netagra Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Ναι φίλε, πήγαινε στις ρυθμίσεις στο GPRS και βάλε ρύθμιση μόνο για MMS ώστε στο internet να χρησιμοποιεί το wifi σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netagra Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Foxit Reader, PDF reader για το IPAQ σας http://www.foxitsoftware.com/foxitreader/frppcwm5_setup.exe Fring Mobile, αυτόματες ρυθμίσεις για το ipaq σας για κλήσεις μέσω internet με όλα τα δημοφιλή προγράμματα και voip http://www.fring.com/download/ Ipaq Choice, μπείτε και κατεβάστε δωρεάν ότι σας αφήνει με το registration σας (πολύ λίγα πράγματα δηλαδή) http://www.ipaqchoice.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netagra Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Το Destinator παίζει πολύ καλά, βλέπεις αρκετά πράγματα, θα δοκιμάσω και με τον bluetooth δέκτη ενός φίλου μου και θα σας γράψω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Faxanadu Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 φιλε μου εγω που εχω βαλει το destinator αλλα δεν μπορει να κανει pair το gps receiver εχεισ καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirmis Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Παιδιά, εγώ (πέρα απ τα μηνύματα που περιορίζονται στους 70 χαρακτήρες) έχω και ένα ακόμα πρόβλημα... ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ Τίς επαφές μου τις έχω αποθηκευμένες στην κάρτα SIM και τώρα στο ΗΡ, κάποιες επαφές μου τις δείχνει με "τετραφωνάκια" και με "κενά" **Κάποιοι μου πρότειναν να τις περάσω όλες τις επαφές μου, με συνχρονισμό, σε μορφή για το outlook... Αλλα και πάλι... γιατί να τις χάσω απ την SIM μου? καμια ιδέα??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netagra Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 καμια ιδέα??????????? Δεν μπορώ να σε βοηθήσω φίλε μου, εδώ και χρόνια ελάχιστοι ασχολούνται με τις επαφές στην SIM, όλοι παίζουν με τις επαφές πάνω στο εκάστοτε κινητό, γι΄ αυτό και κάποιοι βγάζουν χρήματα από αυτή την υπόθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denexo Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Κατάφερε κανείς να κάνει χρήση του wind non stop plus για σεφάρισμα στο internet με το κινητάκι μας; Παράθεση God is real, unless declared integer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Αύριο θα είμαι και εγώ κάτοχος του ipaq 514 από microland στα 149 Ευρώ....!!! :up: 1. Θα ήθελα να ρωτήσω αν φορτίζει μέσω του miniusb κατευθείαν από pc.... 2. Πόσες μέρες κρατάει με πλήρη φόρτιση και μέση χρήση το κινητό.... Ευχαριστώ...:) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Faxanadu Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 φιλε μου εγω που εχω βαλει το destinator αλλα δεν μπορει να κανει pair το gps receiver εχεισ καμια ιδεα?? καμια ιδεα ρε παιδια?? τι μπορει να γινει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denexo Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 καμια ιδεα ρε παιδια?? τι μπορει να γινει?? Πρέπει αφού κάνεις pairing με το κινητό, να πας και να του αναθέσεις μία εξερχόμενη θύρα, πχ την COM6, και τότε θα είσαι κομπλέ. Εμένα με αυτό τον τρόπο δούλεψε μια χαρά. Παράθεση God is real, unless declared integer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denexo Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Να κάνω και εγώ μία ερώτηση. Κατάφερε κανείς να μπει με opera mini και wind plus στο net ??? Παράθεση God is real, unless declared integer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Faxanadu Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Πρέπει αφού κάνεις pairing με το κινητό, να πας και να του αναθέσεις μία εξερχόμενη θύρα, πχ την COM6, και τότε θα είσαι κομπλέ. Εμένα με αυτό τον τρόπο δούλεψε μια χαρά. του αναθετω com κ δεν το βρισκει.. καπου ειδα οτι πρεπει να μπεισ στο αρχειο destinator.ini κ να βαλεισ εκει την com που ορισες για να λειτουργησει.. το εκανα ομως κ δεν επιασε.. μηπως δεν εκανα σωστα κατι εχει κανεις καμια αλλη ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristos Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 kai tin taxitita. Oxi mono to port. Παράθεση srvrs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Faxanadu Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 kai tin taxitita. Oxi mono to port. to baudrate? αυτο απο που το ρυθμιζεις στο phone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalisgreece Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΜ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ SONY ERICSSON ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ WALKMAN! ΕΧΩ ΤΟ W 580i, ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΜ ΑΠΟ 70 ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΛΥΘΗΚΕ Η ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ; ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟ ΚΙΝ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ! BY THE WAY ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ SONY ERICSSON W 580I ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ. ΣΕ ΥΠΕΡΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ 1-2-2008 Παράθεση Γράφω πάντα με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες:devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalisgreece Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ 2 ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΙΜ; ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ TWO IN ONE?? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ;; Παράθεση Γράφω πάντα με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες:devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalisgreece Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 ποσο το πουλας;;; Παράθεση Γράφω πάντα με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες:devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denexo Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 του αναθετω com κ δεν το βρισκει.. καπου ειδα οτι πρεπει να μπεισ στο αρχειο destinator.ini κ να βαλεισ εκει την com που ορισες για να λειτουργησει.. το εκανα ομως κ δεν επιασε.. μηπως δεν εκανα σωστα κατι εχει κανεις καμια αλλη ιδεα? Τσεκαρισμένο προχθές με ένα GPS (της Globalsat αν θυμάμαι καλά) γνωστού. Έκανα αυτό που σου είπα μόνο και βρήκε το GPS με τη μία. Όλα αυτά με το Destinator SP (hail goes to Aristos) και τον καινούριο χάρτη 2008.Q1.95 . Αν δεν το πιάσει με τη μία, κλείσε το Destinator και ξανάνοιξέ το. Υ.Γ. Η rom του κινητού είναι η 2.05 Παράθεση God is real, unless declared integer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Μπορεί κανένας να βοηθήσει; Αν και το bt φαίνεται ενεργοποιημένο και ορατό, εντούτοις δεν μπορώ ούτε να στείλω (δεν υπάρχει επιλογή αποστολής bt) ούτε να λάβω αρχείο....Υπάρχει κάτι που δεν ξέρω ή κάτι που μπορώ να κάνω γι αυτό; Να προσθέσω πως είμαι πρωτάρης στα windows mobile....:worry: Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denexo Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Παιδιά να κάνω μία ερώτηση : μπορείτε να γράψετε με τονούμενους χαρακτήρες με το κινητάκι μας; Πχ ενώ αν στείλω από το Ν70 μία επαφή στο ipaq, βλέπω όπου υπάρχουν τόνοι, από την άλλη αν πάω να φτιάξω μία επαφή, δεν μπορώ να γράψω με τονούμενα ελληνικά. Για δώστε τα φώτα σας οι ειδικοί. Παράθεση God is real, unless declared integer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denexo Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Έχω το HP ipaq 514. Το κινητό πάνω έχει τα WM6 Standard. Αυτό που παρατήρησα είναι το εξής : αν στείλω από το N70 μία επαφή στα ελληνικά και με τονούμενους χαρακτήρες, αυτή εμφανίζεται κανονικά στο ipaq. Στο ipaq όμως ΔΕΝ μπορώ να γράψω με ελληνικούς τονούμενους χαρακτήρες. Ούτε στην λειτουργία Abc ούτε και με t9. Η αντιστοίχιση που υπάρχει τώρα στα πλήκτρα στο abc mode είναι αβγabc2 / δεζdef3 και ούτω καθεξής. Θα μου άρεσε να έχω μία διάταξη της μορφής αβγάabc2 / δεζέdef3 κοκ στο abc mode και να έχω τονούμενους χαρακτήρες στο t9. Μπορείτε να μου πείτε το κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι εφικτό και αν ναι πώς; Ευχαριστώ. Παράθεση God is real, unless declared integer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denexo Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Παιδιά, βρήκα τρόπο και παίζει το SMS160 στο κινητάκι μας πλέον. Θα μαζέψω τις οδηγίες και θα ποστάρω αναλυτικά. Παράθεση God is real, unless declared integer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε τον φάκελλο που αποθηκεύονται τα αρχεία που έχουν ληφθεί μέσω bt; Kαι επίσης πώς μπορούμε να αλλάξουμε το όνομα της συσκευής που εμφανίζεται στην ανίχνευση του bt.... Eυχαριστώ Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirmis Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Παιδιά, βρήκα τρόπο και παίζει το SMS160 στο κινητάκι μας πλέον. Θα μαζέψω τις οδηγίες και θα ποστάρω αναλυτικά. Έλα ρε άρχοντα, σοβαρά μιλάς??? Άντε να δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirmis Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 λέτε να παίξει............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts