tgi Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Γειά σε όλους!!! Κατ' αρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον hatzaki όπου μας έχει βοηθήσει όλους με το template που έφτιαξε για βλέπουμε του meteo του δεδομένα!!!! Θελω να ρωτήσω κάτι!! Καθε πότε κάνει update στα δεδομένα το meteo.gr??? κάνει κάθε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή καποιες συγκεκριμένες ώρες????? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tgi Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Απάντηση από το meteo.gr Η ανανέωση των 3 ημερών γίνεται 9-11 το πρωί και το ίδιο διάστημα το βράδυ Οι προγνώσεις 4-6 ημερών προστίθενται πε΄ριπου 1.5 ώρες μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgg Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Καληπερα σε ολους!Κατεβαζτε κανονικα καιρο απο το meteo,τις τελευταιες μερες?Απο τις 4 του μηνα και μετα,δεν μπορω μεσω activesync να παρω ενημερωση,τι επανεγκαταστασεις εκανα,τι templates αλλαξα.Τιποτα!Μημπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση με τα connection απο τα settings?Αυτα αν θυμαμαι καλα ειχα πειραξει για βαλω τις ρυθμισεις της vf.Αν ξερει κανεις και μπορει να με βοηθησει θα του ημουν υποχρεος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Καληπερα σε ολους!Κατεβαζτε κανονικα καιρο απο το meteo,τις τελευταιες μερες?Απο τις 4 του μηνα και μετα,δεν μπορω μεσω activesync να παρω ενημερωση,τι επανεγκαταστασεις εκανα,τι templates αλλαξα.Τιποτα!Μημπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση με τα connection απο τα settings?Αυτα αν θυμαμαι καλα ειχα πειραξει για βαλω τις ρυθμισεις της vf.Αν ξερει κανεις και μπορει να με βοηθησει θα του ημουν υποχρεος!!! Εγώ κατεβάζω κανονικά...μήπως έκανες Update στο πρόγραμμα? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 εχω ενα προβλημα με το template νομιζω. Σε καθε περιπτωση βροχης μου γραφει και μου δειχνει φυσικα Light rain.Τι μπορω να κανω για να μου δειχνει τις καταιγιδες και την κανονικη τη βροχη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Καληπερα σε ολους!Κατεβαζτε κανονικα καιρο απο το meteo,τις τελευταιες μερες?Απο τις 4 του μηνα και μετα,δεν μπορω μεσω activesync να παρω ενημερωση,τι επανεγκαταστασεις εκανα,τι templates αλλαξα.Τιποτα!Μημπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση με τα connection απο τα settings?Αυτα αν θυμαμαι καλα ειχα πειραξει για βαλω τις ρυθμισεις της vf.Αν ξερει κανεις και μπορει να με βοηθησει θα του ημουν υποχρεος!!! Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Όχι βέβαια μέσω του activesync γιατί έχω Vista, αλλά με το Windows Mobile Center. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Μπραβο εξαιρετικη δουλια.........ειχα ενα μικρο προβλημα αλλα το ελυσα.....με τισ αναλυτικες οδηγιες στην πρωτη σελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 paratirisa oti otan kano soft reser ti siskeyi ta gramata stis polis einai aspra kai me to pou kano mia allagi gia na do kairo allis poli ginonte mayra:( pos menoun aspra kai giati mou to kanei ayto..?:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongogospr Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 εχω εδω και καιρο το sbb weather ομορφο ευχρηστο ολα καλα . . .αλλα ο καιρος που δειχνει καμια σχεση με την πραγματικοτητα δεν εχει. . . . . υπαρχει καποιος τροπος να αλλξω τις πηγες . . απο meteo ας πουμε . . .;;;;; ευχαριστω. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Υπάρχει κάποιος τρόπος να αντικαταστήσω την default εφαρμογή καιρού των Windows Mobile 6 στο today με το spb weather? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Τα WM6 δεν έχουν καμία default εφαρμογή καιρού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Τα WM6 δεν έχουν καμία default εφαρμογή καιρού. Τότε μάλλον το έχουν μόνο τα HTC, αναφέρομαι στην εφαρμογή που τρέχει στο today screen όταν πατήσεις το tab με τον ήλιο: http://img210.imageshack.us/img210/3230/htchomegm7.th.gifhttp://img210.imageshack.us/images/thpix.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Το τελευταίο καιρό βλέπω στο meteo σε κάποιες ημερομηνίες ότι έχει δύο θερμοκρασίες ,την μία με το σήμα του θερμόμετρου την πρόβλεψη της θερμοκρασίας και με σύμβολο το ανθρωπάκι την δεύτερη θερμοκρασία όπως την αντιλαμβάνεται το ανθρώπινο σώμα. Το site την αναφέρει ως εξής:''Η αισθητή θερμοκρασία αναφέρεται στην θερμοκρασία όπως τη νοιώθει το ανθρώπινο σώμα και όχι όπως καταγράφεται από τις συσκευές (θερμόμετρα)''. Το πρόβλημα είναι ότι στα templates του meteo που μας φτιάξατε δεν δείχνει καμία θερμοκρασία όπου υπάρχει αυτή η λειτουργία. Μήπως υπάρχει κάποιο template για να εμφανίζει έστω την μία θερμοκρασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 ωραία παρατήρηση!! είχα καιρό να μπω στο meteo και δεν το έιχα προσέξει!! τροποποίησα λίγο το lightsnow_fix.tpl που είχα ανεβάσει 2-3 σελίδες πρίν (βασισμένο πάντα στα tpl του Μέγιστου hab:)) και κατάφερα να δέιχνει έστω την μια θερμοκρασία και συγκεκριμένα την πραγματική θερμοκρασία και όχι αυτή που αισθάνεται ο άνθρωπος. μια δοκιμή που έκανα πριν λίγο φαίνεται να δουλεύει. (την στιγμή που γράφω πχ στην Φλώρινα την Παρασκευή 24/10 εμφανίζονται δυο θερμοκρασίες). Προφανώς με κάποιο τρόπο θα γίνεται να εμφανίζει εναλλακτικά τη δεύτερη θερμοκρασία, αλλά πραγματικά νιώθω ότι σήμερα ξεπέρασα τον εαυτό μου γιατί ούτε html, ούτε simplified C/C++ γνωρίζω:rolleyes: αν ο hab παρακολουθεί ακόμα το θέμα ή κάποιος άλλος που γνωρίζει ας μας βοηθήσει. όποιος χρησημοποιήσει αυτό το tpl ας δώσει feedback.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Πληροφοριακα η θερμοκρασια που νιωθουμε λεγεται wind chill και για πρωτη φορα χρησιμοποιηθηκε στο α παγκοσμιο πολεμο. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Ευχαριστώ psybill , το έβαλα και δουλεύει σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 ωραία παρατήρηση!! είχα καιρό να μπω στο meteo και δεν το έιχα προσέξει!! τροποποίησα λίγο το lightsnow_fix.tpl που είχα ανεβάσει 2-3 σελίδες πρίν (βασισμένο πάντα στα tpl του Μέγιστου hab:)) και κατάφερα να δέιχνει έστω την μια θερμοκρασία και συγκεκριμένα την πραγματική θερμοκρασία και όχι αυτή που αισθάνεται ο άνθρωπος. μια δοκιμή που έκανα πριν λίγο φαίνεται να δουλεύει. (την στιγμή που γράφω πχ στην Φλώρινα την Παρασκευή 24/10 εμφανίζονται δυο θερμοκρασίες). Προφανώς με κάποιο τρόπο θα γίνεται να εμφανίζει εναλλακτικά τη δεύτερη θερμοκρασία, αλλά πραγματικά νιώθω ότι σήμερα ξεπέρασα τον εαυτό μου γιατί ούτε html, ούτε simplified C/C++ γνωρίζω:rolleyes: αν ο hab παρακολουθεί ακόμα το θέμα ή κάποιος άλλος που γνωρίζει ας μας βοηθήσει. όποιος χρησημοποιήσει αυτό το tpl ας δώσει feedback.... Επειδή δεν έχω καταλάβει. Θα αντικαταστήσουμε το template του meteo με αυτό ή όχι; Για πείτε λίγο τη διαδικασία. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Επειδή δεν έχω καταλάβει. Θα αντικαταστήσουμε το template του meteo με αυτό ή όχι; Για πείτε λίγο τη διαδικασία. tamplate του meteo.gr ειναι και αυτό απλά έχει μια διόρθωση. πρόσθεσε το σαν πηγή καιρού σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο θέμα και απλά μετά κάνε edit τις πόλεις που έχεις και άλλαξε την πηγή καιρού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 tamplate του meteo.gr ειναι και αυτό απλά έχει μια διόρθωση. πρόσθεσε το σαν πηγή καιρού σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο θέμα και απλά μετά κάνε edit τις πόλεις που έχεις και άλλαξε την πηγή καιρού. Σε ευχαριστώ πολύ, απλά είχα φύγει για τετραήμερο :) και τώρα είδα την απάντησή σου. Όταν επιστρέψω στο σπίτι και περάσω και το sbp weather (μιας και προέρχομαι από hard reset), θα το κάνω. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 παιδια μηπως ξερετε εαν υπαρχει κανενα παρομοιο προγραμμα και για κινητα νοκια series 40 ? ευχαρηστω:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 παιδια μηπως ξερετε εαν υπαρχει κανενα παρομοιο προγραμμα και για κινητα νοκια series 40 ? ευχαρηστω:worry: Dyskolo...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tgi Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Τότε μάλλον το έχουν μόνο τα HTC, αναφέρομαι στην εφαρμογή που τρέχει στο today screen όταν πατήσεις το tab με τον ήλιο: http://img210.imageshack.us/img210/3230/htchomegm7.th.gifhttp://img210.imageshack.us/images/thpix.gif Μήπως υπάρχει κανενα template για meteo για το προγραμμα του καιρού της HTC??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosmixalakas Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 tamplate του meteo.gr ειναι και αυτό απλά έχει μια διόρθωση. πρόσθεσε το σαν πηγή καιρού σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο θέμα και απλά μετά κάνε edit τις πόλεις που έχεις και άλλαξε την πηγή καιρού. 157.000 bravo που ασχολήθηκες και έδωσες την λύση, ειδικα το meteo.gr για τους δικυκλιστές είναι all the money, και πάλι μπράβο σου και ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelaras1 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 psybill Νομίζω πως είναι μια χαρά ευχαριστούμε πολύ και εσένα και τον hab Παράθεση http://www.ismylife.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Να 'στε καλά παιδιά. από την πλευρά μου κάνω ότι μπορώ, αλλά δυστυχώς αυτό δεν φτάνει πάντα. είχα μια συζήτηση σε άλλο forum σχετικά με την εμφάμιση διπλής θερμοκρασίας. επειδή χρησιμοποιώ αποκλειστικά τα templates του meteo και ποτέ το default gismeteo, δεν είχα παρατηρήσει ότι το πρόγραμμα έχει τη δυνατότητα να δείχνει διπλές θερμοκρασίες. βέβαια εκεί δείχνει την υψηλότερη και χαμηλότερη θερμοκρασία, αλλά φαντάζομαι ότι η λογική στο template θα είναι η ίδια. έκανα αρκετές προσπάθειες αλλά δεν τα κατάφερα, έτσι ζήτησα βοήθεια από την spb. ελπίζω να μου απαντήσουν κάποια στιγμή. για ότιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε από δω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts