junglist Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Μια ερωτηση ρε παιδια.Οταν μπαινουμε στο internet με wifi γινεται να βλεπουμε στην οθονη της τηλεορασης ολοκληρη την σελιδα και οχι μονο ενα κοματι της?δηλ. οπως την ανοιγουμε στο υπολογιστη! Ναι, υπάρχει επιλογή για Full View. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papys Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 ρε παιδιά για να λάβω mms τι ρυθμίσεις κάνω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 ρε παιδιά για να λάβω mms τι ρυθμίσεις κάνω? πηγαινε μενου./εφαρμογες/καλωσηρθ./οδηγ.ρυθμ. σου βαζει ολες τις ρυθμισεις του δικτυου σου.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Παιδια πωs μπορω να αντιγραψω mp3 απο το pc μεσω pc suite στη καρτα μνημηs και οχι στη μνημη του τηλεφωνου. Γιατί πλέκεις με το PC Suit και δεν βάζεις το κινητό σε λειτουργία μαζικής αποθήκευσης να μη παιδεύσε; Έτσι θα βρει το κινητό ο υπολογιστής σαν flash usb και πηγαίνοντας στο «Ο Υπολογιστής μου» θα μπεις και πηγαίνοντας στο κατάλληλο φάκελο, θα κάνεις μόνο μια αντιγραφή-επικόλληση. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Το εχω ηδη κανει αυτο με αυτην εδω : http://img377.imageshack.us/img377/6505/sslca01240004lrf9.th.jpg http://img377.imageshack.us/img377/7016/sslca01240002lxw8.th.jpg Σημερα αφησα το Ν95 για αλλαγη του slide μηχανισμου . Αυριο θα εχω νεοτερα. Για charging απο usb, πηρα το CA-100 http://img519.imageshack.us/img519/3852/p6200068ph1.th.jpg http://img519.imageshack.us/img519/8655/p6200070dn6.th.jpg apo ebay h thukh? Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 apo ebay h thukh? το αναφερει ποιο πανω shop. brando.com.hk :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Οταν λες αλλαγη του μηχανισμου slide τι ενοεις?Οτι θα στο αλαξουν επειδη ειχε τζογο?Εμενα μου ειπαν οτι δεν το αλαζουν αλλα θα το σφιξει αν μπορει!Και πες μου αν μπορεις, η θηκη εφαρμοζει καλα η κουνιεται? Ναι ακριβως για τον τζογο .Ο γνωστος μου ,μου ειπε για αλλαγη. Αυριο τα νεοτερα . Η θηκη εφαρμοζει τελεια , λυνεται και το κουνημα απο τον τζογο. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Παιδια καλησπερα σε ολους!Το κινητο μια χαρα μετα απο μια εβδομαδα εξαντλητικης χρησης.Ειναι η εκδοση V 11.0.026(17/04/07).Κολαει μονο οταν ανοιγω την ''εκθεση'' να δω τις φωτο μου,βασικα αργει να τις διαβασει αλλα μαλλον φταιει η καρτα.Το gps μια χαρα,κανει περιπου 2-3 λεπτα να βρει δορυφορους αλλα υστερα κρατατει γερα.Φωνητικες εντολες δεν εχει και αυτο ειναι προβλημα,οποτε σαν συσκευη gps θελει ενα πιο σωστο προγραμμα για να θεωρηθει ολοκληρωμενο και αξιοπιστο(εχει κανεις να μου προτινει καποιο αλλο εκτος απο το smarttogo??) Επισης εχω το εξης προβληματακι.Οταν προσπαθω να περασω καποια θεματα μου βγαζει μηνυμα ''κατεστραμενο αρχειο''???Ξερεις κανεις τιποτα σχετικα με αυτο?? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Λοιπόν παιδια ενα μικρο πρόβλημα και χρειάζομαι την βοηθεια σας! Σήμερα λειτουργησα για πρωτη φορα ολοκληρωτικα το gps στο μέγιστο,τοσο απο την εφαρμογή χάρτες οσο και απο τα δεδομένα gps. Ενώ λειτουργούσαν όλα άψογα,να σημειωσω πως εμεινα πολύ ευχαριστημένος,το στιγμα το εβρισκε σε λιγότερο απο μισο λεπτό,full ικανοποιημένος δλδ.Εκλεισα την εφαρμογή χαρτες(επιλογες εξοδος) Αργότερα ειπα να ξαναχρησιμοποιησω την εφαρμογή,παω να την ανοιξω αλλα δεν ανοιγει,δλδ παει στο 30% και κλεινει αμέσως. Δοκιμασα τα παντα,εβγαλα καρτα μνήμης τιποτα,restart κτλ το ιδιο ακομα. ΤΟ κακο ειναι οτι δεν μπορώ να την σβήσω κιολας για ειναι εφαρμογή του τηλεφώνου και δεν εχω δικαιώματα. Τι να κάνω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Λοιπόν παιδια ενα μικρο πρόβλημα και χρειάζομαι την βοηθεια σας! Σήμερα λειτουργησα για πρωτη φορα ολοκληρωτικα το gps στο μέγιστο,τοσο απο την εφαρμογή χάρτες οσο και απο τα δεδομένα gps. Ενώ λειτουργούσαν όλα άψογα,να σημειωσω πως εμεινα πολύ ευχαριστημένος,το στιγμα το εβρισκε σε λιγότερο απο μισο λεπτό,full ικανοποιημένος δλδ.Εκλεισα την εφαρμογή χαρτες(επιλογες εξοδος) Αργότερα ειπα να ξαναχρησιμοποιησω την εφαρμογή,παω να την ανοιξω αλλα δεν ανοιγει,δλδ παει στο 30% και κλεινει αμέσως. Δοκιμασα τα παντα,εβγαλα καρτα μνήμης τιποτα,restart κτλ το ιδιο ακομα. ΤΟ κακο ειναι οτι δεν μπορώ να την σβήσω κιολας για ειναι εφαρμογή του τηλεφώνου και δεν εχω δικαιώματα. Τι να κάνω? εγω το ειχα παθει αυτο με την "συνδεσιμότητα"... επαιζα με τους χαρτες και μετα δεν μου ανοιγε το συγκεκριμένο με τίποτα.... (ακομη και οταν εβγαλα την καρτα.....μνημης...)... μονο με το φορματ ηρθα στα ισια μου..... τι να πεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Prospathise na bgaleis ta akoustika otan eisai sto radiofono kai xanabalta pali,kleise to radio kai xana anoixeto,kane dokimes kai pisteyw oti tha strosei,emena to ekane tin proti fora poy to epiasa sta xeria mou epexa ligo me to bisma mesa exw ekana kai ena restart kai meta olla kalla.Dokimaste to kai postarete na doume an telika einai ontos afto pou anefera sto proigoumeno post,oti i exodos ixou pernaei sto megafonaki pou einai gia na akoume otan milame me kapoion...pisteyw oti einai bug tou logismikou,se ena update tha strosei sigoura. φιλε μου δοκιμασα τα παντα αλλα δεν στρωνει... παιζει παρα πολυ σιγα........και μαλιστα λιγο δυναμωνει αν το χαμηλωσεις λιγο και μετα ξανανεβασεις την ενταση....αλλα μιλαμε για πολυ μικρη διαφορα..... θα περιμενω το επομενο update.....(πιστευω δεν θα αργησει) και αν βρω χρονο θα ξαναπερασω την ιδια εκδοση να δω αν θα δω διαφορα..... βρε παιδια ρωταω και ξαναρωταω:p υπαρχει αλλος που το ραδιο να του παιζει κανονικα....?? η οι περισσοτεροι εχετε το ιδιο προβλημα....?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 κανένα ελληνικό site με καμμιά τετοια θήκη για n95 και με αντικαταβολή? Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Ναι ακριβως για τον τζογο .Ο γνωστος μου ,μου ειπε για αλλαγη. Αυριο τα νεοτερα . Η θηκη εφαρμοζει τελεια , λυνεται και το κουνημα απο τον τζογο. Απο nokia shop θα σου κανουν την αλλαγη του slide?Και αν δεν εχεις γνωστο δεν γινεται?Ρε που φτασαμε να βαζουμε βιζμα για να μας φτιαξουν κατι το οποιο ειναι ελατωματικο απ'την αρχη!ΑΘΑΝΑΤΗ ALPHA COPY! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Ναι ακριβως για τον τζογο .Ο γνωστος μου ,μου ειπε για αλλαγη. Αυριο τα νεοτερα . Η θηκη εφαρμοζει τελεια , λυνεται και το κουνημα απο τον τζογο. Τόσο πολύ τζόγο είχε το κινητο? Δλδ αν σε καποιον κουνιεται λίγο,καποιος γνωστος μου το πηρε και εχει λιγο τζογο. Στο αλλάζουν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Σας λεω ρε παιδια οτι εχω 6280-6270 και τα δυο slide μου φενονται θεικα μπροστα στο Ν95!Οποτε παταω απο την δεξια πλευρα το joypad και ακουω το κλακ-κλακ τρελαινομαι!Πηγα στο mediamarkt και επαιξα με ενα που ειχαν εκει και ηταν λες και το ειχαν με κοληση με logo δεν κουνιοταν με τιποτα!Αυτο που παρατηρησα ηταν οτι το τηλ. οταν ηταν κλειστο το slide ειχε μεγαλυτερο κενο αναμεσα στα δυο μερη απο το δικο μου!Τσατιστικα και ξαναπηγα απο alpha copy θεσ/νικης και τους ειπα να μου το κανουν ετσι(τους εδειξα και βιντεο που το τραβηξα)και μου αρχισαν τα γνωστα μπαλαμουτια οτι ετσι ειναι μερικες παρτιδες και οτι ειναι φυσιολογικος ο τζογος και οτι δεν μπορουμε να σου αλαξουμε το slide και οτι θα πρωσπαθησει να το ρυθμησει(σφηξει) ο τεχνικος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Απο nokia shop θα σου κανουν την αλλαγη του slide?Και αν δεν εχεις γνωστο δεν γινεται?Ρε που φτασαμε να βαζουμε βιζμα για να μας φτιαξουν κατι το οποιο ειναι ελατωματικο απ'την αρχη!ΑΘΑΝΑΤΗ ALPHA COPY! Και να μην ειχα γνωστο,το ιδιο θα κυνηγουσα . Σε κατι τετοια ειμαι ψιρας Μετα απο αυτο ,θα γνωριζω τουλαχιστον αν διορθωθει οτι ηταν κατασκευαστικο λαθος Τόσο πολύ τζόγο είχε το κινητο? Δλδ αν σε καποιον κουνιεται λίγο,καποιος γνωστος μου το πηρε και εχει λιγο τζογο. Στο αλλάζουν? Οχι δεν εχει πολυ , απλως με εκνευριζει και το λιγο που εχει. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosf23 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Μπορει καποιος να μου πει το path οπου βρισκεται ο τηλεφωνικος καταλογος μεσα στο κινητο?? βρηκα ενα τροπο να περασω τα τηλεφωνα CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Αφηστε ρε παιδια... Τοσος ντορος για τον τζογο, ειπε και ενα παιδι χθες οτι του ραγισε το πλαστικο, και χθες το βραδυ ειδα ονειρο οτι μου εμεινε το slide στο χερι....ξεκολησε.....και κατω απο τα media κουμπια ειχε και αλλα μυστικα... Ο,τι να 'ναι... Κι εμενα εχει τζογο και τριζει πολυ αλλα δεν με ενοχλει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Αφηστε ρε παιδια... Τοσος ντορος για τον τζογο, ειπε και ενα παιδι χθες οτι του ραγισε το πλαστικο, και χθες το βραδυ ειδα ονειρο οτι μου εμεινε το slide στο χερι....ξεκολησε.....και κατω απο τα media κουμπια ειχε και αλλα μυστικα... Ο,τι να 'ναι... Κι εμενα εχει τζογο και τριζει πολυ αλλα δεν με ενοχλει. :lol: Λετε να αρχισουμε ολοι να βλεπουμε εφιαλτες? Μηπως να ζητησουμε ψυχολογικη βοηθεια απο επαγγελματια? Εμενα παντως με ενοχλει το θεμα του κουνηματος και πιο πολυ με ενοχλει το γεγονος οτι κανουν τους Κινεζους στη νοκια παντα με την ιδια απαντηση οτι ετσι ειναι ολα! Αν μπορει να φτιαχτει θα το προσπαθησω. φιλε μου δοκιμασα τα παντα αλλα δεν στρωνει... παιζει παρα πολυ σιγα........και μαλιστα λιγο δυναμωνει αν το χαμηλωσεις λιγο και μετα ξανανεβασεις την ενταση....αλλα μιλαμε για πολυ μικρη διαφορα..... θα περιμενω το επομενο update.....(πιστευω δεν θα αργησει) και αν βρω χρονο θα ξαναπερασω την ιδια εκδοση να δω αν θα δω διαφορα..... βρε παιδια ρωταω και ξαναρωταω:p υπαρχει αλλος που το ραδιο να του παιζει κανονικα....?? η οι περισσοτεροι εχετε το ιδιο προβλημα....?? Και σε μενα παιζει αρκετα σιγα αλλα μολις το χαμηλωσα λιγο και το ξαναδυναμωσα επαιξε κανονικα δυνατα (οχι οσο η μουσικη φυσικα), οντως μπερδευει ακουστικο με ηχειο θα στρωσει με αναβαθμιση λογικα. [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 εγω το ειχα παθει αυτο με την "συνδεσιμότητα"... επαιζα με τους χαρτες και μετα δεν μου ανοιγε το συγκεκριμένο με τίποτα.... (ακομη και οταν εβγαλα την καρτα.....μνημης...)... μονο με το φορματ ηρθα στα ισια μου..... τι να πεις.... Δλδ πρέπει να κάνω format?Δεν υπάρχει άλλος τρόπος? αρε νοκια........... Αν περάσω απο πανω την νεα εκδοση του smart2go? Τεσπα πως κανω φορματ?θα χαθουν αρχεια του τηλεφώνου?γιατι παλια που ειχα κανει στο ν73 φορματ ειχαν φυγει πραγματα που ειχε απο νοκια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Δλδ πρέπει να κάνω format?Δεν υπάρχει άλλος τρόπος? αρε νοκια........... Αν περάσω απο πανω την νεα εκδοση του smart2go? Τεσπα πως κανω φορματ?θα χαθουν αρχεια του τηλεφώνου?γιατι παλια που ειχα κανει στο ν73 φορματ ειχαν φυγει πραγματα που ειχε απο νοκια. για να κανεις format πατας *#7370# θα τα χασεις ολα οσα εχεις βαλει εσυ. οσα εχει δικα του το τηλ,δεν χανονται.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Λοιπον εχω προσωπικα μετα απο μιαμιση βδομαδα περιπου συμβιωσης με το Ν95 ειμαι απολυτα ικανοποιημενος,το μονο μελανο ισως σημειο για μενα ειναι οτι αργει να κλειδωσει το gps.Σταθεροταταο δεν μου εχει κανεει ουτε ενα restart,h mpataria me αρκετη χρηση(μιση ωρα gps μια ωρα wifi 5 με 6 φωτογραφιες κανα 10αρια sms κανα 10λεπτο mp3,κανα μισαωρο ραδιοφωνο και κανα 20 λεπτο παιχνιδια)πλεον μου κραταει ακριβως μια μερα αν δεν δουλεψω gps kai wifi κραταει 2 ανετα.Oσον αφορα την καμερα παραθετω φωτο και ενα βιντεο.Οι φωτο ειναι τραβηγμενεσ στο ιδιο μερος και ειναι στα 5 στα 3 και στα 2 για να δειτε διαφορες http://rapidshare.com/files/38483665/My_Pictures.rar.html Σημειωστε οτι δεν καθησα να βρω σταθερο σημειο κλπ...απλα με το κινητο στο χερι τις τραβηξα και επαιξα λιγο με τις ρυθμισεις Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Εγώ πάντως δεν είμαι εντελώς ευχαριστημένος από την ποιότητα των φωτογραφιών, όσον αφορά τη λήψη στα 3mp την ημέρα. Βγαίνουν, μου φαίνεται, όχι με αρκετή ευκρίνεια και στο ζοομ κάνουν από πολύ νωρίς πιξελιάσματα.Εκτός αν πρέπει να παίξω αρκετά με τις ρυθμίσεις για να δω καλά αποτελέσματα ή αν οι αυτόματες ρυθμίσεις είναι εξορισμού μάπα. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Aytes endeiktika poy ebala tis eides?Egv epaksa me tis rythmiseis na ksereis oti an paikseis me tis rythmiseis to apotelesma tha einai safos kalytero Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Ακομα καλυτερα νεα για το GPS... New N95 firmware enables AGPS support, who is doing the assisting? http://www.intomobile.com/2007/06/21/new-n95-firmware-enables-agps-support-who-is-doing-the-assisting.html Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts