάνω δεν ανάβει αν δεν τερματίσει ο άλλος την κλήση.
  16. αρα το εκανες με custom τελικα...
  17. δεν έχω δει -βρει, αλλά δεν νομίζω κι ολας. Βασικά δεν έχω δει κινητό με επεξεργαστή qualcomm να ξεκλειδώνει όπως τα άλλα κινητά που έχουν πχ Mediatek
×
×
  • Create New...