christosn1970 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 ρε παιδιά...το igo8 είναι ψιλομούφα ή μου φαίνεται???? μονο φρου φρου και αρωματα...τρισδιαστατους χαρτες και δεν συμμαζευεται...κατα τα αλλα...αλλου πας αλλου σου λέει και αλλού στρίβεις τελικα...μάπα το καρπούζι...:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Ειναι με τα ολα του!!! Τραγικα λαθη στους χαρτες του. Το εχω αναφερει και πριν απο αρκετες σελιδες και το εχει πει και ο miogps οποτε κατι ξερει! Και επειδη πολυ μου το ζητησανε αλλα δεν απαντησα ποτε να τους πω οτι τοτε που το δοκιμασα εφαγε ενα ωραιο delete και δεν ξαναασχοληθηκα ποτε μαζι του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 ας περιμενουμε την επισημη εκδοση η οποια θα συνοδευεται με νεο χαρτη της Ελλαδος. Εχει παντως ωραιο interface.Extes λογω επικειμενοου ταξιδιου μου στη Γαλλια,μου εβγαζε κατι πληροφοριες γυρω απο το ξενοδοχειο διαμονης μου κατι που το δεστ οπου και πρωτοπροσπαθησα αδυνατουσε. εγω παντως θα το παρακολουθω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosn1970 Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 πάντως με τίποτα δεν θα διακινδυνεύσω ενα ταξίδι στο εξωτερικό με το igo8...πιθανώς και με το sygic...αν ειναι να πάω Γαλλία και να βρεθώ Σιβηρία να μου λείπει...δεν γνωρίζω επίσης αν το dest7 είναι τόσο αξιόπιστο στο εξωτερικο?? αααα και μια άλλη (χαζή) ερώτηση. Μέσα στο αεροπλάνο δουλευει τίποτα από αυτά άραγε??????:confused::confused::confused::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 πάντως με τίποτα δεν θα διακινδυνεύσω ενα ταξίδι στο εξωτερικό με το igo8...πιθανώς και με το sygic...αν ειναι να πάω Γαλλία και να βρεθώ Σιβηρία να μου λείπει...δεν γνωρίζω επίσης αν το dest7 είναι τόσο αξιόπιστο στο εξωτερικο?? αααα και μια άλλη (χαζή) ερώτηση. Μέσα στο αεροπλάνο δουλευει τίποτα από αυτά άραγε??????:confused::confused::confused::D ego pantos pisteyo oti h creative image se liges meres tha mas dosei poly kalo xarth. kontos psalmos.... sto aeroplano douleyei...........sto cocpit.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosn1970 Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 ego pantos pisteyo oti h creative image se liges meres tha mas dosei poly kalo xarth. kontos psalmos.... sto aeroplano douleyei...........sto cocpit.... στο επόμενο σύννεφο στρίψτε δεξιά...ακολούθησε τον τρίτο γλάρο αριστερά κλπ...καλά λέω Σιβηρία θα φτάσω...:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Καλησπερα παιδια υπαρχει το igo 8 για fortuna cg430 pna me windows ce5.0 αν καποιος ξερει ας στειλει ενα πμ ευχαριστω. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Paides a3izei na perasei kapoios apo destinator 6.1 se igo8? Einai kalutero? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Paides a3izei na perasei kapoios apo destinator 6.1 se igo8? Einai kalutero? Σαν πρόγραμμα το iGO 8 είναι 10 χρόνια μπροστά.:cool: O χάρτης της Ελλάδας όμως 5 χρόνια πίσω.:O Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Σαν πρόγραμμα το iGO 8 είναι 10 χρόνια μπροστά.:cool: O χάρτης της Ελλάδας όμως 5 χρόνια πίσω.:O Άρα είναι ΑΧΡΗΣΤΟ. Πρόγραμμα πλοήγησης χωρίς χάρτες είναι για πέταμα. Σε ότι διαδρομή του βάλω βγάζει λάθη , σε οδηγεί σε χαντάκια, εκεί που δεν έχει δρόμους ή ανάποδα σε μονόδρομους. Είναι απλά για εφέ σε κοριτσάκια και για παιχνίδι.. Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosn1970 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 κάποιο πουλάκι μου είπε ότι η νέα (βελτιωμένη) έκδοση του igo8 θα κυκλοφορήσει σύντομα...βλέπουμε...:confused::confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Λέγανε για Απρίλιο. Άρα από μέρα σε μέρα το περιμένουμε. Λογικά θα είναι βελτιωμένο σε μεγάλο βαθμό και όσον αφορά το πρόγραμμα, (που τώρα είναι σε Demo μορφή) αλλά και όσον αφορά τους χάρτες. Στην Ευρώπη απ' όσο ξέρω, έχει πολύ καλή κάλυψη. Στην Ελλάδα, (που μας ενδιαφέρει), υστερεί. Κοντός ψαλμός Αλληλούια... Θα δείξει το άμεσο μέλλον τι βήματα έχουν γίνει... ;) Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Σαν πρόγραμμα το iGO 8 είναι 10 χρόνια μπροστά.:cool: O χάρτης της Ελλάδας όμως 5 χρόνια πίσω.:O tnx odytsak..mou eluses tin aporia mou.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Για το πρόβλημα στο 4.3 " , που δε γεμίζει την οθόνη, αλλάζεις το Sys text αρχείο [interface] skin="ui_igo8" resolution_dir="480_272" vga=1 [rawdisplay] class="landscape" screen_x=480 screen_y=272 [debug] skip_eula=1 enable_roadshadow=1 [map] auto_nightmode=0 [msnd] msnd.start=0 επίσης εδώ έχει ότι χρειαστείτε http://rapidshare.com/files/103385437/480x272_fixed_buttons_V2.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekosjunior Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 χαιρεται...ξερετε αν το iGo μπαινει σε Pda?κ αν ναι,αν ειναι δυσκολη η ''εγκατασταση'' του?δηλ, ποια βηματα θα ακολουθησω αφου βαλω την SD στο Pda.. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsti Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Παίδες καλησπέρα, απ' ότι διαβάζω σε άλλο forum, το Nav'n'Go iGo8 είναι έτοιμο και τελικό.... Κυκλοφορούν και κάτι αρχεία στο RapidShare με την ελληνική μόνο έκδοση, δεν έχω ιδέα αν είναι το πρόγραμμα σπασμένο κλπ. δεν πρόλαβα να το εγκαταστήσω και λειτουργήσω. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ: Γράψτε σχόλια για εγκατάσταση και προβλήματα λειτουργίας του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Το δοκίμασα (την κανονική έκδοση, όχι την Ελληνική) και είναι άψογο, αν και ο χάρτης έχει τραγικές ελλείψεις (προφανώς είναι απλώς δοκιμαστικός, σε 2-3 γνωστές οδούς έχει τα μισά νούμερα, και αυτά άλλα αντί άλλων). Ο παλιός χάρτης δυστυχώς δεν λειτουργεί. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Το δοκίμασα (την κανονική έκδοση, όχι την Ελληνική) και είναι άψογο, αν και ο χάρτης έχει τραγικές ελλείψεις (προφανώς είναι απλώς δοκιμαστικός, σε 2-3 γνωστές οδούς έχει τα μισά νούμερα, και αυτά άλλα αντί άλλων). Ο παλιός χάρτης δυστυχώς δεν λειτουργεί. μα εχει βγει Ελληνικος χαρτης με το igo 8...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 μα εχει βγει Ελληνικος χαρτης με το igo 8...:D Ο οποίος έχει τα χάλια που προείπα :( Σε 2-3 δρόμους στον Άλιμο (Θεμιστοκλέους, Θουκιδίδου) και στην Αργυρούπολη (Μιλήτου, Πόντου, Ομήρου) ολόκληρη η αρίθμηση είναι λάθος. Θεμιστοκλέους π.χ. φτάνει μέχρι το 30κάτι αν θυμάμαι καλά, στο σημείο οπου κανονικά είναι το 67!. Το ίδιο και στη Μιλήτου (11 αντί 90!) Οπότε εξακολουθώ να πιστεύω (και να ελπίζω) πως δεν είναι η τελική έκδοση του χάρτη :) (εκτός και αν έκανα εγώ μαμακία :p) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Το δοκίμασα και εγώ το iGo8 , φοβερό σαν πρόγραμμα αλλά ο χάρτης έχει τα λάθη του plus. Οπότε το dest παραμένει μονόδρομος όσον αφορά την ακρίβεια των χαρτών του. Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει ακόμα η αγορά του. Πιστεύω ότι μετά από 2 ή 3 αναβαθμίσεις οι δύο χάρτες θα είναι εφάμιλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Κανενα νεοτερο? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 ειπα να βαλω και εγω το 8 αλλα μου διαλύει το mio, αλλαζει την ημερομηνία,την ωρα , βαραν ολες οι ειδοποιήσεις,ενας χαμος :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 το δοκιμασα και γω αλλα οι εντυπωσεις ειναι αρνητικες. σαν προγραμμα ισως βελτιωθηκε αλλα παραμενει δυσχρηστο. οσο για τον χαρτη απλα απαραδεκτος. δεν βρισκει αριθμους οδων που βρισκει ακομα και το τομ τομ (με τον υποτυπωδη χαρτη αθηνας που διαθετει) το συμπερασμα ? για ελλαδα μενω στο destinator και για ευρωπη στο κλασικο και αξεπεραστο tomtom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 na pw kai gw thn empiria mou,paidia se car multimedia me 7'' othoni,einai to kati alo ,apisteuta grafika,alli estisi,idika i kinisi tou belous,kala gia piotita xarth den aksizi na to sizitame. Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 ειπα να βαλω και εγω το 8 αλλα μου διαλύει το mio, αλλαζει την ημερομηνία,την ωρα , βαραν ολες οι ειδοποιήσεις,ενας χαμος :blink: Στο sys.txt που βρίσκεται στο program files/igo8, πρόσθεσε αυτά: [timezone] sync_os_timezone=0 reset_os_timezone=0 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts