Jump to content

Destinator 7

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όχι, δεν έχει να κάνεις αναζήτηση με συντεταγμένες. Ο τελευταίος χάρτης είναι αυτός που λες ..2008.Q4.115

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το destinator 7 δεν εχει προσθηκη συντεταγμενης οπως το igo?

Mόνο με εξωτερικό πρόγραμμα όπως το os gps ή το mypoi catcher

http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=17&t=18&hilit=osgps

http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewforum.php?f=41

Μηπως ξερει κανεις για το destinator 8 αν αξιζει να το βαλει και αν υπαρχουν καλοι χαρτεσ για ελλαδα?

Το εχουμε πει 100 φορες μεινε στο 7 το 8 ΔΕΝ αξιζει.

• Administrators
παιδια απο χαρτη τουρκιας τι παιζει????ποιοσ υπαρχει???

Δεν έχει βγει κάτι καινούργιο για το συγκεκριμένο πρόγραμμα πλοήγησης. Το τελευταίο είναι το Turkey IkiNokta 2006.Q1 4026.

Modpic.gif

Επειδη στον Destinator 7 μου εχω εναν πιο παλιο χαρτη και θελω να βαλω τον τελευταιο,πρεπει εκτος απο τον χαρτη μεσα στο προγραμμα να αλλαξω και το For Links ή δεν χρειαζεται;

Καλημέρα , είμαι νέο μέλος αν και έχω κόλλημα με τα HTC , μόλις απέκτησα το τρίτο μου (το HD 2) , έβαλα το destinator 7 και ψάχνω να κατεβάσω τον τελευταίο χάρτη για Ελλάδα μπορεί κάποιος να βοηθήσει; , ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Ο χαρτης greece 2009 v.40054 ειναι καινουργιος η ο 2008.Q4.115 με αλλο ονομα?

εγω σαν νεο χαρτη βρηκα αυτον Destinator Ngi 2008.Q4 Greece 2008.Q4 116 PN για κοιταξτε το

εγω σαν νεο χαρτη βρηκα αυτον Destinator Ngi 2008.Q4 Greece 2008.Q4 116 PN για κοιταξτε το

ο 2008.Q4 116 PN προφανως είναι για το Destinator PN

• Administrators
Πετάς τον φάκελο με τους χάρτες χύμα στον φάκελο /DestinatorApps/Destinator και μετά τον επιλέγεις από τις ρυθμίσεις του προγράμματος.

Modpic.gif

Ο 2008.Q4.115 είναι ο τελευταίος χάρτης ή ο 2008.Q4.116?

ο 2008.Q4 116 PN προφανως είναι για το Destinator PN

Και εγώ αυτόν βρήκα. 2008 Q4 115 & 2008 Q4 116 PN. Τον 116 τον έβαλα σε Omnia i900 και δουλεύει μια χαρα! Λογικά θα κάνει και για Mio P560.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης"

Ο ίδιος χάρτης είναι.

Οπότε είτε βάλεις τον 115 ή τον 116 το ίδιο είναι! Ευχαριστώ πολύ.

Μια τελευταία ερώτηση, ταυτόχρονα οι χάρτες δεν δουλέυουν. Σωστά? Δεν μπορείς να το βάλεις δηλαδή να πάς από Αθήνα στην Αγγλία π.χ.

Όχι, πρέπει να κάνεις την εναλλαγή μέσα από την επιλογή χάρτη εάν θέλεις να αλλάξεις χώρα.

Ευχαριστώ πολύ.

• 2 weeks later...

Toν καινούριο χάρτη για Destinator τον φοράει ήδη το ΜLS Destinator live traffic

με ονομασία MLS Destinator 2010.A V.5009

http://img696.imageshack.us/img696/8807/screen01gd.jpg

Ο χάρτης είναι της TERRA.

http://www.terra.gr/map/default.aspx

Είναι παλιά εταιρία με αρκετές εκδόσεις σε έντυπους χάρτες

αλλά είναι ο πρώτος της για λογισμικό πλοήγησης GPS.

Στο navimania ξέρουν την προέλευση του χάρτη αλλά την αποκρύπτουν σκοπίμως

αφού ο χάρτης είναι αρκετά υποδεέστερος του χάρτη της Gi.

Οπως καταλαβαίνετε έχουμε πισωγύρισμα στην υπόθεση Destinator.

Edited by odytsak
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Δηλαδή δεν αξίζει να περάσουμε τον χάρτη της terra, αλλά να συνεχίσουμε με αυτόν του 2008?

Δηλαδή δεν αξίζει να περάσουμε τον χάρτη της terra, αλλά να συνεχίσουμε με αυτόν του 2008?

Δεν το συζητάμε ο χαρτης της Gi δεν πρόκειται να ξεπεραστει στην Ελλαδα απο κανεναν αλλο, άλλωστε αυτος ειναι και ο λογος που το dest ειναι μακραν ολων των αλλων το καλλίτερο προγραμμα και τα χρησιμοποιούμε μονο εδω και πουθενά αλλου στον κόσμο.

Nice 2 c u again φιλε Odytsak. Θα μου επιτρεψεις να διαφωνίσω. Επειδή τον έχω δουλέψει τον χάρτη ( όχι αρκετά αλλά 4 μερες ) πρέπει να σου πώ οτι αυτη την στιγμή είναι ο καλύτερος χάρτης που κυκλοφορεί και βέβαια κατα πολύ καλύτερος απο τον 2008.Q4 της Gi . Δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερος απο τον νέο χάρτη της Gi που θα κυκλοφορήσει σε λιγο για το Ginius, μιας και μερικοί τον έχουμε σε beta απο χθές και τον τεστάρουμε.

Δοκίμασα και εγώ τον terra και δεν έχω την ίδια άποψη.Επειδή έχει κάποια νέα έργα δε σημαίνει ότι είναι συνολικά καλύτερος από τον 2008.q4.Εντός αστικών περιοχών,από όσο βλέπω δεν είναι καλύτερος από της Gi.Οι δρομολογήσεις όσες δοκιμάζω,είναι χειρότερες.Tώρα για τον καινούριο της gi,θα δείξει σύντομα.

Στις περιοχές που κινούμαι σε αστικό δίκτυο με τον ΤERRA δεν εχω κάποιο πρόβλημα. Οπως είπα όμως τον δοκιμάζω μονο 4 μέρες ( φαντάζομαι και εσείς το ίδιο ) οπότε είναι λίγο νωρίς για απόλυτα συμπεράσματα. Με την ευκαιρία του Πάσχα θα τον τσεκάρω καλύτερα. Πάντως σαν παρατήρηση και όχι σαν πλοήγηση στα σημεία που γνωρίζω στην επαρχία είναι ο καλύτερος.