Jump to content

maik85

Members
  • Δημοσιεύσεις

    137
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About maik85

  • Ημ. Γέννησης 27/05/1985

maik85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κάνω την διαδικασία για να περάσω το lagfix σε android 2.2, αλλά στο τέλος δεν κάνει τα 2 reboot όταν τρέχω το bat. Μπορέι κάποιος να μου πεί αν πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω από αυτά που γράφει?
  2. Τί να σου πω.. Εγώ έχω το ίδιο κινητό κ δεν εχω βάλει κάτι τέτοιο. Ο γνωστός μου πήγε κ έβαλε antivirus. Δεν ξέρω που βρήκε τους ιους. Το θέμα είναι πως με την μ@λ@κι@ του, το κινητό δεν ανοίγει και δεν μπορώ να το επανφέρω με τίποτα :wacko:
  3. Ευχαριστώ πολύ! Τα δοκίμασα και τα δύο αλλά πάλι κάνει κάτι.. Τώρα που το ξανάνοιξα είδα πως δε μπαινει στο λογότυπο, αλλά κολλάει νωρίτερα, στη μαύρη οθόνη που γραφει το μοντέλο κ sammsung από κάτω.
  4. Έχω κάνει αναβάθμιση στην froyo κ το κινητό δούλευε κανονικά. Σε μια εγκατασταση antivirus το κινητό κόλλησε και πλεον εμφανίζει μόνο την αρχική οθόνη με το λογότυπο της samsung. Το κινητό δεν μπαίνει σε download mode για να κάνω ξανά την εγκατάσταση. Ξέρει καποιος πως μπορώ να το επαναφέρω? Είναι επείγον γιατί το κινητό ΔΕΝ είναι δικό μου!! Ευχαριστώ εκ τω προτέρων!
  5. Είμαι στο ιδιόκτητο της forthnet εδώ και 2 χρόνια. Μένω στην Θεσσαλονίκη και τώρα έχει φτάσει το δίκτυο της On. Σκέφτομαι να αλλάξω και να μπω εκεί. Αυτό που με προβληματίζει είναι η υποστήριξη σε περίπτωση προβλημάτων και η αξιοπιστία της On σαν εταιρεία, αν και πιστεύω πως με την Forthnet δε μπορεί να συγκριθεί σε οργάνωση και μέγεθος. Τί εμπειρείες έχετε? Είχατε προβλήματα ή είστε ευχαριστημένοι γενικά με την On?
  6. Τα έχω πάρει άσχημα με τη forthnet. Από την μέρα που έβαλα το 2play,-Νοέμβριος- κάθε βδομάδα παίρνω τηλέφωνο για κάποιο λόγο. Τα προβλήματα όμως εξακολουθούν.. Προβληματικό τηλέφωνο, μας παίρνουν και δεν χτυπάει, εκεί που μιλάμε κόβεται, μας παίρνουν και δείχνει κατειλλημένο, ενώ δεν μιλάμε.:mad: Και στο ιντερνετ μια από τα ίδια. Από τέλη Δεκεμβρίου έχει ξεκινήσει να κάνει συνεχείς αποσυνδέσεις, από 1-2 λεπτά μέχρι μισή ώρα. Έχω πάρει πάνω από 15 τηλέφωνα αλλά τεχνικός ακόμα δεν μίλησε μαζί μου! Η εξυπηρέτησή τους είναι τραγική. 1 στους 5 ξέρει να κάνει σωστά τη δουλειά του-μετά από άπειρα τηλέφωνα είμαι σε θέση να δώσω και ποσοστό για την σχετικότητα των υπαλλήλων-. Σήμερα θα κάνω καταγγελία. Βαρέθηκα να μιλάω με άσχετους και ανοργάνωτους και να ακούω συνεχώς ατάκες του στυλ: "πάρτε μας τηλέφωνο όταν υπάρξει το πρόβλημα", ενώ για τον ίδιο λόγο έχω καλέσει άλλες 10 φορές προηγουμένως!!! "και τί θέλετε να κάνω??" σε οτιδήποτε τους ρωτάς:mad: "πάρτε μας τηλέφωνο όταν έχετε πρόβλημα και νεκρώσει η γραμμή" και στην ερώτηση μα πως να σας πάρω με νεκρωμένη γραμμη? 8α χρεωθώ πόση ώρα κινητό ή να βάλω σταθερό ΟΤΕ για να σας καλώ?? πήρα την αποστομωτική απάντηση: "δικό σας πρόβλημα...":wacko::mad: ΕΛΕΟΣ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ Δεν ξέρω αν σε 2 3 χρ'ονια αυτή η εταιρεία θα μπορεί να είναι υπεύθυνη σε αυτά που λέει και άξια ανταγωνίστρια του ΟΤΕ. Ξέρω πως σήμερα είναι ένα μεγάλο ανοργάνωτο χωριό, που είναι ασυνεπείς προς του πελάτες τους και ψεύτες σε αυτά που υπόσχονται.
  7. Σουβλάκι συναρειανέ!! Επειδή πρόσφατα ταξίδεψα με τραίνο, ο ελεγκτής είπε πως έχει έρθει εγκύκλιος και κανείς δεν θα ταξιδεύει πλέον χωρίς θέση. Και αν κάποιος είναι χωρίς θέση από δω και πέρα, θα μπορούν να τον κατεβάζουν. Οπότε έχε το νου σου για επόμενη φορά!
  8. Και πανάκριβο για αυτά που προσφέρει!!:blink:
  9. Γίνεται να ακούς ράδιο χωρίς καλώδιο, αν το κινητό έχει ενσωματωμένο hands free. Οπότε, αν το K800 έχει ενσωματωμένο hands free, θα μπορείς να ακούς ράδιο και με ασύρματα bluetooth ακουστικά.
  10. Δοκίμασα να κατεβάσω μαζί τα ubuntu από τον ftp του ntua, ένα αρχείο από το ftp του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ένα ακόμη αρχείο από τον ftp της forthnet. Η ταχύτητα μετά βίας έφτασε τα 170 kbps.. Τραγικοί @mic_nick Δοκίμασα και Σάββατο ξημερώματα και Κυριακή μεσημέρι και καθημερινές, συνέχεια οι ίδιες ταχύτητες. Κάνω καταγγελία, δεν πάει άλλο. Τους έχω πάρει 7 φορές(!!!) τηλέφωνο σε 10 μέρες που είμαι στο δίκτυό τους και δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς. Η κατάσταση στις υπηρεσίες εξυπηρέτησής τους είναι τρα-γι-κό-τα-τη. Το ίδιο τραγικές είναι και οι υπηρεσίες που παρέχουν αν δεν τους τρέξεις με απανωτά τηλέφωνα και παράπονα.:mad:
  11. Έχεις δίκαιο, δεν ξέρω να ακούω και δεν χρησιμοποιώ download manager για να γκρινιάζω και να μην βρω τις κρυμμένες τεράστιες ταχύτητες. Στα torrent που με 2 mbps κατέβαζα με 150kbps++ και τώρα πιάνω με το ζόρι 70-80 κ αυτό σύμπτωση είναι? Ή πάλι γκρινιάρης είμαι? Να πειστώ δλδ από αυτά που μου λέγαν οι ψευτοτεχνικοί πως δεν έχω πρόβλημα κ είναι όλα καλά? Μην τρελαθούμε.
  12. Επίσης με το Crypto θα μπορείς να πιάσεις μέχρι 8mbps. Παραπάνω δεν πιάνει.
  13. Φίλε dbal, δεν αντιλέγω πως ο δownload manager είναι πιο αξιόπιστος, αλλά δικαιολογείται τέτοια διαφορά σε σχέση με την ονομαστική ταχύτητα? Αν έχω 18800kbps όπως λέει το ρούτερ, θα έπρεπε να κατεβάζω τουλάχιστον με 1500 kbps που είναι και ο κόφτης της forthnet στα download απ' ό,τι έχω ακούσει. Σε όλα τα download, απ' όπου κ αν κατεβάσω, στα ίδια επίπεδα κυμαίνεται η ταχύτητα... Δεν μπορεί να είναι τυχαίο και να φταίει ο download manager. Παλιά που είχα 2mbps στην forthnet από το δίκτυο του ΟΤΕ έπιανα μέχρι 210kbps. Για μ@@@κες μας περνάνε??? Μόνο στο δίκτυό τους υπάρχει τέτοιο χοντρό πρόβλημα.
  14. Ναι μου το είπε και ο τεχνικός αυτό, που παραλίγο θα με έβγαζε τρελό και 8α μαλώναμε με τις μλκιες που μου έλεγε. Απ' ότι βλέπω πάντως το speedtest ανταποκρίνεται στην ταχύτητα της γραμμής μου. Κατεβάζω από ftp τώρα της forthnet. Έπιασα maximum 220 και κυμαίνεται σταθερά 140 με 170. Δηλαδή 220*8=1.76 mpbs:mad: ούτε καν 2!!! Αμάν με αυτή την κοροϊδία. Άμα δεν μπορούν να μην υπόσχονται ό,τι να ναι:mad::mad::mad: Με βλέπω να καταλήγω στην καταγγελία τελικά. Δεν καταλαβαίνουν αλλιώς. Δηλαδή να τους κυνηγάς για να σου παράσχουν τα αυτονόητα!!! :mad::mad:
  15. Θα τρελαθούμε με την forthnet!! Εδώ είναι τα στατιστικά του router μου: Statistics Downstream Upstream Line Rate 18843 Kbps 509 Kbps Attainable Line Rate 21340 Kbps 1333 Kbps Noise Margin 7.1 dB 23.0 dB Line Attenuation 26.0 dB 9.0 dB Output Power 12.3 dBm 15.1 dBm 18843/509. Το internet θα έπρεπε να πετάει, όμως είναι πολύ αργό. Με τα 2 mb που ήμουν πιο γρήγορα κατέβαζα. Τώρα πιάνω το πολύ 150 kbps. Κάνω το τεστ από το http://speedtest.forthnet.gr/ και δείτε τί μου έβγαλε click START to re-test 03/11/2007 15:26:25 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 436.38Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 2.35Mb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link Έφριξα όταν το είδα!! Ονομαστική 18,8 και πραγματική 2.35!!!! Έλεος. Τους παίρνω στο τεχνικό και περιμένω πάνω από 40 λεπτά.:mad: Είναι για πολλά μπινελίκια:mad::mad::mad:
×
×
  • Create New...