Jump to content

ampalaeos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    85
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ampalaeos

  1. Για να μην παθεις καμια εκπληξη, δεν πιανει σταθμους με ολα τα ακουστικα, εγω δοκιμασα 3 ζευγαρια για να μου πιασει με το ενα που παιζει ραδιο κανονικα. Δεν ξερω τι και πως, αλλα ρωτα εκει που θα το παρεις να σου δωσουν καποια που να του κανουν.
  2. Με λίγη χρήση την μέρα αφού λόγω καραντίνας τα κάνω όλα απο το pc, οπότε το κινητό παίζει κυρίως για καμια βιντεοκληση viber msger, λιγο serfing πριν τον ύπνο και κλήσεις. Δεδομένα κ wifi πάντα ανοιχτά αν κ στο wifi ειναι μόνιμα κ αυτόματη φωτεινότητα οθόνης ενεργή κ αυτή. 'Οπως κ να χει, εγώ τέτοια νούμερα σε μπαταρία smartphone δεν έχω ξαναδει ποτέ.
  3. Και σε μενα το ιδιο, εξαφανιστηκε η αναβαθμιση.
  4. Ειμαι στην 10.4.5.0., οπως ηρθε το κινητο, κ φυσικα μου λεει για ενημερωση σε νεοτερη.. ειδα στην προηγουμενη σελιδα για την 11.0.3.0 κλπ.. Απλα επειδη εχω φαει κατι φολες στο παρελθον με ενημερωσεις που δεν κατσανε καλα με ΟΤΑ κ μετα τρωγανε μπαταρια, ρωταω αν ειχατε κανα προβλημα με τις ενημερωσεις στο χιαομι.
  5. Της πλακας, huawei ακουστικα δωρο με κινητο. ..κ εγω του εβαζα απο sony μεχρι κατι focal φοβερα που εχω για μουσικη. Αδιανοητα πραγματα, θα τα ξαναδοκιμασω αυριο να δω αν θα παιξουν τωρα.. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η ενημερωση σας εκατσε καλα? μεσα απο το κινητο ΟΤΑ.
  6. Εχω δοκιμασει 3 ακουστικα κ δεν παιζει το ραδιο με κανενα.. Γυρναω σπιτι, το λεω στην γυναικα κ μου λεει να δοκιμασουμε με τα δικα της.. Ημαρτον βρε αγαπη μου τι να δοκιμασουμε, 3 εχω βαλει κ δεν παιζει λεμε το σκασμενο.. Τελικα με πειθει, βαζω τα ακουστικα της κ ξαφνικα σαρωνει οτι σταθμο υπαρχει κ παιζει τα παντα καμπανα!! Σουζα κ ο κινεζος ετσι απλά με ενα βλέμμα κ ενα ζευγαρι ακουστικα χαχαχαχαχα
  7. Το αγόρασα το Σάββατο, το κινητο τα σπαει ασχημα κ ακομα το ξεζουμιζω μπας κ πεσει καποτε η μπαταρια... Μαμουθ. 1 προβλημα, δεν παιζει το ραδιο ενω του φοραω ακουστικα, ακουω μονο παρασιτα.. Εχει κανεις αλλος προβλημα με το ραδιο? Ενημερωση ακομα δεν εχω κανει, θα κανω αφου δω πρωτα την αποδοση της μπαταριας για να ξερω τι γινετε. Το εχω μαμα, οπως ηρθε με την 10.4.5.0.
  8. Και μενα μου σπασε και το πηγα την τριτη στην αβαρτο και χθες πεμπτη μου το ειχαν κιολας ετοιμο! (2 μερες!!:w00t:) Σημερα πηγα και το πηρα, ολα καλα. Τι να πω, δεν περιμενα τοσο γρηγορη εξυπηρετηση με τπτ!! Εντυπωσιαστηκα! Μου φτιαξαν και ενα echo που ειχα στο μικροφωνο και μου βαλανε και τo marsmallow. Ειχα την παλια εκδοση, οπως το ειχα αγορασει. Πλεον πηρε με OTA και την B560. Πριν με ΟΤΑ δεν επαιρνε τπτ και ημουν σε μια B140, κατι τετοιο (λολ) Οθονη μαζι με bezels υπολογισε γυρω στα 160ε απο αβαρτο. Θα σου λεγα να το πας εκει γιατι απο οσο εψαξα, οι οθονες που κυκλοφορουν ειναι ακριβες (70-80ε χωρις μεταφορικα), δεν ειναι γνησιες και δεν καθονται παντα καλα.. Εγω θεωρησα οτι δεν αξιζε το ρισκο, γιαυτο και το πηγα αβαρτο (μετα απο αρκετη σκεψη, λογω κακης φημης.. ) και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος!
  9. Ευχαριστω πολυ gnt. Ναι θα περιμενω λιγες μερες να δουμε που θα κατσει η μπιλια.. Θελω να δω μηπως κανουν και καμια προσφορα τωρα που μπαινει καλοκαιρι.. Καλο φαινεται το toyotomi, αλλα δεν την εμπιστευομαι σαν εταιρια. Της toshiba και της hitachi τα νεα μοντελα θελω να δω κυριως.
  10. Επειδη και εγω τσιμα τσιμα ειμαι με τα τετραγωνικα (24 τ.μ + ενα πολυ μικρο χολακι 2 τμ περιπου), το μονο 15-16αρι που εχω δει σε κοντινη τιμη με αυτη των 12αριων ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/3452183/Toshiba-Avant-RAS-167SKV-E5-RAS-167SAV-E5.html gnt σε σχεση με το hitachi RAS/RAC S14HA, εχει αρκετη διαφορα το toshiba ως προς την οικονομια σε θερμανση και ψυξη? Επισης αν το γνωριζεις το μηχανιμα, πες μου αν εχει καποια features καλα ας πουμε.. πχ αυτοκαθαρισμο που νομιζω οτι θα ηταν καλο να εχει.. (το hitachi δεν εχει..) Επειδη ειμαι πραγματικα στο οριο των τετραγωνικων, δεν ξερω τι θα ηταν καλυτερο να κανω. Το σπιτι ειναι του '07, με διπλα τζαμια και τα παντα, σαλονοκουζινα ενιαια και εχει μεσα αρκετα πραγματα ο χωρος + τζακι που δεν το εχω αφαιρεσει απο το συνολο των τετραγωνικων. Με το ματι δεν μου φαινεται να μην μπορει να το καλυψει ενα 12αρι.. τι να πω.. Το διαμερισμα επισης ειναι σε ενδιαμεσο οροφο. Περιοχη αγ. παρασκευη, δλδ καπως πιο δροσερα για αθηνα.. Για τον φιλο παντως με τους 2 χωρους των συνολικα 30τμ η λυση του παραπανω toshiba μου φαινεται ταμαμ.. Για μενα δεν ξερω.!
  11. Καλημέρα στην παρεα. gnt εχεις καταλαβει τι διαφορα εχει το καινουργιο Hitachi RAS/RAC-S14HΒ απο το περσινο Hitachi / RAS/RAC-S14HA ?
  12. Καλησπέρα, ο κοτσοβολος κανει προσφορες αφαιροντας το φπα απο τα air condition για λιγο χρονικο διαστημα... Ψαχνοντας στο site ειδα το Fujitsu ASYG12LE σε τιμη 552 ευρο. http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10104604 Απο αυτα που διαβασα στο φορουμ νομιζω οτι ειναι καλη περιπτωση σε αυτη την τιμη αν και ειναι κινεζικο. Βασικα με ενδιαφερει πολυ η οικονομια του κλιματιστικου (περισσοτερο στην θερμανση) οποτε εδωσα βαση στο COP της συσκευης, αν και διαβασα τον starenio που λεει επανειλημμενως να μην παιρνουμε της μετρητης τα νουμερα που γραφουν... Δυστυχως χωρις μεγαλο budjet δεν μπορεις να πετυχεις και την αναλογη αξιοπιστια (οπου προτεινετε), και δεν ξερω πως αλλιως μπορω να συγκρινω τα κλιματιστικα ως προς την οικονομια τους, οπου και με ενδιαφερει περισσοτερο απο καθε τι... Η ερωτηση ειναι αν μπορω να παρω κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα για να πετυχω καλυτερη οικονομια σε σαλονι 20τετ.μετ. παλιας πολυκατικιας του 80, με κουφωματα της εποχης εκεινης (συρρομενα σιδερενια) και ξυλινη συρρομενη πορτα που ενωνει το σαλονι με το χολ. (θα την εχω κλειστει και οτι κρατησει :!:) Αν πιστευεται οτι θελω μεγαλυτερο (14.000 - 18.000 btu), το κοστος ανεβαινει αρκετα οποτε θα ψαξω για κατι πιο φτηνο με max τα 650-700 ευρο... Για 12αρι τα 550-600 ευρο που κοιταω, μου φαινονται ηδη πολλα για να παρεις ενα κλιματιστικο της προκοπης για να σου κανει οικονομια στην θερμανση (μας τελειωσε η κεντρικη θερμανση στην πολυκατοικια!). Ισως να βοηθουσε και ενα τσεκ στο site του κοτσοβολου, μηπως και υπαρχει καποια ευκαιρια που δεν την αντιληφθηκα. Μηχανικους απο εταιριες κλιματισμου, sorry αλλα δεν εμπιστευομαι. Εχω πολλα παραδειγματα που απετυχαν σε φιλους μου, οποτε για αυτο και το ψαχνω μονος μου στο περιπου και οπως μπορω... (ειμαι στην 190 σελιδα του φορουμ, και εχω αρχισει απο την 100!!) Ευχαριστω παρα πολυ για την ενημερωση που μας κανετε. υγ. Βρηκα και αυτο που μου φαινεται αρκετα καλο, αλλα το καταστημα ειναι στην θεσσαλονικη ενω εγω μενω αθηνα. http://xn--hxajxbacedk6ejc.net/product/740/panasonic-cs-cu-re9nkx.html
  13. ampalaeos

    Sony Xperia P

    Πως ειναι η μπαταρια του P στην πραξη σε σχεση με το S? Ερωτηση για οσους ειχαν εμπειρια και με τα 2 κινητα.. Ευχαριστω προκαταβολικα :)
  14. ampalaeos

    Sony Xperia P

    Nαι φιλε, το τσεκαρα χτες... αργησαν 2 μερουλες αλλα δεν πειραζει... αντε να φερουν και το ασιμι τωρα να τελειωνουμε :D
  15. ampalaeos

    Sony Xperia P

    Το φερε και ο γερμανος με 400 euro. Το κινητο ειναι καταδικασμενο να γινει best seller πια.. Bravo στην Sony για αλλη μια φορα. υγ.Τα καταστηματα της cosmote, τπτ ακομα.... τα ζωα μου αργα..
  16. ampalaeos

    Sony Xperia P

    Ερωτηση, Μηπως γνωριζει κανεις αν θα το φερει η cosmote?
  17. ampalaeos

    Sony Xperia P

    14 ωρες ξεσκι και ειναι ακομα στο 49% :shock::shock: Αυτα ειναι νεα!!! Το θελω επειγοντως :sick:
  18. ampalaeos

    Sony Xperia P

    Καλοριζικο φιλε, περιμενουμε εντυπωσεις απο την κινηταρα :)
  19. ampalaeos

    Sony Xperia P

    Παρτε και ενα πολυ κατατοπιστικο review :) http://www.theverge.com/2012/5/23/3034255/sony-xperia-p-review
  20. ampalaeos

    Sony Xperia P

    To htc one S ερχεται σε συγκριση με το xperia S που τιμολογιακα (οπως βλεπω στο πλαισιο) ερχονται στην ιδια τιμη. To P ειναι κινητο των 450ευρο που κανει τα παντα και προσωπικα δεν το βλεπω να εχει αντιπαλο σε αυτη την τιμη.
  21. ampalaeos

    Sony Xperia P

    Εννοειτε και προσωπικα σε ευχαριστω για την εξτρα ενημερωση που κανεις ;) Απλα μετα απο αυτο το αρθρο, δεν καταλαβα αν παει για 28 μαιου για την αγγλια μονο, ή αν αυτη η ημερομηνια ειναι και για μας... Απο το δικο σου ποστ καταλαβαινω οτι το 28 παει και για μας, αλλα ειπα να ρωτησω για να το σιγουρεψω οσο γινετε.. Να 'σαι καλα φιλε. :)
  22. ampalaeos

    Sony Xperia P

    Sony Xperia P and Xperia U delayed until May 28 23 April, 2012 Sony Xperia P and Xperia U are scheduled to be released this May. The previous launch date rumors were pointing to May 7, but according to new info from Clove UK, Sony will be delaying both devices. Either those rumors were full of it or Sony faced some production or shipping issues as the date has now been pushed back to May 28. Granted, three weeks isn't too bad, but delays are never good news. The aluminum Xperia P (black, silver) is available on pre-order on Clove for £330. The youthful Xperia U (white, black) is going to be sold for £204 there, but you should consider the lack of a microSD slot and the limited internal storage it has to offer. http://www.gsmarena.com/sony_xperia_p_and_xperia_u_delayed_until_may_28-news-4139.php Φεξε μαη μου... Μπεκα πες ποτε θα μας ερθει τελικα ρε φιλε.. Πιο αξιοπιστος εισαι απο αυτους σιγουρα :)
  23. ampalaeos

    Sony Xperia P

    Ενω τωρα πιο θα παρεις/πηρες ?
  24. ampalaeos

    Sony Xperia P

    SIM-free Sony Xperia P to hit the UK on May 7th 19 April, 2012 Clove has the midrange Xperia P up for pre-order for £330, while Expansys will have it for slightly more at £339. The aluminum body houses a dual-core 1 GHz processor, 1GB of RAM, 16 GB of storage space and a 4-inch, 540 x 960 pixel resolution screen. It's also features NFC, Wi-Fi, Bluetooth and an 8MP shooter capable of 1080p video recording. If you live in the UK and know of other retailers getting ready to ship this phone, let us know in the comments. http://www.gsmarena.com/simfree_sony_xperia_p_to_hit_the_uk_on_may_7th-news-4124.php Αντε επιτελους...
  25. ampalaeos

    Sony Xperia U

    Μεχρι να βγει το κινητο και να του φορεθει και το ICS, κανεις δεν μπορει να σου πει αν θα laggarei.. Και εγω αυτο περιμενω να μαθω για το P. Q2 = 2ο τετραμηνο. (λογικα απριλη εννοουν, μιας και το U και το P εμφανιστηκαν 1 μηνα μετα το S το οποιο ηδη κυκλοφορει.)
×
×
  • Create New...