DARKMAN74 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 μtorrent και ξερο ψωμι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 μtorrent και εγώ (ακόμα δεν κατάλαβα γιατί έχει το ελληνικό μ στην αρχή αλλά δεν πειράζει! ;p) Πάντως απ' ότι δοκίμασα μέχρι τώρα είναι ο καλύτερος, χωρίς κολλήματα και ανοίγει αστραπιαία :) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 μtorrent και εγώ (ακόμα δεν κατάλαβα γιατί έχει το ελληνικό μ στην αρχή αλλά δεν πειράζει! ;p) Πάντως απ' ότι δοκίμασα μέχρι τώρα είναι ο καλύτερος, χωρίς κολλήματα και ανοίγει αστραπιαία :) Ετσι λιγο off-topic και για την ιστορια το "μ" βγαινει απο το υποπολλαπλασιο μικρο (10^-6). Και θελει να μας δειξει οτι το προγραμμα χρησιμοποει και απαιτει για την λειτουργια του ελαχιστη μνημη!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 μTorrent γιατί είναι πανάλαφρο προγραμματάκι. Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_24 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 το μtorrent,μικρο και καλο Παράθεση makiaveli27:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 το μtorrent,μικρο και καλο Ακριβως το ιδιο, ειναι η οαση ημων των ασχετων γιατι ειναι κ ευκολο στη χρηση αλλα κ των εμπειροτερων γιατι ειναι μικρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Πολύ αξιόπιστο ως ώρας δείχνει να είναι το Transmition Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 μTorrent 2.0 :) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Αν και σπανίως χρησιμοποιώ υλικό από τορρεντάδικο, έχω εγκατεστημένο το μTorrent. Καλό και ελαφρύ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 (edited) bitLord:) :) :) Το χειρότερο πρόγραμμα για torrents ... Το χρησιμοποιούσα στην αρχή (το πρώτο πρόγραμμά σου πάντα το αγαπάς) αλλά μετά που δοκίμασα τα άλλα, το σιχάθηκα .... BitComet/BitTorrent αρκετά καλή δουλειά, άσχετα που το BitComet είναι παρόμοιο με το BitLord στον κώδικα όσο και στην εμφάνιση ... μΤorrent & Azureus είναι τα καλύτερα ... Στο netbook έχω το μTorrent, το οποίο είναι ελάχιστα γρηγορότερο από τα υπόλοιπα γιατί είναι πολύ ελαφρύ, σε συνάρτηση πάντα με το σύστημα που έχεις μπροστά σου ... Το Azureus το έχω στο σταθερό γιατί είναι πιο απαιτητικό, αλλά τουλάχιστον χαίρεσαι αυτό που βλέπεις :) !!!! Edited September 29, 2010 by kaluas Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Έχω μtorrent από την πρώτη πρώτη έκδοσή του. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 μtorrent portable εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 κι εγω μtorrent εχω... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 μTorrent απο τις αρχικες του εκδοσεις και μερικες φορες Azureus Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 οπως η συντριπτικη πλειοψηφια ... μΤorrent ....ελαφρυ ευκολο και αποτελεσματικο Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Και εγώ το μtorrent έχω.Είχα δοκιμάσει και άλλα στο παρελθόν αλλά αυτό μου αρέσει ποιο πολύ λόγο GUI και χρηστικότητας.Επίσης δεν το έχουν παρατήσει στη μοίρα του , ανά κάποια διαστήματα βγάζουν και updates ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliswr Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 μ τορεντ και απο εμενα και το ξεχνας οτι δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 μtorrent και εγώ!! Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 μTorrent all time classic εννοειται :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Deluge torrent, ο καλύτερος στο Ubuntu..! Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 transmission,ελαφρύ απλό και λιτό..διορθώθηκαν και κάποια bugs που είχε με το shutdown του μακ και είναι κομπλέ πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts