dimitrisgr Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 μtorrent μικρό, δοκιμασμένο, αξιόπιστο και ελαφρύ παντοτε σε αγγλικο version οπως ολα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorid Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 μtorrent μικρό, δοκιμασμένο, αξιόπιστο και ελαφρύ παντοτε σε αγγλικο version οπως ολα !! +1 μtorrent rulez Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 την 1.6.1 του utorrent έχω πλέον :P +1 αυτη ειχα παντα χωρις τις τρυπες που ειχαν οι νεοτερες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Και γω μtorrent 1.8.2 χρησιμοποιώ,λόγω του ότι είναι ελαφρύ πρόγραμμα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPaN_ Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Πιστεύω ότι το μtorrent είναι με διαφορά το καλύτερο. Παράθεση .!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 ισως να υπαρχουν και αλλα καλυτερα προγραμματα για τορρεντς. απλα το μtorrent ειναι το πιο γνωστο και το χρησιμοποιουν αρκετοι! εγω βολευτηκα με αυτο, δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα και ετσι δεν εψαξα καποιο αλλο προγραμμα να δοκιμασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Πλέον χρησιμοποιώ μTorrent. Πολύ ελαφρύ και κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADWNIS Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Ένα link για να κατεβάσω το μtorrent παρακαλώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 http://www.utorrent.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADWNIS Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 http://www.utorrent.com Το απόγευμα δε λειτουργούσε αυτό, τώρα είναι οκ... ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 μtorrent πλεον... ειναι ολα τα λεφτα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoebus16 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 μtorrent και εγώ, ελαφρύ, εύχρηστο, με όλες τις λειτουργίες που χρειάζομαι και δε κολλάει. Παλαιότερα είχα το Azureus και για κάποιο λόγο κράσαρε συχνά, μετά άλλαξα σε ABC το οποίο ήταν πολύ λιτό ελαφρύ και σταθερό αλλά για κάποιο λόγο τα torrents με ελληνικούς χαρακτήρες τα αποθήκευε με "κινέζικους" χαρακτήρες, που ήταν πρόβλημα όταν ένα torrent είχε 200+ αρχεία με ελληνικά ονόματα :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 μtorrent!!! Μικρό, εύκολο, συχνα updates και δίνει αρκετές οδηγίες για το πως να ανοίξει port κάποιος χρήστης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poison6 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 μtorrent απο την αρχή!καποτε πηγα να ασχοληθώ με azureus αλλα μου φάνηκε πολύπλοκο Παράθεση //~~ipod touch 2g+iphone 3gs owner:happy:~~//---> υπογραφή 2007 nostalgia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Και εγώ μtorrent! Δεν έχω δοκιμάσει τα υπόλοιπα λόγω του ότι είμαι ευχαριστημένος με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicotine Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 μtorrent και τα μυαλα στα κακγελα!! Ελαφρι σαν πουπουλο!!!! :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeos Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 +1 για το μtorrent. Ελαφρη, απλο και ωραιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angeloskg Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 επειδη το λειτουργικο μ ειναι linux τρεχω tranmission Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galher Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 deluge.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dermitzos Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 μtorrent επειδή είναι πολύ ελαφρύ και παραμετροποιήσιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 μtorrent :D Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 ομοίως μtorrent :O Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Και εγω μTorrent και ειμαι ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Και εγω μTorrent και ειμαι ευχαριστημενος. Me2 ;). Δεν έχω δοκιμάσει και κανένα άλλο όμως για να τα συγκρίνω. Απλά έτυχε και κατέβασα αυτό και μου άρεσε. Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 μTorrent και BitTorrent σε μαζικη λειτουργια!! :p Δεν εχω αντιμετωπισει ποτε κανενα προβλημα!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts