odytsak Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Σε εμένα γιατί δεν δείχνει κανέναν από τους 2 πιο πάνω χάρτες όταν τους βάζω στο IGO? Μόνο τον 2008.01 [080619] βλέπει. Η version που χρησιμοποιείς είναι παλιά.:O Από 44902 και μετέπειτα αναγνωρίζουν τους τελευταίους χάρτες.;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 επιτελους βρηκα το σπιτι μου :lol: και απο οτι ειδα οι δυτικές συνοικίες εχουν καλη χαρτογραφηση. για υπολοιπη σαλονικη οταν φυγουν οι πολιτικοί και κλείσει η εκθεση θα βγουμε για τεσταρισμα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostad2000 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 επιτελους βρηκα το σπιτι μου :lol: και απο οτι ειδα οι δυτικές συνοικίες εχουν καλη χαρτογραφηση. για υπολοιπη σαλονικη οταν φυγουν οι πολιτικοί και κλείσει η εκθεση θα βγουμε για τεσταρισμα :p Ποιό χάρτη χρησιμοποιείς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimig Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Δεν εχω καταλαβει ακόμη τι γινεται με τους χαρτες. Κυκολοφόρησαν τελευτια 2-3 εκδοσεις, απο διαφορετικές εταιρίες (teleatlas, navigreece., epsilon, zita, ita...:)) και χωρίς καμία ιδιαίτερη βελτίωση, αντίθετα μπορέι να ειναι και χειρότεροι. Τι γινεται τελικά?, ποιός εχει αναλάβει τελικά την χαρτογραφηση για το igo8? Πως ενας νεότερος χάρτης έχει λιγότερα δεδομένα από εναν παλιότερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Ποιό χάρτη χρησιμοποιείς??? 2008.07 navi greece[080708] μπορω να πω οτι ειναι οτι πιο βελτιωμενο εχω δει.αλλα για να πω και του στραβου το δικιο σε περιοχη που δεν ξερω δεν θα το εμπιστευομουν καθολου.......ακομα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 δυστηχως και με αυτο το χαρτη για να παω απο γαλατσι αγια παρασκευη επιμενει να με παει απο μαρουσι... οποτε μια απο τα ιδια... destinator για πλοηγηση και igo για παιχνιδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostad2000 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Αγαπητέ christou για ποιό χάρτη μιλάς??? Έχουμε όντως μπλέξει τα μπούτια μας. Καλό είναι να αναφέρουμε τις παρατηρήσεις μας για συγκεκριμένη version για να μπορούμε να γνωρίζουμε τι γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Αγαπητέ christou για ποιό χάρτη μιλάς??? Έχουμε όντως μπλέξει τα μπούτια μας. Καλό είναι να αναφέρουμε τις παρατηρήσεις μας για συγκεκριμένη version για να μπορούμε να γνωρίζουμε τι γίνεται... NaviGreece 2008 07 (080708) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis0123 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 δυστυχώς και με αυτο το χαρτη για να παω απο γαλατσι αγια παρασκευη επιμενει να με παει απο μαρουσι... οποτε μια απο τα ιδια... destinator για πλοηγηση και igo για παιχνιδι Νομίζω ότι είναι πρόβλημα του προγράμματος. (και του χάρτη φυσικά). Στη Θεσσαλονίκη που κινούμαι εγώ μου κάνει τα ίδια. Για να πάω από Β. Όλγας στην Νεάπολη, σε πολλά σημεία της διαδρομής επιμένει να με πάει από στενά και όχι από τους κεντρικούς δρόμους. Όταν είμαι στο μπαλκόνι του σπιτιού μου με δείχνει πολλές φορές δυο δρόμους πιο Νότια. Στην δε Εγνατία (εθνική οδό προς Ηγουμενίτσα) πολλές φορές χάνει το δρόμο ή σε δείχνει στα βουνά. Πάντως ανάλογα προβλήματα (πολύ λιγότερα όμως) μου έβγαζε και στην Ιταλία που ήμουν το καλοκαίρι. Σε αρκετές περιπτώσεις επέμενε να με πάει από στενά. Παράδειγμα: Ανεβαίνοντας στον Άγιο Μαρίνο με έβγαλε από τον κεντρικό δρόμο και για 1500 περίπου μέτρα με πήγε από τα στενά. Τό ίδιο έκανε και πριν τη είσοδο στην πόλη, όπου αντί ν' ακολουθήσει την εθνική οδό με έβγαλε από κάποιον παράδρομο. Είναι δύσκολο να αποφασίσεις όταν βλέπεις την πινακίδα να σου λέει πήγαινε ευθεία και το μηχανάκι στρίψε δεξιά! Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, στην Ιταλία πιο πολύ με βοήθησε παρά με μπέρδεψε. Κινήθηκα ως επί το πλείστον με το IGO 8. Το Dest 7 είχε πολλές ελλείψεις στον χάρτη του. Το τομ τομ που επίσης είχα μαζί μου δεν μπόρεσα να το δουλέψω γιατί δεν μπόρεσε να βρει σήμα ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostad2000 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 NaviGreece 2008 07 (080708) Για δώσε μου ακριβές παράδειγμα της διαδρομής!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Για δώσε μου ακριβές παράδειγμα της διαδρομής!! αν καταλαβαινω τι εννοεις δωστου να παει απο βεικου γαλατσι στην σιφνου αγ. παρασκευη. θα δεις οτι δεν θα σου πει να στριψεις καποδιστριου αλλα θα θελει να σε παει απο μαρουσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Οι Κυπραίοι που ενδιαφέρονται για iGO8 ας κάνουν μια επίσκεψη στο forum της υπογραφής μου...:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christisv Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Παιδια, ξερει κανεις πως κανουμε edit στο PC η export, τα pois απο το iGo8? στο 2006 υπηρχε το igo poi explorer, αλλα δυστηχως δεν δουλευει στο 8. για import απο KML ξερω, για export ομως? Παράθεση Eten300>Eten400>Mpx200>Mpx220>Gsmart>JAMin>AsusP526>DIAMOND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Παιδιά έχω το htc diamond. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να βρίσκει gps; Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Παιδιά έχω το htc diamond. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να βρίσκει gps; Το iGO 8 βρίσκει μόνο του το port και την ταχύτητα δεδομένων. Αν δεν βρίσκει πήγαινε ρυθμίσεις πάτα το βελάκι κάτω δεξιά να πάει στη δεύτερη σελίδα και πάτα GPS, βάλε χειροκίνητα port 4 και ταχύτητα δεδομένων 57600. Θα πρέπει το κουτάκι να είναι τσεκαρισμένο και να γράφει ότι ο GPS δέκτης είναι ενεργογποιημένος. Αν δεν συμβεί αυτό και δεν βρίσκει τον δέκτη κάνε soft reset και θα τον βρει. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Το iGO 8 βρίσκει μόνο του το port και την ταχύτητα δεδομένων. Αν δεν βρίσκει πήγαινε ρυθμίσεις πάτα το βελάκι κάτω δεξιά να πάει στη δεύτερη σελίδα και πάτα GPS, βάλε χειροκίνητα port 4 και ταχύτητα δεδομένων 57600. Θα πρέπει το κουτάκι να είναι τσεκαρισμένο και να γράφει ότι ο GPS δέκτης είναι ενεργογποιημένος. Αν δεν συμβεί αυτό και δεν βρίσκει τον δέκτη κάνε soft reset και θα τον βρει. Ευχαριστώ. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 δεν ξερω αν εχει ξανα αναφερθει αλλα.....βολταροντας χθες ανακαλυψα ενα κτιριο στην θεσσαλονικη:D ξερει κανεις αν υπαρχουν και αλλα ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Υπάρχουν αρκετά. Κάποιες εκκλησίες (π.χ. Αγία Σοφία) Λευκός Πύργος Πύργος ΟΤΕ ΟΣΕ Γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου (λείπει η Τούμπα!) Καμάρα Αγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου Το ξενοδοχείο στην Αριστοτέλους Το μέγαρο Μουσικής Και κάποια άλλα που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή...:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Έχω εγκαταστήσει χάρτες της Ελλάδας, Ιταλίας , Ελβετίας αλλά και έναν που λέγεται zestern europe με πάρα πολλές ευρωπαϊκές χώρες... βάζω έναν προορισμό στην ελβετία και μου λέει ότι ο χάρτης είναι απομονωμένος... Να υποθέσω ότι πρέπει να βάλω όλες τις όμορες χώρες μέχρι την ελβετία και δεν αρκούν αυτές που έβαλα? Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 λειπει η ΤΟΥΜΠΑ? σιγουρα δακτυλος του συμπολιτη:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 κανείς.......? Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salty Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 κανείς.......? Ναι, για να σε πάει από μια χώρα σε άλλη, πρέπει απαραίτητα να υπάρει και ο χάρτης της χώρας /των χωρών απ' την οποία θα πρέπει / θέλεις να περάσεις... Παράθεση mind is like parachute...it works better when it's open.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 παιδες κατα την γνωμη σας το igo8 ειναι πιο βαρυ απο το 6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 παιδες κατα την γνωμη σας το igo8 ειναι πιο βαρυ απο το 6; Στα ίδια επίπεδα, αν όχι καλύτερο. ’μεση απόκριση σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hel Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Όντως έχει χωριά και οικισμούς που δεν βρίσκεις σε ταμπέλες... Προσοχή στους γκρεμούς:blink:! Μη πιστέυετε πάντα τα GPS:!:. Πως εννοείς πήγε να σε πετάξει σε γκρεμό; Έδειχνε δρόμο ευθεία ενώ ήταν στροφή; Έδειχνε στροφή προς το θάνατο (γκρεμό). Μάλλον θα ήταν κάποιο μονοπάτι παλιό:confused: Άργησα μόνο 2 μήνες να απαντήσω:lol: Παιδιά ξέρει κανείς πως βάζω τα *.kml στο igo ? Τα βάζω στο φάκελο pois και δεν κάνει τίποτα, ενώ μου έχουν πει ότι τα μετατρέπει αυτόματα σε pois και τα βλέπω μετά, αφού κάνω επανεκίνηση μετά την αντιγραφή των αρχείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts