Jump to content

prezakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by prezakis

  1. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Βρίσκω μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση το Asus Transformer TF101 στα 80€. Μέχρι τις 2 σήμερα τα μεσάνυχτα έχει προσφορά το Mediamarkt το LG V400 Black 7"+ Θήκη στα 111€. Τι πιστεύετε;Ποιο να προτιμήσω; Το θέλω για δώρο σε άτομο που κάνει απλή χρήση (Fb, Skype, Viber, κλπ) που έχει ένα tablet Vero A7720 και ενοχλείτε επειδή του κολλάει μετά την τελευταία αναβάθμιση που του έκανα. Επομένως, μία λίγο μεγαλύτερη οθόνη και πιο καλός επεξεργαστής δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. Με προβληματίζει λίγο ότι είναι κάπως παλιό μοντέλο το ASUS, διαφορετικά δεν θα το σκεφτόμουν πολύ.
  2. Καλησπέρα, καλά Χριστούγεννα σε όλους. Καμιά ιδέα με αυτό το θεματάκι μου; Ελληνικό firmware για να το flashάρω εκ νέου;
  3. Καλησπέρα και πάλι, Είχα κάποιες εξελίξεις αλλά κόλλησα πάλι κάπου και δεν μπορώ να συνεχίσω. Έκανα firmware update ακολουθώντας τις οδηγίες αυτές... http://www.tsar3000.com/Joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=549:how-to-update-samsung-c3750-firmware-by-usb-cable&catid=57:how-to&Itemid=104 Όταν ολοκληρώθηκε το update δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής σε ελληνικό μενού.Κάτι τέτοιο είναι βασικό γιατί σας είπα ότι πρόκειται για τον παππού. μου. Αν κάποιος μπορεί ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ.
  4. Ναι το δοκίμασα χωρίς την SIM και πληκτρολόγησα εκεί που σου ζητά κωδικό ή κλήσεις SOS, αλλά πάλι τα ίδια. Το δοκίμασα αρκετές φορές, γι' αυτό ρωτάω ποια είναι η κατάσταση standby στο συγκεκριμένο.
  5. Καλημέρα σε όλους, Έχω ένα θεματακι και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Ο παππούς μου έχει ένα Samsung gt-c3750 slide κινητό. Συγγενής που του το έδωσε δεν του είχε πει τον κωδικό για να το ανοίγει,επομένως με από μήνες που του έσβησε από μπαταρία δεν έχει τον κωδικό για να το ανοίξει. Βρήκα αυτόν τον τρόπο για reset. https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100329143935AAtgutE Αλλά ποτέ είναι σε standby mode το κινητό; Ευχαριστώ και καλές γιορτές.
  6. Έχω να ασχοληθώ καιρό με τις αναβαρθμίσεις του Ativ. Έχω εδώ και αρκετό καιρό τα 8.1 με Developer Preview και η αλήθεια είναι ότι έχω αρκετά προβλήματα (όταν κάνω restart χάνει ρυθμίσεις όπως ήχο κλήσης, η κάμερα δεν δουλεύει σωστά, μπαταρία υπερβολική κατανάλωση σε σχέση με προηγούμενη έκδοση κυρίως σε flymode,κ.ά.). Διαβάζω ότι βγήκε η επίσημη 8.1 η οποία διαβάζω από πολλούς ότι είναι πιο σταθερή από την Developer Preview. Οπότε εγώ προτείνετε να βάλω την official έκδοση για να διορθωθούν τα προβλήματα που έχω; Αν αυτό πρέπει να κάνω, θυμάμαι καλά ότι πρέπει να κάνω downgrade για να μην έχω την developer preview κι έπειτα κάνω κανονικά αναβάθμιση; Το downgrade, μου θυμίζετε πώς γίνεται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Πριν το τελευταίο update δεν είχα τέτοιο θέμα αν και είχα πάλι την dp
  8. Και η λύση ποια είναι, να περιμένουμε το επόμενο update χωρίς να κάνουμε restart τη συσκευή μας;
  9. Καλησπέρα παίδες, Ερώτηση...μόνο σε μένα χάνει τον ήχο κλήσης και του ξυπνητηριού σε κάθε επανεκκίνηση; Μου το έχει κάνει 3 φορές, επομένως δεν είναι τυχαίο. Το κάνει μετά το τελευταίο update στα 8.1 developer preview.
  10. Καλησπέρα κι από μένα, Τελικά για να πάρει τη νέα έκδοση έκανα hard reset και μετά , αφού πρώτα εγκατέστησα ξανά την development preview, έκανα το update. Τώρα μου λέει Windows Phone 8.1 Update και η έκδοση είναι : 8.10.14147.180 Να υποθέσω ότι πήρε το update κανονικά σωστά; Τώρα είμαι στη φάση που θέλω να ανακτήσω τις ρυθμισεις μου και τις εφαρμογές μου. Πριν κάνω hard reset είχα κάνει backup από το "αντίγραφα ασφαλείας" με επιλογή να πάνε στο Cloud, όπου έδειχνε ότι είχε δεσμεύσει κάποιο χώρο όταν τελείωσε η διαδικασία του backup. Όμως, πάω τώρα, μετά το update, στο "αντίγραφα ασφαλείας" και "εφαρμογές + ρυθμίσεις" κι επιλέγω "διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας". Κάνει έλεγχο αλλά δεν μου εμφανίζει το backup που είχα κάνει πριν το hard reset. Μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό; Τι κάνω λάθος; ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιβεβαιώνω κι εγώ για τα πρώτα δύο, αλλά για το 3ο όπως είπα και παραπάνω...δεν μου δουλεύει.
  11. Δεν πειράζει, του χρειάζεται...πάλι δεν με συνδέει στο ρούτερ.
  12. Ναι...μπράβο αυτό πρέπει να ήταν ΑΤΟ. Σου είναι εύκολο να μου θυμίσεις το συνδυασμό πλήκτρων που το αλλάζουμε;
  13. Έχω άφθονο χώρο στο κινητό. Soft reset δεν έκανα, θα το δοκιμάσω, αν και πιστεύω ότι δεν είναι από αυτό. Ερώτηση...τι region χρησιμοποιείτε εσείς; Θυμάμαι ότι κατά το update σε 8.1 είχε πει κάποιος να το αλλάξουμε σε κάποιο ξένο(δεν θυμάμαι ποιο συγκεκριμένα) για να μας έρθει το update καθώς στο ελληνικό δεν έρχονταν.
  14. Καλησπέρα κι απο μένα.Απο το πρωί προσπαθω να βάλω το update αλλα μου κάνει νερά. Έχω την developer preview και μου βγάζει ειδοποιηση για update,το κατεβαζει, ξεκινά εγκατάσταση αλλα μετά το restart μου βγάζει μήνυμα λάθους και αναφέρει ότι δεν έγινε η εγκατάσταση και να δοκιμάσω ξανά. Βέβαια μου έστρωσε ένα χοντρό ζήτημα που είχα με το wifi.Μάλλον κατά την ανεκπλήρωτη εγκατάσταση πρόλαβε να μου σβήσει την cache κι έτσι τωρα μπαίνει στο ίντερνετ μέσω του ρουτερ μου γιατί πριν μου έλεγε "χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ". Με το update όμως δεν το'χω καταφέρει. Δοκίμασα να το γυρίσω στα αγγλικά μήπως πάρει την ενημέρωση, αλλα τα ίδια. Γνώμες;
  15. Η αλήθεια είναι ότι αν και έχω κάνει αρκετές επανεκκινήσεις στο ρούτερ, ποτέ δεν δοκίμασα να συνδέσω μόνο το κινητό. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω τα αποτελέσματα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  16. Την έχω σβήσει αρκετές φορές, αλλά πάλι τα ίδια. Μάλιστα όταν το γύρισα σε WEP το κλειδί αν θυμάμαι καλά δεν με συνέδεε.
  17. Καλησπέρα και συγνώμη που διακόπτω από το πρόβλημα του φίλου παραπάνω. Δουλεύω εδώ και καιρό το Ativ S μου με την 8.1 Developer Preview κι όντως έχω διάφορα θεματάκια(κάμερα, μπαταρία, κ.λπ.) αλλά προσπαθώ να τα αντιμετωπίσω. Αυτό που δεν έχω καταφέρει ακόμα να ρυθμίσω είναι ένα θέμα με το wifi μου. Το ρούτερ του ΟΤΕ είχε πολλές περιπέτειες, έβαλα το ZTE και τελικά κάπως εκπέμπει Wifi και οι ασύρματες συσκευές μου συνδέονται...δεν μπορώ να πω απροβλημάτιστα αλλά κάνω δουλειά. Η μόνη συσκευή που δεν μπορώ να συνδέσω είναι το Ativ S. Παλαιότερα(ενώ είχα την 8.1 εγκατεστημένη) έμπαινε και δούλευε νορμάλ. Μετά τις περιπέτειες του ΖΤΕ και τις πολλές αλλαγές στο ρούτερ δεν λέει να συνέλθει. Είναι σαν να έχει κρατήσει κάποιες ρυθμίσεις και κάθε φορά μου λέει "Σύνδεση χωρίς δυνατότητα ίντερνετ". Πρέπει να παίζω πολύ ώρα με συνδέσεις αποσυνδέσεις μήπως και ξυπνήσει κι αυτό για λίγο. Πιστεύω ότι δεν μπορεί να πάρει IP από το ρούτερ, αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Σκέφτηκα να κάνω hard reset μήπως και στρώσει, αλλά θα φάει πολύ χρόνο και πιθανόν να μου χαλάσει και τη βολεψιά μου όπως το 'χω τώρα. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  18. Ευχαριστώ! Υποθέτω ότι χάνονται κι όλα τα δεδομένα που δεν είναι synced με mails, cloud,κ.λπ. . Σωστά; Το update σε 8.1 πρέπει να το ξαναπεράσω;
  19. Εννοείς hard reset;(μου θυμίζεις πώς κάνουμε;) Χθες μου ήρθε ένα νέο update και πλέον η έκδοση που έχω είναι η 8.10.12397.895 Δεν ξέρω τι διορθώσεις ή προσθήκες έχει, αλλά μόλις το ανακαλύψω θα σας ενημερώσω.
  20. Καλησπέρα, Μια ερώτηση κι από μένα. Αν κάνω το update σε 8.1 οι εφαρμογές που αποθηκεύουν τα δεδομένα τους όχι σε cloud ούτε ενημερώνονται με sync, θα πρέπει να setαριστούν από την αρχή; Έχω κάποιες standalone εφαρμογές που αν θυμάμαι καλά μετά το update σε GDR3 έπρεπε να τις ξαναβάλω και φυσικά δεν είχαν τα παλιά δεδομένα τους. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα ή κάτι έχει αλλάξει; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...